29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivana*M napsal(a):
kocour napsal(a):
kalupinka napsal(a):
Nesouhlasím s názory, že je Tvá žena nevyzrálá osobnost, že jí ujíždí vlak, že to chce dohnat... Naopak. Cením si toho, že po pravdě řekla, co cítí. Chce se dohodnout v klidu, nechce jistě nikomu ublížit. Nemáš jinou volbu, než nechat ji jít. Neoháněj se dětmi, ani tím, že jsi nic nezavinil. Stává se to. Vím, že Ti musí být ze všeho smutno, asi máš i zlost, asi máš chuť jí pořádně domluvit, zlobit se na ní, co já vím... Netahej ji po poradnách, neřeš to s příbuznými. Zachovej se jako chlap, postav se k tomu čelem. Znechutil bys jí to všechno a popudíl ji proti sobě. Jednla by pak radikálněji. Mohlo by to uškodit vám dvěma nebo dětem. Ona už má jasno. Máš šanci, že změní názor a vrátí se. Nesmíš ji ale nijak ovlivňovat, zasahovat do toho... Jedině tak totiž tu šanci využiješ. budeš-li ji přemlouvat, sledovat, omezovat, nařizovat, argumentovat dětmi, svými klady...jenom to pokazíš. Ukaž jí, že jsi muž na svém místě, že jednáš fér a na rovinu. Jako ona jednala. To jí nemůžeš vzít. Zpočátku i takhle jasně vypadající situace se může nečekaně obrátit. Řekni jí prostě, že Tě to překvapilo, ale že ji respektuješ a dohodněte se na odloučení a všem, co se vás a dětí týká. Dokážeš jí tak, že si vzala fajn chlapa, který ji chápal až doposledka. Není to nejdůležitější, zda spolu doklepete do důchodu, ale abyste oba, nebo každý zvlášť, prožili fajn život. Vaše děti to jistě ocení. Ujdou hádkám, výčitkám...všemu, nač vzpomínají děti rodičů, kteří se nedokázali rozejít včas. Věřím Ti, že Tě to sebralo. Pokud najdeš sílu zůstat klidný a rozumný, věř i Ty mně, že se Ti to vrátí v dobrém zpátky. Asi se dlouho rozhodovala, než Ti to řekla. K tomuhle rozhodnutí člověk nedojde za den. Ona si neuvědomuje, že bude na všechny povinnosti zcela sama. Rozvedený rodič jich má dvojnásob, když mu děti zůstanou. Máš šanci. Nepusť ji. Až si vyzkouší ten singl život, není vyloučeno, že se vrátí. Není ale ani vyloučeno, že už o to nebudeš stát, protože poznáš někoho, kdo je fajn a bude Ti s ní tak dobře, že si řekneš...všechno zlé je opravdu k něčemu užtečné... My Ti určitě ty palce držíme. Šanci máte oba. K sólovému životu i k tomu návratu... Ahoj.
Jo to je pravda, nech ji v klidu jít a žít, vždyť ona už je rozhodnutá a nemůže za to, že si to uvědomila až teď, "chudinka"....jo zapomeň na to, co jste doposud vybudovali a vydřeli, hoď to za hlavu, ikdyž je ti z toho smutno, nikdo za to nemůže aje to snad i moderní, žádný hodnoty, nic, buď chlap a smiř se s tím, nebo to ještě mezi vámi pokazíš a kdyby si to náhodou po nějaký době "žití" rozmyslela, tak ji vem zpátky a prosím-tě, hlavně mysli na děti, ať se jich to nijak nedotkne, vždyť ona na ně taky na 100% myslí, nebuď sobec....
A až potom zaškrábe na dveře, tak ji vem zpátky, buď chlap......chlap bez hrdosti a sebeúcty...u mě vůl.sorryKocoure a jak by se mel podle tebe zachovat nebo jak bys to resil ty?
Nechal bych ji jít, nemá cenu to lámat přes koleno, ikdyž mu na ní moc záleží, to znám, to je holt realita a bohužel ne moc fér....ono, když se člověk snaží jako vůl, maká, aby se rodina měla co nejlíp a dostane "podpásovku" podobnýho ražení, není to moc dobrý....já nevím, jestli bych si mohl ještě někdy vážit člověka, kterej mě defacto "zlomí" svým odchodem a pak by najednou přišel a chtěl se vrátit zpět...ikdyž je fakt, že šance se májí dávat....já dokážu odpustit, na rovinu ti řeknu, kdyby se moje žena nějde třeba "zpustila" a měla s někým úlet, dokázal bych jí odpustit, ale kdyby práskla dveřma, tak asi...asi...asi ne, záleží na tom, co koho víc "degraduje", každej je jinej....
Znám taky pár manželství, kdy lidi od sebe na čas odešli a pak se opět sešli a klapalo to, ale taky spoustu opačným případů...
Jak jsi na tom ty, kdyby od tebe ten tvůj odešel a pak se z jakýhokoliv důvodu vrátil, vzala by si ho zpět, dokázala by jsi to bez problému zkousnout, nepřipadala by jsi si jako "zneužitá"??
Není tady
Kalupinko ... no ... nevim, co rikas mi prilis pripomina to, co mam doma - "Chci se rozvest, tak si seber tricka a ponozky a tahni". Nabadas ho, aby nebojoval - bojovat musime, pokud nam neco za to stoji - minimalne zkusit se to musi. Vzdyt kdyz by za nim zena rekla "Chci se rozvest" on rekl "Jo" a sel byt - tak by si opravnene myslela "Nestala jsem mu ani za to, aby mi rekl, ze me ma rad a ze by si pral, abych to nedelala".
Take nemohu souhlasit s nazorem "mysli na deti, oni oceni, ze jste se rozesli rychle". Jsem jeste prilis mlady, ale jsem ted presvedceny o tom, ze to deti neoceni - leda by meli v zivote moznost vyzkouset si rychly rozvod rodicu a zdlouhavy rozvod - pak by si mozna mohli rikat, ze kdyz se rodice rozchazeli poprve, nebylo takovy dusno.
Nevim jak u vas Kalupinko, ale u nas deti stoji o oba rodice.
Není tady
Ahoj,
mám takový momentální problém se mi běhá hlavou měla jsem tu své fóra, ale tady to nyní nejvíc žije a já bych potřebovala slyšet "trvrdou realitu"
s bývalým manželem, je to furt komunikace-nekomunikace, já ho mám furt moc ráda a chtěla bych aby mě chtěl zpět, on má "přítelkyni" s kterou má vztah nevztah, vidí se max 2 týdně, ona má půl roční holčičku a partnera s kterým jí má....rozhoduje se mezi BM a tím jejím. Ze začátku byl zaláskovanej
nyní už ne. V út jsme se viděli po 1,5 měsíci (tenkrát to bylo moc bolestiví) a ač jsem to vůbec neplánovala chovali jsme se jako "rodinka" jako dříve, a ve finále jsme se úžasně pomilovali. Podotýkám že s dotyčnou slečnou nespí...prý se za tím na to necítí.
To se stalo v úterý, chtěla jsem ho nechat být, at v klidu přemýšlí....neb myslím, že mě furt miluje ale snaží se zapomenout. Od úterka se neozval, já se ozvala včera večer a dnes a vůbec nekomunikuje, co se mu asi honí hlavou?
Vím, že nejlepší pro mě je zapomenout jenže to mi moc nejde mám kolem sebe sice 3 úžasný chlapi a do jednoho se pravděpodobně zamiluju, ale přes to, mě to trápí...nechápu proč mi nemá co říct. Bylo to tak nádherné..a vím že se miloval se mnou....byl to nejlepší milování za posledních min. půl roku. Nechápu ho
Co myslíte?
Není tady
Marikaa napsal(a):
Ahoj,
mám takový momentální problém se mi běhá hlavouměla jsem tu své fóra, ale tady to nyní nejvíc žije a já bych potřebovala slyšet "trvrdou realitu"
s bývalým manželem, je to furt komunikace-nekomunikace, já ho mám furt moc ráda a chtěla bych aby mě chtěl zpět, on má "přítelkyni" s kterou má vztah nevztah, vidí se max 2 týdně, ona má půl roční holčičku a partnera s kterým jí má....rozhoduje se mezi BM a tím jejím. Ze začátku byl zaláskovanej
nyní už ne. V út jsme se viděli po 1,5 měsíci (tenkrát to bylo moc bolestiví) a ač jsem to vůbec neplánovala chovali jsme se jako "rodinka" jako dříve, a ve finále jsme se úžasně pomilovali. Podotýkám že s dotyčnou slečnou nespí...prý se za tím na to necítí.
To se stalo v úterý, chtěla jsem ho nechat být, at v klidu přemýšlí....neb myslím, že mě furt miluje ale snaží se zapomenout. Od úterka se neozval, já se ozvala včera večer a dnes a vůbec nekomunikuje, co se mu asi honí hlavou?
Vím, že nejlepší pro mě je zapomenout jenže to mi moc nejdemám kolem sebe sice 3 úžasný chlapi a do jednoho se pravděpodobně zamiluju, ale přes to, mě to trápí...nechápu proč mi nemá co říct. Bylo to tak nádherné..a vím že se miloval se mnou....byl to nejlepší milování za posledních min. půl roku. Nechápu ho
Co myslíte?
Teda???Asi ti neodpovim ale poradim ti jednu vec.Sukej s bejvalym,pak se zamiluj do tretiho,pak se vrat k bm a az se dovi o tom tretim tak by te musel zastrelit.vis vubec co chces?On to totiz taky nevi.a kdyby nebyl posera,tak uz se s ni vyspal,proc ne,a nebo je to takl,ze to s ni mysli vazne a nechce neco pokazit.pa pa.
Není tady
kocour napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
kocour napsal(a):
Jo to je pravda, nech ji v klidu jít a žít, vždyť ona už je rozhodnutá a nemůže za to, že si to uvědomila až teď, "chudinka"....jo zapomeň na to, co jste doposud vybudovali a vydřeli, hoď to za hlavu, ikdyž je ti z toho smutno, nikdo za to nemůže aje to snad i moderní, žádný hodnoty, nic, buď chlap a smiř se s tím, nebo to ještě mezi vámi pokazíš a kdyby si to náhodou po nějaký době "žití" rozmyslela, tak ji vem zpátky a prosím-tě, hlavně mysli na děti, ať se jich to nijak nedotkne, vždyť ona na ně taky na 100% myslí, nebuď sobec....
A až potom zaškrábe na dveře, tak ji vem zpátky, buď chlap......chlap bez hrdosti a sebeúcty...u mě vůl.sorryKocoure a jak by se mel podle tebe zachovat nebo jak bys to resil ty?
Nechal bych ji jít, nemá cenu to lámat přes koleno, ikdyž mu na ní moc záleží, to znám, to je holt realita a bohužel ne moc fér....ono, když se člověk snaží jako vůl, maká, aby se rodina měla co nejlíp a dostane "podpásovku" podobnýho ražení, není to moc dobrý....já nevím, jestli bych si mohl ještě někdy vážit člověka, kterej mě defacto "zlomí" svým odchodem a pak by najednou přišel a chtěl se vrátit zpět...ikdyž je fakt, že šance se májí dávat....já dokážu odpustit, na rovinu ti řeknu, kdyby se moje žena nějde třeba "zpustila" a měla s někým úlet, dokázal bych jí odpustit, ale kdyby práskla dveřma, tak asi...asi...asi ne, záleží na tom, co koho víc "degraduje", každej je jinej....
Znám taky pár manželství, kdy lidi od sebe na čas odešli a pak se opět sešli a klapalo to, ale taky spoustu opačným případů...
Jak jsi na tom ty, kdyby od tebe ten tvůj odešel a pak se z jakýhokoliv důvodu vrátil, vzala by si ho zpět, dokázala by jsi to bez problému zkousnout, nepřipadala by jsi si jako "zneužitá"??
No,ja jsem odpustila nebo jak to nazvat.Moc dobry pocit z toho ale nemam. Muj partner me opustit nechtel , jen potreboval jeste jeden vztah, asi aby se nenudil. . Kdyz jsem mu navrhla , to co bylo zmineno vyse , tak to mu najednou strasne vadilo , ze by si kazdy delal co chtel.
Není tady
Baba:
zní to jednuše, že? Ale není....
Není tady
Tohle je vzkaz pro Lenku
Pokud máš zájem, ráda bych Ti něco vysvětlila
můžeš se ozvat do soukr. zprávy či na e-mail.
Není tady