29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Romčo, jak jsem psala a přidala se i Simona, MLÉKO NESMÍ ( kromě mateřského,ale vím že nekojíš), dělají se dvě speciální mléka, která se smí při průjmu. Můžeš ho koupit v lékárně rovnou, ale je dost drahé, pokud máš recept od Dr, je cenově stejné jako normální mlíčko. Držím palce ať to už přejde.
Není tady
Ahojky, tak Barunka vykadila mrkvovy bobek, takze zabral dnesni obidek mrkev s ryzi a cerny caj. jeste jsem si pak uvedomila, ze ma problemy od te doby co jsem zmenila kojeneckou vodu. Zkusila jsem Dobrou vodu, ktera vysla v testech velmi dobre, tak ted jsem ji zase vysadila a uvidime. Na svacku mela bananek a k veceri ryzovku. ja vim, ze bych mliko nemela, ale co ji mam v noci ve ctyri hodky dat? A Sunar nedavam, Barca na nej mela alergii prave v podobe prujmu. Mame Nutrilon AR. Kdyz to bude zase zitra spatne, tak jdeme k MUDr.
Není tady
Tak Romi vypadá to že už to bude dobrý, držim palce ať k doktorce nemusíte
Není tady
Ahoj Romčo, blahopřeji k bobku , to je radosti
Doufám že to vydrží.
Jinak mám pocit že na dobré vodě není napsáno že je kojenecká. Jednou jsem ji koupila a pak jsem ji raději pila sama.
Mlíčko dělá sunar a pak ještě jedna firma, ale to si nepamatuji jaká, už je to víc než rok co jsme měli průjem a dostali jsme tohle mlíčko ( pak už malá mlíko odmítala ).
Co dát v noci, to ti neporadím (kromě toho speciálního mléka), naše dítko spalo touhle dobou celou noc ( cca 8 hodin v kuse )
Tak držím palečky ať je zítra zase pěkný bobek.
Není tady
Holky, zatim dobry, Barca bobkuje!! Takze dneska jeste bude dietka.
Spunte, na te Dobre vode je prave napsano:"... je diky svemu složení vhodná pro přípravu kojenecké stravy."
Jenze to slozeni asi Barunce vubec nevyhovuje :-((
Není tady
Romčo, to je super, že je malé líp.
Není tady
Já myslim že je to ještě následek toho průjmu. Hlavně žeuž má bobík, uvidíš jak to půjde dál a zítra. Pak bych asi šla k tý doktorce
Není tady
Romi my máme od doby několika příkrmů denně 3-4 stoličky denně. Říkám, že má vyprazdňování jako táta - já chodím jednou za několik dnů .Takže to asi možné je
Není tady
Kazdej bobek ma jinou barvu a "vuni" :-)) a to je jen na bananu, ryzi a mrkvi :-)) by me zajimalo z ceho to vyrabi :-))
Odpol jeste skaknu do lekarny a koupim neco, co jste mi doporucily.
Není tady
Jo my je měli včera černé po borůvkách a to měla jen 2lžičky, neb ji nechutnaly
Není tady
tady je odkaz na ten clanek o koj. vodach, je sice z r.2004, ale slozeni je snad porad stejne:
http://www.rodina.cz/clanek3858.htm
Ja jsem se vratila zase k Horskemu pramenu :-)) a zatim dobry, jeste jsem koupila Smectu a konecne Glukopur. Iontak zadnej nemeli a Kuliska mi nedoporucili :-((
Upravil(a) Romana (17. 7. 2006 21:30)
Není tady
JO a případně než se vše urovná, tak se zajdi podívat někam kde prodávají příkrmy a šťávičky na některých je napsáno jaký to má vliv na stolici ( je tam psáno zpevňující ) . Já jsem většinu jídla vařila sama, ale po průjmu jsem sem tam nějakou skleničku koupila aby malá neměla jen mrkev....
Není tady
Výše je příspěvek Salmonela a dieta-přečti si to.
Není tady
Dobrý den mám dotaz,včera jsem byla na návštěve u sestry,která má 3 letého syna,měla jsem sebou ještě 4 letou dceru,ale sestry kluk začal mít druhý den průjem a zvracel,nevím jestli to je střevní chřipka,ale pokud ano,je možné že se dcera nakazila,ten den mu nic nebylo,až ten druhý.děkuji
Není tady
Nám na průjem fungují probiotika, podle mě je to jakožto přírodní vhodné i pro dítě. Na trhu je nepřeberné množství (my bereme od Valosunu kvůli dobré ceně a ty hodnoty CFU bývají hodně podobné), ale myslím že to chce fakt selský rozum, a dívat se co vlastně dítěti dáváte k jídlu...ve spojení kvalitního jídla s přírodníma doplňkama musí být v pohodě.
Není tady
Neposr@l by se z toho jeden?
Není tady