18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Romčo, jak jsem psala a přidala se i Simona, MLÉKO NESMÍ ( kromě mateřského,ale vím e nekojí), dělají se dvě speciální mléka, která se smí při průjmu. Můe ho koupit v lékárně rovnou, ale je dost drahé, pokud má recept od Dr, je cenově stejné jako normální mlíčko. Drím palce a to u přejde.
Není tady
Ahojky, tak Barunka vykadila mrkvovy bobek, takze zabral dnesni obidek mrkev s ryzi a cerny caj. jeste jsem si pak uvedomila, ze ma problemy od te doby co jsem zmenila kojeneckou vodu. Zkusila jsem Dobrou vodu, ktera vysla v testech velmi dobre, tak ted jsem ji zase vysadila a uvidime. Na svacku mela bananek a k veceri ryzovku. ja vim, ze bych mliko nemela, ale co ji mam v noci ve ctyri hodky dat? A Sunar nedavam, Barca na nej mela alergii prave v podobe prujmu. Mame Nutrilon AR. Kdyz to bude zase zitra spatne, tak jdeme k MUDr.
Není tady
Tak Romi vypadá to e u to bude dobrý, drim palce a k doktorce nemusíte
Není tady
Ahoj Romčo, blahopřeji k bobku , to je radosti
Doufám e to vydrí.
Jinak mám pocit e na dobré vodě není napsáno e je kojenecká. Jednou jsem ji koupila a pak jsem ji raději pila sama.
Mlíčko dělá sunar a pak jetě jedna firma, ale to si nepamatuji jaká, u je to víc ne rok co jsme měli průjem a dostali jsme tohle mlíčko ( pak u malá mlíko odmítala ).
Co dát v noci, to ti neporadím (kromě toho speciálního mléka), nae dítko spalo touhle dobou celou noc ( cca 8 hodin v kuse )
Tak drím palečky a je zítra zase pěkný bobek.
Není tady
Holky, zatim dobry, Barca bobkuje!! Takze dneska jeste bude dietka.
Spunte, na te Dobre vode je prave napsano:"... je diky svemu sloení vhodná pro přípravu kojenecké stravy."
Jenze to slozeni asi Barunce vubec nevyhovuje :-((
Není tady
Romčo, to je super, e je malé líp.
Není tady
Já myslim e je to jetě následek toho průjmu. Hlavně eu má bobík, uvidí jak to půjde dál a zítra. Pak bych asi la k tý doktorce
Není tady
Romi my máme od doby několika příkrmů denně 3-4 stoličky denně. Říkám, e má vyprazdňování jako táta - já chodím jednou za několik dnů .Take to asi moné je
Není tady
Kazdej bobek ma jinou barvu a "vuni" :-)) a to je jen na bananu, ryzi a mrkvi :-)) by me zajimalo z ceho to vyrabi :-))
Odpol jeste skaknu do lekarny a koupim neco, co jste mi doporucily.
Není tady
Jo my je měli včera černé po borůvkách a to měla jen 2ličky, neb ji nechutnaly
Není tady
tady je odkaz na ten clanek o koj. vodach, je sice z r.2004, ale slozeni je snad porad stejne:
http://www.rodina.cz/clanek3858.htm
Ja jsem se vratila zase k Horskemu pramenu :-)) a zatim dobry, jeste jsem koupila Smectu a konecne Glukopur. Iontak zadnej nemeli a Kuliska mi nedoporucili :-((
Upravil(a) Romana (17. 7. 2006 21:30)
Není tady
JO a případně ne se ve urovná, tak se zajdi podívat někam kde prodávají příkrmy a ávičky na některých je napsáno jaký to má vliv na stolici ( je tam psáno zpevňující ) . Já jsem větinu jídla vařila sama, ale po průjmu jsem sem tam nějakou skleničku koupila aby malá neměla jen mrkev....
Není tady
Výe je příspěvek Salmonela a dieta-přečti si to.
Není tady
Dobrý den mám dotaz,včera jsem byla na návtěve u sestry,která má 3 letého syna,měla jsem sebou jetě 4 letou dceru,ale sestry kluk začal mít druhý den průjem a zvracel,nevím jestli to je střevní chřipka,ale pokud ano,je moné e se dcera nakazila,ten den mu nic nebylo,a ten druhý.děkuji
Není tady
Nám na průjem fungují probiotika, podle mě je to jakoto přírodní vhodné i pro dítě. Na trhu je nepřeberné mnoství (my bereme od Valosunu kvůli dobré ceně a ty hodnoty CFU bývají hodně podobné), ale myslím e to chce fakt selský rozum, a dívat se co vlastně dítěti dáváte k jídlu...ve spojení kvalitního jídla s přírodníma doplňkama musí být v pohodě.
Není tady
Neposr@l by se z toho jeden?
Není tady