|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak nám přiklepli státní úvěr, tak se chystáme na novou střechu. Jedná se o starý dům, cca 180m2 krytiny, a musí se jednat o lehkou krytinu. Máte někdo nějaké zkušenosti jaká je dobrá a proč??Koukala jsem se na netu, je toho takové množství, že fakt nevím. Manžel nechce plechovou, nechce prý ji každý rok natírat
... Poradíte??
Není tady
Lehké střešní krytiny jsou asfaltové šindele nebo relativně lehká a hezká je krytina Cembrit. Obě mají dokonce povolené menší minimální sklony než jsou u pálené střešní krytiny. Sklony třeba dodržet, nebo uskutečnit zabezpečení dle výrobce. Cenově jsou tyto dvě vyjmenované levnější než "tašky".
Není tady
U té plechové se manžel mýlí, dne už se dají koupit plechové tašky či celá pole a jsou potažena umělou hmotou. Taky jsme se rozhodovali kvůli sklonu střechy co, nakonec jsme to přepočítali, pozvali statika a máme tam tašky.
Není tady
Ještě se s manželem zeptej na krytinu Lindap.Je to prý hliník potažený umělou hmotou a vypadá jako opravdová taška a prý není zase tak drahá.....relativně
)))).Teď jsem se byla zeptat manžela,je pokrývač.Ale samozřejmě máte spoustu možností a záleží na vás.
Není tady
Mám na domě krytinu Lindab už 8let. Je to ocelová krytina lisovaná do podoby tašek s několika vrstevnou povrchovou úpravou. Dávali jsme ji také z dúvodu, že krov je starý, jsme dům v historické časti města, nový krov by byl strašně drahý, a není to nutné. Je v pořádku jen nemá parametry na nějakou tu novodobou tašku. Jsem maximálně spokojená!! A spokojení jsou i památkáři!! a to je co říct. Na výběr bylo asi osm barev, vybrali jsme klasickou cihlovou červěň a z nějakých 10ti metrů nikdo nepozná rozdíl mezi taškou a Lindabem. cenu ti přesně neřeknu, nám to dělala firma na klíč včetně srovnání krovu a nějakých tesařských prací. Ale Lindab má hezké stránky na webu i s kontakty na regionální zástupce. Je potřebí aby to dělala firma která s tím má zkušenost, soused chtěl ušetřit dělal svépomocí a vypadá to všelijak.
Není tady
Doporučuji plechovou krytinu SATJAM - měla by vydržet nejméně 50 let, nátěr až tak po 30 letech! Dá se pořídit za rozumnou cenu a vypadá velmi dobře (mohu poslat fotky)!
Dobrý den,
zkušenosti se střechami máme mnoho. Zkuste střešní krytinu Mediterran. Mnoho druhů a záruka až 30 let na produkty.
Není tady