|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, chtěla bych poradit, máte někdo zkušenosti s vyvoláním porodu třeba teplou sprchou nebo nějaké takové rady, které fungují? 
Není tady
Kazdy gynekolog radí "sexování". Pokud jsi v pořádku a nemas v tomto smeru omezeni, pak bych do toho sla. Me osobne pomohl Hamiltnuv hmat, co mi delala doktorka v poradne. Nic prijemnyho,ale da se to vydrzet. Asi jsem to celkove taky rozpohybovala chozenim. Myslim, ze me tenkrat i doktorka rikala at nelezim.
Drzim palecky at vse probehne tak jak ma 

Není tady
Tak já jsem přenášela před 10 lety 11 dnů, nakonec mi píchli vyvolávačku.
Chodila jsem po schodech do 4patra sem a tam, teplý sprchy na břicho, sexíkem jsme to těli urychlit- ale nic nepomohlo- klukovi se asi ven nechtělo.
Není tady
Mně dr. poradila horkou sprchu na kříže, červené vinko a noc plnou sexu. Manželovi se rozzářila očka, neboť já coby hroch jsem poslední dny neměla na sex ani pomyšlení. Nu což, pustili jsme se do toho, 6dnů do toho bušili a 7. den to přišlo. 7 dnů po termínu. Ale i v porodnici museli hodně pomoci, když jsem tam přijela, tak jsem stále byla otevřená na 1cm, a vůbec to nepostupovalo - takže hamilton a píchnutí plodového vaku - to pomohlo na 100% 
Není tady