29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj,věděl by tu někdo jak se řeší reklamace když výrobce ukončil výrobu.Po roce a půl se mi na sedací soupravě vzadu udělala boule,asi tam něco povolilo.Nevadí to funkčnosti,ale není to hezké.Šla jsem reklamovat do prodejny kde jsem koupila a oni předali reklamaci výrobci.no a ten mi odpověděl že ukončil výrobu a již neobchoduje a prostě zkrachoval.Tak co s tím?Prodejce to spravit nechce,protože jsou jen prodejci a neumějí to rozčalounit.Je to fakt,co kdyby to pak bylo ještě horší.Tak poraďte.Díky.
Není tady
My jsme nedávno reklamovali křeslo k PC stolu. Koupili jsme ho v Makru a oni ho poslali na opravu na výměnu tý sedací čáasti. Jelikož už se to křeslo nevyrábělo, tak nám Makro jako prodejce vrátilo peníze. Pořád totiž běžela záruka, takže se to muselo nějak vyřešit.
Není tady
To je fakt. Prodejce musí tu reklamaci vzít a do 30 dnů vyřešit, jinak vracejí peníze.
Není tady
což o to,prodejce reklamaci vzal,ale nemá ji jak vyřešit,kus za kus ji vyměnit nemůže a taky prý je to kosmetická vada a ne vada na sedačce.Abych nedopadla jako že jsem si to udělala sama nějakým nesprávným zacházením,chovají se slušně,řekla bych že jsou sami bezradní,je to takový malý krámek..Asi holt si na tu bouli budu muset zvyknout,nabízeli mi že to někam odvezou,někomu jinému,ale pak si musím zaplatit náklady.Já koukala do obchodního rejstříku a ty firma tam figuruje,ale taky jsem se nedovolala.
Není tady