Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 7. 2006 12:57

ctyr,listek
♥♥♥♥---

pes-plovoucí podlaha??

Máte někdo zkušenosti,jestli to podlaha přežije(nějaký to přrběhnutí psem)nebo radši máme koupit koberec?Díky za radu godlike

Není tady

#2 14. 7. 2006 14:07

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Re: pes-plovoucí podlaha??

My máme zatím tři poměrně větší psy, máme plovoučky vyšší třídy opotřebovatelnosti, tuším do kanceláří, a zatím v pohodě. Nicméně nahořu do domu už plovoučky dávat nechceme, jen hrubé lino. Je to rodíl. Je to poměrně studené, litujeme že jsme si i do obýváku nedali dlažbu a pod ní teplého hada. Všichni se tak nejraději zdržujeme v kuchyni, včetně psů, kde to kráááááááásně hřeje.

Není tady

#3 16. 7. 2006 8:01

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

ctyr,listek napsal(a):

Máte někdo zkušenosti,jestli to podlaha přežije(nějaký to přrběhnutí psem)nebo radši máme koupit koberec?Díky za radu godlike

No, my plovoucí podlahu nemáme, ale rozhodně si ji do nového domu dávat nebudeme. Na víkend jsme byli u tchánů, ti plovoucí podlahu mají a my celou noc neposlouchali nic jiného, než jen jak naše dobrmaní beruška a tehdy ještě i Beník chodí po celém bytě a nevědí kam se vrtnout. Klapalo to šíleně, navíc Sára - Dobrmanka i párkrát sletěla, když jí tchán házel balónek. To ovšem nemuselo být podlahou - ona je dost tele big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#4 16. 7. 2006 12:39

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no až na to ťukání od drábků, všechno v pohodě.. ale pozor znám i psa, kterému to vadí a bojí se na tom chodit!!!A podlaha není vůbec zničená,.. no ale máme jezevčíka. Ale jak píše kamčitka, tak fakt super je dlažba s podlahovým vytápěním... přes zimu najdem pejska většinou v koupelně, kde se na podlazue vyhřívá!! A ted v těch vedrech se tam zase chodí chladit.

Není tady

#5 17. 7. 2006 13:07

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Podlahu zničenou nemáme. A to na ní kníračka dost řádí (lítá pro balónek smykem atp.). Jorkšírka se podlahy ze začátku bála, teď po ní chodí normálně, ale z gauče na ní sama neseskočí (bojí se prostě).

Není tady

#6 19. 7. 2006 21:28

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Díky za rady,takže zůstanu u koberca(aspoň ušetřímyikes))!!

Není tady

#7 20. 7. 2006 7:15

Lada1
♥♥-----
Místo: Orlík

ctyr,listek napsal(a):

No a vidíš mi máme bulteriérku a ta plovoučku miluje, v těhle vedrech je to jediné místo v bytě, kde se rozvaluje a chrupká jako mrška prodejná. Jinak podlahu máme jako fenku už pět let a až teď začíná být maličko něco znát a to jen z určitého úhlu. No a o údržbě nemluvě!!! V koberci budeš mít stále chlupy a mnohem víc alergenů z pejska, ale podlahu můžeš po případě i dezinfikovat, když se přihodí nehoda -  mnohem líp nežli koberec.

Upravil(a) Lada1 (20. 7. 2006 7:16)

Není tady

#8 20. 7. 2006 13:43

Janina24
♥♥♥----

ctyr,listek napsal(a):

No já mám doma raději koberec (kromě předsíně). A když jsme na návštěvě u přítelových rodičů, tak Sora (moje fenka RR) dává té plovoucí podlaze pěkně zabrat. Zůstávají tam po ní škrábance. A navíc jí to strašně klouže a bojím se, že by si něco mohla i udělat. grater

Není tady

#9 20. 7. 2006 14:00

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Janina24 napsal(a):

ctyr,listek napsal(a):

No já mám doma raději koberec (kromě předsíně). A když jsme na návštěvě u přítelových rodičů, tak Sora (moje fenka RR) dává té plovoucí podlaze pěkně zabrat. Zůstávají tam po ní škrábance. A navíc jí to strašně klouže a bojím se, že by si něco mohla i udělat. grater

Opravdu záleží jak kvalitní plovoucí podlaha je, resp. jakého stupně opotřebování, nebo odolnosti. KDyž k nám příjdou naše odchovy, tak to je mazec, jinak leniví ridgebaci jsou temperamentní v tu chvíli až hrůza. A podlaha je bez šrámů. Ale jak říkám, nahoře už jdu do pěnových lineleí big_smile

Není tady

#10 20. 7. 2006 14:13

Janina24
♥♥♥----

Kamčitka napsal(a):

Janina24 napsal(a):

ctyr,listek napsal(a):

Opravdu záleží jak kvalitní plovoucí podlaha je, resp. jakého stupně opotřebování, nebo odolnosti. KDyž k nám příjdou naše odchovy, tak to je mazec, jinak leniví ridgebaci jsou temperamentní v tu chvíli až hrůza. A podlaha je bez šrámů. Ale jak říkám, nahoře už jdu do pěnových lineleí big_smile

Koukala jsem na stránky mazlíčků a musím říct jen jediné!
Fakt krása.
Ale ještě nikdy jsem neviděla TR naživo. A ani jesm netušila jaký je mezi ridgebackama rozdíl.
Na předsíni máme lino, a někdy když běží Sora otevřít to pekně nabere do dveří big_smile

Není tady

#11 20. 7. 2006 14:30

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Janina24 napsal(a):

Kamčitka napsal(a):

Janina24 napsal(a):

Fakt krása.
Ale ještě nikdy jsem neviděla TR naživo. A ani jesm netušila jaký je mezi ridgebackama rozdíl.
Na předsíni máme lino, a někdy když běží Sora otevřít to pekně nabere do dveří big_smile

big_smile
Právě proto chceme pěnové lino. Je tlustší a není tak hladké, příjemně se přizpůsobuje chodidlům.

Není tady

#12 21. 7. 2006 8:00

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Kamčitka napsal(a):

Janina24 napsal(a):

Kamčitka napsal(a):

Fakt krása.

big_smile
Právě proto chceme pěnové lino. Je tlustší a není tak hladké, příjemně se přizpůsobuje chodidlům.

To je dobrý tip i pro mě, taky jsem jeden čas snila o plovoučce, ale sousedé na patře jí mají a když jim tam občas náš halama vletí (je tam jak doma díky jejich dcerce), tak na plovoučce doslova bruslí. my v obýváku máme lino, jen pod stolkem u gauče kusový koberec, ale i ten kousek bohatě stačí na tu fůru chlupů, co se tam zachytí. Lino vyluxuju a vytřu během chvilky, ale ten pidi koberec vysávám snad 20 minut, než můžu konstatovat, že koooonečně je aspoň trochu čistý.
Postupně chci u dětí v pokojíkách odbourat koberce a dát také jen lino a malý kusový koberec k posteli, máme byt dost teplý, i v zimě, v těch mrazech tady bylo stále kolem 24st a to jsme topení měli stáhnuté na polovinu, některé byly vypnuté úplně, tak to lino to unese a mně to ušetří práci. Plovoučka je sice krásná na pohled, ale lin je dnes obrovský výběr a po finanční stránce to vyjde i levněji winkbig_smile.

Není tady

#13 21. 7. 2006 21:34

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Ale když zabrzdí na pěnovým,tak to musí protrhnout!?!?V kuchyni a na chodbě  máme obyč.lino a po roce je vidět,kudy běhá  mad

Není tady

#14 21. 7. 2006 23:38

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Holky, když se tu probírá ta plovoučka, právě mi ji budou pokládat, zařizujeme nový byt, budem ji mít všude krom ložnicí, tam bude koberec. BUdeme mít tu vyšší kvality, ale bojím se nechtěnách nehod od pejska, máme přeci jen štěně /8měs./ RR, tak aby se to nevypoulilo nebo tak. Nemáte zkušenost s plovoučkou a vodou na ní? NE, že by nám malá doma čůrala, ale když bude ted v novém bytě  a zůstane tam sama, no...jsem na to zvědavá...
Díkyyy... tummenupp

Není tady

#15 25. 7. 2006 14:24

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

ctyr,listek napsal(a):

Ale když zabrzdí na pěnovým,tak to musí protrhnout!?!?V kuchyni a na chodbě  máme obyč.lino a po roce je vidět,kudy běhá  mad

No ony jsou ty pěnové takové hrubší. Nevím jak to mám popsat, známí to mají v chodbě, mají hovádka psy (myslím co do velikosti big_smile ) a v pohodě. Prostě dole je pěna, ale nahoře je pevné pvc, které lze těžko protrhnout. Do polovučky bych už ani za nic nešla.
Mariko, známá, když si od nás koupila štěndo, tak se jim plovoučka zvedla - protože si čubinka oblíbila jedno místečko a než přišla majitelka domů z práce - zateklo to , ona to utřela jen nahoře, neb nevěděla,  co je dole - a pak se jim v zimě, když zatopili velký kus v rohu zvedl sad . Ridgebaci jsou obojí pěkní dacani , i když nejraději spí, občas mají své dny. Mě stačí to cupání sem a tam , když mi dává fena najevo, že zase jsem ji dala určo málo žrádla a chtěla by víc. Dokáže chodit a cvakat po podlaze a cvakat sad

Není tady

#16 25. 7. 2006 14:40

Janina24
♥♥♥----

Jooo to cvakání drápků a u nás se to ještě prokládá plácáním ušima tummenupp

Není tady

#17 25. 7. 2006 16:38

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

big_smile :supr . Tleskání ušima se u nás koná když se psi otřepou, to pak říkám že potřebovali opleskat uši big_smile

Není tady

#18 25. 7. 2006 19:43

Janina24
♥♥♥----

Kamčitka napsal(a):

big_smile :supr . Tleskání ušima se u nás koná když se psi otřepou, to pak říkám že potřebovali opleskat uši big_smile

A co teprve když má radost a vítá mě tím, že mě zmlátí ocáskem (mrskačkou).
Nejspíš mi tím vyčítá, že jsem si dovolila jít bez ní do práce reta
Někdy si říkám, že jí to samotnou nebolí, když švihá tím svým kolíkem reta
By mě zajímalo, jaký je rozdíl v povaze mezi Thajským a Rhodéským.

Není tady

#19 30. 8. 2006 13:05

jeane001
♥♥-----

Ahoj já  mám doma pejska a když se ke mě nastěhoval ( i s přítelem ) tak jsem měla všude koberce. Bylo to hrozný jednu místnost jsem vysávala asi 45 min. Tak jsem jednoho krásného dne ztratila nervy a dojela jsem si koupi lino.
Je to skvělí , náš miláček Váží 45 kg a lino je upně v pořádku, je ale potřeba koupit nějaké kvalitnější. Mě stál m2 500,-Kč.
Lino je krásné a spousta lidí si myslí že je to plovoucí podlaha.
Jo a plovoucí podlahu bych si nepořuzovala protože jek pejsek chodí tak je tam všechno slyšet.
Pokud bydlíte v paneláku , taky by vás sousedi pod Váma asi brzy nenýviděli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí