Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 15. 7. 2006 18:06

Jana22
♥♥-----
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 59

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen: Neviem,  či mám - nemám. Mám priateža, s ktorým sa môžem o všetkom porozpráva. Poznáme sa už vežmi dlho. Písala som o ňom asi pred tromi mesacmi v tomto príspevku http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6846 (Nvý vzah po nevere) . Nie je to žiadne vzplanutie, ale moja vežká opora. Zatiaž je to stále v rovnakej polohe, nesnažím sa to nikam nasilu tlači. Pre vzah s cudzím neznámym mužom asi nie som pripravená. Neviem si to ani dos dobre predstavi. Ale zatiaž môžem potvrdi, že naozaj platí - čas je najlepší lekár,.

Není tady

 

#27 15. 7. 2006 18:21

markola1
♥♥-----
Registrovaný: 2. 7. 2006
Příspěvky: 37

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, zdá se mi, že ty tak moc radit nepotřebuješ, teoreticky jsi vybavená asi dost.  Jen pohladit, pofoukat, vylakat se, když je nejhůř, dodat odvahy...  Víš, my už jsme asi většinou takové, že se vdáváme s růžovýma brýlema, že se začnem cítit jako tým (spolu v dobrém i zlém). Maminky nám prostě neřekly, že je třeba žít sama za sebe. Nebo jsme to nechtěly slyšet, nebo jsme to slyšet nemohly, protože je to zkušenost nesdělitelná. A tak nám život nabídl jinou šanci, jak to zjistit. Až z toho máme jizvy na dušičce. To abychom to náhodou nezapomněly. A kdyby přece jen? Však on nám to připomene ještě razantněji a znovu a znovu, dokud nepochopíme. Tak to zkusme raději hned napoprve. Honě štěstí!

Není tady

 

#28 15. 7. 2006 18:27

kačaba
♥♥-----
Registrovaný: 22. 3. 2006
Příspěvky: 41

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, dík za podporu, ale nesdílím tvůj optimismus.Já se obávám, že mužská ješitnost mu nedovolí, vrátit se a přiznat tím svojí chybu.V podstatě mám i strach z toho, jaký by to potom  mezi námi bylo.Její manžel to asi ví, když může ona, tak často jezdit z domova pryč.Nekontaktovala jsem ho, jednak bydlí daleko od nás, jednak na to ani nemám dost odvahy, ale hlavně neznám jméno.Mohla jsem si ho zjistit z mobilu, když byl doma, teď už ne.A v té závislosti se nemýlíš, mám naprosto stejný názor.
Já jsem ti jen chtěla na svém příběhu říct, že pokud se něco urodí v chlapově hlavě, tak můžeš dělat cokoliv a on si stejně udělá to, co chce sám.
S tím bydlením to mᚠblbé.Já bych se taky k mámě nestěhovala.
Ještě jsem si vzpoměla.Stejně jako ty jsem navštívila , v samém začátku, kartářky a nic z toho , co mi vyložili se mi nesplnilo.V manželské poradně jsme taky byli, viděli to růžově a nakonec.........
Ne, to musí vyřešit jen tvůj muž, i když chápu, že jako soupeře mᚠproti sobě vlastně i ji.
Ale fakt ti budu strašně držet palečky, aby  to alespoň u vás dopadlo dobře..........

Není tady

 

#29 15. 7. 2006 19:12

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

MARKOLO - já jsem už taková, že když si s něčím nevím rady, hledám všechny možné informace - proto návštěva psychologa, všelijakých on-line poraden, Plzák, Šmolka .... ale jedna věc je teorie a druhá reálné zkušenosti těch, co to zažily. A třeba jedna zajímavost, kterou jsem vyčetla taky myslím u Plzáka - že do poraden se dostane jen poměrně malá část manželství, která bojují s nevěrou. Většina lidí to řeší nějak po svém a ti, kteří to vyřeší pozitivně, ti už se s tím nikde nesvěřují. Proto možná tady na nás působí tak negativně tolik špatných konců. Ti, kteří měli konec dobrý, by tady asi nepřispívali.
A maminky nám většinou neřeknou plno věcí - že je třeba ty bestie nejen krmit, ale pořád chválit a obdivovat, hroutit se nadšením z každého jejich výkonu .... no a pak se objeví taková šikovná, která to umí  a je hotovo. A že nám život nabídl jinou šanci? A kdo se ho o to prosil? Ale rozumím tomu, co tím chceš říct.
KAČABO - já jsem nikdy na karty a horoskopy nevěřila, ale když je člověk v háji, uvěří rád čemukoliv. A že ten tvůj šel s tebou do poradny, tak to klobouk dolů. Já jsem něco takového taky navrhla a reakce byla úplně zuřivá - on není žádný blázen, on nemá žádný problém, co by kam chodil, co je komu do toho a jestli já s tím mám problém, tak a si ho řeším sama.
Děkuju za ty palečky a přání dobrých konců .... převládá u mě ale spíš pesimismus. Oni spolu teď někde chodí ruku v ruce a já tu za celé dny promluvím jen se psem a tou máti. Ještě že existuje ten internet. Všichni známí jsou na dovolené nebo se chystají. Tohle léto prostě lepší nebude.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#30 15. 7. 2006 19:52

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, mᚠpravdu, čte se Plzák hezky, myslí to i dobře...ale  reakce v reálu jsou mnohdy jiné...
Je důležité pro nás( děvčata) si uvědomit, co vlastně i nadále chceme: nevěra prostě proběhla či probíhá aprostě je - teď myslím u tebe doma( nebo u mne). To je skutečnost, se kterou  já nebo ty nic již nenaděláš.Ale můžeš udělat něco pro sebe, že toto období jakoby  psychicky či duševně překleneš a jdeš dál. Já si například uvědomila- buď chci i nadále zůstat, nebo jít od válu, nazdar, řeším , rozvod,konec.... Ve druhém případu je vše jasné a co nejrychlejší postup jen dobrý.
V případě, že prostě i přes nevěru chceš ve vztahu zůstat, tak  Plzákova pravda - tvé body platí co jsi napsala - já dodávat prostě dělat mrtvého brouka, mě se to netýká ty si to vyřeš sám, nejlépe co nejdřív, ale nejde bohužel uspěchat...No, někdy se může stát, že sá můž popadne kufry a "jde o dům dál"....s tím pak fakt nic nenaděláš.
Ale to nakonec poznávᚠz JEHO chování - když mlží a je tajnůstkář - dobře, když prostě příjde a řekne na rovinu odcházím, pak  taky není co řešit

Salen,
zač. března se milenka odstěhovala, tím to v podstatě skončila( možná mu dala vale o měsíc dřív), nemluvili jsme o nastálézměně ani jeden z nás - manžel dost navštěvuje  hospodu, takže  přehled jestli je na pivu, či s ní jsem moc neměla - no, taky dobře- nakonec ona mu kolikrát vyčítala, že on raději zabrousí do hospody než k ni na kafe...:-))   )
Ke tvému dotazu - neomluvil se , nehovoříme o tom, nečekám to ani, a má se udělat  tlustá čára...to si myslím, protože nečekej bude-li po všem, že by manžel přišel  tzv. s prosíkem o odpuštění....ale nám přece stačí fakta a skutky, ne?
Popisuju svoji zkušenost, jeto pět měsíců, já nevím, třeba za rok, za pět let  příjde a řekne, no, nebo taky všechno bude jinak!!!

Salen - budoucnosti se neobávej, nemysli na nejhorší a nech to volně plout. Jak jsem již psala, současnost si "vylepši"kamarádkami - třeba novými, jinými známými, jeďte někam  se synem( nemusí to být nutně Kanáry)
Je dobře,- ymslím pro tebe v tom "svrabu", že syn už velký rozumný, o bydlení nakonec taky postaráno a jsi i finančně zabezpečena...takže co bys vyklízela pole....

Není tady

 

#31 15. 7. 2006 23:30

Ivina
♥------
Registrovaný: 9. 7. 2006
Příspěvky: 17

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Ahoj Salen.

Môj príbeh končí šastne.
Nebolo to žahké. Dlhé mesiace som sa trápila. Každé ráno som sa zobúdzala s vierou, že to horšie nemôže by... a predsa bolo.
Skúšala som všetko možné aby som zabudla - alkohol, lieky... aj kombinácie. Neodporúčam. Vôbec to nepomáha. Bolo to nekonečne dlhé obdobie.
Jedného dňa mi však v hlave urobilo cvak.
Zmenila som sa. Prestala som sa správa ako puka domáca.
Začala som si veri. Prestala som sa žutova. Stúplo mi sebavedomie.
Dos som schudla, čo nebol až taký vežký problém, vzhžadom na okolnosti. Začala som chodi do fitnes, zmenila som účes, našla som si nových priatežov (aj keď len internetových), začala som chodi von.
Zrazu mi bolo žahšie. 
... začal sa o mňa viac zaujíma. Stále viac času trávil so mnou a demi, ako s ňou. Stále som sa trápila. Nevedela som, čo sa deje, čo chce. Myslím, že ani on v tom nemal vežmi jasno.
Nikdy nezabudnem na jeho SMS - źúbim a - ktorú mi poslal. Bolo to krajšie ako na začiatku...

Myslela som si, že som spravila čiaru.
Asi ešte nie celkom. Prečo? Asi preto, že Ti tu píšem. Preto sa asi nevieš dopátra príbehu so šastným koncom. Jednoducho žudia, ktorí to prežili a uzavreli už nechodia na takéto stránky. Nepotrebujú to.
Ďakujem - ani nevieš, ako si mi pomohla.

Veža sily Ti prajem. Nie je jednoduché zača znova s niekym, kto nás sklamal, ktorého sme sklamali. Musíte by na to dvaja.

Upravil(a) Ivina (15. 7. 2006 23:55)

Není tady

 

#32 16. 7. 2006 9:01

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

IVINA díky za příběh. Závidím ti, že to mᚠtakto za sebou.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#33 16. 7. 2006 10:28

Steffi
♥♥-----
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 48

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen:Mᚠvelkou výhodu,že se k tobě chová slušně,to je dobře,že v situaci,ve které se nacházíš nemusíš řešit hádkami,ale na druhé straně-od takového chlapa se pak těžko odchází,ale mᚠto dobrý alespoň v tom,že kdyby se nakonec rozhodl pro ní,budeš mít kde bydlet a postará se o syna.Jsou chlapi,kteří kvůli milenkám kašlou na děti,to je potom horší.Poradila bych ti:zkus použít ženské zbraně,snaž se být milá,víc o sebe pečuj-udělej se krásnou,i když je to těžké,nestrácej smysl pro humor,chlapi odrovnává,když se ženská umí smát....nenápadně ho sváděj.flirtuj s ním,buď neodolatelná....určitě to dokážeš.Já tohle použít na BM,byl by tady jako na koni,jenže,já o něj nestojím,mám přítele,kterýho bych nevyměnila,vím není tak fyzicky přítažlivý,jako BM,ani tak bohatý,nemá ani auto,ale-u něj jsem našla svůj klid,děti ho mají rády,jsme šastná rodina a to je daleko víc,alkohol,násilí a nevěru neřeším,ani nevíš,jak se mi ulevilo.Přítel by pro nás udělal pvní-poslední.Asi mne Bůh má rád,anebo-po19letech jsem si to zasloužila.Moc ti přejí,abys toto období ustála a aby tvůj muž začal přemýšlet,o co přichází a koho by mohl ztratit.Držím ti palce,a ti to vyjde

Není tady

 

#34 16. 7. 2006 12:11

markola1
♥♥-----
Registrovaný: 2. 7. 2006
Příspěvky: 37

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, mám stále dojem, že tvůj muž je normální chlap, co zrovna balancuje mezi vším vaším společným, co ho k tobě poutá a mezi vzrušením z nového. Patrně to není mizera s nabubřelým egem (snad jen teď maličko polechtaným zájmem "hvězdy podnikových akcí a večírků"), doma své povinnosti plní, chce se o vás starat, neodešel k ní, i když má vlastní byt. Myslím, že mᚠdost velkou šanci na záchranu manželství. Pokud to tak sama chceš. Pokud zvládneš být sama sebou, příjemnou a uvolněnou ženskou, co neztratila smysl pro humor. Je to po čertech těžká práce, ale nemůžeš nic ztratit. V monentě,  kdy si uvědomíš, že nemusíš být nutně šastná, jesliže se m vrátí a bude se chovat tak a tak, ale že i potom můžeš cítit pochybnosti a spoustu tíživých otazníků, že tedy štěstí nezávisí na okolnostech, ale je to vnitřní stav, tak potom se té pohodové ženské přiblížíš. Přeju hodně trpělivosti.

Není tady

 

#35 16. 7. 2006 13:03

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1954

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Ivina napsal(a):

Jednoducho žudia, ktorí to prežili a uzavreli už nechodia na takéto stránky. Nepotrebujú to.

Nevím, Ivino... Možná sem nechodí už nic řešit ale z jiného důvodu.. Třeba už nepotřebují pomoc, ale mohou se podívat, jak se s tím vypořádávají jiní lidé, případně se pokusit jim pomoci. smile


Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

 

#36 17. 7. 2006 8:18

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Marcolo - normání chlap? Naposledy jsem ho viděla ve čtvrtek ráno, jak si balí věci na víkens s ní. Oznámil mi, že se vrátí v neděli. Do teď nepřijel. Prostě vracet se domů už zřejmě neznamená sem, ale k ní domů. Asi se dnes ukáže, snad ještě bude pracovat. A já zase smím jen v klidu říct ahoj a na nic se neptat. Je to zoufalé.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#37 17. 7. 2006 9:52

HKadana
♥------
Registrovaný: 17. 7. 2006
Příspěvky: 6

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Milá Salen,
po přečtení vašeho příspěvku jsem měla pocit, že se to týká mne, jenže z druhé strany. Asi Vám neporadím, protože radu bych potřebovala sama, ale napíšu svůj příběh, třeba Vám trošku pomůže pro objasnění situace.
Byla jsem dlouhou dobu v roli manželky a ted jsem tři roky v roli milenky.S manželem jsme žili takový ten normální pokojný život, o kterém píšete. Postupem času jsme však každý nacházeli hodnoty v něčem jiném. Muž si něco začal se svou podřízenou v práci, choval se ke mně arogantně  a já začala brouzdat na Seznamce a hledala spřízněnou duši, se kterou bych mohla probrat ten svůj problém. Říkala jsem si, že tak manželství snadněji přežiji. Hledala jsem spíš muže zadaného, protože jsem měla strach, že volný pán by mne nutil odejít od rodiny.
S manželem jsme oslavili  padesátku a pak mi bylo sděleno, že bude lepší, když každý budeme žít zvl᚝, že on chce ještě žít normální život. Nedělala jsem mu v tom problémy, měli jsme vybudované zázemí a mohli  žít každý ve svém. Tady končí příběh mého více než  třicetiletého manželství a já jsem vděčná, že to tak dopadlo a k muži bych se už nevrátila.
Jenže trápení mi začalo s mým přítelem.Zamilovali jsme se do sebe. Byl to fatální vztah.Všechno podobné,všechno fungovalo, nikdy jsem tak nikoho nemilovala, vím že on také ne a vypadalo to, jako bychom do sebe zapadali. Nedělala jsem si výčitky, že je ženatý.Tvrdil, že s ženou už dlouho žije takový ten sourozenecký život a  nerozumí si spolu. Já to nakonec měla doma podobné, tak jsem to chápala.Jenže on patří k těm slušným a hodným mužům a nechce nikomu ublížit. Zkraje mi tvrdil, že bude řešit svou situaci a a jsem trpělivá. Pak jsem trpělivost začala ztrácet a asi po roce se s ním rozešla. On neprotestoval, myslím, že čakal, že někdo v tom trojúhelníku to za něj vyřeší. Po dvou měsících jsme se k sobě vrátili. Z rozchodu nám bylo špatně nejen psychicky, ale  i fyzicky. On doma stále zatlouká svůj vztah, jenže všichni kolem ví, že někoho má a manželka se trápí stejně jako Vy. Já jsem si první rok vztahu probrečela, druhý jen z poloviny a teď se pomalu srovnávám. V průběhu  jsem se snažila najít si někoho volného, jenže všechno selhalo. Zatím jsem zablokována tímto mužem. Už to není zamilovanost, přešlo to do vztahu hlubšího a z jeho strany je to stejné. Jenže na rozdíl ode mne, má hlubší vztahy dva. Až se mnou si uvědomil, že má rodinu a začal ji brát vážněji, než předtím.To je vlastně hlavní věc, co jsem vám chtěla sdělit. Teď čekám, jak bude vše probíhat dál. Já jsem ta občasná a výletová a doma si to odpracovává. Asi to trochu dělá pro výčitky svědomí, ale hlavní důvod je v tom,že má ke své rodině větší zodpovědnost, než můj bývalý muž. Tím ovšem trápí obě ženy a ony se trápit nechávají. Věřím, že časem  jedna z nás tenhle problém vyřeší a tu trpělivost nakonec ztratí a je mi jasné, že z jeho strany řešní určitě nepřijde.

Není tady

 

#38 17. 7. 2006 12:31

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

HKadano - co ti na to říct? Sama si nedovedu představit, že by se mi něco takového mohlo stát. Když už jsem si někoho někdy našla, nešlo o zamilovanost, bylo to jen připomenutí takových těch milostných začátků, se vším příjemným co s tím souvisí a asi jsem měla vždy štěstí na muže, kteří to chápali stejně a rodina byla vždy nedotknutelná. Je ti tedy kolem 50ti a nejspíš mᚠstrach, že už takového nenajdeš. Proto zůstávᚠv pozici milenky, ještě k tomu utajované, tak dlouho? A co z toho máš? Trápíš se dobrovolně a měsíce ti utíkají. Za pár let se ti bude hledat zase o něco hůř. Opravdu těžko soudit - je pravda, že já už tu pravou zamilovanost dávno neprožila a netroufám si říct, co by to se mnou udělalo. Ve stejné situaci je má kamarádka - vztah trvá přes dva roky. Doma má muže, který s léty zpohodlněl, nechce už nic podnikat, chce ji mít jen doma a pod dohledem, nejsou tam žádné něžnosti, je to takový bručoun. Milenec je pravý opak, doma má údajně hysterickou a hádavou ženu, chtěl by se rozvést. A kamarádka prožila asi rok štěstí v naprosto dokonalé zamilovanosti a teď druhý rok vlastně už trápení nad tím, co má dělat. Milenec se nerozvádí - podmiňuje to jen tím, že se rozvede i ona (takže asi zase tak horké to tam nebude), při tom ale s ní budoucnost plánuje. Ona po 25 letech manželství cítí silný soucit s tím mužem, kterého by opustila. Takže ona má sice ideálního chlapa v roli milence, ale vlastně se trápí a trápí a má pocit, že pořádně nežije. Ach bože .... co všechno jsme schopni si sami zavinit.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#39 17. 7. 2006 12:37

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

No jinak příznivcům Plzáka hlásím, že návrat m jsem zatím opět zvládla - byla jsem pryč, když se vrátil, takže jsem vesele vpadla do bytu, zahlaholila ahoj, pronesla pár dalších vět na neutrální témata, jemu se srovnala ramena (jak asi čekal na první reakci), o tom, že se vrátil o další den déle než nahlásil ani zmínka. No jo no, kdybych aspoň věděla, že to ovládání je k něčemu dobré.
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo z vás jedete na tu akci Pandory - já si pořád nějak netroufám, když nikoho neznám.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#40 17. 7. 2006 12:45

Jája
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 10163

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, pokud to takhle zvládᚠtak jsi úžasná, já jsem zezačátku nebyla schopná mu říct ani ahoj, aby mi přitom netekly slzičky
ale teď už se to taky snažim zvládat s úsměvem a hlavně neřešit Prostě neřešim jeho problémy a milenka je jen a pouze jeho problém.
a na školu v přírodě se neboj ject - sice jsme se některé už viděli, ale třeba já znám osobně jen jednu holčinu, co jede


Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

 

#41 17. 7. 2006 14:23

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Registrovaný: 18. 4. 2006
Příspěvky: 5269
Web

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen napsal(a):

No jinak příznivcům Plzáka hlásím, že návrat m jsem zatím opět zvládla - byla jsem pryč, když se vrátil, takže jsem vesele vpadla do bytu, zahlaholila ahoj, pronesla pár dalších vět na neutrální témata, jemu se srovnala ramena (jak asi čekal na první reakci), o tom, že se vrátil o další den déle než nahlásil ani zmínka. No jo no, kdybych aspoň věděla, že to ovládání je k něčemu dobré.
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo z vás jedete na tu akci Pandory - já si pořád nějak netroufám, když nikoho neznám.

Vypadá to, že všichni !!! A neboj, my se taky neznáme !! A tak to změníme !! A sebe taky !! Doufám !! vissla


zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

 

#42 17. 7. 2006 14:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))
Registrovaný: 13. 4. 2006
Příspěvky: 7401

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

já taky jedu a neznám nikoho a jedu tam dokonce sama...


Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

 

#43 17. 7. 2006 14:39

HKadana
♥------
Registrovaný: 17. 7. 2006
Příspěvky: 6

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, ani mne nikdy nenapadlo, že by se mi tohle mohlo stát. Byla jsem zvyklá žít dlouho po boku jednoho partnera a na samotu jsem si zvykala těžko. Muž si hned po našem rozchodu nastěhoval k sobě svou milenku a vytvořili novou domácnost. Já si po těch probrečených letech zvykla nakonec žít sama a začala v tom spatřovat dost výrazná pozitiva. Nemyslím si, že nám roky utíkají, tak nějak věřím, že život nekončí a v každém věku máme naději na získání kvalitního partnera. Začla jsem uvažovat způsobem, že co se má stát se stane a člověka to může do budoucna jen posílit.Nic se nedá lámat přes koleno a vztahy už vůbec ne. Pokud o toho svýho stojíš, nedávej mu moc volnosti, buď k němu vlídná, ale nestav se tak, že ti to nevadí. Chce to obrovský kus diplomacie. Oni ti pánové, co za to stojí,  to také nemají moc lehký, když do toho vlítnou. Je to sice paradoxní, ale já si dokonce vážím toho, že ten můj přítel opustit rodinu zatím nehodlá, a že se cítí vůči těm, se kterými prožil kus života určitým způsobem zodpovědný.

Není tady

 

#44 17. 7. 2006 15:59

markola1
♥♥-----
Registrovaný: 2. 7. 2006
Příspěvky: 37

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Salen, HKadana ti krásně popsala pocity dlouhodobé milenky, já osobně si toho moc vážím, protože tě i nás nechala nahlídnout na utajovaný vztah i z druhé strany a je to poučné. Bylo to upřímné a prožívat bych to nechtěla. Dnes jsem narazila na povídku P. Šmolky v nejnovějším čísle časopisu Zdraví. Zcela jistě čerpal z praxe. Nejraději bych ho zarámovala a dala ho i s předchozím článkem svým ratolestem, až se budou vdávat či ženit. Jen si nejsem jistá, jestli by mi za ta slova v tak romantickou dobu nedali spíš do zubů. smile

Není tady

 

#45 17. 7. 2006 19:50

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

A víte co je u nás nového - m si z víkendové sportovní akce nepřivezl vůbec žádné špinavé prádlo. Naše milenka mu pere! To asi pro mě není moc dobrý, co? Tedy v tom smyslu, že postupně přebírá péči o něj.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#46 17. 7. 2006 20:38

HKadana
♥------
Registrovaný: 17. 7. 2006
Příspěvky: 6

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

promiň, ale ten tvůj postřeh mne docela rozesmál. Není pro tebe blbý, že mu pere. Vůbec nic to neznamená. Ona se chce udělat hezkou, ale chlap tyhle věci nedoceňuje.Chlapa zajímají úplně jiný věci. Je to ocenění, obdiv, pochvala....Na tohle ho zřejmě tvá sokyně po těch letech vašeho manželství dostala. Ty se však nepitvej se v detailech, protože přesně tohle jsem dělala já a pak se nad tím trápila. Pokus se zaměřit především na sebe a diplomaticky manželovi ukrajovat čas, který mu dovoluješ trávit s tou druhou.

Není tady

 

#47 18. 7. 2006 9:14

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

HKadano - já vím, všichni radí "zaměř se na sebe, dělej něco jen pro sebe, žij pro sebe" - je to ale tak těžké. Myšlenky si dělají co chtějí. Když ti řeknu, že už teď si představuju jak šílené u nás budou vánoce, což byl vždycky velký rodinný svátek, tak se asi budeš smát taky.
Ukrajovat čas se mu nedá. Doma je opravdu jen kvůli práci.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#48 18. 7. 2006 10:01

HKadana
♥------
Registrovaný: 17. 7. 2006
Příspěvky: 6

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

Milá Salen, nebudu se smát, sama jsem si to prožívala. Ale jediné, co je dané je to, že čas vše pomalu zahojí. Sama jsem chtěla, aby vše skončilo v období měsíců. No a teď je to spíš v letech. Nechtěla jsem to tehdy slyšet, chtěla jsem, aby to trápení bylo hned za mnou. Nikdo se přece netrápí dobrovolně. Ale teď vím, že mne tohle období  posílilo, naučila jsem se být pokornější, trpělivější a víc si vážím každé hezké chvilky v životě, kterou prožívám. Dřív jsem toto vůbec neřešila. Přeji Ti to také a tuším, že to zvládneš. Přesto je mi však jasné, že v současné době Ti žádná rada nepomůže.

Není tady

 

#49 18. 7. 2006 10:41

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 713

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

pro mě je jen těžko pochopitelné proč tak lpíte na svých nevěrných manželech? je to zvyk dlouhých let nebo finanční zajištění nebo strach, že zůstanete samy? ale to jste už teď. proč držet za všech sil manželství, kde každý má zájmy kdesi jinde? když jsem byla v pubertě, hluboce jsem těmito lidmi pohrdala. moje matka tenkrát tvrdila, že s věkem změním názor. nezměnila jsem. je mi 38 let, mám děti (málem dospělé), jsem rozvedená. ale žiju v krásném vztahu a jsem šastná. tak, jak bych s BM nikdy nebyla - mohla bych být šastná, kdybych pro něj zbyla? po milence? na to si moc vážím sama sebe, ponžovalo by mě, že ho mám proto, že ho jiná odložila, nebo on ji.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

 

#50 18. 7. 2006 10:41

Hana1
♥♥♥----
Registrovaný: 29. 1. 2006
Příspěvky: 227

Re: Máte někdo tuto zkušenost s mimomanželským vztahem?

HKadana napsal(a):

Milá Salen, nebudu se smát, sama jsem si to prožívala. Ale jediné, co je dané je to, že čas vše pomalu zahojí. Sama jsem chtěla, aby vše skončilo v období měsíců. No a teď je to spíš v letech. Nechtěla jsem to tehdy slyšet, chtěla jsem, aby to trápení bylo hned za mnou. Nikdo se přece netrápí dobrovolně. Ale teď vím, že mne tohle období  posílilo, naučila jsem se být pokornější, trpělivější a víc si vážím každé hezké chvilky v životě, kterou prožívám. Dřív jsem toto vůbec neřešila. Přeji Ti to také a tuším, že to zvládneš. Přesto je mi však jasné, že v současné době Ti žádná rada nepomůže.

MIlá Salen, sleduji Tvé příspěvky od začátku a jsem s Tebou, protože jsem prožívala něco podobné.Ten poslední příspěvek, který Ti psala HKadana mi mluví z duše. Je to přesně tak a je mi jasné a je to logické, že zatím to tak nevidíš. Určitě to všechno zvládneš ale záleží to jen a jen na Tobě a na čase....

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů