29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Muj strejda si koupil psa zrovna kdyz jsme s mamkou chteli koupit zlateho retrivra.:grater:Strejduv pes je fenka a je to hrozne stene vsechny skrabe:kapitulation: a ja nevim[jestli bych si toho psa koupila] jestli by se snesli a neporvali se prosim poradte mi dekuji:godlike:
Není tady
Moc nerozumím, v čem chceš poradit. Většina psů si na štěně zvykne. Já vždycky říkám, že psychicky normální pes štěněti neublíží. Když ano, není něco v jeho lebce v pořádku. Mám feny a psa a snášejí se víc než dobře. Pes má pocit, že má harém, své dvě čibuny si hájí a brání jak nikdo. Když tak písni, co budeš potřebovat vědět, ráda pomůžu, poradím
Není tady
Míša napsal(a):
Muj strejda si koupil psa zrovna kdyz jsme s mamkou chteli koupit zlateho retrivra.:grater:Strejduv pes je fenka a je to hrozne stene vsechny skrabe:kapitulation: a ja nevim[jestli bych si toho psa koupila] jestli by se snesli a neporvali se prosim poradte mi dekuji:godlike:
Pokud to chápu, je to štěně a váš retrívr bude pravděpodobně také štěně. Tím líp pro oba. Jen musíte udělat nějaké opatření, ať nedojde k nežádoucímu nakrytí (tedy pokud budete mít pejska - kluka), tj. časem buďto vykastrovat fenku, nebo nechat ušmiknout kuličky hafanovi.
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Pes má pocit, že má harém, své dvě čibuny si hájí a brání jak nikdo. Když tak písni, co budeš potřebovat vědět, ráda pomůžu, poradím
Ahoj Kamci to jako myslis, ze kdyz tomu vasemu nekdo ocuchava holky, tak by je sezral, ale kdyz se prihrnou holky a zacnou ocmuchavat jeho, tak to jo, to se muze ?? jako ten nas ??
Není tady
Dita.L napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Pes má pocit, že má harém, své dvě čibuny si hájí a brání jak nikdo. Když tak písni, co budeš potřebovat vědět, ráda pomůžu, poradím
Ahoj Kamci
to jako myslis, ze kdyz tomu vasemu nekdo ocuchava holky, tak by je sezral, ale kdyz se prihrnou holky a zacnou ocmuchavat jeho, tak to jo, to se muze ?? jako ten nas ??
No jéje, jeho vlastní harém mu nestačí. Měli jsme tu čubinku na krytí, to byl nadšený, ve svém živlu, fenečka uspokojená odjela, přišly k němu naše holky, začaly ho očmuchávat, no brblal na ně, frajer. Jakože co vy mě očmucháváte, měl jsem jinou babu, což byl jsem Vám nevěrný . Ale za chvilku už za nima zase dolízal
Není tady
presne jako u nas
Není tady
ahojky my máme dva psy doma a je to v klidu bez jakýchkoli potíží. dokonce i naši psi snesou štěněcí návštěvu doma když někdo přijde
Není tady
Ahojky, taky mám 2 psy, 12 letého vlčáka a rok a 2 měsíce berňáčka. Občas se sice "přátelsky" porvou, vlčák ještě neustoupil ze své pozice vůdce dvora, ale jinak to jsou největší kamarádi a hledají jeden druhého, když nejsou spolu. Mám pocit, že se vlčák berňáčka snaží tak trochu vychovávat, ale on už se moc nenechá a myslím si, že to nebude dlouho trvat a berňák převezme vedení. Zatím je ve funkci podřízeného a funguje ve stylu "moudřejší ustoupí".
Není tady
Měla jsem starouška NO, a když už špatně chodil a jen polehával doma, pořídila jsem si štěňátko. Docela toho dědka vybudilo a asi mu i prodloužilo život. Najednou byl zase pohyblivější, zvědavější, veselejší. Jen když bylo štěně na jeho vkus příliš rozpustilé, tak zabručel a štěně přibrzdilo. Bylo to v pohodě.
Později jsem se přestěhovala k partnerovi. To už jsem zase měla jen jednoho psa. Partner na tom byl také tak ( jen o něco mladšího ). Můj byl víc kliďas a pohodář ( ale sporťák - žádná puťka), znal svou cenu. Jeho zase takový hromotluk a divoch. Občas se na oko poškorpili a vyřizovali si kompetence ( no dva chlapi v chalupě ), ale žili spolu v pohodě. Jen se museli pohlídat, aby se navzájem nepodpořili v nějaké lumpárně.
Není tady
Mám dva psy, kamarádka má dva psy, další kamarádka má tři psy, soused má taky tři psy, ani v jedné rodině nejsou s nimi problémy
Není tady
Měli jsme dva psy a bylo to naprosto v pohodě
Dokonce fenku a pejska a ani jednou se nestalo " neštěstí "
Ona o něj prostě neměla zájem. Ale jak se kolem něj venku ometala jiná, co " voněla " - naše Sára startovala jako raketa.
Nebála bych se, že se nesnesou. Spíš bych se bála, že Ti už teď vadí, že se strejdovo štěně chová jako štěně a považuješ ho za hrozné. Ono totiž malé štěně taky okusuje, nejen škrábe. Když to budeš mít doma stereo........
Upravil(a) Eri (26. 4. 2007 22:14)
Není tady
To strejdovo štěně asi vyvádí proto, že se nudí, moc si s ním asi nehraje. Ve dvou si pohrají, lépe se učí, určitě je jim veseleji.
Není tady