29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Žanet, kdybych večer přikládala a spal pak celou noc, to by bylo bezva, ale honzík usne ve 23 a v 0030 uz je zase vzhuru. No a ted porad jeste vyspava
Občas si říkám, jestli je to vůbec miminko?
myslela jsem, že děti chodí brzy spát a brzy vstávaj. Když ale slyším Giu, která koupe po půlnoci, tak jsem ještě asi v normě
Není tady
Mno ,
my máme s Lukášem první pravidelnost Zvykla jsem ho koupat mezi 18,30-19,30 a už týden se chytnul a usíná mezi 20-20.15.Pak se probouzí mezi 23-24.Pak podle póča přes den se od půlnoci budíí buďto po hodině a půl , nebo po třech hoďkách.Konečně se trochu vyspím.Každým dnem je to ale lepší a lepší a Luky už si asi na ty pařáky zvyknul a už přes den nebrečí.Kójo ale probíhá tak každou hoďku a půl, protože na žížu si prostě vodu ani čajík vzít nechce.Pořád zkouším, ale zatím bez výsledku.
Upravil(a) Tynas (21. 7. 2006 20:26)
Není tady
Taky zatím plně kojím a nemenstruuji.Vlastně jsem asi ťulpas,ale nechápu,jestli ovuluji a jestli ano,tak kdy?Moc pozor si nedáváme,ale jestli si miminko dá načas jako Máťa,tak můžu být v klidu.Někdy mi chytá záchvat,že další mimi hned,a někdy si Matouška krásně užívám a kdyby mi bylo blbě jako s ním,tak bych se šla odstřelit.Napadlo mě,že bych si udělala testík,ale asi se nechám překvapit.
Není tady
Ivagrun - já myslela, že když přikládám co hodinu je to často!
Adam v těhle vedrech je taky protivnej, v noci spí naštěstí dobře. Prsa mám v noci a po ránu tak nalitý, že mám pocit, že snad brzo prasknou! Včera dokonce spal od půlnoci do půl desáté s jedním kojením v 6. Dnešek neobvykle celý prospal - uvidíme co bude dělat v noci. Ale zatím funguje to, že když je tma, tak spí.
Není tady
Tak jsem to v pátek poprvé od porodu dostala..... No šok, totiž jsme byli na menší dovolené a já to vůbec nečekala. No jo, zákon schválnosti A to pořád stále jen kojím....
Není tady
zanet, taky porad kojim a dostala jsem to po peti a pul mesicich, je fakt ze ted uz davame prikrmy, ale v te dobe to bylo co dve hodky a stejne mrska dorazila:-(
Není tady
Ja mam rano take prsa nalita k prasknuti, i kdyz v noci jednou kojim, a k tomu vzdy jeste pribyde nejaka ta strije. Nejdriv jsem z nich byla silena, ted uz to jen beru na vedomi, ze mam zase novou, s ledovym klidem. Jinak uz nekrvacim, jen mam takovy zlutavy vytok. Vcera me manzel poprve od porodu "znasilnil", tak doufam, ze to nebude mit nasledky, musim si rychle poridit nejakou ochranu. Manzel si stezoval, ze tam uvnitr citi neco tvrdeho, je to asi delozni cipek. Mate to take tak? Nevite, kdy se zcela zahoji a bude mit tvar jako driv? Nic tvrdeho tam mit nehci! Regenerace asi potrva dele, nez jsem cekala. Sestinedeli uz mam za sebou...
Upravil(a) Sakura (31. 7. 2006 20:24)
Není tady
Hmm, tak já jednou zašpinila a od té doby nic, tak ani nevím, jestli to pokládat za MS..
Není tady
Jo a to prosím 14 dní již vůbec nekojím
Není tady
Má dotaz - krvácela jsem celé šestinedělí a ještě pár dnů k tomu, pak jsem měla necelý týden pokoj a od včerejška opět krvácím! Ale není to jako menstruační krvácení, jsou v tom nějaké hleny...
Je to normální nebo mám vyrazit k doktorovi?
A to jsem chtěla dneska jít na aerobik....
Není tady
Gio, pokud jsi mela v pohode sestinedelni prohlidku, tak by to snad melo byt v pohode. ja od sestinedeli uz dvakrat spinila. asi to chvilku trva nez to bude zase nejaky normalni.
Ale jestli ti prijde, ze je to divny hodne, tak doktorovi alespon zavolej.
Není tady
Tak mě přeobjednali na zítra - doufám, že bude vše v pořádku. Ještě chci 2 děti...
Není tady
Gio, neboj já jsem měla něco podobného.. Prohlídka byla o.k. a stejně se mi vracely očistky. Hlavně po styku..
Není tady
Tak jak jsem psala, před dvaceti dny jsem to od porodu dostala a dneska jdu na záchod a zase jsem začala krvácet. Takže vlastně po 20dnech mám nový cyklus. Je to normální??? A to jsem si říkala, proč mi je ráno tak divně. Dávala jsem to za vinu včerejšímu vínu (dvě deci) a ona přišla ta mrcha.
No asi bych se měla objednat na gyndu, stejně jsem tam měla jít na kontrolu kvůli vřídku na čipku. Ale maminy znáte to.... máme tak málo času a ještě myslet na nějaké prohlídky....
Není tady