29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holčiny poradte něco na zažívací potíže v těhu.
Není tady
Allko, me pomaha brzy se nasnidat...jist malo a casteji....pokud zapomenu nebo nestiham,tak je mi pekelne zle...pomaha mi treba kakao po ranu a prestala jsem pit bublinkate vody...
Není tady
ja mam problém jít mam pak velký bolesti a když pak jdu tak je to v poho, myslela jsem původně jestli nemam slepak protože mi pořád bolí na pravé straně a když jim pak hodně ovoce tak mam zase průjem a mam bolesti z průjmu.
stává se to někomu holčiny ?
Není tady
Allko, můžu tě uklidnit bolest na pravé str. jsem měla už od začátku, po pár týdnech. Prý se zvetšuje děloha a napínají se vazy. Pokud si třeba prodělala i nejakou operaci,jako je kyla, tak to může být i od toho
tak neboj. A ty zažívací potíže ? Jestli jde o žáhu, tak jediné co nám pomáhalo bylo kombinace studeného mléka a cucat Rennye. Ke konci už mi ale nezabirá ani to
snad už to vydržím, mám to zapar
.Jestli ti jde o nevolnos, poradil mi dr. ještě než vstanu, mít u postele sušenky a nějakou sníst, od té doby jsem problém s nevolností fakt neměla a zvracela jsem jen jednou !!!! Vám klidné a bezproblémové těhu
Upravil(a) Blanka LBC (14. 7. 2006 9:27)
Není tady
no Blanko, ja mam problémy s tim spíš jít na záchod, tak mam bolesti na pravé straně, když pak už jdu tak už žádná bolest není, když nemůžu tak mam bolesti a když si vezmu ovoce tak mam zase průjem a mam bolesti z průjmu tak nevim co na to, tak budu mít nějaký špatný trávení nebo co.
operaci jsem neměla.
Není tady
Allka napsal(a):
no Blanko, ja mam problémy s tim spíš jít na záchod, tak mam bolesti na pravé straně, když pak už jdu tak už žádná bolest není, když nemůžu tak mam bolesti a když si vezmu ovoce tak mam zase průjem a mam bolesti z průjmu tak nevim co na to, tak budu mít nějaký špatný trávení nebo co.
operaci jsem neměla.
Já měla ze začátku strašně často zácpu a nepomáhalo nic jediný co jsem pak jakštakš z ovoce zvladla byl švestkový kompot
z Lidlu,bez pecek a ten byl asi jedinej co trochu zabral. Musíš experimentovat
Není tady
Blanko a měla jsi bolesti taky jak na slepák
Není tady
Allka napsal(a):
Blanko a měla jsi bolesti taky jak na slepák
Právě že jsem si nejdřív dělala starost jestli to není ten slepák a ptala jsem se hned dr. ten řekl že je to normálni. U slepaku jsem totiž četla že přerušej těhu, tak mě to vyděsilo!!!! Přestalo to, ale začali se objevovat bolesti na bocích,hlavně večer a to tě asi taky potká,když se děloha zvetšuje, je zavěšená na svalech,vazech, který pak táhnou a to je teprve super,až křeč. Tak kdyby, masírovat tu str. která bolí dokud to nezmizí a nejlepší je si sednout dřív než to začne naplno držím palce!
Není tady
Allko, snad tě uklidním, protože přesně tyhle bolesti, které máš ty, mám i já. Ze začátku jsem z toho byla vyděšená, ale na kontrole v pátek jsem se ptala doktora a ten mi řekl přesně to, co píše Bláňa. Mě to občas přechází do zad, do kříže a pěkně mě to tam švihá. Je to jakoby takové pnutí a občas to i píchne. No a stím zažíváním mi povídej. Já teda zvracela asi 14 dní, ale teď už dobrý. Natahuje mi a smrdí mi maso. Naopak mi začali hrozně chutnat jogurty, mléko a sýry. Mňam. Jinak na záchod chodím tak 1 za dva až tři dny a pak ty dny už je to mazec, to mě bolí břicho jako sviňa, ale je to tou zacpou a těma prdíkama. Já na to trpím normálně, natož jako těhule. Pak když se zase nic neděje, tak jsem vyplašená, že se nic neděje a citím se jako "netěhotná". Což je zrovna dneska, je mi skvěle, jak kdybych nebyla ani těhule. No prostě jsem jak magor, jestli mi rozumíte
Není tady
Jo a na ty zažívací potíže mě osobně pomáhá ananasový kompot, který je vynikající chlazený, kor v těchto teplých dnech To je pak zaručený. Nebo si dát sklenici mléka nebo jogurt a to jdu do hodiny
Není tady
Ja mam v poslednej dobe problem s tým, že ked sa najem mam krce v bruchu minule to bolo až kdesi hore medzi hrudnou kosťou už som myslela na infarkt,preslo to až po Acidku, vcera som vypila miesaný napoj so sladkých džusov a to som sa nemohla ani vystriet, divne ale vraj je to normalne.
Není tady