6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Adu to stínítko manel včera koupil v globusu a jsou na něm rekové
Není tady
Akce ve vech Tesco sleva 25% na vechny hračky a to ji zlevněné či v akci Dnes té sleva 30% v Takko
Není tady
Ahoj holky, pokud byste některá plánovala cestování z letitě Praha, narazila jsem na slevu na parkování u Go Parking - uetřit se dá a 200 Kč díky promokodu FLY613, ktery se vepise pri online rezervaci. Nebo je ta sleva i kdyz kliknete sem jo a blií info najdete tady
Upravil(a) petulenkaV (1. 6. 2010 10:22)
Není tady
Tak a ode mě jetě jednou k cestování - je to soutě o voucher na letenky v hodnotě 200, 100 nebo 50 - stačí se stát fanoukem facebook.com/myairdeals a počkat, jak bude mít stránka 1000 fanouků - pak stačí jen napsat na jejich zeď a je to.
Není tady
Zlevněný Huggies pleny 3 velký balení za celkem nízkou cenu, odhadem tak přes 25 % dolu
http://www.feedo.cz/shop/vyrobky-huggie … aci-banner
Není tady
¨
prodáváte, nakupujete někdo přes Aukro. Mám v plánu něco prodat...??????
Máme taky doma spoustu kníek, nevim co s nima, antikvariáty je nechtějí a vyhodit je mi je je líto...??????????
Upravil(a) Nora (3. 6. 2013 9:48)
Není tady
ahojky ja jsem nadmíru spokojená s těmito stránečky jsou tam super ceny rychlost a kvalita nepovolená reklama
Upravil(a) tina (7. 7. 2013 21:13)
Není tady
Slevy v supermarketech najde přehledně zde: nepovolená reklama
Upravil(a) tina (7. 7. 2013 21:14)
Není tady
zkuste www.kupsipradlo.cz tam jsou pořád nějáké slevy
Není tady
Sleva na proutěné zboí o půlku do vyprodání...koe na prádlo, různé krabice, květináče či kulaté velké mísy, a pod.
Růová 7, Les Houbeles, Ph. www.leshoubeles.cz
Vedle končí obchod s koeným zboím...rukavice do auta za 199,-, zateplené koené na zimu 399....teplé punčocháče i pro velké...kabelky, boty... obchod na rohu.:jojo(paní je tam pouze ut-čt
Není tady
Parkoval jste někdo s http://www.zaparkujteuletiste.cz/ ?
Není tady