6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Haňule napsal(a):
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Hani, ty tesco jsou příšerné, alespoň pro mě, jsou totiž dost podobné Helen Harper a to jsou taky takové igeliťáky, já jsem je koupila naposledy, zlaté Fixies, ikdyž jsou draží, tak se to vyplatí!!!!
Dneska jsem poslala manžela do Tesca na nákup a vložky do podprdy má kupovat taky. Zavolám mu ať mě 1 balíček na zkoušku koupí a uvidím.
Holky nevíte, jestli mají v Hradci ty fialové pleny? Nebo mají taky prázdný regál? My jsme s nima spokojeni, tak si chci koupit aspoň 4 balíkyHani, ty vlozky do podprdy Tesco jsou 1+1 zdarma, takze at vezme rovnou dvoje
Jo jo, taky jsem si na to pak vzpomněla. A to musí vzít dvoje? To nejsou dvoje slepené k sobě? Jdu mu radši zavolat. Díky Haňulko
Není tady
nejsou slepene, vezmes dvoje a pokladna ti automaticky jedny odecte
Není tady
Ahojky ted´tu koukám do letáku ,,INTERSPARU" a jsou tu docela dobré slevy...
Jen něco jsem vybrala ,co jsem tu četla ,že maminy shánějí... BODY dl.rukáv vel.50-98 49.90kč, kr.rukáv 39.90kč, 3ks v 1 -199.-kč, pleny -to nevím co je to vůbec za značku PrettyBaby 199.90kč, CESTOVNÍ postýlka Graco-120x60 -1690.-kč a bez názvu 799.-kč, GOLFÁČE ROBIN- 1290.-kč, ROLLY 2490.-kč, SWALLOW 2690.-kč..všechny stály před slevou okolo 4tisíc DŘEVĚNÁ ŽIDLIČKA- se stolečkem-699.-kč ( 1500.-kč před tím) SUNAR 600g- 159.-kč ,
Upravil(a) salek (3. 2. 2007 20:33)
Není tady
Renčo, prosím Tě, od kdy ten leták platí? Koukala jsem na www.akcniceny.cz a tam nic pro dětičky zatím nemají
Upravil(a) l.lucililinka (5. 2. 2007 0:44)
Není tady
V Plusu mají Baby ubrousky na zadeček za 19 Kč, slevněné z 39Kč. Mám je vyzkoušené a jsou dobré. Bohužel tam manžel včera byl a neměli už ani jedny. Třeba někde u vás ještě seženete. Cena je super, ne?
Není tady
Tak k akci v intersparu: vypukne to zítra.. Jinak např. tam golf. hole zn. zooty robin nabízí za 1290kč a na netu jsem ty golfky našla za 990,-, tak se maminky nenechte zlákat k nákupu
Jinak pro maso-zeleninový příkrmy se tam chystám (á 17,90kč - hami - normální cena 22,90kč)
Není tady
Holky, tohle je bomba - akorát jsem se vrátila z IKEY, mají tam krásný přebalovací pult s komodou z masivu zlevněný z 4 990 na 1990 Kč - myslím, že pouze do konce týdne. Viz http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s … _2_store#0
Není tady
V Hypernově při koupi 2ks velkého Sunaru buď obyč nebo s příchutí cena 299kč
Není tady
V hypernově je více slevněných věcí pro mimča... http://www.hypernova.sk/jnp/cz/hypernov … index.html - je tam leták ke stažení....
Upravil(a) Žanet (12. 2. 2007 8:39)
Není tady
Od středy mají být v akci plínky Tesco fialové 199kč a v Kauflandu mají 3balíky plen Huggies za 555kč
Není tady
O víkendu jsem koupila v CaA body s dlouhým rukávem 2 ks á 99 Kč a pyžámko (overal) po 150 Kč
Není tady
Dneska jsem koupila v ca - zimní bundu a oteplováky na příští rok z 1298kč na 350kč
Jedno body mají za 65kč a duopack za 99kč
Není tady
V Tescu mají akci na plínky 4 - 9 kg. 2 balíky za 333,- Kč a třetí balík je zdarma.
Není tady
Holky, jestli používáte pro mimča kosmetiku Sebamed, tak v DM drogérii ji mají v akci. Koupila jsem tam dětský šampon asi o 30Kč levnější než v lékárně.
Jo a krém na zadeček...na opruzeniny...od Johnson baby (dost miminek prý nesnáší tuto kosmetiku, my tento krém dostaly v porodnici jako dárek a osvědčil se, tak ho používáme dál...) tu mají za 39,90Kč a v lékárně stojí 69,90 Kč.
Zrovna jsem koukala na leták Tesca a vypadá to, že zrovna není akce na plínky. A nám už docházejí
Není tady
v Tescu jsou plíny za 199,90 + vlhčené ubrousky Linteo zdarma.Byla jsem tam dnes nevím jak je akce dlouho.
Není tady
Jo, jo, už je manžel včera nakoupil....
Není tady
teď jsem z tesca dorazila a jsem pěkně nasr.....
Samozdřejmě plíny žádný a neměli ani kojeneckou vodu Takže zbytečná cesta 30 km
Není tady
Lucko 1 a proč si do Tesca nezavoláš jestli je mají?Ušetřila bys cestu i nervy.
Není tady
No vidíš ,to mě nenapadlo Ale zase jsem udělala nákup na víkend a stejně tam nechala kupu penízků
Není tady
Lucko mě se několikrát stalo to samí,akce na pleny v tescu a když jsem tam přijela taky cca 30km tak měli regál prázdnej já jsem se vždycky tak naštvala.Tak jednou jsem se zaptala nějaký prodavačky jestli je mají a ona,že jim přišly ale že jsou ve skladu a že je tam dá a když jsem tam přijela za dva dny tak neměli zase nic prostě jak mají akci tak dají do regálu jen pár kousků aby se toho za levno moc neprodalo a jak jsou za normální cenu tak regál přetejká.Zato mám ale dobrou zkušenost s lidla teď měli akci na plenky a když jsem tam pro ně přijela měli jich tam ještě víc než mají normálně tak jsem si vzala tři balíky a jela domu s blaženým pocitem,že jsem zase něco ušetřila.A do Tesca už nevlezu!
Není tady
Holky tento vikend maji v RENU 20% slevu na vsechny boty. Koupila jsem 2ks:)
Není tady
shanim jarni bundicku pro maleho, nemaji je nekde, treba v hypermarketech? a jeste potrebuju takova ta stinitka do auta, maji to tam, kde prodavaji auta ci tam, kde maji veci pro mimca
Není tady
Andrejko, já ty stínítka koupila v potřebách na auta, velké přes celé zadní okno stálo kolem 150 a 2 malé kolem 100
Ju a kvůli jarní bundičce jsem už zběhla leccos a zatím nic nesehnala, když už mají tak velké- nejmenší 92 a jinak nemají sběhla jsem celé náměstí a okolí a najukla i u nás ve Bříze v obchůdkách a i u vietnamčíků, zatím nic prý to teprve bude
Není tady
Jinak tento týden razím do Globusu, tak dám vědět, jestli tam něco nebude
Není tady