6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska jsme v Makru koupili pampers sensitive ubrousky 3+1 za 177, to je hoodně dobrá cena a pampersky mají teď za 262Kč
Není tady
holky a mivaji nekdy v akci i od pampers ty plenky new born?
Není tady
Ahoj Hani new born jsem v akci ještě neviděla,myslim si že ne,jo a ty Tesco pleny jsou ty fialové.
Není tady
Velké slevy na kočárky a autosedačky Chicco na www.babylife.cz
Upravil(a) Souris (15. 1. 2007 14:20)
Není tady
tak od stredy jsou v akci opet fialove plenky tesco a tampony pro kojici fialove tesco. Holky, jake jsou ty tescove tampony do podprdy, ma to cenu kupovat je, maji 1+1 zdarma
Není tady
Tak já jsem s těma tesc. tamp. byla docela spokojená. Natož že jsou tak levné..... Ty fixies byly zase moc vatové a pak jsem z bradavek musela sundávat vatu....
Není tady
tak ja nevim, za ty prachy je asi koupim a uvidim, kdyz tak buu castej menit, za 44,- dvoje to jde.......a jinak ktere jsou teda nejake dobre, abych si do porodnice poridila lepsi
Není tady
Ahojky,tak já tescove vložky do podrsenky koupila jednou a moje zkušenost nebyla dobrá,málo saly a jak mi hodně teklo mlíčko,měla jsem mokrá prsa a večer jsem zjistila,že mám opruzelá prsa .Stačilo pak jen prsa nechat větrat,jako miminkovo prdílku ,ale šli do koše. Kupuji si v Rosmenu ,nebo v DM ty jejich znacky a jsem spokojena Babylove a Babydream .
Upravil(a) Petruse (16. 1. 2007 15:39)
Není tady
Holky dneska jsme v Dm drogerii úplně náhodou koupila balík plínek Pampers new born, cedulka u nich byla 199,- a když jsme na pokladně platila tak mi to vyjelo 149,- a na lístku bylo napsáno Akce Pampers -50,- Kč
a tak jsme levně k prvním plenkám přišla
Není tady
no tak to budu muset jak pujdu v patek do mesta vyzkouset
Není tady
tak pokud jde o vlozky do podprdy tak nedam dopustit na chicco, daji se koupit v lekarne a jsou fakt docela dobre
Není tady
Mě docela vyhovují Fixies, ale nedávno jsem koupila v nějaké akci- doprodej Johnson´s a taky nejsou špatné
Není tady
Tak dneska jsme po plavání mastili do Tesca na Stodůlkách a pleny dodavatel nedodal.. Dali tam upozornění, že je dodají odpoledne. Nicméně, my jsme tam byli kolem 17h a nic
Není tady
BLUE napsal(a):
Holky dneska jsme v Dm drogerii úplně náhodou koupila balík plínek Pampers new born, cedulka u nich byla 199,- a když jsme na pokladně platila tak mi to vyjelo 149,- a na lístku bylo napsáno Akce Pampers -50,- Kč
a tak jsme levně k prvním plenkám přišla
Blue a kolik jich bylo v balení?????
Není tady
Tinuška napsal(a):
BLUE napsal(a):
a tak jsme levně k prvním plenkám přišlaBlue a kolik jich bylo v balení?????
tech new born je tam 44
Není tady
holky taky jsem se chtěla zeptat na Tescové vložky do podprdy. Tak cena je oproti Fixies dost zajímavá. Jinak já mám promočené dost často i ty Fixies-většinou přes noc. Mám příšernou spotřebu a ta cena Fixies je dost vysoká, tak nevím.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Hani, ty tesco jsou příšerné, alespoň pro mě, jsou totiž dost podobné Helen Harper a to jsou taky takové igeliťáky, já jsem je koupila naposledy, zlaté Fixies, ikdyž jsou draží, tak se to vyplatí!!!!
Dneska jsem poslala manžela do Tesca na nákup a vložky do podprdy má kupovat taky. Zavolám mu ať mě 1 balíček na zkoušku koupí a uvidím.
Holky nevíte, jestli mají v Hradci ty fialové pleny? Nebo mají taky prázdný regál? My jsme s nima spokojeni, tak si chci koupit aspoň 4 balíky
Není tady
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Hani, ty tesco jsou příšerné, alespoň pro mě, jsou totiž dost podobné Helen Harper a to jsou taky takové igeliťáky, já jsem je koupila naposledy, zlaté Fixies, ikdyž jsou draží, tak se to vyplatí!!!!
Dneska jsem poslala manžela do Tesca na nákup a vložky do podprdy má kupovat taky. Zavolám mu ať mě 1 balíček na zkoušku koupí a uvidím.
Holky nevíte, jestli mají v Hradci ty fialové pleny? Nebo mají taky prázdný regál? My jsme s nima spokojeni, tak si chci koupit aspoň 4 balíky
Hani v Hyper tescu měli narvanej regál
Není tady
Klaris napsal(a):
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Holky nevíte, jestli mají v Hradci ty fialové pleny? Nebo mají taky prázdný regál? My jsme s nima spokojeni, tak si chci koupit aspoň 4 balíkyHani v Hyper tescu měli narvanej regál
Tak to je super. Dneska tam manžel jede, tak doufám, že jsi to nevykoupila
Není tady
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Není tady
hanina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Hani, ty vlozky do podprdy Tesco jsou 1+1 zdarma, takze at vezme rovnou dvoje
Není tady