|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Od včerejška mají v Globusu Jumbo balení Pampers za 350 a balení 4 ubrousků za 180 Kč což jsou naprosto skvělé ceny. Ještě sbíráte bodíky tak už za 20 bodů získáte hračku od Lamaze. ( 5 bodů za jumbo balení, 3 body za 4 balení ubrousků)
Není tady
spunt napsal(a):
Od včerejška mají v Globusu Jumbo balení Pampers za 350 a balení 4 ubrousků za 180 Kč což jsou naprosto skvělé ceny. Ještě sbíráte bodíky tak už za 20 bodů získáte hračku od Lamaze. ( 5 bodů za jumbo balení, 3 body za 4 balení ubrousků)
jojo,ted to mam pred sebou,akce na bodiky trva az do 24.12.,za ubrousky je 1 bod,za duo ubrousky 2 body,plenky male 3,plenky velke 4 a jumbo 5,takze hura do Globusu:o)
Není tady
v kauflandu je akce na hrací dětský kolotoč nad postýlku s plyšovými hračkami za 399,- a s umělohmotnými za 299,- Kč, koupila jsem ten s plyšákama a je moc pěkný a příjemně hraje 
Není tady
My jsme dneska koupili v Globusu pleny hellen harper compact za 199,- KČ - 4 až 9kg - 64ks.. Měli i větší velikosti.. Je to novinka a jedna plena tam byla na ukázku a přišla mi fajn
žádný igeliťák, dost buničiny... A to hlavní: při koupi jednoho balení získáte na info stánku dvoje vlhčené ubrousky 72ks v bal., což je super kauf 
Není tady
Dneska jsme byli v Tescu a tesco pleny jsou v akci 2+1 zdarma a vyjde to na 528kč.
Není tady
v tom tescu je to až od příštího týdne, ne? manžel tam dnes byl a řekli mu to...

Není tady
Taky jsme včera byli v tescu a už jsou v nabídce ty plenky 2+1 zdarma za 528,- !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dost dobrá cena!
Není tady
Já jsem je taky kupovala v TESCU už předevčírem , ale mám pocit že za 518,- kč . Super cena . 
Není tady
Taky je od včerejška akce v Teta drogerii na ty lepší Pampersky (zelené Aktive baby), balení za 269 Kč. Nám se nejvíc osvědčily tyhle Pampers a hned potom jsou fialky z tesca 
Není tady
Docela slušná sleva autosedaček
http://autosedacky.babypark.cz/bebe-confort+c1932/
Není tady
tak já pořád čekala na a kci a minulý týden jsme je koupili bez akce. Nevíte do kdy to 2+1 bude? Díky
Není tady
tak já se tam vypravím zítra a snad to ještě bude. A platí to ve všech prodejnách? Asi pojedu do Letňan
Není tady
Od 13.-24.12. je v Tescu akce na tesco pleny za 199,90 a k tomu zdarma vlhčené ubrousky!!!!
Není tady
Žanet díky moc! Já jsem je minule nestihla. Ta akce platila jen do neděle a já tam jela až v pondělí. A zrovna zítra máme v plánu návštěvu Prahy, takže se mi to hodí!!!
Není tady
No a teď koukám, že je zítra 12., takže to nakoupím až příští týden. Žaneto a tobě chodí nějaký leták, že nebo jak to víš? Já jsem to ani na jejich stránkách nenašla 
Není tady
Dezy, včera jsme měli ve schránce nový leták. Ale pokud budeš mít cestu kolem tesca, tak tam zkus vlézt. Oni to někdy mají i o den dříve....
Není tady

Dneska jsme zakoupily v Hypernově v akci Pampersky jumbo pack (7-18kg) 76ks za 329kč a to je myslím dobrá cena
, měli všechny velikosti, na to že Pampersky nekupujem, ale nic jinýho pořádnýho neměli 

Upravil(a) Klaris (16. 12. 2006 18:47)
Není tady
Ahojky,
nevíte, jestli jsou v Tescu fialové plínky pořád v akci za 199,- nebo kolik stojí "normálně"???
Díky moc.
Sun.
Není tady
sunflower normálně stojí 259 nebo 249 ted si nejsem jistá
v akci nyní nejsou, ale mají v akci pampers
mrkni vzdy na stránky http://www.itesco.cz/ a dej do vyhledavače pleny, ono ti vyskočí které jsou v akci
Není tady
Katkad napsal(a):
Holky od 17.1. jsou zase v Tescu pleny v akci za 199 + ubrousky zdarma.
Jéé, tak děkujeme. Nám Tesco leták domů nechodí. S plenama jsem zatím spokojená, takže bych ráda něco nakoupila. A jsou to ty fialové?
Není tady
je a ja vcera koupila za normalni cenu, ale Kato dik za tipa, urcose tam vypravim:-)
Není tady