29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem,termin mam za 3 tydny,velikost plen 3-6 mam nakoupenych dostatek a jedno baleni Tesco plen 4-9kg.Nekdo mi rikal,ze Tesco pliny nejsou tvarovane a ze se v tom deti poti a maji opruzeniny,mate nejake zkusenosti?Ma cenu je kupovat do zasoby,kdyz nevim,jestli budou vyhovovat?Diky
Není tady
Ahojky Jani...mi mamči v Letńátkách jsme s nimi moc spokojené..a za tu cenu je to dobrý ,,kup",uvidíš podle sebe, když nebudou mimískovi vyhovovat,můžeš je střídat s nějakými jinými. Jako to děláme mi ted´, koupili jsme v akci Pampers a nejraději bych je někomu hodila na hlavu, kakání z toho vyteče, až to má malá na zádech, takže jsem vystihla,kdy kaká a to jí dávám ty Tescové-jsou silnější, pampers jsou tak na čůrání a stejně i tak jsou FUJ FUJ FUJ...
Každému vyhovuje něco jiného..ale na těch Tescových jsme se shodli.. tak pa pa a dobré čůrání a kakání do skvělých plínek Renča
Není tady
Jančo, v tom ti nikdo moc neporadí, já třebas nebudu souhlasit se salekem, pampersek jsme spotřebovali hodně a naprostá spokojenost. Ono záleží jaké má mimčo nožičky, jaké bříško atd...... Já mam koupenou zasobu plen do začátku, ale mám různé, tesco, huggies, fixies.... kdyby nějaké nevyhovovaly.
Jinak problémy s plenkama jsou spíše později, když se mimčo začne batolit, nebo chodit. Naše Jíta měla jeden druh plenek 2 měsíce a byla v poho. Pak začala víc běhat a byla tu alergie na papírové pleny.
Není tady
Jsem spokojená s Tesco plínkama a s Pamperskama ´těma pro nejmenší,ty dvojky už ne! V Tescu mají tu akci na vložky do podprdy,ale prý pozor,někdo psal na Letňátkách že nejsou dobrý. Taky je akce v Makru,na Húgísky,dvě balení plus třetí zdarma.Je potřeba vše vyzkoušet,každá muže být spokojená s jiným výrobkem
Není tady
spunt napsal(a):
Jančo, v tom ti nikdo moc neporadí, já třebas nebudu souhlasit se salekem, pampersek jsme spotřebovali hodně a naprostá spokojenost. Ono záleží jaké má mimčo nožičky, jaké bříško atd...... Já mam koupenou zasobu plen do začátku, ale mám různé, tesco, huggies, fixies.... kdyby nějaké nevyhovovaly.
Jinak problémy s plenkama jsou spíše později, když se mimčo začne batolit, nebo chodit. Naše Jíta měla jeden druh plenek 2 měsíce a byla v poho. Pak začala víc běhat a byla tu alergie na papírové pleny.
Jsou to ty PAMPERS sleep play-oranžové.......to píši jen abych neurazila ostatní Pampers !!!!!
Není tady
nám ty ubrousky z tesca vyhovovaly, nejou špatný i Linteo oranžové.
Není tady
Saleku,, o těch sleep and play jsem slyšela spíše špatné věci, to máš pravdu, také jsou o něco levnější než klasické pampers.
Právě jsem se vrátila z Alberta. Pouze dnes mají akci na Jumbo balení pampers. Koupila jsem si velikost 2, je tam 98 ks a stály 330,- kč. To je více než slušná cena. Doporučuju.
Janco, já jsem zezačátku ( dokud nazačala Jíta kadit bobky ) používala dražší ubrousky jako huggies, nivea, pampers ... jsou totiž hustší a na utření pokakané pr... jsem měla menší spotřebu než těch levnějších ( ty se někdy dokáží velmi rychle prosáknout).
Není tady
V Libereckém Tescu,to nějak nevyhmátli,stáhli plínky,protože jim nedodali ubrousky.Tak že nemám šanci koupit ani plínky,bez těch ubrousků.Budu muset čekat až dorazej ubrousky Tak hodně štěstí s nákupama
Není tady
Ahoj,tak naše Karol tesko plínky nemůže,máme na ně alergii,párkrát jsem jí je dala a celá se nám oprudila,takže jsem je dala kamošce,jinak používáme huggies superflex a taky zelené pampersky,což jsou úplně jiné než ty oranžové sleep and play,ty jsme používali když byla Karolínka malinká a taky jsem na ně nadávala.Myslím si taky že to záleží na miminku jak mu to sedne.
Není tady
Holky,vcera jsem byla v prostejovskem Tescu a mely tam vlhcene ubrousky Johnsou z 69.90Kc na 49.90Kc,ale v letakach jsem to nikde nenasla,ani na akcnich cenach,tak nevim,jestli je to jen akce Prostějova nebo vsech retezcu Tesco..zkuste to.
Není tady
Ahoj..nevím,jak je to jinde,ale v Ostravě v Babyexpertu-chicco-,mají zateplené kompletky za 199Kč, původní cena nějak 450Kč. papa
Není tady
Petricka80 napsal(a):
Ahoj..nevím,jak je to jinde,ale v Ostravě v Babyexpertu-chicco-,mají zateplené kompletky za 199Kč, původní cena nějak 450Kč.
papa
Ahojky Petričko !!!! Doufám, že se na mě nezlobíš, že nepíšeš
Není tady
Ahojky, v Havl. Brodě bude 12. - 13. 9. výstava kočárků http://www.vystava.xf.cz/., je dvakrát do roka, bude tam spousta kočárků, takže máte možnost, hodně toho okouknout! Jedu taky!
Není tady
jo, jo taky se tam chystáme.
Simi myslíš, že tam budou mít jen ty kočárky, který mají na internetových stránkách nebo se tam najdou i jiný?
Není tady
Ahojky, určitě tam budou i jiný, ale hlavně jich tam bude spousta a všechny pohromadě, můžeš to vyzkoušet a nemusíš obcházet obchody a hledat ten nejlepší! Hodně ušetřeného času a běhání!
!
Lucka 1 napsal(a):
jo, jo taky se tam chystáme.
Simi myslíš, že tam budou mít jen ty kočárky, který mají na internetových stránkách nebo se tam najdou i jiný?
Není tady
Holky, právě jsem dorazila z Rosmanna, mají tam akci za 4 balíky ubrousků pampers (sensitive i normální) chtějí 229,- (jsou to 4 plnohodnotný balíky se 63 ks ubrousků)
Není tady
Dášenka13 napsal(a):
Holky, právě jsem dorazila z Rosmanna, mají tam akci za 4 balíky ubrousků pampers (sensitive i normální) chtějí 229,- (jsou to 4 plnohodnotný balíky se 63 ks ubrousků)
A taky tam maji dvojbaleni ubrousku babylove-sensitive za 69.90Kc,coz je taky supr
Není tady
Ahojky, včera mi dorazilo makro Pampers- Midi, Maxi
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
2x vlhčené ubrousky sensitive
1x Paclan sáčky na použité pleny
1x Sunarka dětské sušenky
To vše v plastovém kontejneru na kolečkách
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já už pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donáškou.
Není tady
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já už pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donáškou.
my bohužel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůžu nahlédnout díky tomu, že neznám číslo zákaznické karty, nemůžete mi prosím někdo poradit vaši, že bych tam jen jukla, nezneužiju, děkuju
Není tady
Jandada napsal(a):
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já už pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donáškou.my bohužel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůžu nahlédnout díky tomu, že neznám číslo zákaznické karty, nemůžete mi prosím někdo poradit vaši, že bych tam jen jukla, nezneužiju, děkuju
Upravil(a) Allka (6. 9. 2006 10:53)
Není tady
to je škoda že v balení nemaj i ty mini, od kolika kg jsou ty midi od 6 kg ?
Není tady
Allka napsal(a):
Jandada napsal(a):
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já už pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donáškou.my bohužel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůžu nahlédnout díky tomu, že neznám číslo zákaznické karty, nemůžete mi prosím někdo poradit vaši, že bych tam jen jukla, nezneužiju, děkuju
12116819702
mocinky děkuju, fakt přísahám, že nezneužiju, moc děkuju, moc a moc
Není tady
tak ten boxík je opravdu dobrý, vypadá, že na kolečkách, beru určitě 2 balení, na hračky to bude taky super.
Není tady
Jandado v jakém jsi tt. že tak nakupuješ ve velkém, ty plenky jsou tak od 6 kg víš asi žejo.
Kolik máš balení těch do 6 kg ? vůbec nemam představu kolik se tak spotřebuje plenek.
Není tady