18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem,termin mam za 3 tydny,velikost plen 3-6 mam nakoupenych dostatek a jedno baleni Tesco plen 4-9kg.Nekdo mi rikal,ze Tesco pliny nejsou tvarovane a ze se v tom deti poti a maji opruzeniny,mate nejake zkusenosti?Ma cenu je kupovat do zasoby,kdyz nevim,jestli budou vyhovovat?Diky
Není tady
Ahojky Jani...mi mamči v Letńátkách jsme s nimi moc spokojené..a za tu cenu je to dobrý ,,kup",uvidí podle sebe, kdy nebudou mimískovi vyhovovat,můe je střídat s nějakými jinými. Jako to děláme mi ted´, koupili jsme v akci Pampers a nejraději bych je někomu hodila na hlavu, kakání z toho vyteče, a to má malá na zádech, take jsem vystihla,kdy kaká a to jí dávám ty Tescové-jsou silnějí, pampers jsou tak na čůrání a stejně i tak jsou FUJ FUJ FUJ...
Kadému vyhovuje něco jiného..ale na těch Tescových jsme se shodli.. tak pa pa a dobré čůrání a kakání do skvělých plínek Renča
Není tady
Jančo, v tom ti nikdo moc neporadí, já třebas nebudu souhlasit se salekem, pampersek jsme spotřebovali hodně a naprostá spokojenost. Ono záleí jaké má mimčo noičky, jaké bříko atd...... Já mam koupenou zasobu plen do začátku, ale mám různé, tesco, huggies, fixies.... kdyby nějaké nevyhovovaly.
Jinak problémy s plenkama jsou spíe později, kdy se mimčo začne batolit, nebo chodit. Nae Jíta měla jeden druh plenek 2 měsíce a byla v poho. Pak začala víc běhat a byla tu alergie na papírové pleny.
Není tady
Jsem spokojená s Tesco plínkama a s Pamperskama ´těma pro nejmení,ty dvojky u ne! V Tescu mají tu akci na vloky do podprdy,ale prý pozor,někdo psal na Letňátkách e nejsou dobrý. Taky je akce v Makru,na Húgísky,dvě balení plus třetí zdarma.Je potřeba ve vyzkouet,kadá mue být spokojená s jiným výrobkem
Není tady
spunt napsal(a):
Jančo, v tom ti nikdo moc neporadí, já třebas nebudu souhlasit se salekem, pampersek jsme spotřebovali hodně a naprostá spokojenost. Ono záleí jaké má mimčo noičky, jaké bříko atd...... Já mam koupenou zasobu plen do začátku, ale mám různé, tesco, huggies, fixies.... kdyby nějaké nevyhovovaly.
Jinak problémy s plenkama jsou spíe později, kdy se mimčo začne batolit, nebo chodit. Nae Jíta měla jeden druh plenek 2 měsíce a byla v poho. Pak začala víc běhat a byla tu alergie na papírové pleny.
Jsou to ty PAMPERS sleep play-oranové.......to píi jen abych neurazila ostatní Pampers !!!!!
Není tady
nám ty ubrousky z tesca vyhovovaly, nejou patný i Linteo oranové.
Není tady
Saleku,, o těch sleep and play jsem slyela spíe patné věci, to má pravdu, také jsou o něco levnějí ne klasické pampers.
Právě jsem se vrátila z Alberta. Pouze dnes mají akci na Jumbo balení pampers. Koupila jsem si velikost 2, je tam 98 ks a stály 330,- kč. To je více ne sluná cena. Doporučuju.
Janco, já jsem zezačátku ( dokud nazačala Jíta kadit bobky ) pouívala draí ubrousky jako huggies, nivea, pampers ... jsou toti hustí a na utření pokakané pr... jsem měla mení spotřebu ne těch levnějích ( ty se někdy dokáí velmi rychle prosáknout).
Není tady
V Libereckém Tescu,to nějak nevyhmátli,stáhli plínky,protoe jim nedodali ubrousky.Tak e nemám anci koupit ani plínky,bez těch ubrousků.Budu muset čekat a dorazej ubrousky Tak hodně těstí s nákupama
Není tady
Ahoj,tak nae Karol tesko plínky nemůe,máme na ně alergii,párkrát jsem jí je dala a celá se nám oprudila,take jsem je dala kamoce,jinak pouíváme huggies superflex a taky zelené pampersky,co jsou úplně jiné ne ty oranové sleep and play,ty jsme pouívali kdy byla Karolínka malinká a taky jsem na ně nadávala.Myslím si taky e to záleí na miminku jak mu to sedne.
Není tady
Holky,vcera jsem byla v prostejovskem Tescu a mely tam vlhcene ubrousky Johnsou z 69.90Kc na 49.90Kc,ale v letakach jsem to nikde nenasla,ani na akcnich cenach,tak nevim,jestli je to jen akce Prostějova nebo vsech retezcu Tesco..zkuste to.
Není tady
Ahoj..nevím,jak je to jinde,ale v Ostravě v Babyexpertu-chicco-,mají zateplené kompletky za 199Kč, původní cena nějak 450Kč. papa
Není tady
Petricka80 napsal(a):
Ahoj..nevím,jak je to jinde,ale v Ostravě v Babyexpertu-chicco-,mají zateplené kompletky za 199Kč, původní cena nějak 450Kč. papa
Ahojky Petričko !!!! Doufám, e se na mě nezlobí, e nepíe
Není tady
Ahojky, v Havl. Brodě bude 12. - 13. 9. výstava kočárků http://www.vystava.xf.cz/., je dvakrát do roka, bude tam spousta kočárků, take máte monost, hodně toho okouknout! Jedu taky!
Není tady
jo, jo taky se tam chystáme.
Simi myslí, e tam budou mít jen ty kočárky, který mají na internetových stránkách nebo se tam najdou i jiný?
Není tady
Ahojky, určitě tam budou i jiný, ale hlavně jich tam bude spousta a vechny pohromadě, můe to vyzkouet a nemusí obcházet obchody a hledat ten nejlepí! Hodně uetřeného času a běhání! !
Lucka 1 napsal(a):
jo, jo taky se tam chystáme.
Simi myslí, e tam budou mít jen ty kočárky, který mají na internetových stránkách nebo se tam najdou i jiný?
Není tady
Holky, právě jsem dorazila z Rosmanna, mají tam akci za 4 balíky ubrousků pampers (sensitive i normální) chtějí 229,- (jsou to 4 plnohodnotný balíky se 63 ks ubrousků)
Není tady
Dáenka13 napsal(a):
Holky, právě jsem dorazila z Rosmanna, mají tam akci za 4 balíky ubrousků pampers (sensitive i normální) chtějí 229,- (jsou to 4 plnohodnotný balíky se 63 ks ubrousků)
A taky tam maji dvojbaleni ubrousku babylove-sensitive za 69.90Kc,coz je taky supr
Není tady
Ahojky, včera mi dorazilo makro Pampers- Midi, Maxi
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
2x vlhčené ubrousky sensitive
1x Paclan sáčky na pouité pleny
1x Sunarka dětské suenky
To ve v plastovém kontejneru na kolečkách
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já u pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donákou.
Není tady
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
1x Sunarka dětské suenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já u pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donákou.
my bohuel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůu nahlédnout díky tomu, e neznám číslo zákaznické karty, nemůete mi prosím někdo poradit vai, e bych tam jen jukla, nezneuiju, děkuju
Není tady
Jandada napsal(a):
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
1x Sunarka dětské suenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já u pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donákou.my bohuel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůu nahlédnout díky tomu, e neznám číslo zákaznické karty, nemůete mi prosím někdo poradit vai, e bych tam jen jukla, nezneuiju, děkuju
Upravil(a) Allka (6. 9. 2006 10:53)
Není tady
to je koda e v balení nemaj i ty mini, od kolika kg jsou ty midi od 6 kg ?
Není tady
Allka napsal(a):
Jandada napsal(a):
Elina napsal(a):
BALENÍ OBSAHUJE:
3x plenky
1x Sunarka dětské suenky
s DPH 933,45Kč
od 6.9.-19.9.
Já u pro ně vyslala rodiče, tak to mám i z donákou.my bohuel makro nemáme, ráda bych si to pořídila, ale na stránkách makra nemůu nahlédnout díky tomu, e neznám číslo zákaznické karty, nemůete mi prosím někdo poradit vai, e bych tam jen jukla, nezneuiju, děkuju
12116819702
mocinky děkuju, fakt přísahám, e nezneuiju, moc děkuju, moc a moc
Není tady
tak ten boxík je opravdu dobrý, vypadá, e na kolečkách, beru určitě 2 balení, na hračky to bude taky super.
Není tady
Jandado v jakém jsi tt. e tak nakupuje ve velkém, ty plenky jsou tak od 6 kg ví asi ejo.
Kolik má balení těch do 6 kg ? vůbec nemam představu kolik se tak spotřebuje plenek.
Není tady