6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jůůůů , díííky. Asi si tam pro balík skočím, a mám zásobu.
Není tady
zase mě někdo předběhl..taky jsem to dneska oběvila v letáku. Holky, kolikatery mám koupit tu druhou velikost- to je myslím 3-5 kg. U 2 balíky mám...mám nakoupit jetě???
Dneska se mi povedl super kauf- kojící podprda- u vietnamců za 100,- a materiál pplně super pevnej...minulý týden jsem si koupila od úpavanu za 270,- a teda nic moc, to tahle mě fakt překvapila...
Není tady
V DM drogerii mají akce na jídla Hipp a pitíčka pro mimoue.. Např. tři malé sklenky kuřecí s kukuřicí za 49.90kč aj
Není tady
Sudino, záleí jak velké má balíky.
Jinak průměrná spotřeba je 6 plen za den ( samo plus minus). Záleí jak velké má balení a jak velké dítko se ti narodí. A také pokud je velikost v rozmezí 3-5 kg a větí je 4-9 je lepí přejít při 4 kg na tu větí, větinou lépe drí.
Já mám cca 90 plen new born, pak jeden balíček huggies super flex 3-5 kg( těch je snad 80) a teď se podívám na ty Teskácké, jestli jsou od 4 kg jedu pro ně, jinak raději počkám.
Upravil(a) spunt (31. 7. 2006 12:29)
Není tady
miselinka napsal(a):
Holky od 2.8 v Tesku fialove pleny za 199.90 vsechny velikosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to je paráda, docházejí mi předporodní zásoby plen ve velikosti 4-9kg!! U mám jen větí, tak vyrazíme do Tesca,zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je zase v tescu akce !! Díky
Není tady
Ahojky holky,
tak opět leták z Tety a v něm prací práek LOVELA 8 kg + avivá zdarma za 349,- Kč.
Máte některá zkuenost nebo pouíváte tento práek? A můete ho doporučit?
Díky. Sun.
Není tady
Holky taky me zajima je to cena za Lovelu dobra???
Není tady
Lovela je bezvadná. Já jsem si jí ale kupovala tekutou. S prákem nemám zkuenost, ale poilhávám po něm.
Není tady
Ahoj. Pouívám také Lovelu. Ale mám jen zkuenost s tekutou.
Není tady
Ahojky mamči..to tedy valím oči, já jsem kupovala Lovelu (práek) 2.80kg za 199.-, ted´tu koukám na tu vaí cenu za 8kg+avivá 349.-, to je tedy velký rozdíl, ale jsem s ním spokojená, nemusí se ho dávat tolik, protoe dost pění. Tak se tu mějte pa Renča
Upravil(a) salek (11. 8. 2006 19:39)
Není tady
Pouívám Lovelu jak tekutou tak práek a nemůu si je vynachválit a ta cena je více ne výborná
Není tady
Včera jsem koupila v Hypernově ubrousky od Johnsona za 35kč a dvojbalení za 70kč , jsou dobrý u jsme je jednou měli a Aduina pr... to hravě zvládla ...
Není tady
Hmmm, my Johnsona nekupujem ze zásady:-), mám dokonce kupony na slevu do DM na nějaké produkty od Johnssona, můu někomu darovat, pokud bude mít zájem:-)
Není tady
Já jinak taky ne ne, ale ubrousky jsou v pohodě..
Není tady
Ahojky ...v Intersparu mají Pampers(ted´na ně běí reklama v televizi) od mini do větích velikostí 72ks- za 169.- kč ( sleva 32%) stály 249.-kč, ale musíte k nim dát kupón z letáku co chodí, je to u jen do zítra , tak pa Renča
Není tady
janca napsal(a):
Jumbo pack v Tecu stoji 740 Kc,supr,taky jsem tam byla.Mam dotaz k tem nivea ubrouskum,ktery jsou nejlepsi-ruzovy,modry nebo bily?Kolik si jich mam koupit do zasoby?Diky
To záleí na vás co vám sedne,já mám nejradi ty modrý. Ubrousky se nekazí a mizí docela rychle.Nám ten balík nestačí ani na týden.
Není tady
Ode dneka mají Jumbo pack Pampersek + 15 % zdarma ( 2 bal.) za 700,- v Globusu
Není tady
Kdo má přístup do makra, je tam akce na pleny Huggies obojí druh, vechny velikosti 3balíky, vpřepočtu jeden za 197Kč. Doporučuju
Není tady
přítí týden jsou tesco plíny za 199 a k tomu vlhčený ubrousky zdarma. ach jo, mně to je zatím k ničemu.
Není tady
Jo jo ty huggiesky byly nebo jetě jsou to nevím v tesku za 209,- a kdy jsem koupila 3 balíky dostala jsem huggies ubrouky zdarma.
Není tady
V Tescu ode dneka do 12.9. mají zlevněné jednorázové vloky do podprsenky. Jedno bal (30 ks) za 35.90 . Při koupi 3 bal dostanete jedno zdarma.
Není tady
Tak my u jsme nakoupili tři balení fialových plínek ve slevě:-)
Není tady