18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
rozhodla jsem se zaloit nové téma, kde bysme mohly shromaďovat různé tipy, kde která najdeme, e jsou slevy nebo akce na věci kolem dětiček, maminek atd.
A tedy přidávám první, co by se mohlo hodit :
Včera nám přiel leták z drogerie Teta, e mají ode dneka slevu na vlhčené ubrousky Nivea Sensitive za 59,90 - tak myslím, e je to dobrá cena a třeba se ta informace bude někomu hodit.
Hezký den. Sun.
Není tady
Ahoj sun, díky za tip, u jsem si jedny koupila a půjdu tento týden pro dalí, jsou opravdu perfektní a cena je příznivá. Teď jsem také zahlédla akci na Pampers Jumbo 2 balení něco málo přes 700,- v Tescu.
Není tady
Já mám ikovnou stránečku, kde jsou nejnovějí akční letáky různých obchodů a dá se tam vyhledávat, co zrovínka potřebuji. Take vím o kadé akci mých nejbliích obchůdků. Kdy tak koukněte na http://www.akcniceny.cz/letaky/
Není tady
Jumbo pack v Tecu stoji 740 Kc,supr,taky jsem tam byla.Mam dotaz k tem nivea ubrouskum,ktery jsou nejlepsi-ruzovy,modry nebo bily?Kolik si jich mam koupit do zasoby?Diky
Není tady
Já jsem ty ubrousky sehnala konečně a včera po tom co jsem to zkouela v několika obchodech
Druhy mají 3 :
neparfémované po 63ks - to jsou asi ty bílé
potom s mlékem - lotion - po 70ks
a s krémem - creme - po 70 ks
Já si myslím, e je asi jedno jaké si vybere, někdo preferuje ty neparfémované, aby se vyhnul potenciální alergické reakci miminka, ale já Niveu povauji za kvalitní značku, take jsem si koupila ty co je jich tam více, 3 balíčky.
Chci si jetě koupit nějaké levnějí i s krabičkou (z DM nebo Rossmana).
Plenky zatím jen okukuju, jaké jsou vůbec na trhu a sleduju zkuenosti maminek. Ale asi pro začátek koupím Pampers a pak zkusím fialové z Tesca, protoe si je docela pochvalují, take taky čekám na "akce".
A jetě mám dotaz - nevíte, jestli se dá jetě někde koupit dětské mýdlo Nela Batole? Mám informace, e se u nevyrábí, tak jen zkouím jestli se nedají přesto jetě někde koupit. Já jsem je zatím neobjevila.... bohuel.....
Není tady
Jinak dorazil leták z Hypernovy a těch akcí na "dětské" věcičky je tam dost - ty ubrousky od Nivey také (sice lehce draí 66,60 Kč a musí si koupit 3ks, ale pořád je to sluná cena). Dále plenky Pampers a taky oblečení..... 2xbody za 99,- nebo 3x body za 129,- atd.
Není tady
sunflower napsal(a):
Já jsem ty ubrousky sehnala konečně a včera po tom co jsem to zkouela v několika obchodech
Druhy mají 3 :
neparfémované po 63ks - to jsou asi ty bílé
potom s mlékem - lotion - po 70ks
a s krémem - creme - po 70 ks
Já si myslím, e je asi jedno jaké si vybere, někdo preferuje ty neparfémované, aby se vyhnul potenciální alergické reakci miminka, ale já Niveu povauji za kvalitní značku, take jsem si koupila ty co je jich tam více, 3 balíčky.
Chci si jetě koupit nějaké levnějí i s krabičkou (z DM nebo Rossmana).
Plenky zatím jen okukuju, jaké jsou vůbec na trhu a sleduju zkuenosti maminek. Ale asi pro začátek koupím Pampers a pak zkusím fialové z Tesca, protoe si je docela pochvalují, take taky čekám na "akce".
A jetě mám dotaz - nevíte, jestli se dá jetě někde koupit dětské mýdlo Nela Batole? Mám informace, e se u nevyrábí, tak jen zkouím jestli se nedají přesto jetě někde koupit. Já jsem je zatím neobjevila.... bohuel.....
Já taky ty mýdla sháněla dost dlouho a nakonec jsem je sehnala v lékárně. Ale malá má po nich vysuenou pokoku, tak u to mýdlo nepouívám, dávám pouze do vody pěnu od Johnsona - na dobré spaní.
Není tady
Holky byva nekdy taky sleva na Pampers 1 (new born od 2-5kg)? Kdyz uz nekde je sleva tak to byva az od 2 tak se chci zeptat jestli mam cekat az bude akcni cena nebo jestli na toto vubec akce nebyvaji? A jeste kolik techto nejmensich koupit budou stacit 2 baliky nebo vice?
Není tady
Není tady
Hmmm, tak stejně to bude zase na miminku, co mu bude vyhovovat - stejně se pokusím sehnat to mýdlo Nela Batole a uvidíme..... - jetě mne napadla Nivea, pokud dělá dětská mýdla....
Není tady
Nivea má dětskou kosmetiku kompletní. Pouívám ji i to mydýlko a jsem spokojená. Příjemně voní.
Není tady
Holky včera nám přiel leták z Hypernovy, platí ode dneka (19.7.2006). A jsou tam docela dobrý slevy na kojenecký oblečení, různý akce na sady a akce na dětský kolotoč nad postýlku za 349,-- Kč.
Jen podotýkam e jsem od Plzně, nevím jestli je to celorepublikově stejné (ty letáky).
A jetě se musím pochlubit, e včera jsem byla taky v Hypernově a koukala na dětský oblečeníčka, ceny byli kolem 98,-- (za body a trička), 149,- (za overálky a dupačky), 249,- (za mikinky). Jene jsem si zkusila přejet kód na tom přístroji co tam je pro lidi (pro zjitění ceny) a vechno stálo 48,- Kč, nejdraí byla mikinka (98,-- Kč) a body s dlouhým rukávem za 28,--. Tak jsem koupila skoro vechno co tam měli a asi za 8 nebo 9 věcí jsem zaplatila 394,-- Kč (1 overálek, 1 mikinka, 1 tepláčky, 1 dupačky, 2 body s dl.ruk., 1 tričko s kr.ruk. a dál u si nepamatuju)
To jsem se rozkecala...
Není tady
tak se pridavam v hypernove jsou ted dvoje bodycka za 84kc tak nevahejte jsou tam ted hodne slevneny skoro vsechno obleceni na novorozence.koukala jsem na letak ne ze mi to tm vykoupite nez tam vyrazim
Není tady
Ta Hypernova je urcite celorepubliková
A jak tak koukám bude potřeba tam vyrazit co nejdříve
- no já u nějaké oblečky mám, take v tomhle se krotím. Uvidíme jak nám mimčo poroste, abych pak nestírala slzu nad pidi oblečkama a v postýlce mi neleel cvalík
Není tady
Holky taky maji v Hypernove cestovni postylku myslite, ze je dobra? Koupil to nekdo nebo aspon se byl na ni podivat. Ja se dostanu do Hypernovy az o vikendu tak at vim jestli to ma cenu tam jezdit.
Není tady
na stránkách www.levneknihy.cz jsem nala levná leporela pro děti-29,-kč. mimi je sice teprve na cestě,ale kníky se přeci nezkazí...já jsem obědnala 4- otesánek, červená karkulka,sněhurka a sedm trpaslíků, pozná různá zvířata..potovné dělá 70,-.. v některých městech prodejna levných knih je, ale u nás u nefunguje, tak jsem si to obědnala...
Není tady
Ahoj Babu, cestovní postýlku mám , je dobrá pokud někam vyrazí. Já jí měla u rodičů a kdy jsem tam chtěla přespat, měla jsem tu monost. Ale jen tak do foroty je to zbytečné. (původně jsem měla ject ke kamarádce na chatu, ale to nevylo, natěstí jsme ji vyuili).
HOlky , jinak v Globusu mají do 30.7. akci na plenky Huggies super flex jumbo. Balík je okolo 330,- kč a na informacích dostanete balíček 108 vlhčených ubrousků zdarma.
Není tady
ty levné knihy mohu doporučit. Mají krásné kníky i pro starí děti od pohádek, přes encyklopedie a po detektivky, romány. Já tam nakupuju kadé Vánoce alespoň 10 knih - mají dobré kuchařky, levné mapy, CD atd. Fakt stojí za skouknutí.
Není tady
a to ve za pár korun. Např. můj přítel má rád válečné příběhy a autobiografie - nakoupila jsem mu suprové kníky za 50 - 90,--. Ve výprodeji za 9,--. A přítel si je pochvaluje. Je docela znalec sečtělý, take to asi bude dobré.
Není tady
Miulka napsal(a):
Holky včera nám přiel leták z Hypernovy, platí ode dneka (19.7.2006). A jsou tam docela dobrý slevy na kojenecký oblečení, různý akce na sady a akce na dětský kolotoč nad postýlku za 349,-- Kč.
Jen podotýkam e jsem od Plzně, nevím jestli je to celorepublikově stejné (ty letáky).
A jetě se musím pochlubit, e včera jsem byla taky v Hypernově a koukala na dětský oblečeníčka, ceny byli kolem 98,-- (za body a trička), 149,- (za overálky a dupačky), 249,- (za mikinky). Jene jsem si zkusila přejet kód na tom přístroji co tam je pro lidi (pro zjitění ceny) a vechno stálo 48,- Kč, nejdraí byla mikinka (98,-- Kč) a body s dlouhým rukávem za 28,--. Tak jsem koupila skoro vechno co tam měli a asi za 8 nebo 9 věcí jsem zaplatila 394,-- Kč (1 overálek, 1 mikinka, 1 tepláčky, 1 dupačky, 2 body s dl.ruk., 1 tričko s kr.ruk. a dál u si nepamatuju)
To jsem se rozkecala...
Teda musím pochválit, tomu se říká dobrý kup. V Hypernově bodýčka moc hezký, a velký slevy na kojenecké oblečení jak v Přerově tak v Olomouci. Mielinkkooooo sehnala jsi něco pěkného?
Není tady
Teď mají v Tetě akci na ubousky od Huggies 108 ks v balíčku. 3 balení za 200 Kč.
Upravil(a) spunt (29. 7. 2006 15:18)
Není tady
Tak hlasim velke slevy obchodu Monthercare az 70 %...detske zboí a i oblecení pro maminky bříkandy...
dále Next..ač teda slevy a 70 %, tak ceny stále kosmické
pak jetě CaA...souparvičky a trička s Medvídkem Pů, opravdu sluné ceny.
Nevím jestli se to týká vech poboček těchto obchodů, já byla v Centru Chodov
Není tady
Vsimla jsem si, ze hodne oblecku zn. Next prodavaji maminky na Mimibazaru. Ja jsem objednala jedny katata minuly tyden a jsou dost zachovale...
Není tady
Jooo a jeste bych zapomnela...v letaku Intersparu maji od pristiho tydne akci na nafukovací věci. Sada /bazenek, kruh,dětská matracka,křidýlka a míč/ to celé 199Kč. Já samotný bazenek kupovala za 150,-
Není tady