29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže přátelé, po různých dohadech jestli ano nebo ne, je rozhodnuto, že teda JO! Tak zkouším štěstí a vyhlašuju další termín na Moravě. Jedná se o setkání ve Znojmě na historickém vinobraní v pátek 15.9.2006 - zahájení odpoledne kolem 14té hodiny, sraz pochopitelně může být dřív, abychom stihli i oficiální program. Kdo bude mít zájem se sejít, nechť sem dá zprávu nejpozději do konce července, ať mohu případně zajistit i nějaké rozumné ubytování. Tady se takové akce dělají zejména pro cizince a tak jsou ceny často poněkud nadnesené.. Ovšem jednou za rok se to snad snese, takže by to neměla být až taková tragedie.. Konkrétní program zatím vymyšlený není, bude-li zájem, tak to samozřejmě nějak provedem. Tak tedy pište a ozývejte se
Není tady
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
klokan a bude aj znojemský guláš? ja rada
Není tady
To zase budou poblitý áleje
Není tady
jedine od teba
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
klokan a bude aj znojemský guláš? ja rada
Možná tam někdo ten guláš bude mít taky, to nevím - já ho fakt vařit nebudu, ale dle zkušeností jsou v nabídce tuny grilovaných kuřat, klobásy, gyrosy na různé způsoby, trampská cigára, živáňská pečeně, sem tam i pečená selátka na rožni... Stačí???
Není tady
gyros mi uplne stačí. a vôbec...na čo sa tu hrám, idem tam predsa chlastať
Není tady
Ahoj, bydlím kousíček od Znojma, tak to se s Váma taky ráda uvidím, tedy, pokud mi do toho nic nevleze..Chodím tam každý rok..;-)
Není tady
Beznadný, jsem ze Znojma, tak razím s vámi. Ještě jsem nikdy na takovém srazu nebyla, co to obnáší, jak to funguje ?
Není tady
brela2004 napsal(a):
Beznadný, jsem ze Znojma, tak razím s vámi. Ještě jsem nikdy na takovém srazu nebyla, co to obnáší, jak to funguje ?
Jednodušše - prostě se sejdem, pokecáme, zapaříme, když už je to vinobraní a pro mimoznojemské je možný nachystat nějakou "okružní" prohlídku historické části města (sídliště na Pražské asi nikoho moc nezaujme...). Jestli budeme koukat i na ty kejkle kolem, jako je průvod, záleží zejména na tom, jaký zájem bude mít věstšïna, předpokládám, že se nějak dohodnem.. Improvizacím se ostatně meze nekladou.
Není tady
jejda....sice jsem member druhy den...ale taaaaak mocccc se mi tu libi,ze bych Vas MOC chtela videt...
15.zari bych mela byt v CR ak snad...
Není tady
ja mám novinku : asi nepôjdem nikam. nebudem môcť z práce. kua
Upravil(a) ADRIANA 1 (25. 7. 2006 16:32)
Není tady
aaaa, první odpadlík
Není tady
Mno jo - se teda nedá nic dělat...
Není tady
Já nemůžu jet, protože bych uškrtila Klokana, museli byste mne z něj sundavat A navíc Kalik ještě neví, jestli mne vezme s sebou !
Ba ne, jen ještě nevím, jak to v září vypadá - přítel má nějakou rodinnou akci na burčák a já musím našim hlídat psisko 14 dní. Tak až mi naši, psisko a přítel upřesní datumy, tak se zahlásím nebo nezahlásím. A následně uškrtím nebo neuškrtím Klokana
Není tady
ja ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!! huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Není tady
Adrianka je mašinkaaaaa
Není tady
HU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Není tady
Nety napsal(a):
A následně uškrtím nebo neuškrtím Klokana
Záleží na Tobě, co Ti udělá větší radost - jestli pokec anebo to, že mě chytneš pod krkem (či jinde... )
.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
HU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
To by měl snad dělat ten, komu hučí v kládě, ne?
Není tady
veď mne hučí a som na to pýšná. nemôžu byť všetci normálni
Není tady
Nety napsal(a):
Pod krkem?
ALe bacha, nejsu žádná školačka
Bojim bojim....
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
veď mne hučí a som na to pýšná. nemôžu byť všetci normálni
Adri, Ty máš kládu??? To mi budeš muset ukázat, na to jsem strašně zvědavý...
Není tady