6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tina napsal(a):
my zas máme inovátora Svěráka - Uhlíře: podle našeho malého "nemít žádné KAMARÁDKY, tomu já říkám neštěstí"
a kdybyste to náhodou nevěděly, tak básnička je: Á Bé Cé Dé - kočka leze předem"
Není tady
Mladší syn, dnes je mu 15, řekl ve školem, v první třídě, učitelce, že se narodil císařským řezem, protože on by se tak malou dírkou nemohl narodit. Když jsem to líčila kamarádce, tak mi říká: "Hele a jak on ví, jak je tak dírka velká, co?"
Taky za mnou přišel, byly mu asi dva, do koupelny, když jsem se sprchovala a ptal se kde mám camprdlíka. Řekla jsem mu, že já ho nemám a on pak vykládal, jen tak, v obchodě, nějaké paní a dost nahlas, že maminka nemá camprdlíka, protože jí ho ukousnul pes.
Starší zase, když se mu narodil bráška, všem telefonoval, že maminka vyrodila bratra.
Upravil(a) Modroočka (2. 9. 2007 16:53)
Není tady