6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Daisy napsal(a):
Včera jsem byla se synovcem (3 roky) na procházce a chtěl mi vykládat o nějaké holčičce ze školky a přemýšlel:"Jak ona se tak Janička jmenuje?........Nějaká kytičková........AHA - Růžičková!"
Šli jsme spolu kolem pole a rostl tam vlčí mák a on: "Teto dívej vlčí mák" a já velice obdivovala, že to pozná, až z něj vypadlo: "S mákem mi dej pokoj, ten znám už kolik let!"
No a potom, nevím ani jak ho to napadlo, začal se bavit kdy se narodil a jaký je znamení a povídá" "Já jsem bejk...................DIVOKEJ BEJK!"
Takže vcelku záživná procházkaTo by si malý rozumel s Kalikom, ten o sebe tvrdí to isté
Zřejmě stejná úroveň
Není tady
malý dostal cyklistickou přilbu, které pořád tvrdošíjně říká KOBÓK NA KOLO...
a v neděli dostal moji mamku, která škrábala brambory, on jí kradl ty malé a hlásil: dám pipinám - a na pipiny pak: na kokodák, a papej
Není tady
Dana napsal(a):
nemám ráda takové ty děti, co v obchodě vykřikují to chci a když to nedostanou, tak se začnou vztekat a křičet. Nechtěla jsem, aby to náhodou zkoušeli na mojí maminku, protože to viděli kolem sebe a tak jsem jim říkala, kdyby vám babička chtěla něco koupit, tak jenom malé bonbonky, nebo lízátko, babička je chudá.
Jednou s nimi byla moje mamka v obchodě a u pokladny je přemlouvala, že jim koupí něco dobrého. Oni se vzpírali, babičko ne, my nic nechceme, prodavačka jen kulila oči a povídá, teda paní, to jsem ještě neviděla, aby si děti nenechaly něco koupit. Dcerka se k ní přitočila a povídá, když naše babička je moc chudá, ona nám nesmí nic kupovat, protože by taky mohla umřít hlady a maminka říkala, kdo by nás potom hlídal? Prodavačka šla do kolen a mamka se smála až domů a na každé rodinné oslavě to dává k dobru.
Dano, to nemá chybu !
Není tady
Selima napsal(a):
Asi najhoršia nočná mora všetkých mamičiek sa odohrala raz v autobuse: Chlapček sa na celý autobus pýta mamky: "Mami, a ty si včera bola hladná, keď si papala ockovi pipíka?" (Mamička bordová, autobus mŕtvy od smiechu, decko spokojné a len trochu začudované, čo že to také vtipné povedalo...)
tak tohle jsem zažila asi před 3mi týdny.. na chalupě, přijeli známí a jejich šestiletá dcerunka naprosto dokonale popsala stejnou situaci, dokonce k tomu dávala i ty přesné zvuky, které její rodičové v koupelně vyluzovali..
Nevím, kdo byl víc červenej - jestli moje děti, já nebo návštěva.. Malá byla ale naprosto v klidu. Když jsem se chechtala jak debil, moc se jí to líbilo a stále doplňovala a doplňovala..
Můj téměř 15ti letý syn mi stírá stále .. poslední hláška - na můj dotaz, zda nemá injekční stříkačku, abych profoukla splachovadlo na záchodě, odvětil - mami, zatím ne, já žatím jen kouřím.. Přitom vypadá, jak když neumí do pěti počítat.
A loni perlila holčička - po návratu ze školy v přírodě prohlásila, že tam pili modrý pramen. Tatínek nechápavě koukal a ona mu s klidem řekla - no to je přeci na to, abys mohl dobře š.... , asi jsem ti měla taky přivézt, ne ?!
Není tady
Já malýho učila říkat písmenko r . Takže jsem do něj cpala slova jako jsou tranzit, trpaslík, traktor, trolejbus atd. Pak jsem se ho zeptala jak dělá u nás doma zvonek. V domnění, že mi odpoví, že zvonek dělá trrrrrrrr, mi s klidem řekl: "Cink....."
Není tady
Asi to nebude zrovna do hlášek, ale když byly vnučce asi 3 roky, tak strašně ráda telefonovala. Na mém telefonu měla měla po zmáčknutí klávesy MEMO a čísla 1 narafičeno automatické číslo na mamku. Takže když byla u mně v Praze, tak hned jestli může zavolat mamince a tím pádem mohla sama, bez toho, aby vytáčela nějaké číslo. Totéž měla doma, když chtěla volat mě. A tak jsme si hrály, vždy kolem šesté zazvonil telefon a tam se ozvalo "myšičko myš, pojď ke mně blíž" a já odpovídala "nepůjdu kocourku nebo mě sníš". A tak to šlo skoro celý týden. Už jsem si zvykla a když zazvonil telefon, koukla jsem na hodiny a bylo mi jasné, co bude a tak jsem ji párkrát předešla a po zvednutí sluchátka jsem rovnou vypálila :"myšičko myš pojď ke mně blíž" a ona musela odpovídat a strašně se rozčilovala, že jsem ji předešla. Až jednou, zvoní telefon, kouknu na hodiny popadnu sluchátko a vypálím myšku - na druhé straně ticho, tak se ozvu - haloo myška se nekoná? Na to mi mužský hlas na druhé straně koktavě odpověděl. Byl to šok a navíc to byl člověk, který po telefonu (všichni jste se s tím už určitě setkali, jak dělají různé průzkumy, nebo nabídky) chtěl něco prozkoumávat, ale tím jsem ho tak rozhodila, že ty naučené věci rázem zapomněl a já z toho měla záchvat smíchu on nakonec taky a dodnes jsem se nedozvěděla co mi chtěl nabídnout nebo prozkoumat.
Není tady
taky přidám jednu hlášku, která proběhla včera, když jsme byli v restauraci na večeři.
Seděli jsme venku a kolem nás pořád lítala vosa.
Když jsme jí chvíli marně odháněli ona stále kroužila kolem dcery, tak Terezka vyskočila a povídá " mami zachraň mě, ta sova má švihadlo"
Není tady
AHOJKY,TAKY SE K VÁM PŘIDÁM.
V PÁTEK JSME ŠLI S NAŠÍM ČTYŘLETÝM DRAKEM ZANÉST TATÍNKOVI DO RESTAURACE (KDE "ZAPÍJEL" NYROZENÍ MIMINKA SVÉHO ŠÉFA) ŠTĚRCHÁČE A BLAHOPŘÁNÍ. PO CESTĚ JSEM MU ŘÍKALA:
"ZLATÍČKO,ALE S TATÍNKEM TAM NEZŮSTANEME,PŮJDEME HNED DOMŮ."
A ON MI NA TO S ÚPLNOU SAMOZŘEJMOSTÍ POVÍDÁ:"ALE MAMINKO,JÁ SI PŘECE MUSÍM DÁT S CHLAPAMA PIVO!"
BYLA JSEM Z NĚJ ÚPLNĚ "MIMO" A CO TEPRVE CHLAPI,KDYŽ JSEM JIM TO VYLÍČILA. NO A MANŽELŮV ŠÉF VIDĚL,CO HO ZA ČTYŘI ROKY MŮŽE ASI TAK ČEKAT. NAŠE ZLATÍČKO JE TOTIŽ:
RYCHLÍK,ANDÍLEK S ROHAMA,DRAK...NO PROSTĚ DÍTKO NA PRUŽINÁCH. A V PORODNICI NÁM ZAPOMĚLI ŘÍCT,JAK SE TY PRUŽINY ODMONTOVÁVAJÍ,TAKŽE SEDĚT 5 MINUT NA ZADEČKU NAŠE DÍTKO NEUMÍ!!
Není tady
Ahoj i já dám k dobru jednu hlášku. Není to sice hláška dítěte,ale mojí maminky.Asi před půl rokem jí dal tatínek svůj mobil.Jelikož na ní byl moc složitý,prodala ho a koupila si včera jiný.Kontrolovala jsem telefonní seznam s tím,že některá čísla už nepoužívá.Najednou mi říká: „Jo a tu sámošku mi taky vymaž“ Koukám na ní jakou sámošku a ona : „No tu co tam nechal ve starém telefoně táta.Co já potřebuju číslo na nějakou samoobsluhu, to si táta asi uložil číslo na Alberta,chodí tam nakupovat.“A tak jsem si na samoobsluhu najela a zjistila ,že to je samoobsluha operátora,která je na SIM automaticky.Naši mají Vodafone.“Sámošku“ jsem jí pochopitelně nevymazala a když jsem se přestala smát ,vysvětlila jí,že tahle nemá s nákupem nic společného.
Já vím...kdo ví jaký budeme,až nám bude tolik,jako našim rodičům.
Upravil(a) Marieanna (1. 8. 2006 20:14)
Není tady
Soused byl s malým (3) na zahradě a opravoval garáž (malý mu samozřejmě všelijak "pomáhal", podával věci a tak). No a maličký se ve volné chvíli nudil a tak běhal za vrabcem, když v tu se ozval tatínek: "Tomášku, já tady od tebe potřebuju pomoc a ty si tam zatím honíš ptáčka."
Není tady
Když byly synovi asi 3 roky, jeli jsme metrem, seděl mi na klíně, ale obrácený čelem ke mně. Počkal si na okamžik, kdy bylo úplné ticho, a pak takovým tím pronikavým dětským hláskem řekl: "A mami, proč máš ty prsa tak tlustý?"
Jednou jsme čekali na tramvaj, když vtom z něj vypadlo: "Mami, a umí náš táta číst?"
Můj táta jednou začal rozpitvávat, jak je to strašně divný, že brácha jezdí na víkendové "pánské jízdy", že přece ty holky jim tam musej chybět atd. Snažili jsme se mu vysvětlit, že je to trošku o něčem jiném, že si od holek někdy chtějí odpočinout a ony od nich, že si propláchnou hlavu a nemusej se před nikým předvádět atd. Táta reagoval pořád dokolečka "to já jsem teda nikdy nepotřeboval", "to na našich let jsme vždycky chtěli být spolu" atd. atd. Asi po 5min marného vysvětlování ke mně syn (5) přišel a zašeptal mi do ucha: "Mami, von je asi blbej..."
Není tady
*
Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:12)
Holky Taky něco přidám. U nás, když je něco moc dobrýho (k jídlu),tak se to rychle zbaští a pak se říká, že to smrdělo málem...znáte to taky, ne?...no a můj asi sedmiletej brácha jednou po takový mňamce povídá: "Bylo to moc dobrý, ale málem to smrdělo."
Není tady
Jdu se svým synem /5/ze školky.Mami víš po čem toužím?Nevím.Po sexu....??????Panebože ty víš co je sex?Nevím,ale Nikolka /6/ říkala,že všichni chlapi touží po sexu.Večer ležím ve vaně,se skleničkou vína a vyprávím manželovi historku o touze všech chlapů.Manžel se zasněným úsměvem,se sklenkou vína-a víš po čem toužím já?.......po řízku s bramborovým salátem.......
Není tady
byla jsem u kámošky a ta má 3. letou dceru..pořád za mnou chodila s nádobíčkem, pořád jako něco vařila a nosila nám jako čaj a kakao..pak to završila umělýma dortíkama a podobným umělým jídlem..teto, papej..marně jsem jí vysvětlovala, že jsem už přejezená..tak mi řekla, fajn, sním to všechno já, to by byla škoda vyhodit, ale určitě se z toho večer poseru!!! Začala jsem se dusit smíchy a byla jsem pryč...
Můj přítel se jmenuje Martin - pro malou je to strejda Máňa...ten je z toho úplně hotovej, že není žádná Máňa:-))
Není tady
My byly vcera v Zoo a muj syn pri pohledu na kozu v ohrade co mela velky veminko nahlas aby sem ho slysela (bohuzel ne jen ja) mamiii ta koza ma velkyho suliiinka??
Upravil(a) suzy (10. 8. 2006 14:03)
Není tady
dnes mi dcera volala, mami, chceš přinést taky menu s číny ( jsou na obědě v čínské restauraci). Já povídám, no dala bych si, ale aby ti vyšli peníze. Chvíli bylo ticho a pak povídá do telefonu, mami, máš pravdu, hubneš tak nežer, my si ještě dáme dezert a položila to.
Není tady
Dana napsal(a):
dnes mi dcera volala, mami, chceš přinést taky menu s číny ( jsou na obědě v čínské restauraci). Já povídám, no dala bych si, ale aby ti vyšli peníze. Chvíli bylo ticho a pak povídá do telefonu, mami, máš pravdu, hubneš tak nežer, my si ještě dáme dezert a položila to.
...a mela pravdu
Není tady
sylva napsal(a):
Jdu se svým synem /5/ze školky.Mami víš po čem toužím?Nevím.Po sexu....??????Panebože ty víš co je sex?Nevím,ale Nikolka /6/ říkala,že všichni chlapi touží po sexu.Večer ležím ve vaně,se skleničkou vína a vyprávím manželovi historku o touze všech chlapů.Manžel se zasněným úsměvem,se sklenkou vína-a víš po čem toužím já?.......po řízku s bramborovým salátem.......
Není tady
ŠLI JSME SE SYNKEM (4) PO NÁMĚSTÍ A ON SE DÍVAL PO VÝLOHÁCH A CHTĚL KOUPIT: AUTO,PEXESO,KNÍŽKU SE ZVÍŘÁTKY....
JÁ MU POVÍDÁM:"BROUČKU,JÁ NEMÁM TOLIK KORUNEK V PENĚŽENCE."
A TEN MŮJ MALÝ ROZUMBRADA NA TO:"TAK SI MAMINKO MUSÍŠ KOUPIT NOVOU PENĚŽENKU,ABY V NÍ BYLO MOC KORUNEK!"
PROTO SE NA VÁS OBRACÍM Z DOTAZEM:NEVÍTE KDE SE TAKOVÝ PENĚŽENKY PRODÁVAJÍ???
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
ŠLI JSME SE SYNKEM (4) PO NÁMĚSTÍ A ON SE DÍVAL PO VÝLOHÁCH A CHTĚL KOUPIT: AUTO,PEXESO,KNÍŽKU SE ZVÍŘÁTKY....
JÁ MU POVÍDÁM:"BROUČKU,JÁ NEMÁM TOLIK KORUNEK V PENĚŽENCE."
A TEN MŮJ MALÝ ROZUMBRADA NA TO:"TAK SI MAMINKO MUSÍŠ KOUPIT NOVOU PENĚŽENKU,ABY V NÍ BYLO MOC KORUNEK!"
PROTO SE NA VÁS OBRACÍM Z DOTAZEM:NEVÍTE KDE SE TAKOVÝ PENĚŽENKY PRODÁVAJÍ???
Kdyby nekdo vedel tak mi to hodte do soukromych zprav jo?
Není tady
Ešte som si spomenula, ako 7-ročná kamoškina dcérka zahlásila na Ezoterickom festivale na celé stíchnuté okolie(napínavá prednáška): Mami, na tomto erotickom festivale je hrozná nuda, poďme domov...
Není tady
tak se taky přidám, včera jsme seděli se synem a jen tak si povídali, popisoval mi, jak byl nějaký jeho kamarád na táboře a že by tam chtěl příští rok taky, že měli v noci vyhlídku (myslel hlídku) A včera, jak poslouchal, že vytunelovali konta v KB, tak se chytnul na hlavu a pořád se vyptával, jak pozná, že mu jeho peníze na účtě nesebrali (má dětské konto v KB), že on to taky škudlí tak dlouho a někdo mu to "prochlastá"
Není tady
nedávno jsme byli se synem v bazénu,kolem nás prošla starší pani s velkym poprsím,syn(3 roky)se za ní otočil a když jsem si sundala podrsenku já zadíval se na mě a zeptal se mě "mami,kde máš velký prsa"?
Není tady