6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já taky napíšu jednu hlášku od mé dcery: Jednou manžel šel na záchod na malou a zapoměl si zavřít dveře a přišla tam holka a tak se na něj koukla, ale on se nemohl hned vyčůrat a ona tak koukla a povídá: Nejde ti to viď!! No my se s manželem chechtali jak o závod.
Není tady
To dcerka pravidelně kontroluje, kdo co dělá na záchodě a když vidí, že tam sedí déle, tak říká: kakáš, co? Ukaž ho :-)!
V obchodě nedávno všem ukazovala vložky se slovy: to má maminka na pipinku.
Není tady
Za mnou u pokladny zas stál chlapeček asi s babičkou a ukazoval do vitrýny a fňukal,že chce koupit ty bonbónky.Byli to prezervativy s jahodovou příchutí.
Není tady
Asi najhoršia nočná mora všetkých mamičiek sa odohrala raz v autobuse: Chlapček sa na celý autobus pýta mamky: "Mami, a ty si včera bola hladná, keď si papala ockovi pipíka?" (Mamička bordová, autobus mŕtvy od smiechu, decko spokojné a len trochu začudované, čo že to také vtipné povedalo...)
Není tady
jeden tehotensky - kdyz jsem chodila tehotna s klukem, byla jsem u kamaradky na kafi. Jeji mala si brblala pro sebe, az to zacalo byt divne a pak najednou povida - hele, teto, jak se ti tam to miminko dostalo, to uz davno vim, ale rekni me, kdo ho tam oblikne a jak pozna, jestli mu ma dat ruzovy nebo modry
Není tady
Tříletou dceru jsme poslali do ložnice, aby dala novorozenému bratříčkovi dudlík, že pofňukává. Vrátila se s tímto: "Mami, on ho pořád vyplivoval, tak jsem mu ho našroubovala."
Přežil ....
Není tady
Když se mi narodila dvojčata (kluk a holka), ptala se neteř babičky: "A jak teta ty miminka od sebe pozná?"
Není tady
nemám ráda takové ty děti, co v obchodě vykřikují to chci a když to nedostanou, tak se začnou vztekat a křičet. Nechtěla jsem, aby to náhodou zkoušeli na mojí maminku, protože to viděli kolem sebe a tak jsem jim říkala, kdyby vám babička chtěla něco koupit, tak jenom malé bonbonky, nebo lízátko, babička je chudá.
Jednou s nimi byla moje mamka v obchodě a u pokladny je přemlouvala, že jim koupí něco dobrého. Oni se vzpírali, babičko ne, my nic nechceme, prodavačka jen kulila oči a povídá, teda paní, to jsem ještě neviděla, aby si děti nenechaly něco koupit. Dcerka se k ní přitočila a povídá, když naše babička je moc chudá, ona nám nesmí nic kupovat, protože by taky mohla umřít hlady a maminka říkala, kdo by nás potom hlídal? Prodavačka šla do kolen a mamka se smála až domů a na každé rodinné oslavě to dává k dobru.
Není tady
Dano, tos mi připomněla s tím krámem - tři děti a malá samoška nejdou moc dohromady, tak jsem je nechávala čekat za pokladnami, odkud se ozývalo "Maminko, my máme strašnej hlad, maminko, koupíš nám alespoň rohlík?" No, personál prodejny si rychle zvyknul, ale pohledy některých nakupujících byly strašlivé.
Není tady
Jak to tady tak člověk čte, tak se mu vždy něco vybaví. Když byla naše dcera maličká, tak jsme se ve vaně s ní koupávali - buď já nebo manžel, byli jsme moderní rodina. Všechno bylo v pořádku, dokud dcera nenastoupila do školky. Přišlo koupání, dcera ve vaně, manžel se svlékl a že vleze za ní. Najednou v županu přifrčel do kuchyně a povídá koukej si tam vlézt ty, když jsem se svlík tak ukázala prstem a prohlásila "jé hele čulynka".
Není tady
Čerstvá, včerejší hláška naší dcerky. Manžel s oblibou říká (např.kamarádům...), když nevěří: si děláš kozy!
A včera říká jedna paní před poštou naší malé, že nemůže házet obal ze žvákačky na zem. Dcera jí odvětila: si děláš kozy, ne? Tak jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo jí dát na zadek.
Není tady
No mi jezdíme s malým ke známé, která má příjmení Pelechová.
A malej se včera ptal: Kdy zas pojedeme k té tetě PeleŠIVÉ?
Není tady
dcera když byla malinká, tak jsme si povídali o tom, co bude, až dospěje a já ji říkám, vdáš se a s manželem se odstěhujete a budete mít svůj domeček a dcera : ne ne, já budu bydlet doma. A já na to, ale tady bydlíme my, sem se nevejdete. A dcera, ale vejdeme, ta'tka půjde ke starým lidem do domečku. A já pyšně (protože jsem si myslela, že já budu s nima) povídám, a co já?
A ona udiveně, no ty přece umřeš.
Není tady
syn kreslil obrázek a povídá a teď nakreslím indiána s mončem. A já s jakým mončem? A on se začal rozčilovat, ty neznáš mončo jo? a já no neznám. Syn rudej, to děláš schválně, každej zná mončo. Neznala jsem. Bylo to pončo a kreslil v 7 třídě obrázek ke knížce do čtenářského deníku.
Není tady
Deti naberú kadečo.. Moja kamoška aj s mužom sú športovci a tak trochu Mirkovia Dušínovia na druhú, viem, že nikdy nenadávjaú, tak dostali kultúrny šok za jazdy autom. Išli si po diaľnici, zrazu ich hŕŕŕ-bŕŕŕ predbieha nebezpečne nejaké auto, robí myšičku a k tomu trúbi. A ich dvojročný syn predniesol svoju prvú celú vetu: A este aj túbi, k...t! Skoro havarovali...
Není tady
Když byl mé neteři 1 rok, zrovna jsem se vdávala a ona se bezhlavě zamilovalo do mého manžela. Byla k neudržení. Pořád na něj zamilovaně a furt se cvala vedle něj a to dokonce i na svatební hostině ji měl na klíně, takže si někteří svatebčané mysleli, že je to jeho dcera
Po svatbě jsme ještě pár dni stravili u mých rodičů, kde byla i malá neteř, takže se nám téměř denně stávalo, že jsme šli spát 2 a probudili se 3. Malá si dokázala otevřit dveře
Není tady
manžel dneska na parkovišti v autě školil malého, že musí počkat na mamku, že ta pojede taky "s náma" a malej mu přád tvrdošíjně opakoval, že "šama"... a když už to trvalo dlouho a mamka byla na dohled, tak ho malej překvapil tvrzením, že "manka je v pldeli" a bylo to...
Není tady
Čtyřletá neteř mojí kamarádky chtěla přenýst takovou velikánskou kytku v květináči a ptala se, kde je tatínek, aby jí s tim pomohl. Tatínek byl zaneprázdněný, tak se nabídl strejda. Malá strejdovi odvětila: "Ale strejda to nezvládne, protože je jako tyčka do betonu".
Není tady
cerstva hlaska naseho kluka - mame sympatickeho souseda, ktery zije sam, ja jsem taky pres tyden sama, takze se casto sejdeme vedle sebe na terase a pres zidku diskutujeme. Dneska za mnou prilit kluk do koupelny a hlasi " mami, mami, soused sedi na terase s nejakou milenkou". ja mu na to rekla "nech souseda v klidu a jdi si poklidit hracky" no a on mi odpovedel "no tak ja mu ji teda necham, ale jenom proto, ze neni tak hezka jako ty, maminko"
Není tady
Před 2 lety na chalupě nám přišlo divné, co Míra pokřikuje v ložnici, tak jsme tam vlítli. Malej seděl na posteli, v ruce mojí taštičku, vytahoval z ní kondomy a vyvolával: Paralen plus, na rýmu, kašel i bolest hlavy!
Upravil(a) Eri (21. 7. 2006 4:44)
Není tady
čerstvá hláška Marťas (3):
"Babičko, já budu mít miminko..." - s tím obešel každého, kdo byl v okolí, pak si sedl na zem a: " To se povedlo "
No nevim, zda to sem patri, ale manzel cizinec se taky par ceskych slovicek naucil a nezapomenu vetu, kdy se jednou rano vzbudil a rika anglicky...I need cura......k.....vyvalila jsem na nej oci a pak mi doslo, ze spletl jedno pismenko...chtelo se mu totiz curat...:-)))))))))))))))))))))))
Není tady
Kolegynina päťročná dcérka sa jej bezoľstne spýtala, keď si (mama) obliekala sexi nočnú košieľku: mami, a keď ty zomrieš, môžem nosiť tú košeľu?.... Kolegyňa našťastie zvesela mávla rukou: Keď zomriem, nos si čo chceš...
Není tady
Včera jsem byla se synovcem (3 roky) na procházce a chtěl mi vykládat o nějaké holčičce ze školky a přemýšlel:"Jak ona se tak Janička jmenuje?........Nějaká kytičková........AHA - Růžičková!"
Šli jsme spolu kolem pole a rostl tam vlčí mák a on: "Teto dívej vlčí mák" a já velice obdivovala, že to pozná, až z něj vypadlo: "S mákem mi dej pokoj, ten znám už kolik let!"
No a potom, nevím ani jak ho to napadlo, začal se bavit kdy se narodil a jaký je znamení a povídá" "Já jsem bejk...................DIVOKEJ BEJK!"
Takže vcelku záživná procházka
Upravil(a) Daisy (26. 7. 2006 11:47)
Není tady
Daisy napsal(a):
Včera jsem byla se synovcem (3 roky) na procházce a chtěl mi vykládat o nějaké holčičce ze školky a přemýšlel:"Jak ona se tak Janička jmenuje?........Nějaká kytičková........AHA - Růžičková!"
Šli jsme spolu kolem pole a rostl tam vlčí mák a on: "Teto dívej vlčí mák" a já velice obdivovala, že to pozná, až z něj vypadlo: "S mákem mi dej pokoj, ten znám už kolik let!"
No a potom, nevím ani jak ho to napadlo, začal se bavit kdy se narodil a jaký je znamení a povídá" "Já jsem bejk...................DIVOKEJ BEJK!"
Takže vcelku záživná procházka
To by si malý rozumel s Kalikom, ten o sebe tvrdí to isté
Není tady