29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
včera jsem se málem udusila - smíchy
Chtěla bych se podělit a sdílet ty úžasný výroky, neboť to co neustále "leze" z mého synovce stojí fakt za zveřejnění a věřím, že vaše ratolesti určitě nezůstávají pozadu. Takže - sem s nimi.
Marťa (3roky) se nemohl dočkat, až se tatínek vrátí z práce, protože mu maminka slíbila, že až taťka přijde, půjdou do bazénu. Martínek nedočkavě přešlapoval u branky jak moc se těšil. Taťka jen co dorazil, začal "zlobit" mamku i Martínka( lechtat atd.) No a Marťa se rozčílil : "Taťko, ty si tady děláš opičky a do bazénu půjde kdo?"
My te´d předělávám kuchyň.. a já dcerku naučila říkat, že když uvidí taťku, jak si jde sednout, aby mu řekla " žádný flákání"... druhý dn přijel z práce domu, dal nám pusy a když chtěl dát dcerce, tak se na něj podívala a řekla mu " žádný flákání, do kuchyně! "
Není tady
Když bylo mému synovi 5 let a mně 28, stála jsem v koupelně a malovala se. Chvíli přihlížel a pak povídal: mami, proč mají všechny děti hezkou a mladou maminku, jenom ty jsi stará a ošklivá?
Moc se mi to ráno zlepšila nálada.
Není tady
Tak já těch hlášek naší malé mám v poslední době až moc.
Nedávno jsem s ní byla v Intersparu, seděla v nákup. vozíku a najednou na celé kolo zařvala: jé, maminka má v nose kozu. (nemusím vám říkat, kde až jsem byla červená).
Jindy mně před lidma plácne po zadku a řekne: máš hezký zadek a prsa.
Není tady
Něco jsem prohodila a strýc povídá tříletému synovci: "řekni tetě, že kecá z hladu". Já jsem mu pohrozila a řekla "opovaž se!" Chvili přemýšlel a pak z něj vypadlo: "Teto, budeš mít hlad!" No prostě si to nechtě rozházet ani u jednoho.
Nebo jsme s ním jeli k našim a taťka měl zrovna narozeniny. Říkám mu "až přijedem k nám, tak řekni, všechno nejlepší, hodně zdraví". Přišel k taťkovi, podal mu ruku a povídá: "přeju ti veselé Vánoce a hodně dárečku".
Sestře se udělal pod nosem opar, prostě bolák, měla to namazané mastičkou. Malý jí chvilku sledoval a pak povídá: Teto utři se,teče ti sopel.
Není tady
Ještě jsem si vzpoměla. Minulý týden přítel opravoval auto, chtěl po mě, abych mu podala nějaký kus nářadí, ale já ho neviděla. Jiřík (3 roky) ho vzal do ruky, podal mu ho a povídá: Teto ty seš slepá jak patron. Stejně jako babička, s tou když jdem do lesa, tak žádnou houbu nenajde.
Nebo jeho maminka vykládala. Jela s ním v autobuse a vedle seděla paní. Jiřík se na ní pořád dívá a najednou povídá: Paní, ty máš zuby jak můj děda, ten taky žádný nemá.
No poslední dobou prostě perlí.
Není tady
Moja neter má tiež zopár perličiek, ale bohužiaľ už hovorí stále lepšie, a my ich zabúdame. Ale máme pár stálic: Oni mali fenku, ktorá púšťala chlpy. Malá Johanka stále počúvala, ako sú všade chlpy, a okrem toho si vytvárala slovesá voľne z iných slov. Začala ma česať kefou a oznámila mi: Kefám ti chupy... A keď už poznala rozdiel medzi chlpmi a vlasmi, pozerala fotky, na ktorých mala jej mama trvalú, a hovorí: Jééj mama, tu si mala také hrbaté vlasy...
Upravil(a) Selima (14. 7. 2006 11:49)
Není tady
Můj kluk se jako malý při prohlížení knížky zcela vážně zeptal "Babičko, a ty pamatuješ brontosaury?"
Ve školce se učili o zvířátkách. Cestou domů jsem se na celou tramvaj na můj (uznávám - blbý) dotaz dozvěděla, že "maminka je kráva nebo svině, tatínek býk a prase". Tehdy jsem to neustála a vystoupila na první zastávce.
No a jeden z mých synovců při návštěvě prohlsil, že bude s námi v pokoji a do kuchyně nepůjde, protože je tam "ten starý dědeček", což mého, tehdy ani ne padesátiletého, manžela, skutečně velmi potěšilo (ale nás ostatní mnohem víc )
Není tady
nedávná otázka dcery při cestě v autě a poslechu pohádek "mami a jak se hledá ten pravý muž?"
málem jsem nabourala,když jsem to řikala babičce tak to dorazila tím,že děda rozhodně pravý není,protože mu babička pořád nadává a on moc zlobí.
Není tady
Na zastávke moje dieťa na plné ústa ironicky vykríklo: ako a kam jej muž to semienko napchá do nosa? či čo.
Není tady
Ve školce se učili tvary a na otázku , co to je (kolečko, kruh), odpověděla naše dcerka: dvdéčko.
Není tady
Tak moje dceruška,když jí bylo asi 5 let přišla za mnou do koupelny a povídá:"Jéééé mami,Ty máš dlouhý prsa."
Moje mladší sestra byla kdysi expert na hlášky.Z křečka,až umře,si chtěla udělat předkožku před postel.Omyl v telefonu komentovala:"Ne,prosím,tady je veřejný byt."A otec v kuchyni povídá,ježiši,aby nám za dveřmi nestáli fronty.
Moje malá sestřenka na slovensku zas ve škole řekla,že její sestra spí zo psom(samozřejmě není zoofilka)
Není tady
Asi osmiletého synovce vzala kolegyně do cukrárny...kluk na ní chvíli koukal a hlavně na její moderní sluneční brýle (velikánský) a pak pravil:"Teda teto, ty máš ale fakt vostrý masařky!"
Není tady
Moje ještě ne dvouleté dítě si myslí, že každý chlap je táta a každá žena babi nebo teta. Občas je to trapas, když ukáže na cizího chlapa a zakřičí "táta".
Není tady
muj tehdy čteřletý syn- stojíme frontu u kasy v marektu a on se dívá na pokladní a povídá...mami to je paní nebo pán??
nebo
po koupeli jsem se natírala mlíkem a syn povídá...co ty prsíčka, josu volný????
nebo jsem se sprchovala a měla namydlené nohy, celé bíle od pěny a on přišel se vyčůrat a povídá ty máš krásný nohy...já se zapýřila a on dodal ta pěna je tak krásná víš...
a posledně: já mám nejširšího pindu za třídy - 5 let mu je.
a já povídm jak to víš? no prostě vím. a já na to a to je dovře nebo špatně?
a on povídá to je akorát...:-))))
Není tady
Moja neter sa hrozne nerada prebaľovala a keď sme prišli oslavovať jej druhé narodeniny, tak si hrozne užívala, že je hlavnou hrdinkou poobedia. Takže sa dupľom nechcela nechať prebaliť. A keď ju švagriná už pomaly pol hodiny naháňala po celom byte a konečne dohnala, malá sa začala vzpierať a hovorí jej: Maminka, nechaj ma žiť!!!
Není tady
nas kluk chvilku pozoroval pejska v predsini a pak zacal hulakat "mamii mamii, to je sranda, on si honi vocas"
na sobotu si pozval kamarady a kamaradky ze tridy, ze skolky . samozrejme taky jeho lasku . prisel za mnou do kuchyne a povida "mami, nemohla bys je vsechny ohlidat tady v kuchyni, ja chci byt s Jullien chvili sam. " a ja na to "a proc, copak chcete delat??" kluk mi odpovedel "no vlezem si do moji postele, slikneme si tricka a budeme si hrat na lasku" (to mu bylo 5 )
no a kdyz se ucil jezdit na kole, nikdy jsem mu moc nepomahala, chtela jsem aby na to prisel sam a snazil. On se opravdu snazil, ale jeste mu to moc neslo. Vecer povidal memu otci "dedo, budes muset to kolo vymenit, ono nejak nefunguje"
Není tady
Můj bratranec, když mu bylo asi 11 let, tak měl jít na pravidelnou lékařskou prohlídku a bylo nutné donést moč. Strejda mu dával skleničku a kluk lítal po bytě a řval: "Neee, neeee...to je znásilňování osobnosti!" (chtít, aby čůral do skleničky).
Není tady
Eva36 napsal(a):
Můj bratranec, když mu bylo asi 11 let, tak měl jít na pravidelnou lékařskou prohlídku a bylo nutné donést moč. Strejda mu dával skleničku a kluk lítal po bytě a řval: "Neee, neeee...to je znásilňování osobnosti!" (chtít, aby čůral do skleničky).
Není tady
náš malý tak před půl rokem komentoval každého kolemjdoucího psa slovy ba -ba... celkem trapas, když ho vedla starší paní - a manža jednou, nevěda, co tím ba - ba myslí, to ještě dorazil slovy "neříká se baba, ale paní"... no zabila bych je oba hned
a dneska seděl na nočníku, načež jsem se rozhodla, že jeho zaneprázdnění využiju a zajdu si taky na WC - v tu chvíli byl ve dveřích a začal teror: "Nech toho, póď, póď..." po chvilce: "No čulej manko, čulej, nóó..." a nakonec... "ale hned, nech toho a deme"... já mrtvá smíchy, nebyla jsem ve stavu, abych se vůbec mohla svlíknout, no nekecám, dneska nechybělo moc, abych se smíchy do slova a do písmene počůrala
a neteř(3) povídala sestře - své mamce, když přijeli na návštěvu, a ona nechtěla vylézt z auta a sestra ji musela násilím vytáhnout: "Mamine, stejně tě zlikviduju..."
Upravil(a) tina (17. 7. 2006 13:34)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Asi osmiletého synovce vzala kolegyně do cukrárny...kluk na ní chvíli koukal a hlavně na její moderní sluneční brýle (velikánský) a pak pravil:"Teda teto, ty máš ale fakt vostrý masařky!"
pěkný...
Když jsem nedávno dávala Vašíka večer do postýlky,ještě závěsem na okně prosvítalo sluníčko.Malej na to chvíli koukal a pak mi povídá:"Maminko,pošimtě,to soničko zasni"(maminko,prosímtě,to sluníčko zhasni) .
Taky má moc rád zvířátka....okolo baráku chodí kočka a my jí občas něco přineseme.Pozoroval jí,jak žere a najednou povídá:"Ocour,pocem...šut"(kocour,pocem...čut)No,nekopl jí,jen nožičkou naznačil,ani bych mu to nedovolila.Děti jsou občas"mile" bezprostřední .
tino:teď jsem se smíchy málem počůrala já.Jiřík je asi taky pěkný šoumen .
Upravil(a) penizek (17. 7. 2006 13:16)
Není tady
Zážitky s vnučkou
Hrajíc si na posteli v ložnici (měla jsem ji uspat) si hrála – uklízela a poznamenala, budou si muset na ten nepořádek najít nějakou jinou sluhovnici
Jeli jsme tramvají po Evropské třídě a tam se líbil dceři dům na prodej, jak jsme si ho tak prohlížely a dcera rozdělila kde kdo bude bydlet pak povídá, no takovejch 5 až 7 melounů by to spravilo né. Po chvílo prohlásila Terezka, no tak počkáme do léta, koupíme 7 melounů a jdem na barák. A kdyby neměli melouny tak koupíme banány.
Svěřila mi tajemství a požádala, nikomu to neříkej jo ? Můžu mít na tebe spolehlivost.
Moje dcera nikdy nemohla pochopit, že její babička je moje maminka. Zanedbala jsem to u dcery, tak jsem to vylepšila u vnučky, pochopila, akorát ji bylo divné, že tak velkého tvora jsem nosila v bříšku. Ale jednou telefon, zvednu to a tam se ozvalo, babičko mohla bys tomu svému dítěti něco říct, už mě strašlivě štve.
Není tady
Ještě jsem si vzpomněla z dávné minulosti. Byli jsme na návštěvě u kamarádky, nějak to den předtím přehnali s pitím, takže jsem se v neděli ráno ujala vaření. Všichni spali jen jejich syn Martin se kolem mě v kuchyni motal. Najednou mi povídá : Zdeno, ty pracuješ u těch počítačů (tehdy sálové) tak zas nejsi tak blbá, že. No to doufám Martínku – to mu bylo tak osum. Takže se tě můžu na něco zeptat, no to víš že jo Martínku – a už jsem přemýšlela, jak budu vysvětlovat počítačovou problematiku dítěti, aby to pochopilo. A Martin, „já vím, že maminky nosí miminka v bříšku, to už vím, ale můžeš mi prosím tě říct – jak se tam smontujou?
Není tady
Naši fotbalisté hráli fotbal s USA na MS - celá rodinka před televizí, malý v dresu Rosický - a já se ho celou dobu snažím naučit říkat češi, do toho... - za dva týdny, kdy se už naši dávno neslavně vrátili domů, jedeme po sídlišti na poštu s golfáčem, najednou z něj do stran vyletí obě ručičky a ozve se pronikavé. "teši, do tojo"... a od té doby to říká pořád...
Není tady
Vašík taky fandil,líbilo se mu,že tam hraje "Meded"(Nedvěd).Pak zvedal ručičky a volal"Meded,meded...huáááá" .
Není tady