29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj krásky, používáte někdo krém Myokine od Vichy?? pořídila jsem si ho kvůli mimickým vráskám kolem úst (od úsměvu), stal skoro 800, tak doufám, že pomůže máte s ním někdo zkušenost?? podělte se se mnou o to, jak je úžasný a jak pod jeho nánosem vrásky mizí
a taky kolik vám je let... takový výzkum... díkec jaňulec
Není tady
Udělej fotečku Před a Po... ale proti mimickým vráskám to nepomůže, ta mimika ti totiž pořád zůstane, to bys musela mít obličej z kaneme...
Není tady
Zrovna minuly tyden jsem sledovala zajimavy porad o tom jak jsme my zeny fakt naivni a verime vsemu co rika reklama a co vsechno nam slibuji drahe kremy, ale vlastne to neni pravda. Proste chceme byt krasne a vypadat mlade.....nevim zda-li vladnes nemcinu, ale podivej se na www.frauTV.de tukni na sendung tj.5.7. a uplne dole je Weitere information a pak uz muzes cist a dovis se, ze ty drahe a predrazene kremy nejsou lepsi nez ty levne a co je dulezite aby krem obsahoval. Jsou to slova kozniho lekare. Preji ti hezke pocteni a uspech s vrasky. Ja osobne pouzivam norkove kremy - denni a nocni, maji i pletovou masku, ktera se nemusi smyvat, norkovy olejicek a musim je vozit vsem mym kamaradkam do Holandska. Bohuzel v posledni dobe musim projit hodne parfumerii, protoze jsou ceske a zrejme proto malo objednavane. Jsou totiz v tube. Ja ale sklizim obdiv jakou mam peknou plet. Drive to bylo jednoduche, v Jungmanove ulici v Praze byl Ustav kosmetiky a dole meli svuj obchod. Skoda jsou prestehovany nekam na konec Prahy a to je moc z ruky.
Belgicka firma Mylene ma svoje kosmeticke vyrobky tez na bazi norkoveho oleje, ale jeji ceny jsou o hodne, hodne drazsi. Zdravim.
Není tady
Mamka měla jen vzorek toho krému od Vichy a říkala, že i to málo opravdu na sobě pociťovala. Chystám se jí ho koupit...
Není tady
Jak píše Yarka, krémy které obsahují norkový olej jsou nepřekonatelné. Já používám masku a je perfektní. Moje mamka užívala krém s norkovým olejem celý život a má nádhernou pleť i ve svém věku (63).
Docela ještě nedám dopustit na regenerační obličejové olejíčky zn.Salus. Ryor je taky super a levnější-hlavně srovnatelný se zahraničníma. Drahé krémy jsou proto drahé, že se musí platit hlavně značka.
Mimochodem oční Myokine jsem dostala od syna, jako dárek před 4 měsícema a výsledek po doužívání vůbec žádný!
Není tady
Rybicko, v zadnem pripade nechci brat tve mamince dobry pocit s Vichy, ale aby se dostavil "viditelny" vysledek, doporuceje zminena firma, ale i ty (znackove) ostatni, jejch krem pouzivat minimalne od 2-4 tydnu. Ale ani tak me nikdo nepresvedci, ze se vraska vyhladi, zmensi nebo dokonce zmizi. Jsem totiz ve veku, kdy uz si dovolim toto konstatovat, nebot takove ty cary mary uz mam zasebou. Aby si clovek zachoval svezi, hezkou a peknou plet je dulezite kazdodenni ocisteni pleti, hydratacni kremy - cili dodavat pleti vlhkost a stranit se slunicku.
Ale kazdy dela to, co uzna za vhodne, o cem je presvedcen a jak ma plnou penezenku, to je take dulezite, nejen pro zivotni spokojenost.
Není tady
To je jasné, že se jí nevyhladila vráska. Ale říkala, že měla pevnější pleť. Ona jí mamka totiž začíná mít celkově takovou povadlou, víš. Je pravda, že se o ní moc nestará a tak jsem jí chtěla ten krém koupit, když už byl náznak, že o sebe začne dbát.
Není tady
Opravdu uděláš lépe, když jí koupíš za ty peníze ucelenou řadu s norkovým olejem (které jsou určené hl. pro starší, povadlejší, nebo sušší pleť. Denní a noční krém, masku+event.oční krém. Uvidíš, že bude spokojená. Navíc, jak píšeš, že se o pleť nestará, tak jí udělá na pleti (a viditelně) zázraky jakýkoliv pro její pleť určený krém.
Není tady
Krásný večer, tak i já se přidám s troškou do mlýna. Dle mého hokusu pokusu nefunguje ani krém a oční už vůbec. Měla jsem prvních 14 dní pocit, že ano, ale pak náhle změna a..... opravdu velké nic.
Takže kdyby padla ještě rada na značku s tím norkovým olejem, tak budu vzdávat tisíceré díky a hnedle to obstarám i mamince mé drahé...
Díky předem a krásnou noc.
Není tady
Toro zdravim. Tuhle norkovou radu kremu vyrabi Ustav lekarske kosmetiky, Praha, Husovo nam.13, 253 02 Hostivice - opsala jsem ti to z krabicky. Nemuzes je hledat v "chic" parfumeriich, tam totiz tyhle "obycejne" veci nevedou. Kremy jsou plnene do tuby o hmotnosti 32g a v bilych krabickach. Hydratacni krem je oznacen malou cervenou kytickou, ten pouzivam na den, vyzivny je oznacen modrou kytickou a ten si davam na noc. Pletova maska norkova je oznacena zelenoiu kytickou. Vyhoda je, ze se pouziva 1x tydne, nebo jako ja obcas, nanasi se jako nocni krem a nemusi se smyvat. Asi maji ten svuj obchod tez v Hostiviich (budu to muset zjistit) tez jsem u nich kupovala sklenicky s pur norkovym olejem, ktery se krasne vpil do pleti. Cena tech kremu je jak kde 44, 47 Kc. Mam vzdy zasobu, ale ted pri me pristi ceste do Cech budu muset nakupovat, takze budou mozna zase o nejakou korunu drazsi. Ja jsem nadmmiru spokojena a jsem rada, ze jsem je pred lety objevila.
Jednou jsem nekde cetla, ze norkovy olej pusobi na nasi plet priznive proto, ze nase plet - kolagen a dalsi vrstvy pokozky..... maji podobne slozeni.
Není tady
Yarko tisíceré díky, jen teď budu muset vymyslet, kde u nás v Brně mají tenhle báječný krémeček. Zkrátka budu zkoušet co to dá. Ještě jednou tisíckrát děkuju. Pá a krásnej večer.
Není tady
Tak jsem teď zkušela lékárnu a ........... vedou ho...... na světě je krásně a až se namažu..... tak třeba taky zkrásním.....
Není tady
Toro, tak to me tesi, jen doufam, ze nebudes zklamana, protoze nejsme vsichni stejni a co jednomu prospiva, tomu druhemu mene. Preju abys byla spokojena !!!!!! a krasna !!!!!!
Není tady
Mám suchou , zralou pleť . Vyzkoušela jsem snad všechno, drahé krémy (Vichy, LÓreal, Avon .....). Nakonec se vždy pokorně vrátím k modré Nivee, kterou smíchám s pár lžičkami pupalkového oleje (pozor-zežloutne to) a nemá to chybu, Pleť mám bez vrásek, ale je pravda,že krémy na suchou pleť používám od 15ti let. Když se už udělá vráska, je už pozdě na výraznou "záchranu". Slavná kosmetička v Pražském ústavu kosmetiky Olga..., dnes už starší paní, kdysi říkala: mastit, mastit, mastit....krémem, který Vám sedne (neštípe, nemáte pocit pnutí...atd), není to o jeho ceně, může to být i obyčejná Marina...
Ahojky Yarko,
tak jsem nakoupila a už mažu. Mažu co to dá. Teda v mezích normálního jedince. Ne, teď vážně.
Koupila jsem si krémeček, mlíko a tu masku. Zkuším to, zatím super. Moc se mi líbí, že se namažu, cítím, jak se ta kůže promastila a přitom není lesklá jak psí kulky. Takže zatím super. Dám vědět, jak to pokračuje. Třeba něco jako: Tak jsem se dnes ráno uviděla a mám minimálně o deset let míň.
Pá a držte se
Není tady
Holky a nevíte zda by se tyto norkové krémy daly nějak objednat přes internet? Také bych velice ráda udělala moji mamince radost.
Není tady
Na internetu je milá Agape seženeš, zadej norkový krém a tuším nějaká ta lékárna či co. Ale budeš zbytečně platit poštovný. Já koupila krémeček i v obyčejným Interšpáru. Měli ho sice až úplně dole, to víš, krém za 50.-- se hodí dolů, nahoře jsou ty drahý.
Držím pěsti.
Pá
Není tady
TAk děkuji za rady :-)
Není tady
Beki, drive prodavali v malych podlouhlych sklenickach "pur" norkovy olej asi za 180 korun, ale skoda, ten uz jsem davno nevidela. Ted prodavaji Pletovy olej norkovy, myslim kolem 70 korun, krasne voni, ale to uz neni pur. To ale zas az tak moc nevadi, i tenhle se krasne vsakne do pokozky. Videla jsem ho v Kotve v drogerii. Vyrabi take Ustav lekarske kosmetiky Praha a.s.
Není tady
Koupila jsem si ten norkový krém, u nás ho mají snad v šude, jak v lékárně tak ve dvou drogeriích, kde jsem byla. Bohužel se mi po pěti dnech užívání rozlomil uzávěr, takže jsem krém mohla vyhodit. Ale přeci jen se mi zdá, že po používání nočních krémů od Vichy mam hezčí pleť, než po používání toho norkovýho.
Není tady
Já používám také krémy od vichy a jsem s nimi spokojená. Objednávám je převážně z notina když jsou na ně nějaké akce a vyplatí se to.
Není tady
Stránky: 1