|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2

Kamčitka napsal(a):
tina napsal(a):
Pinky napsal(a):
Tino, Petro......vy už se taky snažíte ????
Jak se tak dívám na metříky vašich prcků....pokud to chcete do tří let stihnout...měly beste si pohnout !!!
![]()
Nechcete se připíchnout k nám na nástěnku ????Pinky, až mi skončí MS, tak se začneme snažit - takže příští týden
od Jiřulových dvou let
CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Já dneska zjistila, že mám ještě 4plátýčka bombonků a pak hupky dupky na to, tedy o něco asi dříve, jsem si to nějak špatně spočítala
Tě Kamči obdivuju
...Já jsem teď ráda, že už je Aduš komunikuje, vyhraje si, můžeme ji nechat na hlídání..Já bych druhý taky brala, ale chci si ji užít
.. Mám strach, že druhý bude sígr a mě povezou
..
U nás to vidím tak až budou Aduš nejmíň dva, aby to taťka rozdejchal

Holt já jsem ze čtyř dětí a už mám sedm synovců a neteří, takže vím od sedmi o co go;), ale skoro manžel je jedináček

Upravil(a) Klaris (14. 7. 2006 8:00)
Není tady

Petra24 napsal(a):
Pinky my se snažíme nesnažíme
Už jsem tu nejednou někam psala, že jsem měla Depo-Proveru a jsem od dubna bez jejího účinkování, ale ještě jsem nedostala MS tak zatím čekáme (teda taky pro to něco děláme
ale zatím asi zbytečně. I když teď jsem měla něco, co možná byla ovulace, tak jsem zvědavá jestli byla a dorazí MS)
Zatím to nechávám přírodě a když do konce roku nic, tak tomu trochu napomůžu
Petro, to půjde, uvidíš !!! Nemělas jí tak dlouho !!!! 
Podívej na Ančovičku a Madličku.....taky byly po Depo Proveře a jsou těhulky !!!! 
A náhodou Vám všem, co chcete mít kulíšky brzo po sobě......moc fandím !!!!
Já je mám o 2,4 roku a je to super !!!! Neměnila bych i když je pravda, že doma bych někdy nejradši
i vraždila 

Není tady

Petra24 napsal(a):
Pinky my se snažíme nesnažíme
Už jsem tu nejednou někam psala, že jsem měla Depo-Proveru a jsem od dubna bez jejího účinkování, ale ještě jsem nedostala MS tak zatím čekáme (teda taky pro to něco děláme
ale zatím asi zbytečně. I když teď jsem měla něco, co možná byla ovulace, tak jsem zvědavá jestli byla a dorazí MS)
Zatím to nechávám přírodě a když do konce roku nic, tak tomu trochu napomůžu
Já měla taky tu Depu, pak jsem přestala kojit a po třech měsících jsem nasadila Yadine a teď to mám jak podle hodinek
..
Není tady
Klaris napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
tina napsal(a):
Pinky, až mi skončí MS, tak se začneme snažit - takže příští týdenod Jiřulových dvou let
CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Já dneska zjistila, že mám ještě 4plátýčka bombonků a pak hupky dupky na to, tedy o něco asi dříve, jsem si to nějak špatně spočítalaTě Kamči obdivuju
...Já jsem teď ráda, že už je Aduš komunikuje, vyhraje si, můžeme ji nechat na hlídání..Já bych druhý taky brala, ale chci si ji užít
.. Mám strach, že druhý bude sígr a mě povezou
![]()
..
U nás to vidím tak až budou Aduš nejmíň dva, aby to taťka rozdejchal![]()
![]()
![]()
Holt já jsem ze čtyř dětí a už mám sedm synovců a neteří, takže vím od sedmi o co go;), ale skoro manžel je jedináček![]()
![]()
![]()
Já sjem taky jedináček, tak chci mít dětí jako smet¨í
No Klabzubovu jedenáctku už nestihnu , ale tři snad ano 
Není tady
Tak my zatím moc režim nemáme. V noci Adam krásně spí, ale přes den spí zatím tak různě a večery propláče... Dopoledne většinou chodíváme ven.
Teď si užíváme návštěv, které chodí přivítat miminko. To, že nemám 100% uklizeno už příliš neřeším. Zatím stíhám max. nakoupit, uvařit večeři, vyprat a vyžehlit. Na kafíčko s kamarádkama jsem se mockrát nedostala, ale to přijde. Zatím jsem ráda, že se dostanu jednou za 2,3 dny na Babinet 
Původně jsem si plánovala, že si na mateřský dodělám vysokou, ať nezakrním. Ale rozhodli jsme se, že si do roka pořídíme druhé a pak ještě třetí. Takže z vysoké asi nic nebude. Ale říkám si, že život bude určitě zajímavější a lepší s dětmi než s vysokou.
Do svojí práce se vracet nebudu, i když jsem tam chodila moc ráda. Majitel firmy půjde za pár let do důchodu, firmu postupně předává svému synovi, kterého já moc nemusím. Prostě nemůžu mít šéfa, o kterém si myslim, že je kretén - ta práce mě pak nebaví...
Není tady

Pinky díky za podporu
Měla jsem jí 1 a 3/4 roku. No uvidíme, stejně se zatim nedá dělat nic jinýho než čekat 
Není tady
Z vlastní zkušenosti vím,že děti brzy posobě je sice rozromilé,ale nic se nestíhá a člověk si to vůbec nevychutná a taky pokud je těhu problémové tak to je všechno příšerně stresující a že by si pak vyhrály o tom si,alespoň já nechávám zdát.Myslím,že nejlepší odstup je tak 2,5 roků až 3,5.Ale to je jenom můj názor.jinak přeju všem kdo se snaží ať se brzy dočkají miminek!!!
Není tady
Pokusím se odpovědět na otázky:
Co děláte celé dny? Uklízím, vařím, starám se o dítě, zahradu a dům a večer buď padám rovnou znavená do postele nebo ještě chvilku brouzdám na babinetu ve dny, kdy tu se mnou přítel není. Musím dělat i spoustu chlapských prací, protože přítel je pracovně často pryč. Je voják, teď bude mimo domov do 26.7. Dnes byla s malým u doktorky, má horečku 39. Nakoupili jsme jídlo. Pak jsme přijeli domů, hodila jsem akorát pizzu do trouby a tu obědvala, pak přišla sousedka malého na chvilku pohlídat a já jsem jela do vedlejší vesnice objednat dřevo na stavbu střechy garáže. Máme sjednané pomocníky na stavbu, ale přítel je teď pryč, takže veškerý materiál musím koupit sama. Docela jsou s tím sháněním starosti a ještě budu po volných chvílích čistit cihly. Leze mi to na nervi, že se musím starat o vše kolem domu sama, když je přítel v práci tak často mimo domov (200km daleko) a navíc nepozná ani cement od štuku. Občas je to u nás tak, že on vaří oběd a hlídá dítě a já opravuju zeď.
Jaký režim máte? Zvládáte? Dokud nejsem vyloženě unavená, pořád něco dělám, občas klábosím s 60 letou sousedkou, která chodí ke mě na kafe a pak mi pohlídá kloučka a já si udělám věci, které s ním nestíhám. Spíme dobře a hodně. Doma máme nepořádek, nestíhám všechno.
Pracujete na sobě profesně? Vůbec ne. Učíte se? Měla jsem předsevzetí, že se naučím další jazyk, abych se nenudila, nakonec to dopadlo tak, že zapomínám i ty 4 jazyky, které jsem uměla docela dobře.
Máte čas na kamarádky? Tak jednou za měsíc... Na pokec u kafe? Taky moc ne, pokud nepočítám přítele a sousedku. Do restaurace na jídlo a kafe chodíme asi 2x za měsíc. Dokážete se bavit o něčem jiném než o dětech? Dokážu, díky tomu, že opravuju barák i vlastníma rukama, tak se dokážu bavit i o stavbě, trochu málo? Když někdo nadhodí jiné téma, tak se snad ještě chytám a můžu bavit o něčem jiném. Problém je, že i návštěvy u mě doma stočí vždy hovor na téma dítě.
V čem se váš život změnil nejvíc? Nechodím do práce, necestuju a nemám čas na sebe, ale dítě za to stojí. Když se narodil, byla jsem moc šťastná a šťastná jsme s ním pořád. Jsme jako nerozlučná dvojice a asi jsem na něm závislá, asi bych ani nemohla jet v klidu na dovolenou a nechat ho na hlídání babičce.
Jsou nějaká negativa? Připadá mi, že co jsem se naučila na VŠ je zapomínám a budu ráda, když budu moci dělat práci, kterou jsem dělala. I když předtím mi připadalo, že mám na víc. Sebevědomí ohledně pracovního uplatnění je pod bodem mrazu.
Není tady
Co děláte celé dny? Ve všední dny se snažím jít dopoledne na procházku, nakoupit, pošta a pod. Na odpolední procházku v těch vedrech nechodíme. Už jsme se sešly pár babineťaček s kočárkama, takže doufám, že tahle tradice přetrvá a budeme se scházet nadále
Jinak se doma snažím občas uklidit, prát, žehlit a někdy i to vaření, ale to zřídka.
Jaký režim máte? Dopoledne Nelča pospává, ale odpoledne a k večeru je dost aktivní, takže se snažím s ní vymýšlet zábavu (čtení pohádek, zpívání, tělocvik, masáž pro miminka...)
Zvládáte? Někdy mám času habaděj a někdy má Nelí své dny, takže jsem ráda, že můžu večer předat štafetu tatínkovi
a já si jdu pak zacvičit do fitka a vybít energii 
Spíte? Spíme celou noc, akorát teď přes ty vedra se budí ve dvě, ale to si jenom cucne a za 15min. je v posteli...
Pracujete na sobě profesně? Do práce se vracet nebudu, páč asistentku nebo-li poskoka dělat už nechci. Ale mám plán, až se přestěhujeme, tak chci začít podnikat..
Učíte se? Jsem lenoch, ale koupila jsem si dvě knihy v AJ, tak aspoň něco....
Máte čas na kamarádky? Kamarádky mě většinou přijíždějí navštěvovat a nebo tuhle jsme byli i s Nelí na pochodu, tak to jsme prokecaly celý den. No a příští týden si jdeme zapařit na osmdesátky do Lucerny (budu mít narozeniny, tak ať se něco děje
).
Na pokec u kafe? Kafčo si dám ráda, ale raději to oslavím vínkem 
Dokážete se bavit o něčem jiném než o dětech? No problem (o cestování a turistice, zájmových kroužcích - hlavně keramice, literatura, sport i ptákoviny umím plkat)
Je váš vztah s mužem lepší? Je stejný
V čem se váš život změnil nejvíc? Občas mě chybí volnost, páč jsem člověk činu...
Jsou nějaká negativa? Kromě té volnosti, bych mohla říct, že ještě u mě trochu přetrvává šestinedělí, protože jsem někdy podrážděná, ale zvykám si na novou roli rychle 
Není tady
Klaris,
takhle pohodový to bylo s malou od začátku ? Velká závist.Luky je ještě malej, tak to tak neberu, ale já pro změnu nestíhám vůbec nic.Režim stále není, jen si začíná zvykat usínat mezi 19 a 20h a pak se budí mezi 23-24.( pak sedo rána budí max. po dvou hoďkách) , ale jinak nemůžu počítat vůbec s ničím a plánovat jen způsobem..možná.
Moc nespinkáme asi kvůli těm vedrům, ale taky nejsem žádnej spavec (dřív max.6h), tak se bojím, aby to malej nepodědil.Ted bych občas za vyspání i platila

PetoZ,
tvůj režim se mi moc zamlouvá a snažím se o totéž, jen ty návštěvy fitka a akce jsou prozatím minulostí.Není, kdo by pohlídal a taky Luky nic jiného, než MM nechce ať se snažím ho oblbnout jakkoliv a v těch vedrech chce pít co hoďku , nebo hoďku a půl.Je fakt, že ten apetit na něm poznáš 
Mě se zas lidi diví, že je mu teprve dva a půl měsíce, že prý vypadá na víc.Aby ne, když je to takovej jedlík.
Upravil(a) Tynas (15. 7. 2006 8:19)
Není tady

Tynas napsal(a):
Klaris,
takhle pohodový to bylo s malou od začátku ? Velká závist.Luky je ještě malej, tak to tak neberu, ale já pro změnu nestíhám vůbec nic.Režim stále není, jen si začíná zvykat usínat mezi 19 a 20h a pak se budí mezi 23-24.( pak sedo rána budí max. po dvou hoďkách) , ale jinak nemůžu počítat vůbec s ničím a plánovat jen způsobem..možná.
Moc nespinkáme asi kvůli těm vedrům, ale taky nejsem žádnej spavec (dřív max.6h), tak se bojím, aby to malej nepodědil.Ted bych občas za vyspání i platila![]()
![]()
PetoZ,
tvůj režim se mi moc zamlouvá a snažím se o totéž, jen ty návštěvy fitka a akce jsou prozatím minulostí.Není, kdo by pohlídal a taky Luky nic jiného, než MM nechce ať se snažím ho oblbnout jakkoliv a v těch vedrech chce pít co hoďku , nebo hoďku a půl.Je fakt, že ten apetit na něm poznáš
Mě se zas lidi diví, že je mu teprve dva a půl měsíce, že prý vypadá na víc.Aby ne, když je to takovej jedlík.
Já bych řekla, že jo, to víš někdy má taky psycho
.. Ale od malinka je mezi lidma a je spokojená, sedí v kočárku a kouká na nás, když jsem třeba na kávě a je pohoda
..Včera ji měla celý den babička na hlídání a byla milionová, prý zkusí si ji nechat i přes noc abysme mohli s taťkou někam vyrazit..
Jinak jsme byly u známých, mají tříletýho kluka, od mala nespí, přes den tak dvě hoďky a večer chodí spát kolem půlnoci a když vydrží tři hoďky tak je rekord, prostě vůbec nespí, takže se celá rodina střídá v noci u malýho-na palici
..Mě už by asi vezli nebo nevim, asi bych s ním došla k doktorovi, protože to není přeci normální
..
Není tady
Před rokem jsme se scházeli tak 1x za týden s kamarádkami s miminky na kávu u Mc Donalda. To je jediné místo v našem okresním městě, kde se dá vypít kafe a kde se nekouří, vejde se tam spousta kočárků a mají tam přebalovací pult. Můj malý je z těch dětí nejmladší. Postupně jsme od srazíků na kávě upustili. Když bychom se sešli dnes, bylo by nás 8 maminek s 9 dětmi od 1-3 let. To by byl mazec.
Není tady
Stránky: 1 2