Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 7. 2006 10:21

french_vanilla
♥♥-----

rozchod??

Ahoj, no předně si musíš uvědomit, zda jsi zamilovala skutečně nebo "asi" a zda ti za to rozchod stojí. Na rodiče neber ohledy, těm do toho nic není. Nevím kolik ti je, ale pokud -náct, tak v tomhle věku nemohou čekat, že spolu budete navždy. Čekat, až se s tebou rozejde, může trvat dost dlouho, zvlášť, pokud tě mám rád (btw. viděla jsi komedii jak ztratit kluka v 10 dnech? najdeš tam tipy smile)) Pokud jsi se zamilovala, měla by sis zatím stát a neváhat, abys se svou láskou mohla trávit co nejvíc času, ne?

Není tady

#2 3. 8. 2006 20:26

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem

Re: rozchod??

Ja jsem o tomto taky kdysi premyslela, jak se s nim rozejit, ale kdyz jsem se o to pokusila, tak zacal s citovym vydiranim jako je sebevrazda atd. Bylo to priserne a mela jsem o neho strach. Ted jsme spolu 5let a mame zdraveho rok a pul stareho syna. Syna mam rada ale pritel a jeho rodina mi stale dela problemy a asi bych se s nim ani nerozesla kvuli jeho rodine - jak by se na me divali, kdybych se s nim rozesla, kdyz mame maleho kluka. Pravda je, ze kdyz mi bylo 12, tak jsem milovala jednoho kluka, ktery byl o 6let starsi nez ja. I on me mel rad. Porad na neho myslim. Pekne se ke me choval, ale ted ma praci nekde daleko a obcas si napiseme SMS. Ale prala bych si (a vzdycky jsem si to prala) zit s nim a toho syna mit s nim. Ale ted uz asi zustanu porad s tim, se kterym az tak uplne stastna nejsem. Jsme spolu 5let a milovani s nim se mi hnusi. Ale mam s nim dite a je to muj prvni kluk, takze s nim zustane, jestlize on si nenajde jinou.
Takze ma rada zni: JESTLIZE S NIM NEJSI STASTNA, TAK SE S NIM ROZEJDI DRIV NEZ BUDE POZDE A NEDEJ NA CITOVE VYDIRANI - ZBYTECNE SE TIM BUDES TRAPIT A RISKUJES TO, ZE NEBUDES UPLNE STASTNA.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí