|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Megan! Moc gratuluji!!! To je moc fajn!!!!
Míšo Máš krásnou holčičku!!!!!
Ahoj ky Ládi! Jak se máš ... máte!!!! ?????Já byla dnes na UZ a už jsem toho maličkýho viděla líp - ručïčky, nožičky, hlavičku a jak mu tluče srdíčko! Mám zase fotečku a furt se na ni chodím dívat! A vůbec zdravím všechny holky!!!! 
Upravil(a) Cecilka (13. 7. 2006 13:39)
Není tady
Cecilko bože, to ale utíká nedávno si hlásila výsledek krve a nyní jsi už 9t , mám z tebe velkou radost. Upatrujte se oba 
Není tady
Holky, jsem dokonce i ráda, že mi je pořád špatně od žaludku, už tada nezvracím, ale mám žaludek jak na vodě, sním za den třeba jenom banán a jogurt, víc do sebe prostě nedostanu ani náhodou, ale snažím se sníst aspoň něco trošku výživnýho, žádný sajrajty. Jenom mám docela obavy z toho prvního vážení u doktorky, to dostanu asi vylágoš

Není tady

Ale nedostaneš...
Vždyť jsi někde psala že jsi dost zhubla ne? A vylágoš nevylágoš, hlavně že jsi těhulka a mimčo ať je zdravý. To je nejdůležitější 
Není tady
Petru máš pravdu, zhubla jsem cca 17kg, ale pořád mám ještě 10 kg nadváhu, no snad to dobře dopadne, důležité je, že to je
Tak já se frčím pařit 1,5hoďky do busu. papa v pondělí. Megg
Není tady

Já mam taky asi 5 kg... Všechno je teď jedno, nejdůležitější je mimi 
Tak si tu cestu "užij", doufam že už se nebudeš v busu trápot moc dlouho a budeš na nemocenský. Akorát je blbý že nemáte ten internet, ale snad ho mít brz budete, abys nás mohla hezky informovat jak se s mimískem máte 
Není tady
internet budeme zařizovat jakmile bude počítač, takže myslím, že tak do 2 měsíců nejpozději. První moje bude honem vlítnout na babinet a ozvat se, to mi věř.
papa, nebo mě to už fakt ujede

Není tady
Meggan, to je nádhera, já bulím i za tebe
hodně štestíčka tobě i 
Není tady
Meggan moc gratuluju
Není tady
MEGGAN..JÁ SI MYSLELA,ŽE TO NEVYDRŽÍŠ
!! GRATULUJI,ALE JÁ TO TUŠILA
!!! TO JE ALE SUPER DEN!!!!
Není tady
Meggan moc gratuluju, dneska je opravdu krásný den, těhulky se nám zase množíííí...
To je moc dobře!
Moc se opatrujte a hlavně klídek a pohodičku....
Není tady
Meggan! To jsi na tom přesně jako byla já.... jo banán a jogurt, to byly jediné co ve mně zůstalo, ale teď je to lepší. Tak se drž a klidně si s tou porcelánovou mísou "popovídej" ono tělo ví, co má v sobě udržet a co ne! Hlavně musíš pít a ono se to za pár týdnů srovná! Předevčírem jsme se byli s mužem projít v lese a já tam troubila za smrkem jak jelen v říji!!! Ale jak říkám... to že ti není dobře je známkou toho, že vše probíhá jak má!!!! Ahoj Cecilka!
Není tady
Meggan,i já moooooc gratuluji.....supr zpráva!!!
Není tady
Meggan, to je skvělý, moc gratuluji, bulim jako želva. Hlavně se opatruj a běž k doktorce co nejdříve, ať už jsi doma na PN a užíváš si těhu!!!

Není tady
Děvčata dodatečně moc děkuji za všechna přání. V pátek jsem se objednala k doktorce, jdu až ve středu 26.7., ona má tento týden dovolenou, takže proto až tak pozdě. Ale cítím se zatím skvěle, trošku pobolívá dole bříško, trošku žaludek na vodě, ale jinak jsem opravdu strašně šťastná. Papa Megg.
Není tady
Megg, moc gratuluju a přeju, ať už je to jen a jen dobré 
Není tady

Meggan napsal(a):
Děvčata dodatečně moc děkuji za všechna přání. V pátek jsem se objednala k doktorce, jdu až ve středu 26.7., ona má tento týden dovolenou, takže proto až tak pozdě. Ale cítím se zatím skvěle, trošku pobolívá dole bříško, trošku žaludek na vodě, ale jinak jsem opravdu strašně šťastná. Papa Megg.
Ahojky Meggan, jsem strašně moc ráda, že to jedné z nás vyšlo. Pamatuješ jak nám Andrejka udělala nástěnky "Adeptky na těhu" ? Srdečně gratuluju, hlavně ať je miminko zdravé a ty si užívej hezky těhu. 
Není tady
Jo jo, já bych si těhu hezky užívala, kdybych byla doma na neschopence, ale když strávím denně 15hod v práci a na cestě, tak to není zrovna ideální. No, doufám, že mi doktorka těhu potvrdí a nechá mě brzy doma. To bych si moc přála.
Není tady
Ahoj Meggan, trochu pozdě, ale přeci.... Taky moc gratuluji, je to úžasná zprávička, mám moc velkou radost, tak se opatruj a dej vědět, co a jak probíhá....
Není tady
Megg,gratuluji k miminku.Opatrujte se oba a užívej si těhu,pa Iva.

Není tady
Hurrááá.Tak vidíš a ty jsi se chtěla trápit dietkou.Moc gratuluji. 
Není tady