|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Meggan,moc gratulujeme ke dvou tlustoškám,které se brzo promění v mimi.
Není tady
Megan, gratuluju mooooooc, taky jsem zaslzela, dojemný a romantický, užívej těhu a hlavně v klikdu, papa.
Není tady
Jéééé Meggan, to je SUPER!!!! Další těhulka do seznamu... Vždycky mam takovej fajn hřejivej pocit:-)) Moc ti to přeju a opatrujte se
Není tady
Meggan moc gratuluju!!!! Jenom takhle bys to psát neměla - sedím ve velkém kanclu (11 lidí) a nevím jak mám vysvětlit, že mi slzí oči
držím pěsti ať to určitě vyjde!!!
Není tady
Meggan napsal(a):
Evi, snažili jsme se skoro 3/4 roku, z toho to jednou nevyšlo. Brala jsem hodně dlouho HA bez přestávky, rovnal se mi hodně dlouho cyklus. A co na to přítel?? Byl z toho ještě víc hotovej než já, ráno jsem vylezla z koupelny, pozitivní test v dlaních, slzy na krajíčku. Koukal na teletext, jaký bude dneska zase vedro a pomalu se chystal do práce. Já jsem k němu přišla a sledla jsem si jako hromádka neštěstí, a on hned ci mi je, jestli je mi zase špatně, nebo co se děje. A já jen rozevřela dlaně a řekla : Miláčku, čekáme miminko. Byl úplně vedle, chytil mně a řekl, že je to jeho nejšťastnější den v životě. A už zase řvu...
Megg to mi nedělej, já řvu , to je tak dojemný, člověk by se hned do toho pustil znova
. Já jsem měla taky pocit, že muž toprožíval mnohem více
nebo možná tak nějak jinak
. Gratuluju a šetři se, hajej, poslouchej tělíčko a ať příště vidíš krásnou fazolku na monitoru 
Není tady
Jsem strašně šťastná, nejšťastnější na světě. Musím se šetřit, nejsem zrovna z nejzdravějších, ale jak už jsem napsala, doufám, že si s tím příroda tentokrát poradí a že bude všechno OK. Ale jenom ty slzičky štěstí mně nějak neopouštějí...

Není tady
Moc gratuluji, a přeji pohodové těhu.
Není tady
To je dobře, někudy ven to štěstí musí:-)))
Meggan napsal(a):
Jsem strašně šťastná, nejšťastnější na světě. Musím se šetřit, nejsem zrovna z nejzdravějších, ale jak už jsem napsala, doufám, že si s tím příroda tentokrát poradí a že bude všechno OK. Ale jenom ty slzičky štěstí mně nějak neopouštějí...
![]()
Není tady
Megg, jenom si pobreč tyto slzičky štěstíčka jsou povoleny a těšíme se s tebou. Jinak chmurné myšlenyk velký ZAKAZ 
Není tady
meg, uplne me to dostalo, jeste jednou gratulujeme a hlavne at je vse v poradku!!
Není tady
Holčiny, kdy myslíte, že bych se měla objednat k doktorce na prohlídku?? Není ještě brzy?? Nevím, jestli bych neměla ještě tak ze 2 týdny počkat, aby něco viděla...
Moje gynek. nemá ultrazvuk, na první se chodí až ve 12tt.
Není tady
Megg počkej jěště ty dva týdny a objednej se na vyšetření jestli tvoje dr. nemá utr. tak nic neuspěcháš. Navíc
je vidět až tak 7-8t a tak se s ní domluv zda by te neposlala na ultr. vyšetření dřív.
Není tady
Meggan, taky mam slzy na krajicku. Mooooc ti to preji a hodne odpocivej a na neschopenku jdi co nejdrive hlavne v tomto vedru at odpocivas.
Není tady
Díky moc, taky si myslím, že nic neuspěchám, když to nechám ještě pár dní být. Moje gynekoložka není nic moc, prý je úplně alergická na to, když chce někdo poslat na ultrazvuk dřív než v tom "jejím" 12tt. Už když jsem tam chodila k ní na konzultace, tak mi říkala, že na neschopenku bych šla hned, protože denně dojíždím ze Svitav do Brna a zpět (150km denně) a domů se dostanu až v 19,30. Můj chlap je skvělej, hodně mi se vším pomůže, myslím co se týče úklidu, nádobí..., na tohle je skvělej, nemusím doma už vůbec nic, taky bych už asi nic nezvládla, přijedu úplně hotová. A navíc ten vysoký krevní tlak a astma, to mi taky dává docela zabrat, i když bych řekla, že je to teď poslední týdny nějaký lepší, docela dobře se mi dýchá, zaplať pánbůh. Tak to asi ještě nechám a zkusím tam zavolat příští týden a objednat se na konec měsíce. A možná budu už od srpna doma, to by bylo fajne. Naplánovat si denní režim, abych nezhnila, procházky,cvičení, prostě užívat si těhu. To bych si moc přála.
Není tady
Milá Meggan,moc gratuluji ke dvěma //.Určitě bude všechno v pořádku a za necelých devět měsíců budeš štˇastná maminka. Já bych se k doktorce objednala hned a na nic bych nečekala.Píšeš, že nepatříš k nejzdravějším, takže určitě dostaneš PN a pak už se budeš jen šetřit a šetřit.A že neuvidíš toho drobečka hned na UZ je sice škoda, ale zase se na UZ budeš moc těšit nebo Tě Dr. objedná jinam.Měj se i s fazolkou moc krásně a opatrujte se!!!!
Není tady
Megg jestli máš takovou děsnou dojižděčku do práce tak raději v tomto vedru zustaň doma.Není to dobré na tlak.
Není tady
Tak já se objednám radši hned zítra. Zítra mám dovolenou, takže tady nebudu a v pondělí dám vědět, kdy jdu na první prohlídku. Pa holky moje a ještě jednou všem moc díky za krásná slova. Megg
Není tady

Meggan mooooooooooooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!! Prostě super zprávy 
Není tady
........... mám husí kůžu ............. moc moc gratuluji!!!! Je to nádherná zprávička!
Není tady