|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hoooolky, já jsem tak strašně šťastná, nevydržela jsem čekat s dalším testem do soboty, udělala jsem si ho dneska ráno a byly tam takový 2 tlusťošky, že to myslím můžu s klidem napsat - čekám dítě. Příznaky jsou jasný. Příští týden se objednávám k doktorce a pak dám určitě vědět. Držte mi palce 

Není tady
To je krásná zpráva

Není tady
Meggan no to je skvělá zpráva hned po ránu!!!!
Velikananananananácká gratulace!!!!!! 
Kolikátý DC jsi??? Ty nemáš metřík???
Není tady
Meggan moc moc gratuluji a jako další krok přeju, aby jsi viděla tlukot srdíčka na UZ.
Není tady
Meggan moc,moc,moc gratulujuuuuuu a přeju pohodové teho 

A prosím nezapomeň to tady pořádně poprskat čerstvými teho bacilkama 

Není tady
taky se samozřejmě přidávám s gratulací 
Není tady
Dnes mám 35 den od poslední MS, příznaky skoro všechny (je mi docela blbě, žaludek jak na vodě, bolí mě v podbřišku, jsem utahaná až hrůza). Metřík nemám, nevím, jak na něj. Teď už je to stejně zbytečný, protože pokud mi těhu potvrdí doktorka, tak nastupuju na neschopenku a budu doma. Až bude doma PC, které právě zařizuju, tak se určiztě hned přihlásím a budu tady zase s vámi

Není tady
Tak hura, zase jedna šťastná čekatelka
potřebujeme vystřídat, mame to zapár tak ať tu jsou nejaký nástupkyně
jinak do porodnice nemužem

Není tady
Tomu říkám krásná zpráva takhle ráno. Moc gratulujeme!!! 
Není tady
Megan hrozně moc gratuluju!A ať je vše v pořádku!!!!!
Není tady

Meggan..taky se přidávám !!!!!
Moooooooc gratuluju a přeji ať tentokrát všechno dobře dopadne !!!! 

S tou neschopenkou je to rozumné..už raději nic neriskuj !!!!!! 
Není tady
Moc vám všem děkuju, holky moje, mám úplně husí kůži,když to čtu,je to od vás moc hezký. Jakmile budou nějaký novinky, určitě se ozvu
doufám, že budou samý dobrý

Není tady
Meggan, holky přede mnou to už všechno řekly, takže se k tomu jen ze
přidávám :-)
Jak dlouho jste se "snažili"? A co na to manžel? 
Není tady
Přidávám se ke gratulacím!!!!
Přeju samou pohodu. 
Není tady
Evi, snažili jsme se skoro 3/4 roku, z toho to jednou nevyšlo. Brala jsem hodně dlouho HA bez přestávky, rovnal se mi hodně dlouho cyklus. A co na to přítel?? Byl z toho ještě víc hotovej než já, ráno jsem vylezla z koupelny, pozitivní test v dlaních, slzy na krajíčku. Koukal na teletext, jaký bude dneska zase vedro a pomalu se chystal do práce. Já jsem k němu přišla a sledla jsem si jako hromádka neštěstí, a on hned ci mi je, jestli je mi zase špatně, nebo co se děje. A já jen rozevřela dlaně a řekla : Miláčku, čekáme miminko. Byl úplně vedle, chytil mně a řekl, že je to jeho nejšťastnější den v životě. A už zase řvu...
Není tady
Jůůůůůů .... Meggan ..... to je krááááááásnýýýýýýý
Gratuluji
Ať je to vče OK. 
Není tady
Ježíš tohle mi nedělej, nemůžu pořád bulet. To je krásný.....
Není tady
Meggan napsal(a):
Evi, snažili jsme se skoro 3/4 roku, z toho to jednou nevyšlo. Brala jsem hodně dlouho HA bez přestávky, rovnal se mi hodně dlouho cyklus. A co na to přítel?? Byl z toho ještě víc hotovej než já, ráno jsem vylezla z koupelny, pozitivní test v dlaních, slzy na krajíčku. Koukal na teletext, jaký bude dneska zase vedro a pomalu se chystal do práce. Já jsem k němu přišla a sledla jsem si jako hromádka neštěstí, a on hned ci mi je, jestli je mi zase špatně, nebo co se děje. A já jen rozevřela dlaně a řekla : Miláčku, čekáme miminko. Byl úplně vedle, chytil mně a řekl, že je to jeho nejšťastnější den v životě. A už zase řvu...
No Meggan teď už já taky........
Ale je to krásný!!!!! 
Není tady
:supr:Taky posílám velké gratulace a přeji pohodové těhu a krásně bušící 

Není tady
Jo, já taky pořád bulím, prostě sedím v práci a bulím, nejsem schopná vůbec dělat. Ale pořád si říkám, že na to nesmím tak myslet, abych nedopadla jako minule, prostě nechat přírodu dělat to, co umí...

Není tady
Meggan, moc gratuluju a přeji ať je vše tak jak má. Příroda je silná a poradí si, neboj. Taky to mám jednou takhle za sebou, tak znám ten strach, ale neboj, dobře to dopadne, musíme přece věřit!!!!! Opatruj se a klidně breč!!!!! 
Není tady