29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já tohle počasí taky miluju. Manžel mi i říká, že jsem na solární baterii a asi to tak je protože mě to fakt dobíjí. Můžu být na slunci imrvere. Tchyně s tchánem jsou zalezlí ve stínu a já vyvalená na lehátku a když jdou kolem tak říkají --- fuj to je horko to je hrozný.....---....
Akorát nemůžu být u vody furt mám dvě malý děti a tak to musím trochu respektovat.
Jinak já bych mohla mít teplo klidně celej rok a když je už zima tak musí být pěkně zasněženo a jak jinak než ze sluníčkem!!!!!!!
Není tady
Lucy napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Já tohle počasí taky miluju. Manžel mi i říká, že jsem na solární baterii a asi to tak je protože mě to fakt dobíjí. Můžu být na slunci imrvere. Tchyně s tchánem jsou zalezlí ve stínu a já vyvalená na lehátku a když jdou kolem tak říkají --- fuj to je horko to je hrozný.....---....
Akorát nemůžu být u vody furt mám dvě malý děti a tak to musím trochu respektovat.
Jinak já bych mohla mít teplo klidně celej rok a když je už zima tak musí být pěkně zasněženo a jak jinak než ze sluníčkem!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mne to zase tak nevadí vzpomenu si na otřesnou zimu a nenadávám.Na druhý straně hubnu nebot v těch pařácích moc nejím.Hlavně že úředníci chudáci mohou chodit dříve domů,je to výsměch profesím kde se opravdu maká a nikdo je nepustí domů.
Není tady
Já vedra snáším přímo děsivě i normálně a teď, jako těhule........ strašný, strašný, strašný!
Jsem rudá, zpocená a i když se osprchnu, jen vypnu vodu a už se potím.
Navíc se stěhujeme, každé manželovo volno jezdíme pracovat na barák( teda manžel ) ..............prostě bych se picla!
Už aby bylo chladněji!
Není tady
ani mi nemluvte, zrovna te´d jsem na odstřel z vedra
Není tady
Ani nemluvte, 8 hod. ráno a je 26 st. úúúúúúúúúúúú pomooooooooc, já chci taky domů...........
Není tady
Je to děsný... Ale já mne to nevadí mam prázdniny a tak se válim u bazenu... ráda sportuju a to se ted nedá ale stejne mam ze sportu nejradši plavání takže je to OK
no a zítra jdu od 9 na tenis snad neumřu
Není tady
vedro- jedním slovem hrůza. Věčně jsem doma, protože se mi na slunci v tom vedrudělá zle.
V práci buzerace (sice tam chodím jen jednou týdně), ale co slyším od svých kolegyň, tak jsem ráda, že tam nejsem každý den. Pracuju ve zdravotnictví a v těchto vedrech začly chodit kontroly, jestli jste správně ustrojené- sestry modré šaty a přes to teplé bílé zástěry a doktoři by mely nosit i ty tlustý pláště. Samozřejmě to nikdo nedodržuje. Na oddělení honička, nemáte se ani čas napít či si dojít v klidu na WC(a to fakt nepřeháním). Když si na pár minut sednete a napijete se, už vám za zády stojí vedení, že se flákáte a když se někdo ozve, že se za směnu pořádně nenapil, tak Vám vedení odpoví, že je to vlastně normální, že je honička všude. Takže nikde zastání, makat do padnutí. Pak se ale ani nemůže nikdo divit, že jsou zdravotníci naštvaní( samozřejmě , že pacient za to nemůže a neměl by to poznat), ale taky jsme jenom lidi se základními potřebami.
Není tady
Tak holky, dnes jsem slyšela dlouhodobou předpověď na dalších 31 dní a má to bejt srážkově podprůměrný a teplotně nadprůměrný.... Takže letošní léto se zatím fakt vede. Zapršet by mohlo, to je pravda, máme tady v Plzni všude sucho a z trávy je už pomalu ale jistě seno , ale když si představím, že skončí prázdniny a začne zase ten hnusnej deštivej podzim a pak dlouhá zima......, no raději ani nemyslet. Já to snáším dobře, jak jsem už psala výše a kdybych byla svobodná a bezdětná a taky školou povinná tak se furt válím u vody. Takhle si aspoň napustíme na balkoně malej bazének dětičky se v něm ráchají a pak odpoledne se chodíme koupat. Tak hlavu vzhůru a když jsme přežili tu dlouhou zimu přežijeme i tohle.
Upravil(a) Lucy (21. 7. 2006 16:38)
Není tady
Ale teploty by už od posledního červencového týdne neměli přesahovat 30°C,tak snad už nebudem chcípat.
Není tady
Jesi napsal(a):
vedro- jedním slovem hrůza. Věčně jsem doma, protože se mi na slunci v tom vedrudělá zle.
V práci buzerace (sice tam chodím jen jednou týdně), ale co slyším od svých kolegyň, tak jsem ráda, že tam nejsem každý den. Pracuju ve zdravotnictví a v těchto vedrech začly chodit kontroly, jestli jste správně ustrojené- sestry modré šaty a přes to teplé bílé zástěry a doktoři by mely nosit i ty tlustý pláště. Samozřejmě to nikdo nedodržuje. Na oddělení honička, nemáte se ani čas napít či si dojít v klidu na WC(a to fakt nepřeháním). Když si na pár minut sednete a napijete se, už vám za zády stojí vedení, že se flákáte a když se někdo ozve, že se za směnu pořádně nenapil, tak Vám vedení odpoví, že je to vlastně normální, že je honička všude. Takže nikde zastání, makat do padnutí. Pak se ale ani nemůže nikdo divit, že jsou zdravotníci naštvaní( samozřejmě , že pacient za to nemůže a neměl by to poznat), ale taky jsme jenom lidi se základními potřebami.
Tak já mám teď týden dovolenou,ale minulý týden jsme měli audit z německa a nesměli jsme celý den pít vůbec,jen dvakrát o přestávce.Asi tři lidi zkolabovali,ale němčourům je to fuk.Já taky můžu být v práci naštvaná,ale těm kabelům,co montuju je to jedno.
Není tady