Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 7. 2006 22:25

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Vedra- taky vás to už tak štve?

Co říkáte na ty hicy? Taky vás to všechny tak štve? Chodím do práce, to je děs. Všichni v práci naříkají, nikdo nic moc nejí, všichni jsme hyn. Co vy, líbí se vám ty vedra- kdo má dovču, tak asi jo, co?/, nebo se těšíte na páteční ochlazení jako já?
Už aby byl pátek tongue.

Není tady

#2 12. 7. 2006 22:29

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vedra- taky vás to už tak štve?

Je to úmorné, ale když si vzpomenu, že jsem se ještě 9.3.2006 nemohlA DOSTAT DO PRÁCE KVŮLI ZAVÁTÉ SILNICI, TAK NEPROTESTUJI A ZALÉVÁM SEBE I SVÉ ROSTLINY. dĚJ SI VEČER JEDNO CHLAZENÉ, ŽEHLÍM PO DEVÁTÉ NA DVORKU A VSTÁVÁM BRZY , RÁNO DO DESETI DĚLÁM KOLEM DOMU, DO PRÁCE  JEZDÍM , KDYŽ TAM MUSÍM, BRZY RÁNO A V JEDENÁCT JEDU DOMŮ, PO OBĚDĚ SPÁVÁM, VLASTNĚ DOSPÁVÁM NOCI.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#3 12. 7. 2006 22:33

anela
♥♥♥♥---

letošní léto je nádherné! Miluji takové počasí. Hlavně, aby to vydrželo co nejdéle! cool

Není tady

#4 12. 7. 2006 22:37

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Taky mi to moc nevadí, samozřejmě je mi lépe na zahradě u bazénu, než  v práci, nebo ve městě. Obdivuhodně ty vedra letos snáším.   Já tedy doufám, že se o víkendu počasí moc nezkazí, hlavně aby nepršelo. Mohlo by sprchnout  jenom v noci, aby se lépe spalo.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#5 12. 7. 2006 22:53

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Je to vynikající.V práci máme kolem 30°C.Pití si normálně na pracoviště bereme,ale teď je audit a máme ve firmě německé šéfy,takže jsme celý den bez pití,krom jedné přestávky.Ale oni chodí po hale s flaškou v ruce a upíjejí.Je přece strašné vedro,tak dodržují pitný režim.My roboti to nepotřebujem.Už aby byli zas v pr......

Není tady

#6 13. 7. 2006 8:09

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Vedra mě neštvou. Ikdyž je mi hooodně velké vedro, leje ze mě, lepím a smrdím potem, že se sama sebe nemůžu cítit. jsem přesto spokojená a šťastná, že letošní léto je krásně slunečné. Loňské stálo za ..  a zima byla moc dlouhá. Sluníčka si doslova užívám a jak to jen jde (moc to nejde, musím do práce), mažeme k vodě.

to Ivča K.: v tomhle horku nepít je hazard se zdravím i životem. Osobně si myslím, že by vám Němci asi nic moc nemohli říct, kdybyste měli u sebe flašku dobré vody.  Neznám podrobnosti, ale na vašem místě bych prostě pila a když by se nějak ozvali, hájila bych se základní listinou lidských práv.

Není tady

#7 13. 7. 2006 8:17

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Ela.. napsal(a):

Vedra mě neštvou. Ikdyž je mi hooodně velké vedro, leje ze mě, lepím a smrdím potem, že se sama sebe nemůžu cítit. jsem přesto spokojená a šťastná, že letošní léto je krásně slunečné. Loňské stálo za ..  a zima byla moc dlouhá. Sluníčka si doslova užívám a jak to jen jde (moc to nejde, musím do práce), mažeme k vodě.

to Ivča K.: v tomhle horku nepít je hazard se zdravím i životem. Osobně si myslím, že by vám Němci asi nic moc nemohli říct, kdybyste měli u sebe flašku dobré vody.  Neznám podrobnosti, ale na vašem místě bych prostě pila a když by se nějak ozvali, hájila bych se základní listinou lidských práv.

Mám dojem, že při těhle vysokých teplotách má zaměstnavatel přímo povinnost zajistit přísun tekutin na pracovišti. No ale známe, jak to chodí.....Určitě bych si ale tedy to pití zajistila sama a měla ho u sebe a popíjela. Předpokládám Ivčo, že děláš v nějaký fabrice (když píšeš o robotech), to věřím, že tam ty podmínky při práci bývají dost tvrdý, ale nemoct si ucucnout z flašky - to je vyložená buzerace.

Iveta X

Není tady

#8 13. 7. 2006 8:41

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Slovo "štvát" plně nevystihuje můj pocit na tyhle vedra. To se nedá nazvat jinak, než že mě tyhle vedra přímo (s prominutím) s*rou. V kanclu mám sice klimatizaci, takže tu je cca 20 stupňů, ale jakmile nefunguje nebo vyjdu ven nebo jsem doma - prožívám nesnesitelný muka!
Já mám tu smůlu, že se strašně potím v obličeji, takže neustále mám úplně mokrý obličej, doslova mi z něj kape, jsem rudá jak rak... no je to humus! Takže já se nemůžu dočkat, až se ochladí tummenupp.

Není tady

#9 13. 7. 2006 9:57

annie
♥♥♥♥♥♥-

Už se těším, až se v zimě objeví téma: "Taky už vás ty mrazy štvou?"
big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#10 13. 7. 2006 9:59

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

No jo, člověk je tvor nespokojený....

Iveta X

Není tady

#11 13. 7. 2006 10:29

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

annie napsal(a):

Zcela výstižné !! winkbig_smile

Není tady

#12 13. 7. 2006 14:03

Leila
♥♥♥♥♥♥-

annie napsal(a):

Já si v zimě nestěžuju. Určitě lepší než to, co je teď. sad

Není tady

#13 13. 7. 2006 14:42

Renča2
♥♥♥----

Já tohle počasí miluju. Pro mě by nemusela být zima.

Není tady

#14 13. 7. 2006 14:47

Electra
♥♥♥♥---

Tak já nesnáším jakýkoliv extém. Takže i tyhle pařáky už mě pěkně štvou. A uplně nejvíc mě štve to, že jsem si je pěkně vytrpěla doma v paneláku a až pojedu na dovolenou (tuzemskou) tak bude určtě hnusně.
Tady totiž snad ani nebývá "normální" příjemný počasí. Buď jsou třicítky, nebo vichřice, nebo zima.
já chci krásných 25 - po celý rok.

Jo a nejen 25stupňů, já chci i 25 let.

Není tady

#15 13. 7. 2006 15:06

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Jo, Electra to přesně vystihla tummenupp. Nadávám teď a budu nadávat i v zimě, protože nesnáším tyhle extrémy! Přesně tak, buď jsou třicítky nebo ukrutná zima, ale skoro nic mezi tím. A já mám přesně ráda to počasi "mezitím" - hezké slunečné jaro.

Není tady

#16 13. 7. 2006 17:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ne neštve, horko miluju a vůbec mi nevadí. Mě štve zima.

Strach je malá smrt...

Není tady

#17 13. 7. 2006 17:48

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Irenka21 napsal(a):

VSTÁVÁM BRZY , RÁNO DO DESETI DĚLÁM KOLEM DOMU, DO PRÁCE  JEZDÍM , KDYŽ TAM MUSÍM, BRZY RÁNO A V JEDENÁCT JEDU DOMŮ, PO OBĚDĚ SPÁVÁM, VLASTNĚ DOSPÁVÁM NOCI.

taky bych jezdila do práce brzy ráno a zasse brzy domů... Ale pochybuju, že by klienti vstávali se mnou a po jedenácté už nekupovali zájezdy big_smile

Není tady

#18 13. 7. 2006 17:49

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

To záleží na typu práce, u nás to jde a navíc jsem vedoucí všech.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#19 13. 7. 2006 18:31

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Iveta X napsal(a):

Ela.. napsal(a):

Mám dojem, že při těhle vysokých teplotách má zaměstnavatel přímo povinnost zajistit přísun tekutin na pracovišti. No ale známe, jak to chodí.....Určitě bych si ale tedy to pití zajistila sama a měla ho u sebe a popíjela. Předpokládám Ivčo, že děláš v nějaký fabrice (když píšeš o robotech), to věřím, že tam ty podmínky při práci bývají dost tvrdý, ale nemoct si ucucnout z flašky - to je vyložená buzerace.

Elo,Iveto,ano dělám ve fabrice na komponenty do BMW a máme antistatické pracoviště.Nesmí se tam vnášet jídlo,pití a elektrické spotřebiče.Naši šéfové jsou normální,takže barel s vodou máme na chodbě a točíme si vodu,mobily taky můžem,pokud tam není audit a rádia na odpolední směně,když vedení odejde.Audit je tak dvakrát do měsíce maximálně.Dneska ani nepřišli na dílnu.Když maj přijít,máme lahve schované v komoře na ůklid a kdo to nevydrží,dojde se nenápadně napít.Když bychom neměli nosit vodu na pracoviště,měli bychom mít přestávky každé dvě hodiny na pití.Já mám od doktora doporučeno nepít najednou,ale ucucávat po douškách,takže při auditu trpím.Kdybych se ohnala nějakou listinou,asi bych byla bez práce a to je má první práce za 25 let,kde jsem opravdu spokojená i finančně je to v poho.Ale chtělo by to asi aby pár lidí při auditu v tomhle vedre zkolabovalo.Ty němčouři se k nám chovají jak v koncentráku.

Není tady

#20 13. 7. 2006 19:14

mauska
♥♥♥♥---

Electra napsal(a):

Tak já nesnáším jakýkoliv extém. Takže i tyhle pařáky už mě pěkně štvou. A uplně nejvíc mě štve to, že jsem si je pěkně vytrpěla doma v paneláku a až pojedu na dovolenou (tuzemskou) tak bude určtě hnusně.
Tady totiž snad ani nebývá "normální" příjemný počasí. Buď jsou třicítky, nebo vichřice, nebo zima.

Tady v Irsku je ted presne takovy pocasi, kolem 25, slunicko, zadny dusno, parak.
Jo, a nejen to, me je i tech 25 let tongue

Upravil(a) mauska (13. 7. 2006 19:15)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#21 13. 7. 2006 19:37

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem

Me ty vedra zas az tak nevadi, ale chtelo by to odpocinek. Jsme s malym neustale u vody, ale myslim, ze by obcas potrebovalo i zaprset. U nas je to vetsinou tak, ze i kdyz v cele republice prsi, tak tady nespadne ani kapka...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

#22 13. 7. 2006 21:39

Electra
♥♥♥♥---

Mauska nes***   dumbom
No ale já taky od tý pětadvacítky zas tak daleko nejsem, co to je nějaký čtyři roky, ne?

tzz a tvejch 25stupnu taky nezávidím, já jsem ráda, že tady jsou pěknoučky třicítečky a že za pár dní to skončí určitě nějakou šííílenou bouřkou - možná dostanu do hlavy nějakou pořádnou kroupou......
A taky jsem moc ráda, jak jsou všichni v autobusech spocený a voňavoučký.....

mauska napsal(a):

Electra napsal(a):

Tady v Irsku je ted presne takovy pocasi, kolem 25, slunicko, zadny dusno, parak.
Jo, a nejen to, me je i tech 25 let tongue

Není tady

#23 14. 7. 2006 9:45

janica
♥♥♥♥♥♥-

Zaplaťpánbůh za teplo. lol
Vzpomeňte si na loňské léto - pořád jen lilo a teploměr se nevyšplhal nad 20.

Není tady

#24 14. 7. 2006 11:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

taky miluju teplíčko, v kanclu máme příjemně je to nižší budova a sluníčko sem svítí až odpoledne takže pohoda, za to v zimně tady je kosááá..
ale léto miluju a pro mě by zima nemusela existovat!!
a to oblékání...člově má na sobě minimum , prostě super:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#25 14. 7. 2006 11:14

janica
♥♥♥♥♥♥-

Barborka napsal(a):

...Já mám tu smůlu, že se strašně potím v obličeji, takže neustále mám úplně mokrý obličej, doslova mi z něj kape, jsem rudá jak rak... no je to humus!.......

Barborko jsem na tom úplně stejně jako ty, ale i přes to jsem za to teplíčko ráda, pořád mám v živé paměti tu dlouhou zimu, žádné jaro a to léto tak rychle uteče, že se člověk ani nestačí vzpamatovat a už musí vyhrabávat lyže a bundy lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí