29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tino, dudlík byl příklad, blbý, protože naše slečna ho přijímala pouze v bezvědomí a pouze do šesti měsíců
Kluka (zatím) nemáme, tak je snad ještě čas to vytříbit
Jo, já jsem za to, že osobní příklad rodičů je nejlepší, ale OBOU, tak jaképak můžete si za to samy.
No, mějte se tu pěkně, rádi a chlaďte se
Upravil(a) edith (19. 7. 2006 10:16)
Není tady
jasně edith, to jsem taky napsala jako zlehčení - i když zase - dudlík bych zvedala, a sakra rychle, neb dítě je schopné strčit si ho hned do pusy, ať spadne kamkoli, takže sebrat a umýt
a s tím příkladem obou - přesně jak říkáš, pod to se podepíšu třeba hned
a taky se měj hezky a dej si sangrii, já už si pro ni letííííím
Není tady
tina napsal(a):
jo, a proto náš Jiřík leze po panenkách a napodobuje kopulační pohyby, že jo... i když si dáváme sakra bacha, aby nás při tom nikdy neviděl - tak to mi vysvětli
a nekoušneš, těma tvejma žubama těško
Jestli jsi si jistá, že vás při tom fakt nikdy nepřistihl, tak počítej s tím, že už to má v genech (zřejmě má, po kom ). A k těm žubům: zas tak starej ještě nejsem, mám zuby jako krokodýl.. To bude bolestivý!!
Není tady
Tchyňky toho napovídají... Nemáš uši?? Chudáčku.....
A na té Tvé fotce je teda vidět co? Protiletadlovej radar??
Není tady
tina napsal(a):
a taky se měj hezky a dej si sangrii
tu nééé, po tý už jsme jednou umřeli, od té doby je to u nás sprosté nevyslovitelné slovo, klasika je klasika
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ADFko, ach, jak ti rozumím...... u nás taky záhadným způsobem z kredence mizí čisté hrnky....dokud jsou....ale že by se dostaly zpět umyté..... to ani omylem.... jednou jedinkrát jsem to zkusila nechat 3 dny.................. a čoveče, nehne s ním nic
![]()
No, ja jsem to jednou takhle nechal na své bývalé nekecám měsíc. Blbý je že hrnečků mám asi 100 a talířu asi 150 sad.
No a jak to dopadlo?
Najmul jsem jednu brigádnici na víkend a zase bylo z čeho jíst a pít.
Není tady