Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 7. 2006 22:01

nexxi
♥♥♥♥♥--

Kdo je na tom líp?

tak mě napadlo kdo je na tom líp? chlapi nebo holky? mě snad občas přijde že snad i baby:) tak pište svoje nápady a názory kdo a v čem je na tom líp smile

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#2 13. 7. 2006 12:08

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: Kdo je na tom líp?

těhotenství, první okamžiky po narození... - jednoznačně lépe žena...
v rodinách s dítětem - muž, má jen jednu směnu, nikdo mu kvůli dětem v práci neháže klacky pod nohy...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#3 13. 7. 2006 12:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že nejde porovnávat neporovnatelné - podobný dotaz by zněl "Kdo je na tom líp - Afričané nebo Eskymáci?"
Ale souhlas s tinou - těhotenství, voňavé miminko - velké + pro nás

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 13. 7. 2006 21:21

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

helena napsal(a):

Myslím, že nejde porovnávat neporovnatelné - podobný dotaz by zněl "Kdo je na tom líp - Afričané nebo Eskymáci?"
Ale souhlas s tinou - těhotenství, voňavé miminko - velké + pro nás

Tak ja bych si tehotenstvi a hlavne porod klidne odpustila.

Není tady

#5 13. 7. 2006 21:24

nexxi
♥♥♥♥♥--

jasně no.. ale holka bez chlapa má možnost třeba se nechat i uměle oplodnit, ale chlap bez holky prostě třeba k miminu nepřijde:)

Není tady

#6 14. 7. 2006 22:16

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

A co Michael Jackson?? :-))

Není tady

#7 14. 7. 2006 23:08

nexxi
♥♥♥♥♥--

jackson se moc rozpadá

Není tady

#8 15. 7. 2006 14:27

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že my holky to máme asi o něco těžší, ale to není stížnost, protože my jsme k tomu i lépe přizpůsobeny - prý jsme odolnější jak psychicky tak fyzicky, dožíváme se vyššího věku, lépe snášíme bolest, dokonce i při potratech prý přicházíme častěji o chlapečky...Tak nevím. Nejsme na to vlastně nakonec líp?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#9 15. 7. 2006 21:39

nexxi
♥♥♥♥♥--

Judyna taky to tak právě vidím. že my sme na tom líp

Není tady

#10 15. 7. 2006 21:46

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Muži jsou šťastnější

Celý zivot ti zustane jedno příjmení.
Garáž máš celou pro sebe.
Svatební přípravy se dějí samy od sebe.
Čokoláda je prostě jen druh svačiny.
Můžeš být prezident.
Nikdy nemůžeš otěhotnět.
Můžeš si vzít bílé tričko do vodního zábavního parku.
Nemusíš si brát ŽÁDNÉ tričko do vodního zábavního parku.
Automechanici ti říkají pravdu.
Svět je jeden velký pisoár
Nikdy nemusíš jet na další benzínku, protože záchod na téhleté je hrozně špinavý.
Nikdy se nemusíš zastavit a přemýslet o tom, kterým směrem se utahuje matička na šroubku.
Stejná práce, lepší plat.
Vrásky přidávají na charakteru.
Svatební šaty 10 000. Pronájem smokingu 1 000.
Lidi ti nikdy nezírají na hrudník, když s nimi mluvíš.
Přílezitostné umělecky ztvárněné říhnutí se od tebe vlastně čeká.
Nové boty tě netlačí, nemrzačí a nedělají puchýre na nohách.
Pořád stejná nálada.
Telefonní hovory jsou komplet vyřízeny za 30 sekund.
Víš jak natankovat.
Na petidenní dovolenou stací jeden kufr.
V pohodě si otevřeš všechny sklenice, které potřebuješ.
Dostane se ti velkého ocenení jen za trošku ohleduplnosti.
Když tě někdo zapomene pozvat, stále zůstává tvým přítelem.
Spodní prádlo tě stojí 60 korun za 3 kusy.
Tři páry bot je víc než dost.
Nikdy ti na veřejnosti nepadá ramínko.
Prostě nevidíš, že más zmačkané oblečení.
Kazdá věc na obličeji má svou původní barvu.
Stejný účes ti vydrží roky, ne-li desetiletí.
Holit si musíš jen obličej a krk.
Celý život si můžeš hrát s hračkami.
Břicho ti většinou schová široké boky.
Jedna peněženka, jedny boty stejné barvy, pro všechna roční období.
Můžeš nosit kraťasy bez ohledu na to, jak vypadají tvé nohy.
Můžeš si "upravovat" nehty zavíracím nožem.
Můžeš si vybrat, jestli chceš, nebo nechceš, knír. Dárky pro 25 příbuzných můžeš nakoupit za 25 minut 24. prosince.

Není divu, že muži jsou šťastnější!

Já osobně se přikláním, že muži jsou na tom lépe,  nehledě na tento humorný příspěvek.....

Upravil(a) Lucy (15. 7. 2006 21:47)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#11 15. 7. 2006 22:53

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Lucy tummenupp taky bych řekla, že chlapi to maj prostě jednodušší smile

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#12 15. 7. 2006 23:09

nexxi
♥♥♥♥♥--

Jednodušší možná jo ale my to máme dle mě ten život hezčí

Není tady

#13 16. 7. 2006 18:00

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Určitě. Ale musíme toho prostě zvládat víc. A my to zvládáme. Ŕekla bych, že chlapi to teď mají těžké v tom, že žena si dokáže na sebe vydělat a není už na mužích tak závislá, takže oni jaksi ztrácí tu "svoji" roli živitele. Bohužel je hodně chlapů, kteří se nechají živit a ještě ani doma s ničím nepomůžou, protože to je přeci ženská práce. Je jen málo těch, kteří berou ženu jako rovnocennou partnerku a dokáží se s ní domluvit třeba i na takové věci, jako kdo půjde na mateřskou nebo že se postarají o děti v době, kdy je matka v práci a zároveň jí to nevyčítají. To jsou ti opravdoví chlapi se zdravým sebevědomím.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#14 16. 7. 2006 19:53

nexxi
♥♥♥♥♥--

my sme na tohle téma právě hodně mluvili s mojim bejvalým a prostě se mi zdá, že být ženou je mnohem větší výhoda, neb v podstatě když chceme tak můžeme dosáhnout toho co muži, ještě můžeme mít děti a ještě máme výhodu třeba v tom, že si na sebe můžem vzít skoro co chceme, atd atd

Není tady

#15 17. 7. 2006 9:35

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

nexxi, big_smile to mě opravdu těší, že má výhoda být ženou spočívá v tom, že si můžu na sebe obléct cokoliv... big_smile big_smile big_smile To je právě blbý, páč víc utrácíme, ne? Ne, to byl vtip. Já čím se stávám samostatnější a soběstačnější, tím víc mě soužití s chlapem "vysává", jelikož mi přijde, že je to akorát starost navíc. Jsem feministka co se týče domácnosti a ponižuje mne starat se o svéprávného člověka bez nároku na alespoň trochu patrnou úctu. Málokterej chlap chce pochopit, že prádlo samo neodchází vyžehlené do skříně a špinavej talíř že nelétá do myčky. Nechci být nespravedlivá, zažila jsem i jednoho, co byl opravdu skvělej, uměl všechno a hlavně, neštítil se toho. Jenže to je výchovou. Můj současnej partner má velkej problém na něco doma šáhnout a ještě je tak neohleduplnej, že mi práci vyloženě přidělává svým bordelařením. To mi vadí. A moje snaha něco měnit končívá tak, že stejně jdu a udělám to sama. Jelikož čekat tři dny, než sundá ze sušáku tři ručníky nebo než umyje jeden, slovy jeden plech od buchty, kterou si sám vyžádal, na to fakt nemám dostatek nervů. Včera skončila má prosba na umytí nádobí (máme myčku, takže toho moc nebylo), opakuji - prosba, což samo o sobě je něco, co mě vytáčí do vrtule, komentářem, že "já to umeju, ale ty jdi teda sundat ty skříně z tý půdy a odvez je na skládku". Chtěla bych vidět jeho výraz, kdybych já podmiňovala vyprání jeho ponožek vymalováním předsíně. Jak na něj, ptám se?

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#16 17. 7. 2006 9:45

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

ADFka napsal(a):

Jak na něj, ptám se?

Jak na něj?? Asi takto: dumbom wink Bude nas... naštvanej, ale udělá to. Anebo to v klidu probrat a říct, že Ti určité věci vadí, což je lepší varianta, než aby byl věčně nakrknutý. Pokud s ním teda bude rozumná řeč a neodbude Tě několika nepříjemnými poznámkami. smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#17 17. 7. 2006 9:55

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

ADFko, ach, jak ti rozumím...... u nás taky záhadným způsobem z kredence mizí čisté hrnky....dokud jsou....ale že by se dostaly zpět umyté..... to ani omylem.... jednou jedinkrát jsem to zkusila nechat 3 dny.................. a čoveče, nehne s ním nic sad
když se zeptám, jak si představuje soužití dvou lidí, odpovědět mi neumí, ale na otázku, zda mu přijde normální, že já vařím, peru, žehlím, uklízím, umývám wc, koupelnu atd...zatímco on si sedne k počítači a vstane, když chce na toaletu nebo na wc.... tak mi odpoví " no jooooo, ty ale chceš abych byl jako tvůj tatín, jinak jsem špatný" .... no, šiklo by se, protože můj tatín je naprosto skvělý v tom, že klidně uvaří, pověsí prádlo, po obědě umyje nádobí, vynese koš................ což doma by se mi nestalo, nebo bych to musela považovat za osmý div světa sad

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#18 17. 7. 2006 10:06

klokan
♥♥♥♥♥♥-

No jo holky - co jste si vzaly, to zkrátka máte.. Asi "to" wink už nepřevychováte, na to je trochu pozdní doba... smile

Není tady

#19 17. 7. 2006 10:33

ADFka
♥♥♥----
Web

Klokan: právě že neudělá. On se ani nenaštve, jeho to prostě všechno míjí, a když se čertím, tak se mi směje big_smile
A tři dny je fakt maximum, dýl nevydžím, to bych musela ujet někam daleko. A něco probírat fakt nemá cenu. Vždycky nabydu dojmu, jak je to všechno jasný a druhej den je to nanovo. A když ho prosím na kolenou, aby opravil ten záchod, kterej už půl roku teče (bez nadsázky!), ještě jsem otravná. On teda nahlas nic neřekne, ale to člověk vycítí. Když jsem koupila myčku, byl naštvanej, že jsem to udělala a nepočkala, až to udělá on. Jiná věc je, že bych patrně čekala dodnes, protože jeho to nádobí neprudilo, že ano. Možná kdybych nebyla tak sebevědomá, ale já opravdu nemám žádné informace o tom, že by mě naši tvořili proto, abych se o někoho starala. hmm Říkám vždycky, ano, zlato, já zůstanu doma, nebudu chodit do práce, budu se tady o všechno starat a ty to budeš řídit finančně, ale pokud chodím do práce a vydělávám stejně jako ty, tak ti na to kašlu. Jenže kecy mám silnější než nervy. Možná kdybych to fakt vydržela, kdybych mu fakt neprala, nestlala, nemyla po něm nádobí, jenže... kdo to má tak dlouho vydržet?
Má s tím nějaká "kolegyně" zkušenost? Klokane, sorry, ale to je fakt otázka na ženy big_smile

Není tady

#20 17. 7. 2006 10:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

No jo holky - co jste si vzaly, to zkrátka máte.. Asi "to" wink už nepřevychováte, na to je trochu pozdní doba... smile

Milý klokane - některá "TO" jsou nevzdělavatelná po celý život smile. Uznávám, že spíš než termín "svatba" by se mělo používat "charitativní činnost" smile, ale i o takové se některá musíme postarat, viš wink

Není tady

#21 17. 7. 2006 10:41

klokan
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Milý klokane - některá "TO" jsou nevzdělavatelná po celý život smile. Uznávám, že spíš než termín "svatba" by se mělo používat "charitativní činnost" smile, ale i o takové se některá musíme postarat, viš wink

Uznávám, že jedinci jsou různí a někteří jsou fakt nevzdělavatelní. Ale netušil jsem, že do toho sňatku vás někdo vysloveně nutil. A "postarat" - když si chcete hrát na maminky, tak si hrejte, no.. wink

Není tady

#22 17. 7. 2006 11:42

ADFka
♥♥♥----
Web

Klokane, do toho mě netahej! Já su svobodná děvčica! Hlavně se mě neptejte, proč neuháním pryč, když je to tak. Páč to nevím. hmm

Není tady

#23 17. 7. 2006 12:38

nexxi
♥♥♥♥♥--

asi bych nechtěla bejt chlapem.. ženská zvládá všechno tak chlapi děsně zpohodlněli..

Není tady

#24 17. 7. 2006 12:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když už jim chudákům ti mamuti vyhynuli....

Není tady

#25 17. 7. 2006 13:08

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Ne, všechno je to o přístupu a jak klokan rekl, tak jak jste si je vychovaly, takové je máte milé dámy. Takže se dá říct, že je to vaše chyba. Zní to možná ošklivě, ale je to tak.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí