|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
je to chyba doktora, taky jsem si myslela, že dvojčátka = rizikové těhötenství = větší péče.....

Není tady

tak to som teda tomu dala, ospravedlňujem sa - kajuska, vieš ja mám dvojičky doma a je jasné, že som si ťa hneď preto všimla, je mi veľmi ľúto čo sa ti stalo
,
Není tady

Leidea napsal(a):
Holky je tu někdo takový, nebo tu jsem sama s 2 prďolama?
![]()
- určite si tu neni sama, ja nečakám, ja ich mám a 1000% sa tu nájdeme viaceré maminy, ktoré majú 
-poradia , alebo čakajú a ozvú sa 
Není tady
Kajuško je to hrozná bolest tady nepomůžou žádná slova,doufám,že se doktor dočká odplaty a Tobě moc přeju,aby se Ti co nejdřív podařilo trochu zapomnět s novými miminkamui!!!!!§Drž se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Leidei, jen jsem chtěla moc pogratulovat k takovému obrovskému úspěchu:)))!!!! Teď už moc na Babinet nechodím, tak jsem moc pátrala, jak to s tebou vypadá, jsem Lenka, co otěhotněla v březnu po Clostyl., (byly jsme na tom stejně, léčba, den cyklu..) taky nejdřív málem dvojčátka, ale jedno vejce časně zaniklo, takže budu mít jedno, v úterý jsem se dověděla, že na 99% chlapečka. Tak vidíš, někdo dřív, někdo později, spousta trápení kolem toho, ale nakonec jsme se dočkaly. Hodně štěstíčka, ať krásně rostou !!
)
Není tady