Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 14. 7. 2006 13:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

lady ZP: tyhle ženský nechápu....nebo to jen předstírají, že je to usmiřování baví (?)...já bych každopádně tohle nemohla snášet...už v začátku bych to zadusila.

Není tady

 

#27 14. 7. 2006 13:58

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Lady ZP, dufam ze u mojej sestry to tak nie je. Je pravda, ze potom je vzdy velmi mily, aj ked to tvrdi sestra ja si to nemyslim, mozno fyzicky ano psychycky ju aj tak vzdy tyra. A je pravda aj tento jej muz je iba taka padavka. Ked mu oco dnes streliol, neviem kolko ani ako, ale ze ani nemukol a ani sa nepokusil to ocovi vratit. Takze toto je ten magor, co mojej sestre nadava do idiotov, magorov a chudier a este horsie. A ked sa postavi niekto jemu (silnejsi) tak stiahne chvostik. A to on o sebe vie, tak si asi na nej upevnuje svoje miniaturne ego.

Není tady

 

#28 14. 7. 2006 13:59

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Ked sa na to tak pozeram, normalne rozmyslam ci by som aj ja dokazala byt taka sprosta. No dufam, ze mi nikdy nic takto rozum nezatemni.

Není tady

 

#29 14. 7. 2006 14:05

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

mimimia: Víš, zkus se na to podívat z jeho pohledu. Podívej se na jeho rodinu, na to, co on zažil jako dítě...na to, jaké má vzory v rodičích nebo v lidech, kteří mu byli v dětství hodně na blízku...na to, jak se k němu chovali, jestli s láskou, s úctou, nebo ho ponižovali, bili,znevažovali....to všechno ho utvářelo....Jistě si ale nemyslím, že to by byla omluva. (Ale mně tohle pomohlo uvědomit si, proč můj otčím býval tak surový. Pochopila jsem, že on se zkrátka jinak chovat nedokázal, protože tohle všechno dostával od svého otce kdysi on. Jen to v jeho životě "předával" dál....Pomohlo mi to odpustit mu ty léta křivd, ponižování, bití, týrání....je to ubožák...)

Není tady

 

#30 14. 7. 2006 14:27

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava
Registrovaný: 20. 1. 2006
Příspěvky: 1098

Re: tyrana zena

Evo36,

přeči si zprávu ode mne  Růža

Není tady

 

#31 17. 7. 2006 8:01

nána
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 39

Re: tyrana zena

....kdo v tom nežil nepochopí. Já jsem jedna ta, která se od násilníka odpoutala " úspěšně", jsem víc jak 6 let rozvedená, mám přítele a klid. Nejhorší je, že jsem si násilníka už brala, myslela jsem že ho změním, nikdy se nezmění, jsou zakompleksovaní, bez hrdosti, úcty k partnerům atd. Žila jsem s ním 5 let, měla dítko, nechci psát co mi dělal, byl to otřes.Byla jsem na dně, kruhy pod očima, 49 kilo, modřiny,atd.....Bála jsem se chodit do práce, protože dle jeho názoru jsem s každým něco měla. Je to začarovaný kruh z kterého jde jen těžko ven, až jednou zbitá, bez spánku ráno v práci sedím, a dělám jako by nic, a tu padl dotaz "Jak chceš vypadat v padesáti, jestli se toho vůbec dožiješ?" nechápla jsem, no a pak následoval rozhovor s kolegou, který mi dal odvahu se od toho dna odrazit. Ne rodina, ty mi to říkali pořád, a se rozvedu, odejdu, že mě nechtějí vidět mrtvou, máma měla každý den strach jestli budu ráno vůbec zdravá nebo táta ten se jel pomalu každý večer podívat jestli je vše v pořádku, stejně nic neuhlídal. Úplně cizí člověk mi otevřel oči, třeba tvoje sestra potřebuje názor někoho jinýho něž rodiny, jako já. Teď jsem šastná, rozvedená, znovu zamilovaná (našla jsem si strašně hodnýho přítele), dítko o tátu nepřišlo, bere si ho každých 14 dnů, váží si toho že k němu jezdí, že si ho může brát a teď by nikdo neřekl, že je to tyran. A ještě jedna rada, nenechat se ukecat, mě taky zkoušel ukecat ještě půl roku po rozvodu, stát si za svým, je to hrozně těžký, protože mají výdrž, jsou jak hmyz na který není žádný repelent.

Není tady

 

#32 17. 7. 2006 8:20

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Mána, som rada, ze si napisla, prave preto ze si to zazila a vies co taka zena preziva. Ja  som uz spokojna sestra uz od neho odisla. V sobotu si bola s octvom aj po veci, musela prist az ked bol on doma, lebo vymenil zamok na dverach. Oco ju cakal von a cely cas ako sa ona balila, tak jej rozpraval ako sa on zmeni, ze sa aj rozvedie a zaplati rozvod a ci bude mat potom este u nej sancu. Dal jej veci, dovoli jej zobrat aj to co si kupila ona, spalnu a pocitac. Hracky pre dieta jej ale nedovolil zobrat, lebo, ze aby chcel za nim maly chodit (3 roky). Som jej povedala, ze nech mu zoberie aspon hracky, co sme mu kupili my. Ved ich tam ma kopu a u nas nebude mat nic, alebo by sme museli kupovat vsetko na novo. Bol sa dokonca ospravedlnit aj ocovi, aj ked neviem za co, lebo oco bol uz taky nazlosteny az ho zbil, lebo uz sa nemohol pozerat na to ako jeho dcera trpi. O mne ale povedal, ze mne sa v zivote neospravedlni, ze ja som na vine, ze sa rozchadzaju. A to ja som sa jej len zastala, ked ju zasa raz ponizoval a vyhrazal sa jej. No za dobrotu na zobrotu. Ale ja jeho neuprimne ospravedlnenie nepotrebujem. Ja som stastna, ze sestra sa od neho konecne oslobodila. ja aj s nasimi jej teraz pomahame s malym. Vzdy jej ho okumem, precitam rozpravku. Vidno aj na nom, ze pochytil tie agresivne sklony od neho, ale dufame, ze v dobrom prostredi bude zas normalny. Vcera mal narodeniny, tak sme ho zobrali na kupalisko, na hojdacky, taky bol rad. Keby bola este so svojim muzom, ten by jej to nedovolil, a keby sme prisli neskoro domov, tak by zasa dostala, alebo by jej nadal. Ona mi len teraz rozprava co vsetko s nim prezivala. Tolko krat som sa jej pytala, ci ju nebije, ci sa ma dobre. A vsetko tajila. Teraz je uz rozhodnuta a ja som rada. Povedala, ze ked sa balila, tak ani neplakala, co by pred dvoma rokmi bola. Ani si neviete predstavit ake zadostucinenie pocitujem, ze som jej v tom pomohla, aj ked povedala, ze rozhodnut sa musela ona, ale to je jedno, hlavne ze doma a spokojna. Zaujimave, ze jeho rodina, vsetci na neho nadavali a radili jej ze ma od neho odist, ze je sprosta, ze s nim je a teraz si tam chodi vylievat srdce a oni ho podpovruju. To su pokridci a hlavne ked im bil mamu (starku), co dodat, oni mu vzdy vsetko prepacia. Do nasej rodiny uz nepatri. Aj on mal v piatok narodeniny a este mal tu drzost jej povedat, ze aspon sms mu mohla napisat, aspon "Ty debil mas narodeniny, vsetko najlepsie." No nie je chory? No uz o nom nechcem pisat je to minulost.
Majte sa a Tebe Mana drzim palce.

Není tady

 

#33 17. 7. 2006 8:30

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

mimimia: Gratuluju! Zejména sestře a jejímu rozhodnutí. ... a mᚠpravdu - on je chorý....(ale nemyslí si to).

Není tady

 

#34 17. 7. 2006 10:42

nána
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 39

Re: tyrana zena

mimimia: teď bude muset být tvá sestra, nejsilnější na světě, on přileze, věřte tomu, bude škemrat, žebrat a já nevím co. Já jsem tomu svojemu "chorému" musela slíbit, že když se sním rozvedu že budeme spolu, jinak prý to nedovolí a když nás rozvedli, dostala jsem jmen do kurev a stejně za týden přilez a škemral sliboval, abych si ho zase vzala (asi padlej na hlavu nebo co). Sesta musí vydržet, nesmí povolit, určitě potká velkou lásku jako já, já si myslela, že jsem odsouzená být jen nešastná, a pak náhodou potkám kluka ze vsi (znali jsme se od mala) a byla to láska na první pohled. Už jsme spolu 6 let a jsme šastný, nepříjde mi že jsme spolu tak dlouho, ale 5 let s tím " chorým" bylo jak sto let. Přeji tvojí sestře spoustu šastných chvil v životě, a aby už nikdy nemusela plakat ( to mi řekl můj přítel).

Není tady

 

#35 18. 7. 2006 7:38

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Eva36 dakujem za podporu.
Nana, dakujem Ti tiez za rady. Presne ako hovoris. Slubil jej, ze sa s nou rozvedie aj rozvod zaplati, ale ci bude mat potom u neho este sancu, ci sa moze este o nu uchadzat. No pochopite to? Povedal jej, ze jej neda ani hracky pre dieta, aby chcelo k nemu chodit. Vcera, sme uz nasli na dvore bicykel, kolobezku aj tatru. No teraz proste hra na jej city a ukazuje sa len v tom najlepsom svetle. Sestra asi vie co robi, lebo uz dieta odhlasila zo skolky v ich bydlisku a prihlasila ho u nas. Chce si prehlasit aj trvaly pobyt. Myslim si, ze to vsetko robi tak rychlo preto, aby uz nebolo cesty spat, aby uz bola doma u nas a nie u neho, aby to nemala lahke ak by mu nahodou podlahla. Najhorsie je, ze on robi na smeny a ked je ona doobeda sama doma, lebo my sme svetci v robote, tak dolieza. Este, ze bude mat mama dovolenku a potom uz pojde sestra do roboty. Na malom vidno aky je spokojny. Vsetci sa mu venujeme. Kazdy vecer mu musim citat rozpravku. A zaujimave este som ho nepocula ani len spomenut oca. A ten magor sa o neho ani  nezaujima.
No dievcata som rada ako to dopadlo a budem drzat mojej sestre palce, aby to vydrzala.

Není tady

 

#36 18. 7. 2006 10:39

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

mimimia: Nepochopí to nikdo...nikdo se zdravým rozumem. Mᚠvážně pravdu, že on je nemocný. Zřejmě potřebuje někoho týrat, dokazovat si na něm svou sílu....možná se pomstít svojí matce či otci, že ho nemilovali tak, jak měli (bezpodmínečně)....kdo ví, co si tím řeší. Tvoje sestra udělala dobře. Nejen pro sebe, ale i pro chlapce a vlastně i pro tebe a vaše rodiče (já se na něco podobného dívat, tak svého zetě-tyrana nejspíš zabiju). Mějte se hezky, nakročeno do lepšího života už máte wink

Není tady

 

#37 18. 7. 2006 10:43

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Eva36: Dik
O tom zabiti by som sice uvazovala ja, keby som mala take amoky ako on, ale do basy sa mi ozaj nechce. Nech tam ide radzej on za to co kona.
Ahoj

Není tady

 

#38 18. 7. 2006 10:54

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

No akurat mi volala sestra, ze jej volal a plakal do telefonu ako mu  je zle, ako ho vsetko boli, nechuti mu jest a ako mu chyba. Je to ozaj chore. Len dufam, ze mu nepodlahne.
Neviem si vobec predstavit co preziva. Lebo ako mi to povedala, tak som si spomenula na mojho priatela a len pomyslenie na to, ze place mi trha srdce. A neviem co pocituje ona, ked pocuje jeho plakat, lebo aj ked mi to nechapeme, ale este den po tom aku ju vyhnal, tak povedala, ze ho ma este rada. Teraz uz hovori, iba ako je jej dobre. Tak dufam, ze nejako neobmakci. Je to ozaj tazke. Presne ako pisala nana, bude to tazke a nebude mu  moct podlahnut.
Ozaj Nana ako si to pocitovala Ty, ked Ti vyvolaval  a urcite Ti aj plakal a hral na city. Ako si to prezivala. Bola si uplne odolna alebo si aj vahala ci sa vratit? (Naozaj Ti prajem a tesi ma, ze si nasla takeho skveleho muza.)

Není tady

 

#39 18. 7. 2006 10:56

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

mimimia: Jo, jenže zabiješ vola a jdeš sedět, že jsi zabila člověka...

Není tady

 

#40 18. 7. 2006 11:28

nána
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 39

Re: tyrana zena

.... mᚠpravdu, váhala, bylo to hrozný, bral to přes dítko. Já nevím jak je to u tvé sestry, ale můj BM má málého moc rád, tak věděl, jak na to. Rozešli jsme se v srpnu, v listopadu jsem dávala žádost o rozvod (už druhou,tu první jsem na jeho naléhání, že to bude jiný vzala zpět),  dovolila jsem mu trávit i vánoce s náma a rozvedli nás, až v dubnu. Je to takový běh na dlouhou tra, přilezl v noci, vzbudil mě, a ho pustím dovnitř, že mu už nic nejede, že přespí atd., je toho moc, co zkouší, abys to k čemu jsi se rozhodla vrátila zpátky. Volal, pořád volal v noci v pravidelných intervalech ( snad po 10mim, musela jsem telefon vytáhnout ze zásuvky, aby jsme se s dítkem vyspala), volal ve dne i do mé práce a když jsi to vzala byl tam jen tón, hrůza úplný psycho, ale nějak jsem si řekla, že už s ním bydlet nechci, že je lepší být sama. No a pak hrozně pršelo, zastavil kluk ze vsi, vzal mě domů, a povídá ještě tě ten tvůj bije, říkám ne jsem rozvedená, no a já se ho ptám, pořád žijete oddělěně a on ne jsem rozvedený, pak vystupuju z auta a on povídá nešla bys se mnou na večeři a já na to že šla, no a od té doby jsme spolu, potkla jsem ho přesně měsíc po mém rozvodu a on byl rozvedený už od listopadu,"nějak asi na mě čekal". A ještě ten psychouš za mnou lez, a to už jsem byla s přítelem, šmíroval nás ve dne i v noci, kde jsme atd. Dítko si nebral asi tak 5 měsíců po rozvodu a když zjistil, že na tom mým rozhodnutí nic nezmění dal pokoj a zavolal jestli si může pro prcka přijet a od tý doby je jak beránek. Takže když to shrnu časově od srpna do srpna + půl září, tak je to něco přes rok, no a myslím, že u tvý sestry to bude stejný, nesmí mu dávat žádnou naději, jen co pocítí, že tam nějaká naděje je stane se z něj agrouš, vyděrač bez zábran, věřte, že to tak je.

Není tady

 

#41 18. 7. 2006 13:47

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Nana: Presne tohoto sa obavam, ze ju bude takto psychicky nicit. On jej tiez volal kazdu chvilu az musela vypnut mobil. To este len zacne. Lebo v podstate je to slaba osobnost, ktora si bez nej ani nevie poradit. Nevie si ani vybrat peniaze z automatu, nie to este nieco vybavit na urade. Keby ste ho videli, tak by ste povedali, ze nevie ani vodu zamutit. No nastastie sestra bude byvat u nas, tak sa neodvazi chodit za nou. Dokonca sa ani nepriblizuje k nasmu domu.
Ked mi volala ako jej volal, tak som jej este raz zavolala, aby sa neopovazila k nemu vratit, tak mi povedala, ze ci som blba, ze ona je rozhodnuta. Teraz jej dochadza aky s nim mala zivot, ako ju bil a tyral (a to uz vyslovila aj ona, ze je tyrana zena, tak si to uz ozaj uvedomila) Povedala, ze po 7 rokoch tam este nejake tie city musia byt, ale ze sa uz k nemu nevrati.
Maleho ma rad, ale venovat sa mu nevie. On svoju lasku prejavoval tym, ze mu kupoval co chcel. Ale dieta potrebuje pozornost a nie darceky. Tak uvidime. Ako som pisala, dieta si na neho ani nespomenulo, dokonca hned ako odisli, tak povedal, ze mama potrebujeme noveho oca a to ma iba 3 roky.  Uvidime ci si bude po neho chodit a ci jej ho bude chciet dat. Ona sa toho trochu boji, preto sa chce aj rychlo rozviest a povolit mu dieta jeden vikend v mesiaci.

Není tady

 

#42 18. 7. 2006 13:48

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Eva36: to so povedala uplne spravne, preto nechame nech sudi, ten kto sudit moze. Bozie mlyny melu pomaly ale isto.

Není tady

 

#43 18. 7. 2006 15:15

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

mimimia: Jen k tomu "povolit dítě" - záleží na tom, jak malý k němu chce. Nedělala bych nic, kdy by dítě mělo trpět (a tím, že k němu nemůže častěji, kdyby chtělo, nebo tím, že naopak u něj musí být z rozhodnutí soudu třeba a přitom nechce). Držte se všici. Ahojda.

Není tady

 

#44 18. 7. 2006 18:21

papa
♥♥-----
Registrovaný: 7. 4. 2006
Příspěvky: 65

Re: tyrana zena

Eva36: Miluji matky, které bráni styku dítěte s tátou z důvodu, že tím dítě trpí. A neříká se všici a ahojda.

Není tady

 

#45 19. 7. 2006 7:56

nána
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 39

Re: tyrana zena

mimia, přeju tvojí sestře to nej, nej, je dobře, že je rozhodnutá, že ví, že dělá dobře, to je moc důležitý, nesmí pochybovat, že je to špatně, že bere dítku tátu, a tak.... - to tak není, jemu tátu nebere a všem se uleví i dítku. Nás u soudu nechali, a se domluvíme kdy se bude s dítkem stýkat, takže to nemá určený a vždy se domluvíme, ale jak jsem psala po rozvodu asi těch 5 měsíců neměl zájem. Můj přítel to má určený a je mu to stejně na nic, když se magor(ka) rozhodne dělat zle, tak ho dělá. A tomu nechá volný průběh a ono to nějak dopadne, třeba si dítko ani brát nebude, může teď mít silný řeči a pak skutek utek. Já před dítkem o BM mluvím slušně, žádnou špínu na něj nehážu, a dítko jede k němu rádo, i když tenkrát byl skoro 4 letý, nic si nepamatuje, jak táta mámu týral, takže když mu to nebudete připomínat zapomene. Jen maličkost, když s přítelem laškujem a pošuchujem se, je z něj obranář nevyhodnotí co je násilí a co je sranda, vždycky mě brání jako by se mi mělo něco stát, ale jinak je v pohodě a opravdu si na tu hrůzu nevzpomíná. Mimia, jak to má malej se spánkem, spí tvrdě celou noc, ten můj byl dlouho neklidnej v noci, dost se budil a volal mě, teď už to tak není, už dlouho ne, jak ho položím tak ho ráno najdu, jak spí tvrdě, ale před .... se budil pořád, skoro do 6 let, tak mu asi 2roky trvalo, než se srovnal. A když si ho táta začal brát, tak ho taky nenutil jestli u něj chce být, když si ho ráno vzal a malej chtěl večer domů, tak ho přivezl, i když měl domluvený celý víkend. Holky držte se, hlavně tvoje sestra nedejte se, už má z půlky vyhráno, jen to dotáhnout do konce a je vítěz, moc, moc, jí to vítězství přeju, nikdo nemá žádný právo ji ničit, nikdo na světě.

Není tady

 

#46 19. 7. 2006 8:17

mimimia
♥♥-----
Registrovaný: 12. 7. 2006
Příspěvky: 42

Re: tyrana zena

Nána, dakujem za Tvoje rady, presne to ma zaujimalo ako to prezivalo Tvoje dietatko. Maly je zatial v pohode. Spinka cenu noc, aspon sestra nic nehovorila. Len som si vsimla, ked ho nas otec za nieco vyhresi, tak sa hned rozplace. Treba na neho pomaly. Ked sa ale rozpravame o sestrinom muzovi a on je prave pri tom, tak sa vacsinou smeje. Co sa mi tiez nezda primerana reakcia. Vie, ze mama si ide zobrat vsetky veci z domu a donesie si ich ku nam a ked sa spytovala kto jej pojde pomoc rozlozit spalnu a zobrat posledne veci, tak maly povedal, ze " mama ja Ti pomozem, mam aj naradie", take hrackarske co mu kupila. Je zlaty a sestru ma velmi rad. Ja by som jej isla rada pomoct pobalit ju aj tie skrine by sme nejako rozmontovali, ale to by bolo rodeo, keby som sa tam ja ukazala, tak to radsej neriskujem. Pojde jej to rozlozit brat a moj priatel. Oco nema velmi chut tam chodit, lebo ho to dost trapi. Najradsej by bol, keby sa to vsetko urovnalo, ale je realista a vie, ze svagor sa nezmeni.
Nemyslim si, ze sestra mu bude branit brat ho, urcite (keby chcel by mu ho dala aj castejsie), ale pre istotu si to bude chciet dat stanovit sudom, aby s nou necvicil.
Chcela by som este vediet, ci ste nemali problem pri rozvode, lebo dnes mi akurat jedna kamaratka povedala, ze ak rozvod nepodpise on, tak ze ich nerozvedu. A na to, aby ich rozviedli ona by mala do toho formularu uviest preco sa chce rozviest a to ked bude on citat nebude musiet chciet jej to podpisat. Ale zas ked tam napise, ze mali iba manzelske nezhody, tak to im poradia poradnu a nerozvedu ich. On jej sice slubil, ze jej to podpise a ako som pisala, hned chcel vediet ci potom bude mat este sancu. Ved na tych sudoch nemozu byt taky sprosti ludia, ked jednu zenu muz bije, tak by tam nemala byt ani sekunda vahania. Rozvod a magor by mal ist este do basy.
No uvidime ako to dopadne, ale zatial to vypada nadejne aspon z tej strany, ze sa rozhodla odist.

Není tady

 

#47 19. 7. 2006 8:43

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: tyrana zena

papa: když např. dítě zvrací, kdykoli má jít k otci a samo je schopno vyjádřit, že k němu nechce, je povinností matky dítě bránit a nikoli ho nutit, že je to tatínek, tak by mělo respektovat soudní nařízení...atd. To by ti řekl každý dětský psycholog. Howgh! (a na "všici" není nic špatnýho)

Není tady

 

#48 19. 7. 2006 12:15

nána
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 39

Re: tyrana zena

mimimia, tak já měla rozvod dohodou, měla jsem taky advokáta, a ten mi to poradil. Rozvedli nás hned byla jsem tam jen 13 minut, nanic se neptali. Nejdříve je soud o svěření dítěte do péče, a pak aby jsme mohli být rozvedeni dohodou, je tam podmínka být majetkově vyrovnaní, to jsem si sepsala a odtáhla ho k notáři (slíbila mu nemožné, jen aby to podepsal, abych to měla v ruce),  a že nežijem spolu víc jak půl roku, tak s tím souhlasil i když jsme byli od sebe je 3,5 měsíce (do data podání). Já nevím jak je to u vás, ale je lepší ten advokát, aspoň jsem tam nešla sama a poradil mi,(stálo mě to něco kolem 3 000,-kč). Holky co se rozváděli bez advokáta a pak měli problém, tak vím že jedna moje známá měla co dělat, aby sehnala někoho kdo jí bude zastupovat. Advokátem určitě nic nezkazí a raději oželím ty 3000,- něž se handrkovat s blbcem. Tak dobrý rozhodování.......

Není tady

 

#49 19. 7. 2006 16:03

Radka1
♥♥-----
Registrovaný: 16. 5. 2006
Příspěvky: 60

Re: tyrana zena

papa napsal(a):

Eva36: Miluji matky, které bráni styku dítěte s tátou z důvodu, že tím dítě trpí. A neříká se všici a ahojda.

Ja zas miluju razantni komentare bez predchoziho obeznameni s tematem a hlubsi znalosti problemu.

BTW: popisovany manzel je nasilnik a hrubian, ktery sve sklony jiz zacal smerovat smerem k synovi - takze ty by jsi takovemu cloveku bez problemu svoje dite sverovala? OK, tvuj nazor.

Není tady

 

#50 19. 7. 2006 16:17

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 10967
Web

Re: tyrana zena

papa napsal(a):

Eva36: Miluji matky, které bráni styku dítěte s tátou z důvodu, že tím dítě trpí. A neříká se všici a ahojda.

všici se říká, proč by se to neříkalo? a ahojda taky... a miluj si koho chceš, to je tvoje soukromá věc, v tom my ti bránit nebudeme...


http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů