|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor, že bych chtěla rodit v porodnici, která je 50 km daleko. Jen po hlavní silnici nebo po dálnici, takže si myslím, že pokud nebude vyloženě nějaká kolize na silnici, tak tam jsme za 45 min nejpozději.
Mám porodnici ještě 15 km, ale tam rodit nechci. Nemám vyloženě nějaký důvod, jen taková intuice. Navíc na tu vzdálenější znám jen dobré reference. Vím, že mám ještě čas, ale........ Díky za názory.
Není tady
švagrová nedávno rodila v Kadani, což je pro ní dál, než Chomutovská porodnice a z důvodu pro který se rozhodla pro tu Kadaňskou, bych taky raději jela do tam...
Není tady
Jsem z Rakovníka a také mám vyhlídlou porodnici v Kadani. Nevím jestli je ta vzdálenost únosná, ale pořád lepší než rodit v naší příšerné nemocnici.
Ahojky, pokud se ti víc líbí ta vzdálenější porodnice, tak určitě neváhej. Podle metříku máš ještě dost času, takže uvidíš jak bude probíhat těhotenství a podle toho bych se zařídila. Já měla porodnici přímo v městě, ale stejně jsem jela rodit do 35 km vzdálené, tam jsem se cítila lépe a měla jsem na ni lepší reference. První miminko nikdy tak nespěchá, abyste tam nestihli dojet. Já tam byla do 1 hod po prasknutí vody (neměla jsem kontrakce) a to jsem ještě čekala než manža dorazí z práce a odveze mne a dcerce se stejně pak na svět moc nechtělo, tak jsme si pak počkali pár hodin. Myslím, že 50 km není tak daleko, hlavně bych ale opravdu počkala na průběh těhotenství a poradila se se svým gynekologem. Ten ti jistě dobře poradí. Tak hodně štěstí a bezproblémový porod, ale hlavně zdravého mimíska:gloria:
Míša
Není tady
Misulinko21: jak které miminko
Já jsem málem porodila doma... Ale překotný porod se moc nestává, jsem se vešla do 2%, co uvádějí v knize o mateřství.
Není tady
Jé holky, tak to vám závidím. Já si počkala pěkných pár hodin - u dcery od prasknutí vody uběhlo 18 hodin, u syna jsem se těšila,že to bude rychlejší, ale bylo to stejné, od prasknutí vody to bylo tentokrát 14 hodin, a to mi u obou dětí pomáhali pak oxytocinem. Jo, jo zakletá pupeční šňůra, dcera ji měla 2x okolo bříška a syn pro změnu 2x okolo krku. Ale zvládli jsme to všechno v pohodě. Dnes už mi to tak nepřijde, jsem ráda, že je mám. Tak držím palce, ať to nemáte tak rychlé, abyste to do té porodnice v pořádku stihli a taky ne tak dlouhé. Pa pa:rodna:
Není tady
Pavčo neváhej. Ja to mam kosek do kterekoli porodnice v Praze a stejne sem radsi absolvovala 1,5h cestu do Vrchlabi. A musim rict, ze priste jedu znova, stalo to za to!
[/url]
Není tady
Děkuji, potřebovala jsem se utvrdit. Mě totiž hodně lidí zrazuje. Ale manža stojí při mě. Zaveze mě, tak budu chtít.
Není tady
PetroZ, co měla za důvod? Já budu rodit v Chomutově, od kamarádek, sestřenice a mé Dr. mam zjištěno, že už je to v naší nemocnici Ok. Spíš si ted moje bývalá spolužačka stěžovala na Kadanskou nemocnici. Ono je asi všude něco.
Není tady
No staly se tam právě dvě za sebou neštěstí, ale nechci přidělávat starosti..
Není tady
Jak to ted sleduju, tak vsude je neco
. Miselinka nam napsala o Apolinari odkaz na clanek s fotkama a to byl tada hnus !!! Drzime si palce at to mame rychly,bez komplikaci a nic po sestrach a doktorech nepotrebujem, to budeme spokojeny vsude 
Není tady
Asi bych taky dala na intuici a zvolila sobe prijemnejsi porodnici. Ono je fakt, ze kazda porodnice ma proste neco. Je to asi hodne o stesti.
My zrovna byly s malou u toho Apolinare, naprostá spokojenost, ale spousta lidi si tam na to stezovalo.
Jinak my mely prekotny porod naopak...48 hodin 

Není tady
No, já to tam i tak risknu! Myslim, že i hodně záleží na tom, jak rodička spolupracuje. Známá ted rodila v naší nemocnici a zrovna tam s ní rodila nějaká další holka, prý hystericky brečela,křičela, prý co tam předváděla bylo šílený, no a porodila prcka přidušenýho, absolutně prý nespolupracovala, to ví od sestřiček. Já se modlim, abych tam nějakou takovou hysterku nepotkala, já bych asi od tamtud zdrhla, jak by mě ta ženská tim křikem vyděsila. Naší nemocnici mam skoro za rohem, tak je to perfektní pak i pro návštěvy, no do porodu spousta času, třeba si to ještě rozmyslim, uvidíme:)
Koukám, že Blanka už to má za chviličku. Jak ti závidim Blani, už se taky mimíska nemůžu dočkat.
Není tady
Tiffi napsal(a):
No, já to tam i tak risknu! Myslim, že i hodně záleží na tom, jak rodička spolupracuje. Známá ted rodila v naší nemocnici a zrovna tam s ní rodila nějaká další holka, prý hystericky brečela,křičela, prý co tam předváděla bylo šílený, no a porodila prcka přidušenýho, absolutně prý nespolupracovala, to ví od sestřiček. Já se modlim, abych tam nějakou takovou hysterku nepotkala, já bych asi od tamtud zdrhla, jak by mě ta ženská tim křikem vyděsila. Naší nemocnici mam skoro za rohem, tak je to perfektní pak i pro návštěvy, no do porodu spousta času, třeba si to ještě rozmyslim, uvidíme:)
Koukám, že Blanka už to má za chviličku. Jak ti závidim Blani, už se taky mimíska nemůžu dočkat.
No to mi povidej
v tomhle vedru s tim pupikem je to uz strasne narocny
vsechno me boli a vsude slysim :no a ted uz JEN cekat, ale to je snad to nejhorsi
prave to cekani na konci 
Upravil(a) Blanka LBC (12. 7. 2006 20:10)
Není tady
Já jsem z Liberce a jeli jsme do Jablonce. Je to cca 20km a úplně v pohodě. Strašili mě, že u druhýho mimča jde vše rychleji a bylo to v poho. V 5h jsme tam dorazili a malá vykoukla na svět až v 9h. Tak se neboj, zvládnete to.
Není tady