Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 12. 7. 2006 16:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Boží mlýny

Aj ja chcéééém... Ja sa tento rok ais nedostanem nikam grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#202 12. 7. 2006 17:08

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Proč ?
já jedu jen na chaloupku... a díky bohu za to..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#203 12. 7. 2006 17:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

My máme teraz práce ako na kostole a ja mám pocit, že by som veru tiež prijala aj našu chalúpku na samote v lese, kde sa chodia napájať srnce a myši nám behajú v komore hmm ale furt lepšie, ako robota

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#204 24. 7. 2006 16:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Teraz prišiel pekný príspevok od Koňařky na fórum Život po nevěře, tému Manželka spokojená s chronickým nevěrníkem?... stojí to za to prečítať.

Upravil(a) Selima (24. 7. 2006 16:07)

Brita

Není tady

#205 24. 7. 2006 18:14

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Možná, že boží mlýny spojené se spravedlností lidskou konečně dopadnou na mého BM, neolatí na děti, hlavní líčení začíná 10.8.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#206 24. 7. 2006 23:22

Ivik
♥♥♥----

Irenka21 napsal(a):

Možná, že boží mlýny spojené se spravedlností lidskou konečně dopadnou na mého BM, neolatí na děti, hlavní líčení začíná 10.8.

Irenko,ted se s tím prej nemažou a ,,neplatič" dostane nafrak!!!dumbomdumbombig_smile

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#207 25. 7. 2006 6:29

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Steličko,
jo melou...... sice pomalu, ale jistě..... někdy hodně pomalu yikes Věř, že někdy sama cítím, jak se mi vše zlé vrací a i jinde to tak dopadá. Takže hlavu vzhůru a uvidíš, že jednou ten den přijde !

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#208 25. 7. 2006 11:17

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Teta mého expřítele na něj v době našeho chození tak dorážela, až dostala, co chtěla. Rok nato se s ní rozvedl manžel kvůli jiné, netuše o jejích záletech. Nese to těžce, děvčica...
Mého bratra opustila manželka kvůli nemoci. Vydyndala si i auto, ten ťuhýk by jí dal všechno. Měsíc nato jí ho zbořil nějakej strejda na babetě takovým stylem, že skončilo ve šrotu.
Já jsem tak dlouho nebyla fér ke svému ex, až mě nechal.

A tak dál. Melou, lidi. Melou.

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#209 25. 7. 2006 12:17

evca1
♥♥♥♥---

Steli - ty boží mlýny opravdu melou, já sama to pocítila butter a ponaučila jsem se.

Upravil(a) evca1 (25. 7. 2006 12:17)

Není tady

#210 25. 7. 2006 15:54

klokanka
♥♥♥----

Steli, zaměř se na to, aby Tobě se vedlo skvěle. Proč máš spadeno zrovna na novou partnerku Tvého muže? Já to sice vím, ale nerozumím Ti, proč  Tě dráždí víc, než Tvůj bývalý muž? Já bych to viděla tak, že sice možná mlýny melou, ale na druhé straně: každý svého stěstí strůjcem neb jak si kdo ustele, tak si taky lehne.  Takže se zaměř na sebe a jim to přej. Třeba si opravdu rozumějí a našli se dva lidé, kterým to klape.  Třeba se výměna partnerů zopakuje i u nich  - to já nevím. Ale Tobě by to mělo už být jedno, protože Ty bys měla žít svým plným a radostným životem.  Spoléhej sama na sebe a ne na boží mlýny, to je daleko jistější cesta ke spokojenosti.

Není tady

#211 25. 7. 2006 15:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

klokanka napsal(a):

Steli, zaměř se na to, aby Tobě se vedlo skvěle. Proč máš spadeno zrovna na novou partnerku Tvého muže? Já to sice vím, ale nerozumím Ti, proč  Tě dráždí víc, než Tvůj bývalý muž? Já bych to viděla tak, že sice možná mlýny melou, ale na druhé straně: každý svého stěstí strůjcem neb jak si kdo ustele, tak si taky lehne.  Takže se zaměř na sebe a jim to přej. Třeba si opravdu rozumějí a našli se dva lidé, kterým to klape.  Třeba se výměna partnerů zopakuje i u nich  - to já nevím. Ale Tobě by to mělo už být jedno, protože Ty bys měla žít svým plným a radostným životem.  Spoléhej sama na sebe a ne na boží mlýny, to je daleko jistější cesta ke spokojenosti.

Ty si Klokanova partnerka? Alebo ste sa tu náhodou zišli rovnaký živočíšny druh?

Brita

Není tady

#212 25. 7. 2006 15:56

klokanka
♥♥♥----

Proboha, on je tu nějaký  Klokan? Jako chlap?

Není tady

#213 25. 7. 2006 15:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jasné, admin reta

Brita

Není tady

#214 26. 7. 2006 10:15

klokanka
♥♥♥----

Tak já jsem ten bonbón a ne samice od klokana.

Není tady

#215 26. 7. 2006 10:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

achá... no dobre. Budem vám obom hovoriť Kloki a je po probléme rock

Brita

Není tady

#216 18. 3. 2012 18:32

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Boží mlýny po pár létech:

Vzpomněla jsem si, že jsem kdysi založila tuhle diskusi. Na Babinet nyní chodím sporadicky, kdysi to byl můj "požírač času". Dnes už žiju trochu jinak, kdo mě zná z minulosti, tak to jen v kostce nastíním:

- děti jsou už velké, dcera úspěště odmaturovala a je na vysoké škole, žije se mnou, má přítele podnikatele, ne nepodobného svému otci :-)
- syn, který už v minulosti "utíkal" k tatínkovi tam opravdu ve svých šestnácti utekl, žije s otcem, jeho manželkou, jejími dvěma dospělými dcerami a 5 psy už půl roku
- já mám tři roky přítele, nežijeme spolu, ale trávíme spolu dost volného času, mám svou práci ve školství, začala jsem "podnikat" na Fleru - šiju zdravotní podložky pod myš, žiju bez dluhů

- BM - podnikatel, který neustále rozšiřoval svou autodopravu a rozmazloval mi děti, zkrachoval, začal zlobit s placením alimentů na děti, dluží mi za syna a dospělé dceři pár desítek tisíc :-(
- má na krku exekuce, tak se brání přepisováním majetku, byť bydlí stále stejně, tak jeho manželka má psané bydliště na nějaké chatě v lesích a on dokonce jako bezdomovec na obecním úřadu
- opakovaně žádá o osobní bankrot, který je mu zamítán
- podle výpisu z katastru nemovitostí jeho dluhy jsou v řádećh asi 8 miliónů
- živí se dál jako OSVČ - jezdí v noci s pečivem, manželka si našla místo účetní
- její 22 letá dcera bude teprve letos maturovat, mladší odmaturovala a byť mohla jít na VŠ, nešla a je nezaměstnaná

- nevím, jak přesně se jim tam teď žije, mrzí mě, že syn dal přednost bydlení u tatínka, na druhou stranu má z něj větší respekt a možná se k němu ve své pubertě chová líp, než co předváděl poslední dobou mi. Domů se stavuje jen občas, na víkendy nejezdí, jen doufám, že vyroste v řádného chlapa, škola mu moc nejde, ale na druhou stranu na něj neslyším nějaké závažné stížnosti na chování, prohřešky, flákání apod.

Boží mlýny? Asi zamlely... ale MNĚ nepřinesly nic pozitivního. Nemám z toho nějaké libé pocity, jen to sleduji, určitě si netřu dlaně. Postihlo to vlastně i mě - nás - co se týče toho výživného. Odchod syna je citová záležitost, i bolí, ale nějak věřím, že to třeba může do budoucna i jemu něco přinést. Každopádně já kluka vypiplala sama od mala, postavila ho doslova na nohy (cvičení Vojtovou metodou) a myslím, že mu i dost dala. Jestli na to jako dospělý přijde, to přinese čas...

Upravil(a) Stelička (18. 3. 2012 18:34)

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#217 21. 3. 2012 20:47

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Tak nějak si představuji, že by měla končit každá diskuse...že po delším čase napíše zakladatelka vlákna....kam a jak se posunula v problému....děkujeme...

Není tady

#218 22. 3. 2012 8:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Stelička napsal(a):

Vzpomněla jsem si, že jsem kdysi založila tuhle diskusi. Na Babinet nyní chodím sporadicky, kdysi to byl můj "požírač času". Dnes už žiju trochu jinak, kdo mě zná z minulosti, tak to jen v kostce nastíním:

- děti jsou už velké, dcera úspěště odmaturovala a je na vysoké škole, žije se mnou, má přítele podnikatele, ne nepodobného svému otci :-)
- syn, který už v minulosti "utíkal" k tatínkovi tam opravdu ve svých šestnácti utekl, žije s otcem, jeho manželkou, jejími dvěma dospělými dcerami a 5 psy už půl roku
- já mám tři roky přítele, nežijeme spolu, ale trávíme spolu dost volného času, mám svou práci ve školství, začala jsem "podnikat" na Fleru - šiju zdravotní podložky pod myš, žiju bez dluhů- BM - podnikatel, který neustále rozšiřoval svou autodopravu a rozmazloval mi děti, zkrachoval, začal zlobit s placením alimentů na děti, dluží mi za syna a dospělé dceři pár desítek tisíc :-(
- má na krku exekuce, tak se brání přepisováním majetku, byť bydlí stále stejně, tak jeho manželka má psané bydliště na nějaké chatě v lesích a on dokonce jako bezdomovec na obecním úřadu
- podle výpisu z katastru nemovitostí jeho dluhy jsou v řádećh asi 8 miliónů
- živí se dál jako OSVČ - jezdí v noci s pečivem, manželka si našla místo účetní
- její 22 letá dcera bude teprve letos maturovat, mladší odmaturovala a byť mohla jít na VŠ, nešla a je nezaměstnaná

- nevím, jak přesně se jim tam teď žije, mrzí mě, že syn dal přednost bydlení u tatínka, na druhou stranu má z něj větší respekt a možná se k němu ve své pubertě chová líp, než co předváděl poslední dobou mi. Domů se stavuje jen občas, na víkendy nejezdí, jen doufám, že vyroste v řádného chlapa, škola mu moc nejde, ale na druhou stranu na něj neslyším nějaké závažné stížnosti na chování, prohřešky, flákání apod.
Boží mlýny? Asi zamlely... ale MNĚ nepřinesly nic pozitivního. Nemám z toho nějaké libé pocity, jen to sleduji, určitě si netřu dlaně. Postihlo to vlastně i mě - nás - co se týče toho výživného. Odchod syna je citová záležitost, i bolí, ale nějak věřím, že to třeba může do budoucna i jemu něco přinést. Každopádně já kluka vypiplala sama od mala, postavila ho doslova na nohy (cvičení Vojtovou metodou) a myslím, že mu i dost dala. Jestli na to jako dospělý přijde, to přinese čas...

VÁŽNĚ nevidíš nic pozitivního? já i v tvém psaní ano . Podívek se znovu..smile

Není tady

#219 22. 3. 2012 8:41

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

kalupinka napsal(a):

Tak nějak si představuji, že by měla končit každá diskuse...že po delším čase napíše zakladatelka vlákna....kam a jak se posunula v problému....děkujeme...

Ano,celá paní učitelka- výborně,dáme ji za jedna!big_smile A nezapomene zmínit prohřešky,stížnosti,typický slovník a ještě typičtější deformace.No nic,každý jsme nějaký.

Vyjmenováváš Stelo vše,co jsi např.dělala kolem syna a jestli si na to vzpomene - no to je zas typický syndrom nás matek,ale já radši s vděkem a vším podobným od svých dětí do budoucna nepočítám vůbec.Proč?Vždyt jsme to byly hlavně my,které jsme chtěly děti a potom jsme se o ně staraly jak nejlépe jsme mohly,byla to naše povinnost,poslání.Takže já jsem hlavně ráda,že mi bylo umožněno si naplno prožít mateřství a to ne jen jednou,že mám 2 zdravé děti.
Taky mi přijde,že strašně pořád řešíš svého bm,sleduješ,jak žije jeho nová rodina,co dělá jeho žena - to už je snad lepší tady ten požírač času,než se zabývat víc než je nutno zkrachovalcem,ne?

Není tady

#220 22. 3. 2012 10:12

majkafa
Host

Stelička napsal(a):

- já mám tři roky přítele, nežijeme spolu, ale trávíme spolu dost volného času, mám svou práci ve školství, začala jsem "podnikat" na Fleru - šiju zdravotní podložky pod myš, žiju bez dluhů

- BM - podnikatel, který neustále rozšiřoval svou autodopravu a rozmazloval mi děti, zkrachoval, začal zlobit s placením alimentů na děti, dluží mi za syna a dospělé dceři pár desítek tisíc :-(
- podle výpisu z katastru nemovitostí jeho dluhy jsou v řádećh asi 8 miliónů- živí se dál jako OSVČ - jezdí v noci s pečivem, manželka si našla místo účetní

Boží mlýny tady nejsou od toho,aby nám přinášely něco pozitivního. Nebo máš na mysli svou škodolibost, že tvůj BM byl "potrestaný"? A že tyto "libé" pocity nemáš? va
Přijde mi, že až příliš sleduješ svého BM. Že nejsi vyrovnaná se svou minulostí.
Proč sleduješ výpis z katastru a jeho dluhy? va
A proč tě zajímá, co dělá dítě jeho nové partnerky? va A co dělá ona? A kde má trvalé bydliště? Koukám, že jsi jako FBI. smile

Já o svém BM nevím téměř nic, ani kde bydlí, kde pracuje, natož jeho žena a nezajímá mě to a po ničem nepátrám. Proč taky? Uzavřená kapitola života.

Proč takhle pátráš? Abys hlídala, jestli boží mlýny melou? smile

Upravil(a) majkafa (22. 3. 2012 10:15)

#221 22. 3. 2012 10:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč sleduješ výpis z katastru a jeho dluhy? A proč tě zajímá, co dělá dítě jeho nové partnerky? A co dělá ona? A kde má trvalé bydliště? Proč takhle pátráš?
A proč tobě cizí aktivity vadí natolik, že se dokonce snížíš k téměř urážce? (I když je za ní smajlík)
Protože se Stelička nechová stejně jako ty? Skoro mám chuť napsat "jedině správně" vissla

Upravil(a) helena (22. 3. 2012 10:42)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#222 22. 3. 2012 10:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já o svém BM nevím téměř nic, ani kde bydlí, kde pracuje, natož jeho žena a nezajímá mě to a po ničem nepátrám. Proč taky? Uzavřená kapitola života.
Majkafo - oslovilo Tě to? Ty už to mám vyřešené v sobě? Možná jo, ale taky určitě byla doba,kdy ne.
Zajímavý jde,když čtu tady ty diskuze, že druhý reaguje na příspěvky,kdy ho to osloví,kdy to je z jeho života.
Heli - žádnou urážku od Majkafy nevidím.
Jo taky bych řekla, že Stelička sleduje až moc svého BM. Možná třeba  kvůli tomu, že tam žije její syn.
A mmch - Boží mlýny nemusí přinášet jen negativa. Kdo to kde řekl? vissla

Upravil(a) dusička (22. 3. 2012 10:44)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#223 22. 3. 2012 10:54

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Majkafo - oslovilo Tě to? Ty už to mám vyřešené v sobě? Možná jo, ale taky určitě byla doba,kdy ne.
Zajímavý jde,když čtu tady ty diskuze, že druhý reaguje na příspěvky,kdy ho to osloví,kdy to je z jeho života.
Jo taky bych řekla, že Stelička sleduje až moc svého BM. Možná třeba  kvůli tomu, že tam žije její syn.

Zřejmě jsem to napsala nesrozumitelně. Nepsala jsem, že "Boží mlýny musí přinášet jen negativa". To je tvá interpretace mých slov, dusičko.
Boží mlýny by měly přinést pozitivní - poučení tomu, koho semlely. Ale proč by měly přinášet cokoliv Steličce Boží mlýny, semlevší jejího BM? (Ale pravda, i ona se může poučit z cizích Božích mlýnů. smile )
To je mezi jejím BM a Bohem a ne mezi jí a Bohem. Její boží mlýny byly, že se jí rozpadlo manželství. Z toho by si měla vzít poučení a ne čekat a hlídat, jestlipak jsou ty mlýny spravedlivé  a dojde i na jejího BM. To není její starost. big_smile Ona není Bůh. smile Bůh si to spolehlivě pohlídá sám. big_smile

#224 22. 3. 2012 11:01

novavila
Zablokovaný

dusička napsal(a):

Ano sleduje ho hodně, žije jeho život z velký části ,ale to dělá hodně lidí .
Moje sestra , která je technickej antitalent se dokonce probourala do mailu milenky a jemu do účtu , nechápu jak to dokázala . A sledovala, kde se pohyboval, kde vybíral v bankomatu big_smile

A jeden můj známej byl tak rozhozenej z rozchodu, že chodil bývalou šmírovat do křovíčka před jejím domem , stával tam celý večery a přesně věděl kdy milenec přicházel. A časem mi radostně hlásil, že už milenec moc nechodí , ale bylo mu to na houby,  stejně ho nechtěla big_smile

Není tady

#225 22. 3. 2012 11:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já jsem špatně četla.
Nepochopila jsem,že Stelička sleduje BM jestli i jeho Boží mlýny semlely.
Ale vlastně jo. A přijde jí to nespravedlivé, že kluk zůstal u otce a ne u ní. Proto myslím,že se tím zaobírá.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí