|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kvítko: Vona na tebe pokřikovala sprosťárny?
No tak to je chuděra, která ti nesahá po kotníček a je si toho dobře vědoma...navoněná bída...
Upravil(a) Eva36 (12. 7. 2006 15:45)
Není tady

Teru napsal(a):
choysia napsal(a):
Teru, já sice nepatřím mezi podvedený ženy, teda snad.
Ale chci se zeptat, proč to tady tak řešíš?
Myslím, že těch témat na nevěru je tady spousta a jsou lidi, který se v tom hrabat nechtěj, tak to tam nečtou? A třeba právě z toho důvodu si šli číst tohle téma. Tak proč to zatahovat i sem?Protože tohle je diskuse... nebo ne? nebo sem má vstup povolen jen ten, kdo polituje?
A proč to tak řeším? Nevím, protože mne to zaujalo a protože si myslím, že to, jak se tady všechny vzájemně poklepáváte po ramenou a vzájemně se strašně chápete ve své nenávisti - že to je rovná cetsa do pekel.
Mimoto si tady začínám hodně vážit vlastní maminky, která si prošla podobnýma situacema, ale s grácií.
Teru a jseš si jistá, že ta grácie nebyla jen navenek ? Tady přeci nejde o to, že si někdo poklepává souhlasně na rameno nebo ne ! S některými lidmi se prostě schodneš, máš stejnou krevní skupinu.... s některými, i kdyby ses rozkrájela, tak to nepůjde. Ani nejde o to, jestli se chápeme nebo ne, jen možná o sobě už víme trošku víc...
Všichni prostě nemůžou být božský a mít
Jestli jsem to pochopila dobře, neprošla jsi si tím osobně sama ani z jedné strany ? Pak tvé názory celkem chápu. Také jsem si před dvěma lety ještě říkala, že tohle mně mine ne
na 100%, ale nejmíň na 1000% a kdyby náhodou přeci jen jo, tak sbalím děti, jeho hadry a vše pošlu kurýrem k milence. Když chce drahouška, tak se vším všudy.
Pak ta situace nastala a já najednou viděla, že se děti hroutěj, já jsem také najednou zjistila, že nejsem taková hrdinka, jak jsem si myslela a vše je úplně jinak.
Není tady
Eva36 napsal(a):
Kvítko: Vona na tebe pokřikovala sprosťárny? :\ No tak to je chuděra, která ti nesahá po kotníček a je si toho dobře vědoma...navoněná bída...
Vždyť říkám, že to nezvládala 
Vyhrávat se musí umět...

Není tady
Kvítko napsal(a):
Teru napsal(a):
choysia napsal(a):
Myslím, že těch témat na nevěru je tady spousta a jsou lidi, který se v tom hrabat nechtěj, tak to tam nečtou? A třeba právě z toho důvodu si šli číst tohle téma. Tak proč to zatahovat i sem?Protože tohle je diskuse... nebo ne? nebo sem má vstup povolen jen ten, kdo polituje?
A proč to tak řeším? Nevím, protože mne to zaujalo a protože si myslím, že to, jak se tady všechny vzájemně poklepáváte po ramenou a vzájemně se strašně chápete ve své nenávisti - že to je rovná cetsa do pekel.
Mimoto si tady začínám hodně vážit vlastní maminky, která si prošla podobnýma situacema, ale s grácií.Pardón, tak to jsem nějak nepochopila...
Tady se nikdo po ramenou nepoklepává a už vůbec se tu nesytí jakákoliv nenávist...Jestli tím chceš říct, že tvá maminka prošla nevěrou...Si taky myslím, ne, jsem o tom přesvědená, že jsem jí taky prošla s grácií a nebylo nutno zrovna měnit model.
Stačí odpustit...
U tebe to spíš pramení z dětství...nenávist k nevěře a nevěrníkům...
Promiň, ale jsi vážne hloupá nebo nečteš, co píšu. A´t už je to tak či tak, ani v jednom případě nemá smysl na tvé dotazy odpovídat. na to všechno je odpověď v mých dřívějších příspěvcích.
Není tady
Jsem taky vykřikovala, že když zahne, půjde...

Není tady
BB napsal(a):
Teru, bohužel jsem viděla tele při práci, přihospalo, rozvrátilo 3 manželství po sobě a odhopsalo.... o nic jiného tomu ( bohudík ) nešlo ..... Vím že teleti samotnému zabočil manžel, tak se hold rozhodlo , že to všem nandá .... a nic jiného, než tele to nebylo .... tele bez mozku .... naštvané a chtějící si dokázat, že ona ty chlapy fakt zmákne ..... a VÍM TO JISTOJISTOTNĚ !!!!
Spíš chudák holka, co si potřebovala potvrdit, že ona je prostě kus. Kus pořádný ženský a ne kus hadru, jak jí to ukázal její nevěrný manžel....a nějak jí přitom vypadl mozek, že si to nedokázala potvrdit jinak, než že lovila...
Není tady

Teru možno posunula debatu niekam inam, ale prepáčte, pre mňa téma "božie mlyny" nie je bohvieaká sranda... A tuším ani tie hororové historky Svas a Choyisie neboli až také srandy... Tak prečo sa brániť vážnejšiemu tónu?
Není tady
Jsem hloupá!!!

Není tady

Eva36 napsal(a):
Kvítko napsal(a):
Eva36 napsal(a):
Když už nic jinýho, tak moje vina mohla být např. v tom, že jsem si blbě vybrala. Zpětně jsem si uvědomila, že se vždycky projevoval jako sobec, že mě odstrkoval, že jsem ustupovala...a že to nebylo dobře....každá si snad může najít svou parketu, kde zrovna neexceluje...Já si teda neuvědomuji nic, co by ho "omlouvalo", že mi zahnul...A on ani neuměl pojmenovat důvod...
A co se třeba týče přítele, tak ten svou manželku miluje a nechce ji ztratit, jenže se mnou je mu dobře. Tak kde hledat důvod?
Je jediný - nuda a stereotyp!
Ale ten předchozí příspěvek jsi napsala na 1*Jo, jo..i nuda a stereotyp je důvod....ale stejně by si to všichni ti nevěrní měli nechávat pro sebe a nenechat v tom plácat svoje oficiální partnery, nebo snad i děti...to je ubohost....nebo když do toho prostě vlítnou až po uši, mají mít tolik rozumu, aby si pár měsíců počkali, jak to bude vypadat dál a pak se teda rozvést, když zjistí, že konečně narazili na to pravé ořechové....ale zatím nemají prostě dělat vlny...jenže poruč emocím a hormonům...
Evo, musím s tebou souhlasit 
Není tady
Frigo napsal(a):
Teru napsal(a):
choysia napsal(a):
Mimoto si tady začínám hodně vážit vlastní maminky, která si prošla podobnýma situacema, ale s grácií.Teru a jseš si jistá, že ta grácie nebyla jen navenek ? Tady přeci nejde o to, že si někdo poklepává souhlasně na rameno nebo ne ! S některými lidmi se prostě schodneš, máš stejnou krevní skupinu.... s některými, i kdyby ses rozkrájela, tak to nepůjde. Ani nejde o to, jestli se chápeme nebo ne, jen možná o sobě už víme trošku víc...
Všichni prostě nemůžou být božský a mít![]()
Jestli jsem to pochopila dobře, neprošla jsi si tím osobně sama ani z jedné strany ? Pak tvé názory celkem chápu. Také jsem si před dvěma lety ještě říkala, že tohle mně mine ne
na 100%, ale nejmíň na 1000% a kdyby náhodou přeci jen jo, tak sbalím děti, jeho hadry a vše pošlu kurýrem k milence. Když chce drahouška, tak se vším všudy.
Pak ta situace nastala a já najednou viděla, že se děti hroutěj, já jsem také najednou zjistila, že nejsem taková hrdinka, jak jsem si myslela a vše je úplně jinak.
nebyla to jen póze, máma pózy nepěstuje.
prošla jsem si jinými, troufám si tvrdit obdobnými životními peripetiemi, ne-li horšími, které mi zanechaly následky jak na duši, tak na těle, ale... a teď si sem dosta to vše, co jsem se psala.
Není tady
Selima napsal(a):
Teru možno posunula debatu niekam inam, ale prepáčte, pre mňa téma "božie mlyny" nie je bohvieaká sranda... A tuším ani tie hororové historky Svas a Choyisie neboli až také srandy... Tak prečo sa brániť vážnejšiemu tónu?
Broučku, tady si z toho nikdo srandu nedělá, jen ta debata se opravdu posunula, kam původně neměla....
Není tady

Hej, ale mám pcoit, že chcieť ju teraz zastaviť je ako zobrať si štupeľ na Niagarské vodopády 
Není tady

choysia napsal(a):
Selima napsal(a):
Broučku, tady si z toho nikdo srandu nedělá, jen ta debata se opravdu posunula, kam původně neměla....
Myslíš ? 
Teda teorii, tu mám zmáknutou suprově taky. 
Není tady
Teoreticky umím řídit jakýkoliv dopravní prostředek...natož svůj život...jen ta praxe pokulhává...

Není tady
Frigo- Myslím to smrtelně vážně...

Není tady

tak to jsi mi uklidnila
Na základě této dnešní debaty jsem změnila své moto

Není tady
Frigo napsal(a):
tak to jsi mi uklidnila
Na základě této dnešní debaty jsem změnila své moto
![]()
![]()
Výstižný 
Aspon' že ta debata byla motivační. 
Není tady

jj, aspoň nějaká motivace... jen ta sladká kočka se nehodí, musím zas najít tu s kulometem 
Není tady
Tak Frigo, tady máš taky jedno celkem aktuální....

Není tady
Teď jsem ji "u nás" taky dávla nějaké obrázky k dobru 

Není tady
Kvítko napsal(a):
Teď jsem ji "u nás" taky dávla nějaké obrázky k dobru
To bude těma blond vlasama, že máme takový chytrý nápady. 

Ale ona je fuč...

Upravil(a) choysia (12. 7. 2006 16:31)
Není tady

nescháním... jen jsem chvíli musela sedět u telefonu a faxovat.. A rozhodla jsem se, že tu drahouškovi neuklidím a ani nevyluxuju, aby neměl zase roupy..
Není tady
Ježíši, holky, to se to tu krásně rozjelo a já nemám čas to číst 
Během pár minut odjíždím na chatu... Ale pokračujte, pokračujte a nezapomeňte přitom, že cokoliv napíšete, může být použito proti vám - Boží mlýny melou

Až přijedu, očekávám román na pokračování. Pa.

Není tady

Steličko, hezky si to užij. Taky ještě večer asi odjedu na nezaslouženou dovču...
Není tady