Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 12. 7. 2006 15:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: Boží mlýny

Kvítko: Vona na tebe pokřikovala sprosťárny? hmm No tak to je chuděra, která ti nesahá po kotníček a je si toho dobře vědoma...navoněná bída...

Upravil(a) Eva36 (12. 7. 2006 15:45)

Není tady

#177 12. 7. 2006 15:43

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Teru napsal(a):

choysia napsal(a):

Teru, já sice nepatřím mezi podvedený ženy, teda snad.
Ale chci se zeptat, proč to tady tak řešíš?
Myslím, že těch témat na nevěru je tady spousta a jsou lidi, který se v tom hrabat nechtěj, tak to tam nečtou? A třeba právě z toho důvodu si šli číst tohle téma. Tak proč to zatahovat i sem? roll

Protože tohle je diskuse... nebo ne? nebo sem má vstup povolen jen ten, kdo polituje?

A proč to tak řeším? Nevím, protože mne to zaujalo a protože si myslím, že to, jak se tady všechny vzájemně poklepáváte po ramenou a vzájemně se strašně chápete ve své nenávisti - že to je rovná cetsa do pekel.

Mimoto si tady začínám hodně vážit vlastní maminky, která si prošla podobnýma situacema, ale s grácií.

Teru a jseš si jistá, že ta grácie nebyla jen navenek ?   Tady přeci nejde o to, že si někdo poklepává souhlasně na rameno nebo ne !  S některými lidmi se prostě schodneš, máš stejnou krevní skupinu.... s některými, i kdyby ses rozkrájela, tak to nepůjde.  Ani nejde o to, jestli se chápeme nebo ne, jen možná o sobě už víme trošku víc... 
Všichni prostě nemůžou být božský a mít gloria
Jestli jsem to pochopila dobře, neprošla jsi si tím osobně sama ani z jedné strany ?  Pak tvé názory celkem chápu. Také jsem si před dvěma lety ještě říkala, že tohle mně mine ne
na 100%, ale nejmíň na 1000% a kdyby náhodou přeci jen jo, tak sbalím děti, jeho hadry a vše pošlu kurýrem k milence. Když chce drahouška, tak se vším všudy.
Pak ta situace nastala a já najednou viděla, že se děti hroutěj, já jsem také najednou zjistila, že nejsem taková hrdinka, jak jsem si myslela a vše je úplně jinak.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#178 12. 7. 2006 15:43

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36 napsal(a):

Kvítko: Vona na tebe pokřikovala sprosťárny? :\ No tak to je chuděra, která ti nesahá po kotníček a je si toho dobře vědoma...navoněná bída...

Vždyť říkám, že to nezvládala big_smile
Vyhrávat se musí umět...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#179 12. 7. 2006 15:43

Teru
♥♥♥♥---

Kvítko napsal(a):

Teru napsal(a):

choysia napsal(a):

Myslím, že těch témat na nevěru je tady spousta a jsou lidi, který se v tom hrabat nechtěj, tak to tam nečtou? A třeba právě z toho důvodu si šli číst tohle téma. Tak proč to zatahovat i sem? roll

Protože tohle je diskuse... nebo ne? nebo sem má vstup povolen jen ten, kdo polituje?

A proč to tak řeším? Nevím, protože mne to zaujalo a protože si myslím, že to, jak se tady všechny vzájemně poklepáváte po ramenou a vzájemně se strašně chápete ve své nenávisti - že to je rovná cetsa do pekel.

Mimoto si tady začínám hodně vážit vlastní maminky, která si prošla podobnýma situacema, ale s grácií.

Pardón, tak to jsem nějak nepochopila...
Tady se nikdo po ramenou nepoklepává a už vůbec se tu nesytí jakákoliv nenávist...Jestli tím chceš říct, že tvá maminka prošla nevěrou...Si taky myslím, ne, jsem o tom přesvědená, že jsem jí taky prošla s grácií a nebylo nutno zrovna měnit model.
Stačí odpustit...
U tebe to spíš pramení z dětství...nenávist k nevěře a nevěrníkům...sad

Promiň, ale jsi vážne hloupá nebo nečteš, co píšu. A´t už je to tak či tak, ani v jednom případě nemá smysl na tvé dotazy odpovídat. na to všechno je odpověď v mých dřívějších příspěvcích.

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#180 12. 7. 2006 15:44

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem taky vykřikovala, že když zahne, půjde...

Není tady

#181 12. 7. 2006 15:44

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Teru, bohužel jsem viděla tele při práci, přihospalo, rozvrátilo 3 manželství po sobě a odhopsalo.... o nic jiného tomu ( bohudík ) nešlo .....  Vím že teleti samotnému zabočil manžel, tak se hold rozhodlo , že to všem nandá ....  a nic jiného, než tele to nebylo  .... tele bez mozku ....  naštvané a chtějící si dokázat, že ona ty chlapy fakt zmákne .....  a VÍM TO JISTOJISTOTNĚ !!!!

Spíš chudák holka, co si potřebovala potvrdit, že ona je prostě kus. Kus pořádný ženský a ne kus hadru, jak jí to ukázal její nevěrný manžel....a nějak jí přitom vypadl mozek, že si to nedokázala potvrdit jinak, než že lovila...

Není tady

#182 12. 7. 2006 15:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Teru možno posunula debatu niekam inam, ale prepáčte, pre mňa téma "božie mlyny" nie je bohvieaká sranda... A tuším ani tie hororové historky Svas a Choyisie neboli až také srandy... Tak prečo sa brániť vážnejšiemu tónu?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#183 12. 7. 2006 15:45

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem hloupá!!!

Není tady

#184 12. 7. 2006 15:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36 napsal(a):

Kvítko napsal(a):

Eva36 napsal(a):

Když už nic jinýho, tak moje vina mohla být např. v tom, že jsem si blbě vybrala. Zpětně jsem si uvědomila, že se vždycky projevoval jako sobec, že mě odstrkoval, že jsem ustupovala...a že to nebylo dobře....každá si snad může najít svou parketu, kde zrovna neexceluje...

Já si teda neuvědomuji nic, co by ho "omlouvalo", že mi zahnul...A on ani neuměl pojmenovat důvod... dumbom
A co se třeba týče přítele, tak ten svou manželku miluje a nechce ji ztratit, jenže se mnou je mu dobře. Tak kde hledat důvod?
Je jediný - nuda a stereotyp!
Ale ten předchozí příspěvek jsi napsala na 1* big_smile

Jo, jo..i nuda a stereotyp je důvod....ale stejně by si to všichni ti nevěrní měli nechávat pro sebe a nenechat v tom plácat svoje oficiální partnery, nebo snad i děti...to je ubohost....nebo když do toho prostě vlítnou až po uši, mají mít tolik rozumu, aby si pár měsíců počkali, jak to bude vypadat dál a pak se teda rozvést, když zjistí, že konečně narazili na to pravé ořechové....ale zatím nemají prostě dělat vlny...jenže poruč emocím a hormonům...

Evo, musím s tebou souhlasit tummenupp

Není tady

#185 12. 7. 2006 15:47

Teru
♥♥♥♥---

Frigo napsal(a):

Teru napsal(a):

choysia napsal(a):

Teru a jseš si jistá, že ta grácie nebyla jen navenek ?   Tady přeci nejde o to, že si někdo poklepává souhlasně na rameno nebo ne !  S některými lidmi se prostě schodneš, máš stejnou krevní skupinu.... s některými, i kdyby ses rozkrájela, tak to nepůjde.  Ani nejde o to, jestli se chápeme nebo ne, jen možná o sobě už víme trošku víc... 
Všichni prostě nemůžou být božský a mít gloria
Jestli jsem to pochopila dobře, neprošla jsi si tím osobně sama ani z jedné strany ?  Pak tvé názory celkem chápu. Také jsem si před dvěma lety ještě říkala, že tohle mně mine ne
na 100%, ale nejmíň na 1000% a kdyby náhodou přeci jen jo, tak sbalím děti, jeho hadry a vše pošlu kurýrem k milence. Když chce drahouška, tak se vším všudy.
Pak ta situace nastala a já najednou viděla, že se děti hroutěj, já jsem také najednou zjistila, že nejsem taková hrdinka, jak jsem si myslela a vše je úplně jinak.

nebyla to jen póze, máma pózy nepěstuje.

prošla jsem si jinými, troufám si tvrdit obdobnými životními peripetiemi, ne-li horšími, které mi zanechaly následky jak na duši, tak na těle, ale... a teď si sem dosta to vše, co jsem se psala.

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#186 12. 7. 2006 15:47

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Teru možno posunula debatu niekam inam, ale prepáčte, pre mňa téma "božie mlyny" nie je bohvieaká sranda... A tuším ani tie hororové historky Svas a Choyisie neboli až také srandy... Tak prečo sa brániť vážnejšiemu tónu?

Broučku, tady si z toho nikdo srandu nedělá, jen ta debata se opravdu posunula, kam původně neměla....pussa

Není tady

#187 12. 7. 2006 15:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hej, ale mám pcoit, že chcieť ju teraz zastaviť je ako zobrať si štupeľ na Niagarské vodopády hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#188 12. 7. 2006 15:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Selima napsal(a):

Broučku, tady si z toho nikdo srandu nedělá, jen ta debata se opravdu posunula, kam původně neměla....pussa

Myslíš ? lol
Teda teorii, tu mám zmáknutou suprově taky. lol

Není tady

#189 12. 7. 2006 15:55

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Teoreticky umím řídit jakýkoliv dopravní prostředek...natož svůj život...jen ta praxe pokulhává...

Není tady

#190 12. 7. 2006 15:56

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo- Myslím to smrtelně vážně...sadsad

lollollol

Není tady

#191 12. 7. 2006 16:03

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tak to jsi mi uklidnila lol  Na základě této dnešní debaty jsem změnila své moto lol lol lol

Není tady

#192 12. 7. 2006 16:06

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

tak to jsi mi uklidnila lol  Na základě této dnešní debaty jsem změnila své moto lol lol lol

Výstižný lollol Aspon' že ta debata byla motivační. tummenupp

Není tady

#193 12. 7. 2006 16:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jj, aspoň nějaká motivace... jen ta sladká kočka se nehodí, musím zas najít tu s kulometem lol

Není tady

#194 12. 7. 2006 16:24

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Tak Frigo, tady máš taky jedno celkem aktuální....tummenupp
http://imgsrv1.ftipky.cz/mas_problem.jpg

Není tady

#195 12. 7. 2006 16:25

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Teď jsem ji "u nás" taky dávla nějaké obrázky k dobru big_smile

Není tady

#196 12. 7. 2006 16:28

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Kvítko napsal(a):

Teď jsem ji "u nás" taky dávla nějaké obrázky k dobru big_smile

To bude těma blond vlasama, že máme takový chytrý nápady. lollollol
Ale ona je fuč... usch sad

Upravil(a) choysia (12. 7. 2006 16:31)

Není tady

#197 12. 7. 2006 16:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zháňa guľomet...

Brita

Není tady

#198 12. 7. 2006 16:31

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

nescháním... jen jsem chvíli musela sedět u telefonu a faxovat..  A rozhodla jsem se, že tu drahouškovi neuklidím a ani nevyluxuju, aby neměl zase roupy..

Není tady

#199 12. 7. 2006 16:49

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Ježíši, holky, to se to tu krásně rozjelo a já nemám čas to číst grater
Během pár minut odjíždím na chatu... Ale pokračujte, pokračujte a nezapomeňte přitom, že cokoliv napíšete, může být použito proti vám - Boží mlýny melou big_smile big_smile big_smile
Až přijedu, očekávám román na pokračování. Pa.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#200 12. 7. 2006 16:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Steličko, hezky si to užij. Taky ještě večer asi odjedu na nezaslouženou dovču...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí