Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 12. 7. 2006 14:00

Teru
♥♥♥♥---

Re: Boží mlýny

Frigo napsal(a):

Teru napsal(a):

Frigo napsal(a):

samozřejmě, že jsem mu odpustila...  Ale já se na NĚJ fakt moc nezlobila. Spíš mi štvala ta pinda, co se ho snažila ulovit - věděla, že je ženatý, sama si prožila to, že jí manžel opustil.... Já prostě nemohla pochopit, jak někdo (kdo to sám zažil) udělat druhému totéž. Myslím si, že to pak je sobec, který myslí akorát na sebe.
Navíc - jeho znám a myslím si, že opravdu dobře a vím, že on sám by to nezačal, prostě byl uloven.
Samozřejmě, že ho neomlouvám, ale ....

Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..

nepotřebuji litovat a ani sama sebe nelituji !
a rozvedená nejsem.

Ne? Tak promiň. Mně z tvých příspěvků připadá že se lituješ.. obvykle kdo neumí odpuštět, ten se lituje. Kdyby se nelitoval, nebylo by tak těžké odpustit.

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#127 12. 7. 2006 14:06

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Teru napsal(a):

Selima napsal(a):

Teru: absolútny súhlas. Božie mlyny melú, ale nie podľa našich/vašich želaní, ale podľa trošku iných pravidiel. Až budete schopné zdvihnúť zrak od malililinkatej škvrnky na svojom živote a do zorného uhla zaberiete obraz ako celok, uvidíte možno širšie súvislosti - a aj to, že váš život je tiež len jediným dielikom puzzle...

Tak už tady máme kluby dva big_smile gloria

Jakýpak dva kluby, Teru?

Není tady

#128 12. 7. 2006 14:09

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Teru napsal(a):

Frigo napsal(a):

Teru napsal(a):

Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..

a rozvedená nejsem.

Ne? Tak promiň. Mně z tvých příspěvků připadá že se lituješ.. obvykle kdo neumí odpuštět, ten se lituje. Kdyby se nelitoval, nebylo by tak těžké odpustit.

já a litovat ? Nikdy...  Lituju akorát jí.. i když, holka včas otevřela oči.. lol  a vrátila mi ho, i když ne tak hezky, jako já jí ! lollol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#129 12. 7. 2006 14:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Humor je skvelý boží mlyn... Pomáha všetkým stranám.  Nech žije humor v oboch kluboch! storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 12. 7. 2006 14:17

Teru
♥♥♥♥---

Frigo napsal(a):

Teru napsal(a):

Frigo napsal(a):

a rozvedená nejsem.

já a litovat ? Nikdy...  Lituju akorát jí.. i když, holka včas otevřela oči.. lol  a vrátila mi ho, i když ne tak hezky, jako já jí ! lollol

A proč jsi ho brala zpátky?

...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#131 12. 7. 2006 14:26

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

no přeci, abych se mu mohla pomstít, ne ?! lol

Není tady

#132 12. 7. 2006 14:32

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

teru tummenupp

Podvedené holky, zamyslete se trošku...vždyť vaši nevěrníci nejsou snad pitomci s IQ houpacího koně, aby se nechali dostrkat někam, kam nechtějí, nebo jo? A s takovýma jste žily nebo ještě žijete? .... no to snad ne....vina v případě nevěr spočívá 1. v nevěrníkovi, 2. v podváděném a za 3. v milenci/milence. To si aspoň myslím já. A i  nevěry, která skončila rozchodem a svatbou milenky a mého bývalého se dá vytěžit. Když si ovšem uvědomím, jakých chyb jsem se měla vyvarovat já a do budoucna se sebou zvládnu pracovat....když pochopím a odpustím...

Není tady

#133 12. 7. 2006 14:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ne, ale IQ tykve lol

Není tady

#134 12. 7. 2006 14:34

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych to nebrala zas až tak vážně....roll

Není tady

#135 12. 7. 2006 14:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo a ty místa viny v případě nevěry č. 1 a 2 se dají zaměnit a nikdy nejde říct, čí že vina je ta větší. Nejmenší vinu mívá milenka, je zkrátka v nesprávném čase na nesprávném místě a když to v rodině neklape, tak se holka chytne...no....nejhorší je, že člověk si někdy může myslet, že rodina klape a ono houby...ale to už je jiná kapitola. O tom, jak muži neumějí definovat a už vůbec nezvládají vyjadřovat svoje pocity.

pro pobavení: Víte, že Bůh dal muži dvě skvělé věci?...ano...mozek a penis...ale bohužel mu dal jen tak málo krve, že vždy může používat jen jedno big_smile

Není tady

#136 12. 7. 2006 14:37

BB
♥♥♥♥♥♥-

Frigo , taky to chápu .... někam tu zlobu člověk nasměrovat musí. A buď bude nesnášet  svého chlapa ( a co pak s ním, když je to takový idiot, že .... ???  jedině se rozvést  ...  ) a nebo pindu ....  to je daleko přijatelnější řešení.  Já myslím, že takové ty smířené a chápavé a obětavé a vůbec takové ty absolutně kladné  ( viz teru ) ...... to už ani není člověčí ....  ty mají nad hlavou svatozář.   gloria   a někdy mi právě takové lezou na nervy. Emoce jsou jaké jsou , rozumově těžko ovlivnitelné  a když člověk nenávidí " tu krávu, která mu udělala z domácnosti kůlničku nadříví ..." tak ji hold nenávidí a tisíckrát si může vysvětlit, že dotyčná chudinka za to nemůže a že ve výsledku si za to může člověk sám, protože  si v podstatě vybral omylného chlapa i s jeho slabostmi, který hold neudržel toho svého v gatích .....  a dotyčná si ho zaháčkovala tak,  že už nedokázal vycouvat. A manželka  většinou všechno zvládne, všechno vydrží, a už se mu taky okoukala ... kdežto pipina je sama bez něj úplně bezradná ......   

Krucič, kruciš ...... teď jsem přemýšlela, že jsem se nechala vytočit kravinou a všechno smažu ....   ale nesmažu ......   nedospěla jsem ještě k oné odpouštějící  a všechápající dokonalosti  .......

BB

Není tady

#137 12. 7. 2006 14:41

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

TAky mě to točí!!!
Kdož si bez viny, hoď kamenem???

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#138 12. 7. 2006 14:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

BB krásně napsané a přesné!!!

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#139 12. 7. 2006 14:43

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Evi, já bych to netvrdila tak striktně: za prvý, za druhý...
a možná bych spíš ani nepoužila slovo vina, ale chyba
a pokud to vezmu ještě jinak - tak ať milenka udělala cokoliv (konkrétně ta naše je úžasná manipulátorka) tak to neudělala, aby mi ublížila, ale aby si urvala kousek štěstíčka a další otázkou je, jestli to co dostala je to co chtěla a chce.
Ale ať přemýšlim jak přemýšlim tak stále vidim i spoustu pozitivních věcí, který mi to všechno přineslo. A kdybych měla volit a mohla se vrátit do doby před - tak bych to neudělala.

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#140 12. 7. 2006 14:48

BB
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

Jo a ty místa viny v případě nevěry č. 1 a 2 se dají zaměnit a nikdy nejde říct, čí že vina je ta větší. Nejmenší vinu mívá milenka, je zkrátka v nesprávném čase na nesprávném místě a když to v rodině neklape, tak se holka chytne...no....nejhorší je, že člověk si někdy může myslet, že rodina klape a ono houby...ale to už je jiná kapitola. O tom, jak muži neumějí definovat a už vůbec nezvládají vyjadřovat svoje pocity.

pro pobavení: Víte, že Bůh dal muži dvě skvělé věci?...ano...mozek a penis...ale bohužel mu dal jen tak málo krve, že vždy může používat jen jedno big_smile

No jo, Evo, ale co když to v rodině klape, všichni jsou v pohodě a objeví se mladší tele s VEEEELICE  OBDIVNÝM a psím pohledem ??? Kdo doma vyrábí ty soustavné obdivné pohledy i po 20ti letech a udržuje svůj protikus na piedestalu obdivu a chvály???? To snad asi nikdo .....  a když ti chlapi tak těžce odolávají !!!!!  Můj kdysi šéf měl zlatou manželku, 2 děti, dům na venkově  a přesto se o něj pokoušela velice urputně vdaná kolegyně s tím, že jeho manželka nemá odpovídající úrověň a ON  = VELIKÁN by si zasloužil  adekvátní zázemí na úrovni, kterou by mu poskytla jedině ONA sama  .......   vím, že neodolal    ale naštěstí u něj zvítězil zdravý rozum a  nezkomplikoval sobě , dětem a své ženě  život rozvodem ..... i když dotyčná se fakt snažila ......

BB

Není tady

#141 12. 7. 2006 14:53

Teru
♥♥♥♥---

BB napsal(a):

Frigo , taky to chápu .... někam tu zlobu člověk nasměrovat musí. A buď bude nesnášet  svého chlapa ( a co pak s ním, když je to takový idiot, že .... ???  jedině se rozvést  ...  ) a nebo pindu ....  to je daleko přijatelnější řešení.  Já myslím, že takové ty smířené a chápavé a obětavé a vůbec takové ty absolutně kladné  ( viz teru ) ...... to už ani není člověčí ....  ty mají nad hlavou svatozář.   gloria   a někdy mi právě takové lezou na nervy. Emoce jsou jaké jsou , rozumově těžko ovlivnitelné  a když člověk nenávidí " tu krávu, která mu udělala z domácnosti kůlničku nadříví ..." tak ji hold nenávidí a tisíckrát si může vysvětlit, že dotyčná chudinka za to nemůže a že ve výsledku si za to může člověk sám, protože  si v podstatě vybral omylného chlapa i s jeho slabostmi, který hold neudržel toho svého v gatích .....  a dotyčná si ho zaháčkovala tak,  že už nedokázal vycouvat. A manželka  většinou všechno zvládne, všechno vydrží, a už se mu taky okoukala ... kdežto pipina je sama bez něj úplně bezradná ......   

Krucič, kruciš ...... teď jsem přemýšlela, že jsem se nechala vytočit kravinou a všechno smažu ....   ale nesmažu ......   nedospěla jsem ještě k oné odpouštějící  a všechápající dokonalosti  .......

No jo, to by bylo krásné být dokonalá. Nevztekat se v ramvaji nad smradlavýma spoluobčanama, kteří do vás celou cestu šprtají taškou nebo šlapou na nohu... nevztekat se nad kolegy, kteří se tváří, že nechápou, co obnáší vaše práce a chtějí po vás věci, které jsou "pod úroveň... nevztekat se nad přítelem, který odmítá pochopit, že vás něčím zraňuje, i když už jste mu to stokrát vysvětlili... nevztekat se nad rodiči, kteří odmítají připustiti, že jste dospělí a to už docela dlouho... nevztekat se nad tím, že ... já vztekám docela dost, někdy i nad vážnějšími všcmi, než jsou prkotiny, které jsem zmínila. Ale už vztekám tak nějak víc povrchově... stejně jako vy jsem si myslela, že pokud se přestanu vztekat, přestanu smutnit, tak vlastně přestanu prožívat život, protože přestanu být emocionální a k emocím nepatří jen smích, ale i pláč. Takže jsem všechno strašně prožívála, každému to vykládala, hledala pochopení u těch, kteří měli podobné starosti, probírala to s holkama na kafi... jenže mi bylo hůř a hůř a těch negtivních emocí bylo víc a víc a bylo víc a víc lidí, na které bych nejraději seslala morovou ránu... a pak jsem to zarazila. ne ze dne na den a navíc stále to neumím pořádně, ale domítám si kazit život pláčem a nenávistí a to ještě vůči těm, kteří ani příliš nezargeistrovali, že jsem na světě (jako např. milenky ženatých mužů - být to můj případ). emoce jsou tady od toho, aby se prožily, aby nám ulevily a aby pak na ně bylo zapomenuto. ne od toho, abychom v sobě dva roky po rozvodu živily naději, že si ta pinda zláme obě nohy... Tady už nám emoce nepomáhají, tady už nám škodí a brání žít život, protože nás strhávají zpět do proudu sebelítosti, nenávisti, obviňování... zní to jak poučka, ale já jsem si na vlastní klži ověřila, že vše zlé, co se mi stalo, mne ve finále obohatilo o něco jiného a zaobírat se stále dokola tím, co mi kdo udělal a o co mne kdo připravil je zbytečné. Raději si vynahradím vše to, o co jsem byla "ochuzena" a každou slzu nahradím aspoň dvěma úsměvy.
Ale k tomu musí člověk dojít tak nějak sám, tohle jsou nepřenosné zkušenosti...

Takže holky, v zásadě máte dvě možnosti - dále se zaobírat tím, jak by to bylo krásné, kdyby té vasší sokyni váš BM udělal totéž co vám, aby ta mrcha viděla, jak vám bylo... a nebo se skutečně kvalitně pomstít tím, že začnete žít svůj život, budete šťastné a váš BM vám bude totálně ukradený. protože váš nový život bude natolik naplněný, že nebudete mít čas na myšlenky typu - rakovinu na ni. Budete mít čas jen na sebe, své přátele, své děti, nového partnera... spokojené myšlenky.

...

Není tady

#142 12. 7. 2006 14:53

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Nemyslím si, že by měla být vina na obou stranách, mnohdy je rodina naprosto v pohodě, tak proč hledat důvod manželovi nevěry v sobě???

Není tady

#143 12. 7. 2006 14:54

Jana22
♥♥-----

Teru, nemyslím si, že by sa mi žilo lepšie, keby som sa nasilu snažila odpúšťať, ak to tak necítim. K depke z rozvodu a krachu niečoho, na čom mi záležalo, mám ešte pridávať nejaké sebapresviedčanie, že takto to má byť, je to v poriadku a treba všetko zlé odpustiť? Tak tohto nie som schopná. Som len normálna podvedená žena, ktorej je z toho všetkého nanič. Nechcem si to pestovať donekonečna. Bola by som oveľa radšej, keby so mnou emócie takto nelomcovali. Ale nebudem pokrytecká. Ja to cítim takto.

Neriešim, čia je to vina. Každopádne som nechcela, aby koniec bol taký, aký sa stal. Mám právo byť nespokojná, tak som. Keď čas otupí moje jazvy, verím, že to bude iné. Teraz si svoje emócie musím prežiť, aby zovšedneli a ja som to v zdraví prežila.

BB) dobre, že si to nezmazala. Uľavilo sa mi. Dokonca som sa usmiala. Vďaka.

Není tady

#144 12. 7. 2006 14:55

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

O to tady, Teru, ale vůbec nešlo...
Normální ženská si na nějakou milenku ani nevzpomene, na tož aby na ni myslela pořád a zaobírala se tím...

Není tady

#145 12. 7. 2006 14:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jáji, toto je suuuuper. Môžem ťa občas aj niekde citovať? bez irónie, toto by mali vyučovať v škole života...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#146 12. 7. 2006 14:56

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

BB: obdivné pohledy...ano...ano....taky jsem to nezvládala vyrábět smile ... jo a svatozář? No, já sice vědomě "naši" milenku nějak neodsuzuju, docela jí jsem i vděčná, protože ona se stala novou manželkou mého bývalého a teď se se mnou na střídačku stará o naše dítě (12 let, týden u otce, týden u mně, vynutil si to otec, aby nemusel platit výživné, do doby, než jsem výživné chtěla, tak se nijak intenzivně nezajímal)....já jí vlastně lituju, protože ona sedla na lep tomu, čemu jsem přesně sedla před x lety já....takže já k ní fakt nenávist nechovám...ale....krátce po tom, co mi došlo, že můj muž a ona jsou milenci, tak se mi zdál sen...a já na té holčině klečela a mlátila jsem její blonďatou hlavinkou o beton tak, až krev stříkala všude kolem....a ráno jsem se vzbudila né zpocená hrůzou, ale s pocitem dobře vykonané práce .... asi bych se možná měla stydět, ale tak to prostě bylo....

A klobouk dolů před tvým šéfem, aspoň nezničil život rodině.....já si říkám, že když nevěra, kdy jde o sex (a hlavně o sex), tak si ti nevěrní mají udržet svoji úroveň a nekomplikovat svým zákonitým protějškům, dětem, rodičům apod. život tím, že se nechají se svým milencem/milenkou vidět, nechají je volat jim domů, nechávají si účtenky od hotelů v kapsách, najednou se přehnaně holí a vůbec o sebe pečují.....když chtějí, tak mají být nevěrní kultivovaně. jenže spousta to nedokáže, bohužel. A pokud jsem nevěrná, že vztah nefunguje...tak to je pak lepší z toho legálního vztahu normálně vycouvat...což taky nedokážou všichni....

Není tady

#147 12. 7. 2006 14:57

Teru
♥♥♥♥---

Frigo napsal(a):

ne, ale IQ tykve lol

Hele Frigo, nejsem si jistá, ale mám takový dojem, že ty se o svém manželovi vyjadřuješ jako o impotentovi... pokud se nemýlím?? Pokud to nejsi ty, tak se omlouvám, pokud ano, pak se mstíš jen sama na sobě, pokud jsi s mužem, se kterým nejsi šťastná... a když už to tedy vše převádíš na pocity té pindy - je to v tom případě pro ni dvojí vítěztví, ne?
Nechceš si najít nějakého muže, se kterým bys mohla být šťastná, abys konečně zapomněla na tu "pindu"?

...

Není tady

#148 12. 7. 2006 15:00

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Selimo, vůbec si nepřipadám, že to co píšu je tak úžasný lol ale klidně cituj

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#149 12. 7. 2006 15:00

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Kvítko napsal(a):

Nemyslím si, že by měla být vina na obou stranách, mnohdy je rodina naprosto v pohodě, tak proč hledat důvod manželovi nevěry v sobě???

Když už nic jinýho, tak moje vina mohla být např. v tom, že jsem si blbě vybrala. Zpětně jsem si uvědomila, že se vždycky projevoval jako sobec, že mě odstrkoval, že jsem ustupovala...a že to nebylo dobře....každá si snad může najít svou parketu, kde zrovna neexceluje...

Není tady

#150 12. 7. 2006 15:01

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

vy co verite v bozi mlyny a prejete "je" tem druhym, kteri vam ve vasich ocich zpusobili utrpeni...nikdy vas nenapadlo, ze to vase utrpeni jsou vase bozi mlyny? mozna vy jste se neceho dopustili v minulosti, co nebylo tak uplne kosher? at si kazdy sahne do sveho svedomi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí