|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Svas: My už jsme ten obchod zavřeli, lidi tam byli strašně zlý. A pak ty nový zákony atd. Ale to je vedlejší.
Mně tam taky přepadli. Na ulici nebyla samozřejmě ani noha. Nebudu to moc pitvat, taky nic moc příjemnýho.
Já ty chlapi dokonale popsala, byli dva. Ten jeden byl pokerovanej v celým obličeji, na ten ksicht v životě nezapomenu. Policajtům jsem řekla, co si koupil za cigára, i peněženku a to, co jsem viděla, že má.
Toho jednoho mi přivedli až do obchodu, abych potvrdila, že to je on. Byl. Samozřejmě byl propuštěn. Nic nešlo dokázat...
Nejhorší bylo, že ON mi tam pak chodil denně, já jsem se tak strašně bála, pak jsem tam vůbec nemohla bejt sama.
Ale teda proti tomu, co ta chudák paní...to je úplně příšerný....Tak snad jí bude líp...
Není tady
Tak to se tedy nedivím, že ses v tom obchodě bála. Mně trvalo dost dlouho, než jsem tam byla schopná jenom vstoupit, abych ten binec uklidila. A vždycky tam musel se mnou někdo jít, prostě blok a nešlo to. Víš, mně prostě přijde příšerný, že ty se snažíš, vynakládáš svou práci a prostředky a co si budeme povídat, rozjet ten obchod stojí hodně peněz. A pak přijde nějakej hajzl a jsi to ty, kdo vycouvá, zavře, protože se bojí, o všechno přijde a ten šmejd je dokonale vysmátej a nikdo na něj nemůže.
Není tady
Svas: Přesně tak, člověk nemůže bejt v klidu ve svým, v tom co si vydřel. Vklad mě stál skoro půl milionu, práce od rána do večera a pak ti to někdo zkazí. I tu chut' vůbec pokračovat. Ale já dopadla dobře, u tebe to bylo daleko horší, to se nedá srovnávat. Ale potkat dneska toho chlapa, tak se asi pos... strachy.
Není tady
to by mě zajímalo co by na tohle řekla Pan....jako že se člověk snaží postavit se na vlastní nohy vybudovat si pro sebe NECO a pak přijde nějakej hajzl...
Upravil(a) adra (12. 7. 2006 10:34)
Není tady
adra napsal(a):
to by mě zajímalo co by na tohle řekla Pan....
Mně ne, Adro. Na to může říct něco jen ten, kdo to zažil. Nemyslíš? Objektivní názor je trošku mimo. 
Na tohle se totiž nic moc říct nedá. Co bys k tomu chtěla dodat?
Není tady
no myslela jsem to tak že ne vždy právě má ona pravdu.
na všechno "zná" odpověd tak by mě zajímalo jak by vysvětlila proč se tohle někomu děje.
Není tady
adra napsal(a):
no myslela jsem to tak že ne vždy právě má ona pravdu.
na všechno "zná" odpověd tak by mě zajímalo jak by vysvětlila proč se tohle někomu děje.
Jednoduše řečeno, souhlasíš s tím, co jsem napsala. 
Není tady
áááááno:-))))
jednoznačně
Není tady

holky, na tohle odpověď nejspíš nemá... nebožeby byla na dovče ? 
Není tady
Stelička, niektoré baby moralizujú. Ja ti rozumiem, moje pocity k bývalému a tej jeho sú úplne rovnaké. Vôbec sa nehanbím za to, že ich nenávidím a pripadá mi nenormálne, aby som sa s tým skrývala a sama seba tlačila do polohy, ktorá mi je neprirodzená. Viem, že čas je najlepší lekár. Možno neskôr to budem vnímať inak, ale teraz by mi tie mlyny urobili veľkú radosť! Keby som mohla, tak im aj pomôžem. Myslím, že je zdravšie stres a zlosť nejako vyventilovať, aby si človek neprivodil žalúdočné vredy alebo ešte niečo horšie.
Není tady

Jana22 napsal(a):
Stelička, niektoré baby moralizujú. Ja ti rozumiem, moje pocity k bývalému a tej jeho sú úplne rovnaké. Vôbec sa nehanbím za to, že ich nenávidím a pripadá mi nenormálne, aby som sa s tým skrývala a sama seba tlačila do polohy, ktorá mi je neprirodzená. Viem, že čas je najlepší lekár. Možno neskôr to budem vnímať inak, ale teraz by mi tie mlyny urobili veľkú radosť! Keby som mohla, tak im aj pomôžem. Myslím, že je zdravšie stres a zlosť nejako vyventilovať, aby si človek neprivodil žalúdočné vredy alebo ešte niečo horšie.
100% souhlasím. Naopak si myslím, že ten, kdo toho kdo mu ublížil dál má rád a tvrdí, že je rád, že se to tak stalo, tak není normální nebo lže.
Není tady
Frigo nenávist plodí jen další nenávist, to je začarovaný kruh.
tys přece musela svýmu chlapovi taky odpustit, když jsi ho vzala zpátky, ne?
Není tady

samozřejmě, že jsem mu odpustila... Ale já se na NĚJ fakt moc nezlobila. Spíš mi štvala ta pinda, co se ho snažila ulovit - věděla, že je ženatý, sama si prožila to, že jí manžel opustil.... Já prostě nemohla pochopit, jak někdo (kdo to sám zažil) udělat druhému totéž. Myslím si, že to pak je sobec, který myslí akorát na sebe.
Navíc - jeho znám a myslím si, že opravdu dobře a vím, že on sám by to nezačal, prostě byl uloven.
Samozřejmě, že ho neomlouvám, ale ....
Není tady
Tak já vím taky o jedné, co u ní ty mlýny fakt zamlely... odtáhla manžela od rodiny se 4 dětma (jedno navíc postižené), v době, kdy byla manželka v porodnici s posledním... a pak ještě několikrát šla po ženatém... teď je několik let vdaná a to samé jí dělá jiná... už rok zápasí šíleným stylem o manžela... zatím zůstává, ale ona je s nervama na dně...
Tak doufám, že melou i v ostatních případech... na mého chlapa teď doráží baba, která žije 12 let s přítelem, se ženatým milencem otěhotněla v době, kdy zrovna otěhotněla jeho manželka a tak šla "chudák malá" na potrat, ale pořád to s ním táhne a teď ještě docela hnusně doráží na mého manžela, kterému to lichotí a tak s ní flirtuje... a na moje obavy reaguje, že má rád mě a že to byl jen flirt... a že přestal... ale ona se pořád hlásí a pokaždé nezapomene se něčím připomenout... leze mi mráz po zádech...
Není tady
Tak jsem se prokousala všemi příspěvky a taky bych se ráda zapojila do diskuse.Myslíte, že boží mlýny melou i v následujícím případě.
Muž si našel milenku.U mě nepochopení, u svého bratra a celé jeho rodiny, velké pochopení.Podporují ho v novém vztahu, vytváří mu zázemí, 1/2 roku mu posílali SMS, ať ode mě odejde, že s nima a s ní bude šťastný,nakonec mu nabídli bydlení u nich (ve městě 100 km vzdáleném) a muž odešel.Dnes tam hostí nejen muže, ale občas i jeho milenku a všichni jsou šťastní, že se mě zbavili.
Plně chápu Steličku, i já jsem pronášela slova zloby. Vím, že muž je svéprávný, ale, když máte kolem sebe , tak silnou podporu, no nevyužijte to.........
A že bych já měla pocit, že za to můžu, tak to tedy nemám.
Není tady
Frigo napsal(a):
Jana22 napsal(a):
100% souhlasím. Naopak si myslím, že ten, kdo toho kdo mu ublížil dál má rád a tvrdí, že je rád, že se to tak stalo, tak není normální nebo lže.
Ježíš holky, ale přesně tady o to jde! Přesně o to KDO je ten kdo ublížil! Skutečně nějaká cízí osoba a nebo váš vlastní manžel? To si myslíte, že ta milenka má nějaký kouzelný nápoj, kterým odloudí jinak skvělého manžela a otce rodiny? Jak by mohla (i kdyby se hodně snažila) odloudit někoho, kdo nechce být odlouzen?
jasně, je těžké si přiznat, že jste milovaly člověka, který vás asi až tak ne, když od vás odešel. Věřím, že je těžké nenávidět člověka, jehož tvář vidíte ve tváři svých dětí, se kterým jste prožily spoust let a kterému jste důvěřovaly, alw občas je třeba zapojit rozum.
Já nevěřím, že nějaká současná manželka vašeho BM má vítězoslavný pocit - to je vaše vlastní představa, kterou jste si utvořily na základě toho, že jste se rozhodly, že váš manžel je něco jako první cena v souboji mezi vámi dvěma... já osobně si myslím, že současné manželce vašeho BM jste buď naprosto ukradené, protože vy nejste to, co ona ve vztahu k němu řešila či řeší, nebo jí je stejně nepříjmené se s vámi potkávat, jako je to vám.
V zásadě si tady rozvedené paní utvořily klub, ve kterém se vzájemně utvrzují v postoji, že BM je osel, který naletěl té strašné mrše, rozvracečce rodin, která udělala vše proto, aby vám ublížila a vaše děti připravila o otce. A pokud do toho klubu někdo přijde s názorem, že je to třeba jinak, pak prostě moralizuje a plácá nesmysly.
Každopádně já nevidím, že by tady někomu pomohlo slyšet - jéé, ty chudinko, ten tvůj osel taky naletěl nějaké harpii - naopak vidím, jak i ženy, které jsou rozvedeny již dlouho a navázaly nové vztahy, stejně stále řeší minulost, stále se vracejí k pocitum nenávisti a ublíženosti - zkrátka, jak, i když se tak tváříte, to rozhodně nemáte dořešeno. A jak vás potěší každé škobrtnutí, které potká novou paní Oslovou...
A je mi z toho moc smutno, rptože si říkám, jestli by se vám nežilo lépe, kdybyste tuto kapitolu uzavřely, odpustily... je to možné. Je možné odpustit člověku, který vám ublížil a věřte mi, že se pak cítíte mnohem lépe a mnohem lépe pak fungujete v novém vztahu.
Mně se s bývalým přítelem stala dost hrozná věc... a dokázala jsem se s tím smířit, odpustit mu a tím pádem na něj i zapomenout. Ba co víc, dokázala jsem vidět to pozitivní, co mi ona zkušenost vnesla do života dnes. A přitom to, co se stalo, nebyla pouze jednorázová záležitost a ze zdravotního hlediska jsem tím ovlivněna dodnes - a přesto vím, že mi nijak nepomohlo bývalého přítele nenávidět a sesílat na něj hromy blesky.
Ovšem každý jsme svého štěstí strojvůdce a pokud dáme přednost tomu brečet nad rozlitým mlíkem, místo abchom to utřely a příště pořídily mlíko v lepší flašce... není rady ani pomoci.
Když jsem trpěla obdobnými pocity jako vy aněkdo moudrý mi vykládal to, co já teď vám, jen jsem kroutila hlavou a nevěřila. Pak jsem to jednoho dne pochopila a říkám si, že když to mohla pochopit taková žába jako já, vy, dospělé ženské bytse to mohly pochopit taky.
T.
Není tady
Frigo napsal(a):
samozřejmě, že jsem mu odpustila... Ale já se na NĚJ fakt moc nezlobila. Spíš mi štvala ta pinda, co se ho snažila ulovit - věděla, že je ženatý, sama si prožila to, že jí manžel opustil.... Já prostě nemohla pochopit, jak někdo (kdo to sám zažil) udělat druhému totéž. Myslím si, že to pak je sobec, který myslí akorát na sebe.
Navíc - jeho znám a myslím si, že opravdu dobře a vím, že on sám by to nezačal, prostě byl uloven.
Samozřejmě, že ho neomlouvám, ale ....
Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..
Není tady

Frigo napsal(a):
Jana22 napsal(a):
Samozrejme, že pár dní po tom, čo ti niekto ublížil, mu nebudeš posielať kytice a ďakovné listy, ale keď cítim(a teraz to nemusí byť prípad Steličky, ale povedzme, že ona to tu rozpútala...), že v niekom buble strašná zatrpknutosť a nenávisť niekoľko ROKOV po tom, čo sa tieto veci stali, tak ho poľutujem, lebo je jasné, že tým najviac škodí sám sebe. Ak má zlosť, tak nech ju ventiluje, ale ak ju v sebe zbiera a pestuje si desaťročia, praskne mu žlčník
(Alebo aj horšie veci) Emócie sa dajú aj ovládať alebo trochu kormidlovať a dospelý človek by to mohol zvládnuť...
Není tady
nějak se nám ta diskuse zvrhla v to, zda z něvěry vinit muže, nebo jeho milenku? :-) pořád si myslím, že ženáč (ne milenka!) má mít ohledy na svoji rodinu, děti, manželku, další příbuzné. to on s nimi žije, zná je a vidí jejich trápení. žena je (většinou :-)) schopna muže svést k jednorázovému sexu, ale věřím tomu, že pokud to onen muž dotáhne až k rozvodu, musí mít důvod i v původní rodině.
Není tady

Teru napsal(a):
Frigo napsal(a):
Samozřejmě, že ho neomlouvám, ale ....Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..
nepotřebuji litovat a ani sama sebe nelituji !
a rozvedená nejsem.
Není tady

Teru: absolútny súhlas. Božie mlyny melú, ale nie podľa našich/vašich želaní, ale podľa trošku iných pravidiel. Až budete schopné zdvihnúť zrak od malililinkatej škvrnky na svojom živote a do zorného uhla zaberiete obraz ako celok, uvidíte možno širšie súvislosti - a aj to, že váš život je tiež len jediným dielikom puzzle...
Není tady
Frigo napsal(a):
Teru napsal(a):
Frigo napsal(a):
Samozřejmě, že ho neomlouvám, ale ....Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..
nepotřebuji litovat a ani sama sebe nelituji !
a rozvedená nejsem.
Frigo- Já tě nelituju 

Není tady

choysia napsal(a):
Frigo napsal(a):
Teru napsal(a):
Ach jo, opravdu je mi tě líto. Řekla bych, že rozvod určitě není to nejhorší, co tě v životě potkalo..nepotřebuji litovat a ani sama sebe nelituji !
a rozvedená nejsem.Frigo- Já tě nelituju
![]()
aspoň někdo 

Litovat sama sebe je pěkná blbost..
Není tady
Selima napsal(a):
Teru: absolútny súhlas. Božie mlyny melú, ale nie podľa našich/vašich želaní, ale podľa trošku iných pravidiel. Až budete schopné zdvihnúť zrak od malililinkatej škvrnky na svojom živote a do zorného uhla zaberiete obraz ako celok, uvidíte možno širšie súvislosti - a aj to, že váš život je tiež len jediným dielikom puzzle...
Tak už tady máme kluby dva

Není tady