Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 7. 2006 14:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Boží mlýny

Vieš, Steli, ja by som s kliatbami a želaním zlého opatrne, ono sa to všetko vráti tebe hmm je to tak skrátka zariadené. A pokiaľ naozaj došlo k nejakému svinstvu, tak myly zamelú, neboj. Otázka je, ako si tie mlyny predstavuješ... Mne sa to hovorí, ja som sa stretla s BM na stretávke bývalej partie po asi 6-7 rokoch a celý čas mi rozprával svoje životné peripetie, ako ho tá mrcha(moja následníčka) obrala o všetko, klamala, mal zdravotné problémy, atď. Až som ho musela stopnúť a pirpomenúť mu, že som sa prišla zabaviť. A lámala som si hlavu, či mi to prineislo radosť a uspokojenie. A vieš že nie? Trošku som si povedala, že teda tie Božie mlyny asi ešte neznárodnili, ale inak - citovo- mi to bolo viac-menej už fuk. Dokonca som si povedala: So mnou sa rozišiel, chlapcovi zbabral život, tak keby to bolo bývalo apsoň na niečo dobré.. Keby aspoň našiel naozaj životnú lásku,ako si myslel, ale takto...? Veľa vecí zbúraných, a prakticky zbytočne? Ale potom som si povedala: Zbytočné to nebolo. Chlapec na to asi čiastočne doplatil, ale ja som rozchodom dostala veľa nových šancí, ktoré som využila. Aj momentálne pracujem v zahraničí-pri ňom by som sa tam nedostala- mám krásny vzťah, som spokojná, šťastná. On je sám(vždy tvrdil, že nevie byť sám, a správal sa podľa toho), robí to, čo nikdy robiť nechcel, býva v menšom byte než predtým(väčší musel predať na splatenie dlhov, čo ona narobila), má trvalé zdravotné problémy a pribral. Ale na svadbe jeho dcéry sme si fajn pokecali, ibaže som odišla trochu skôr - môj drahý sa ma už nevedel dočkať... To sú podľa mňa Božie mlyny, a mimochodom - mala by si zosielať rakovinu naňho, nie na ňu, keď už teda silou-mocou chceš burcovať kozmické sily. Ona ti hádam nikdy nič nesľubovala, nie? Prečo sa nenaštveš na toho, kto ťa sklamal? Možno až tak, že ti začne byť ukradnutý...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 11. 7. 2006 14:18

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Selimo, já rozumem moc dobře vím, že naštvaná bych měla být jen na něj. Jenže mě to tenkrát tak moc bolelo a bylo třeba rozumně vyřešit děti - zvládnout komunikaci s ním, předávání dětí, peníze atd. A proto jsem tenkrát jaksi vědomě přetransformovala veškerou zlost a nenávist na ni - prostě jaksi uměle udělala to jablko sváru z ní. Ji nenávidím tak moc, že ji nesmím vidět - kdykoliv ji zahlédnu, mám depku. S ním se bavím vcelku bez emocí, někdy schválně natahuji hovor (nečiní mu to problémy), aby to ji štvalo. Ale jak říkám, rozumem a s nadhledem vím, kde byl problém.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#53 11. 7. 2006 14:21

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Stelička napsal(a):

Frigo napsal(a):

jenom ???    lol

Frigo, vážně jsem v tom nejhorším stádiu po zaklapnutí domovních dveří řvala: "Proklínám tě, mrcho, rakovinu na tebe." Teď už se na to dívám z nadhledu a trochu se stydím.

Steličko, to není nejlepší, cos mohla udělat. Ona se takováhle "přání" vracejí zpátky k tomu, kdo je vyslovil, víš a to není nikdy dobře.

Jo, Heleno, z toho mám strach. Proto na sebe nejsem hrdá. A taky si myslím, že Boží mlýny nejdou přivolat.

Není tady

#54 11. 7. 2006 14:21

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Steli, to ani nejde vynechat milenku...já ji taky z duše nenávidím a to manžel zůstal doma. A taky vím, že ona bytostně nenávidí mě, takže mě musela taky stokrát proklít, že já vlastně manžela "držím" doma...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#55 11. 7. 2006 14:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak skús popracovať aj s emóciami, keď to rozum berie. Pomaly sa skús odpútať od neho, od celého vzťahu, rozchodu, od nej - od všetkého. Bolo by smutné, keby si si tie negatívne emócie pestovala do dôchodku... Nie kvôli nim, ale kvôli tebe samej. Otráviš si tým len vlastný život, ver mi. Skús si hľadať vlasntý život, najprv sólo a potom možno aj niekoho iného, kto v tvojom srdci nahradí túto sebadešturktívnu kombináciu on+ona=Božie mlyny. Až sa budeš zaoberať viac sebou a deťmi ako nimi, máš vyhrané. a ver mi, že v takýchto karamboloch neexistujú víťazi, všetci sú porazení... Ide o to, čo si ktorý porazený z toho odnesie do budúcnosti...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 11. 7. 2006 14:24

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Stelička napsal(a):

Kvítko napsal(a):

Jen na ni se to nejspíš minulo účinkem...každý svého štěstí strůjce...
Jsem si taky vytrpěla a jěště vytrpím, když si představím, co mě čeká...Nesnáším pomluvy a teď půjdu do velkého kolektivu, tak se mám na co těšit...
Takové slogany typu: Jak s ním mohla zůstat, po tom všem, co jí udělal...apod :-(((

Do velkého kolektivu? Měníš práci nebo nastupuješ po mateřské?

Měním. Tady jsem sama v kanclu v jedné pobočce, jiné jsou v jiných městech a já husa se pouštím do něeho jiného...už jsem to psala, půjdu dělat učitelku odborného (po*ného) výcviku big_smile grater
Samé baby a všechny mě znají, jen já je ne...Už se vykládá, že tam jdu a při tom tam znám jen jednu a od vidění...No, jsem prostě VIP dumbom

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#57 11. 7. 2006 14:26

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez

Steličko, proč si myslíš, že za tvůj rozvod může milenka a ona by měla být potrestaná? pomineme-li, že rozpad manželství jsou odpovědni oba partneři - ten, kdo tě podváděl byl tvůj muž, ne ona. tvůj BM přece není nesvéprávný, ne? takže pokud budou boží mlýny někoho trestat, měl by to být on?
Steličko, přestaň na něj myslet ať v dobrém, či zlém. má svůj život a ty svůj. mysli na sebe. tvé štěstí nesmí být odvislé od neštěstí druhých!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#58 11. 7. 2006 14:26

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Steličko, přece nemůže jen ONA za to, že spolu s manželem už nejste? Vůbec nechci, aby to vyznělo, že se někoho, kdo zničí rodinu zastávám, ale na to musí být dva, ne?
A jak už tady holky psaly, ty kletby a přání zlýho by člověk neměl říkat, já bych se toho taky bála, že se to otočí proti mně. Připadá mi to jako rouhání.  Když se nad tím zamyslíš, tak přát někomu něco zlýho je stejný, jako mu to provést.
Ona ti vzala manžela.
Ty jí přeješ nemoc. I když to v danou chvíli tak nemyslíš, tak to řekneš. Co je horší?
Promin', nemyslím to nějak zle, jen bych se toho fakt bála....smile

Není tady

#59 11. 7. 2006 14:28

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Selimo:
Mám pocit, že oni jsou vítězi. Setsakramentsky jim všechno vychází, až se mi to nezdá možné. Ale aby sis nemyslela, já se jimi donekonečna nezaobírám, je to už dlouho, co odešel a nebýt mi na očích kvůli dětem, tak jsem v pohodě. Jen tím, že ta děcka tam chodí a vlastně nosí informace, o které jinak nestojím, tak tím se to rozdrasává.
Vím, že problém je v tom, že mi se nepodařilo najít tu náhradu, čímž strádám a pak závidím.

Upravil(a) Stelička (11. 7. 2006 14:29)

Není tady

#60 11. 7. 2006 14:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa to podarilo až po 7 rokoch niekedy priam zúfalého hľadania, vo chvíli, keď som už nehľadala. Aj keď je pravda, že som si to nikdy nedefinovala ako "náhradu" a tobôž nie niečo podobné. Nechcela som ho nazad ani za nič a ani nikoho, kto by sa mu čo len trochu podobal. preto som sa asi bála "normálnych" vzťahov a vyhýbala som sa im. A ak ťa rozhodí, čo ti deti hovoria, nie si v pohode ani náhodou. Sorry, ale je to tak. Nehľadaj náhradu, ale najprv vnútornú vyrovnanosť a pohodu.

Upravil(a) Selima (11. 7. 2006 14:33)

Brita

Není tady

#61 11. 7. 2006 14:33

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo a Choysio - já si přece nemyslím, že za to může jen ona. Proč mám vztek na ni popisuji výše - druhý příspěvek na této stránce.

Není tady

#62 11. 7. 2006 14:34

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Stelička napsal(a):

Pavlo a Choysio - já si přece nemyslím, že za to může jen ona. Proč mám vztek na ni popisuji výše - druhý příspěvek na této stránce.

Ale jo, já jsem to četla. Že máš vztek se nedivím, jen to s tím přáním, víš? Já bych to neříkala.
Ale klepnout po kebuli jí můžeš, jen tak trošku....lollollol

Není tady

#63 11. 7. 2006 14:37

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Jo, potřebovala bych přeseknout "pupeční šňůru", tak už mi to někdo řekl. Kdybych ho však dnes potkala jako potencionálního partnera bez předešlé minulosti, víte, že bych o něj ani nezavadila. Je to úplně někdo jiný, než ten, koho jsem si z lásky brala a milovala.

Není tady

#64 11. 7. 2006 14:38

pavli
♥♥♥♥♥--

Steličko, tak se soustřeď na svůj život, na své štěstí, an svou práci, na svůj domov, na své děti...
víš, to, zda je člověk šťastný, nezávisí ani moc na objektivních podmínkách, ale spíš na jeho povaze.
znám bohatý zdravý krásný lidi, kteří "mají všechno" ale šťastní nejsou a nebudou a znám nemocný starý bez peněz a šťěstí ještě rozdávají druhým...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#65 11. 7. 2006 14:39

pavli
♥♥♥♥♥--

ano, než jsem to dopsala, tak jsi to zdůvodnila :-)

Není tady

#66 11. 7. 2006 14:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš, práve si si to sama krásne povedala. ten, kt. si milovala, vlastne už zomrel, neexistuje. Spomínaj naňho s pietou. S tým dnešným by si mala zdvorilo vychádzať kvôli deťom. A to ich víťazstvo pociťuješ ako víťazstvo len preto, že máš pocit, že aj ty by si niekoho mala mať. Ale možno, že ti je lepšie samej, nie? Skús si ti pripustiť... lepšie sama ako s niekým, kto ti moc nehovorí, len preto, aby ONI videli...

Brita

Není tady

#67 11. 7. 2006 14:40

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Stelička napsal(a):

Jo, potřebovala bych přeseknout "pupeční šňůru", tak už mi to někdo řekl. Kdybych ho však dnes potkala jako potencionálního partnera bez předešlé minulosti, víte, že bych o něj ani nezavadila. Je to úplně někdo jiný, než ten, koho jsem si z lásky brala a milovala.

Tak to je moc dobře.....tummenupp    že to víš.....

Není tady

#68 11. 7. 2006 14:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Svas napsal(a):

Stelička napsal(a):

Svas - a nechala jsi pozdravovat tetu se strýčkem big_smile big_smile big_smile ?

No vidíš, já hloupá, to mě vůbec nenapadlo. Jenom se musím smát, že ta blonďatá slečna, co si ho tak vítězně odvedla do dalšího manželství, je na tom stejně. Taky jí není věrnej, to je u něj asi choroba. A já jsem dneska moc ráda, že ho v té občance nemám.

Tak koukám, že nejsem sama, kdo je fakt rád, že se manžela zbavil...já zase lituju novou manželku mého BM, když jsem slyšela, že na jejich svatbě si na hostině celou dobu houpal na klíně svědkyni, se kterou i odcházel kamsi k řece...až novomanželka přišla a otázala se, koho že si to dnes vzal, zda ji, či tu svědkyni?....chudák holka....(jenže ona to má docela dobrý, páč ona ještě neví smile chuděrka...já jsem taky ráda, že ho v občance už nemám....uff... big_smile

Není tady

#69 11. 7. 2006 14:56

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Jo jo, samou mě sere, že mě to pořád žere!!! Nebo naopak big_smile

Ale uvítala bych i další a další konkrétní případy Božích mlýnů. Pište.

Není tady

#70 11. 7. 2006 15:01

Ivik
♥♥♥----

Stelička napsal(a):

Ivik napsal(a):

..mám taky jeden ,,mlýn"na nevěrníka a dost hustej...
U nás ve městě-rodina-dva kluci už velký-oni spolu přez 30 let...věk zhruba kolem 50ti -našel si mladinkou milenku,když šli spolu vypadal jako její děda-odstěhoval se-čekali dítě-rozvedl se s býv.ženou a ta skončila v blázinci a vážila ani ne 40 kg.Krátce na to co se dětátko narodilo onemocněl,uřízli mu nohu a zemřel...Bývalá žena se z toho dostala a ted jen kvete...To je prostě evidentní ,,mlýn boží""

Hmm, jen mám obavu, že ta mladá, pokud si ho vzala, se tímto jen zbavila dědka a dědila...

...nedědila..nevzali se a barák má býv.manželka...

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#71 11. 7. 2006 15:04

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Ááááá, tak to dopadlo jako v pohádce, zlo bylo potrestáno...

Není tady

#72 11. 7. 2006 15:06

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Steličko, myslím, že vím o jednom případu, kdy mlely Boží mlýny... Ještě za minulýho režimu jsem prodávala ve velkém obchodě v centru lázeňskýho města, vedoucí byl velký nelida, měl pod sebou hodně zaměstnankyň a dával najevo svou moc. Dokonce by se dalo mluvit o sexuálním obtěžování a když se to některý nelíbilo, tak hned prémie dolů. Neustále prohledával osobní věci, jestli něco nekrademe a neodnášíme domů. Osobní důvody k výměně směny ho nezajímali apod. Tolikrát jsem si v duchu říkala, že jestli existujou Boží mlýny, tak že na něj taky musí dojít. No a opravdu: měl tři děti - dcera se mu vdala za orientálce a měl děsný starosti dostat jí zpátky do Čech, syn hned v 18 letech dostal od nich auto, vezl do školy tři další spolužáky a vybourali se. Spolužáci všichni mrtvý, syn ochrnutý na vozíku. No a vedoucí zemřel poměrně mladý na rakovinu a prý hodně zkusil....Tak dopadl on, mocný, bohatý, ale tohle jsem mu rozhodně nepřála....

Iveta X

Není tady

#73 11. 7. 2006 15:09

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Hmm, hodně kruté ...

Není tady

#74 11. 7. 2006 15:11

Ivik
♥♥♥----

Stelička napsal(a):

Selimo:
Mám pocit, že oni jsou vítězi. Setsakramentsky jim všechno vychází, až se mi to nezdá možné. Ale aby sis nemyslela, já se jimi donekonečna nezaobírám, je to už dlouho, co odešel a nebýt mi na očích kvůli dětem, tak jsem v pohodě. Jen tím, že ta děcka tam chodí a vlastně nosí informace, o které jinak nestojím, tak tím se to rozdrasává.
Vím, že problém je v tom, že mi se nepodařilo najít tu náhradu, čímž strádám a pak závidím.

...Steli..dětem prostě řekni,že nechceš vědět co se u táty děje-at Ti to neříkaj.Úplně si dokážeu představit,jak by to trápilo mě.Tak odsekni,,pupeční šnůru" a eliminuj možnost zpráv o BM .Prostě NECHTĚJ o něm nic vědět!-Já vím-ono se to mluví,vid..

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#75 11. 7. 2006 15:17

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

No, ono to s těma dětma moc nejde. Třeba teď byli s tatínkem a jeho rodinou poprvé u moře a přijeli tak nažhaveni mi o tom povídat, že se pohádali, co mi kdo řekne. Po dlouhé cestě nešli spát dřív než o půlnoci, než mi to vše vylíčili. Hold, kdybych jim "zalepila hubu", ublížím jim - museli by filtrovat své zážitky. Já jsem na druhou stranu ráda, když mi povídají o svém životě (s kamarády, ve škole a tedy i zážitky s tatínkem). Jen jsem je požádala, aby třeba předemnou nepoužívali zdrobnělinu jména jeho ženy, to že mi vadí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí