27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vie, Steli, ja by som s kliatbami a elaním zlého opatrne, ono sa to vetko vráti tebe je to tak skrátka zariadené. A pokiaž naozaj dolo k nejakému svinstvu, tak myly zamelú, neboj. Otázka je, ako si tie mlyny predstavuje... Mne sa to hovorí, ja som sa stretla s BM na stretávke bývalej partie po asi 6-7 rokoch a celý čas mi rozprával svoje ivotné peripetie, ako ho tá mrcha(moja následníčka) obrala o vetko, klamala, mal zdravotné problémy, atď. A som ho musela stopnú a pirpomenú mu, e som sa prila zabavi. A lámala som si hlavu, či mi to prineislo rados a uspokojenie. A vie e nie? Troku som si povedala, e teda tie Boie mlyny asi ete neznárodnili, ale inak - citovo- mi to bolo viac-menej u fuk. Dokonca som si povedala: So mnou sa roziiel, chlapcovi zbabral ivot, tak keby to bolo bývalo apsoň na niečo dobré.. Keby aspoň naiel naozaj ivotnú lásku,ako si myslel, ale takto...? Veža vecí zbúraných, a prakticky zbytočne? Ale potom som si povedala: Zbytočné to nebolo. Chlapec na to asi čiastočne doplatil, ale ja som rozchodom dostala veža nových ancí, ktoré som vyuila. Aj momentálne pracujem v zahraničí-pri ňom by som sa tam nedostala- mám krásny vzah, som spokojná, astná. On je sám(vdy tvrdil, e nevie by sám, a správal sa podža toho), robí to, čo nikdy robi nechcel, býva v menom byte ne predtým(väčí musel preda na splatenie dlhov, čo ona narobila), má trvalé zdravotné problémy a pribral. Ale na svadbe jeho dcéry sme si fajn pokecali, ibae som odila trochu skôr - môj drahý sa ma u nevedel dočka... To sú podža mňa Boie mlyny, a mimochodom - mala by si zosiela rakovinu naňho, nie na ňu, keď u teda silou-mocou chce burcova kozmické sily. Ona ti hádam nikdy nič nesžubovala, nie? Prečo sa nenatve na toho, kto a sklamal? Mono a tak, e ti začne by ukradnutý...?
Není tady
Selimo, já rozumem moc dobře vím, e natvaná bych měla být jen na něj. Jene mě to tenkrát tak moc bolelo a bylo třeba rozumně vyřeit děti - zvládnout komunikaci s ním, předávání dětí, peníze atd. A proto jsem tenkrát jaksi vědomě přetransformovala vekerou zlost a nenávist na ni - prostě jaksi uměle udělala to jablko sváru z ní. Ji nenávidím tak moc, e ji nesmím vidět - kdykoliv ji zahlédnu, mám depku. S ním se bavím vcelku bez emocí, někdy schválně natahuji hovor (nečiní mu to problémy), aby to ji tvalo. Ale jak říkám, rozumem a s nadhledem vím, kde byl problém.
Není tady
helena napsal(a):
Stelička napsal(a):
Frigo napsal(a):
jenom ???Frigo, váně jsem v tom nejhorím stádiu po zaklapnutí domovních dveří řvala: "Proklínám tě, mrcho, rakovinu na tebe." Teď u se na to dívám z nadhledu a trochu se stydím.
Steličko, to není nejlepí, cos mohla udělat. Ona se takováhle "přání" vracejí zpátky k tomu, kdo je vyslovil, ví a to není nikdy dobře.
Jo, Heleno, z toho mám strach. Proto na sebe nejsem hrdá. A taky si myslím, e Boí mlýny nejdou přivolat.
Není tady
Steli, to ani nejde vynechat milenku...já ji taky z due nenávidím a to manel zůstal doma. A taky vím, e ona bytostně nenávidí mě, take mě musela taky stokrát proklít, e já vlastně manela "drím" doma...
Není tady
Tak skús popracova aj s emóciami, keď to rozum berie. Pomaly sa skús odpúta od neho, od celého vzahu, rozchodu, od nej - od vetkého. Bolo by smutné, keby si si tie negatívne emócie pestovala do dôchodku... Nie kvôli nim, ale kvôli tebe samej. Otrávi si tým len vlastný ivot, ver mi. Skús si hžada vlasntý ivot, najprv sólo a potom mono aj niekoho iného, kto v tvojom srdci nahradí túto sebadeturktívnu kombináciu on+ona=Boie mlyny. A sa bude zaobera viac sebou a demi ako nimi, má vyhrané. a ver mi, e v takýchto karamboloch neexistujú víazi, vetci sú porazení... Ide o to, čo si ktorý porazený z toho odnesie do budúcnosti...
Není tady
Stelička napsal(a):
Kvítko napsal(a):
Jen na ni se to nejspí minulo účinkem...kadý svého těstí strůjce...
Jsem si taky vytrpěla a jětě vytrpím, kdy si představím, co mě čeká...Nesnáím pomluvy a teď půjdu do velkého kolektivu, tak se mám na co těit...
Takové slogany typu: Jak s ním mohla zůstat, po tom vem, co jí udělal...apod :-(((Do velkého kolektivu? Mění práci nebo nastupuje po mateřské?
Měním. Tady jsem sama v kanclu v jedné pobočce, jiné jsou v jiných městech a já husa se poutím do něeho jiného...u jsem to psala, půjdu dělat učitelku odborného (po*ného) výcviku
Samé baby a vechny mě znají, jen já je ne...U se vykládá, e tam jdu a při tom tam znám jen jednu a od vidění...No, jsem prostě VIP
Není tady
Steličko, proč si myslí, e za tvůj rozvod můe milenka a ona by měla být potrestaná? pomineme-li, e rozpad manelství jsou odpovědni oba partneři - ten, kdo tě podváděl byl tvůj mu, ne ona. tvůj BM přece není nesvéprávný, ne? take pokud budou boí mlýny někoho trestat, měl by to být on?
Steličko, přestaň na něj myslet a v dobrém, či zlém. má svůj ivot a ty svůj. mysli na sebe. tvé těstí nesmí být odvislé od netěstí druhých!
Není tady
Steličko, přece nemůe jen ONA za to, e spolu s manelem u nejste? Vůbec nechci, aby to vyznělo, e se někoho, kdo zničí rodinu zastávám, ale na to musí být dva, ne?
A jak u tady holky psaly, ty kletby a přání zlýho by člověk neměl říkat, já bych se toho taky bála, e se to otočí proti mně. Připadá mi to jako rouhání. Kdy se nad tím zamyslí, tak přát někomu něco zlýho je stejný, jako mu to provést.
Ona ti vzala manela.
Ty jí přeje nemoc. I kdy to v danou chvíli tak nemyslí, tak to řekne. Co je horí?
Promin', nemyslím to nějak zle, jen bych se toho fakt bála....
Není tady
Selimo:
Mám pocit, e oni jsou vítězi. Setsakramentsky jim vechno vychází, a se mi to nezdá moné. Ale aby sis nemyslela, já se jimi donekonečna nezaobírám, je to u dlouho, co odeel a nebýt mi na očích kvůli dětem, tak jsem v pohodě. Jen tím, e ta děcka tam chodí a vlastně nosí informace, o které jinak nestojím, tak tím se to rozdrasává.
Vím, e problém je v tom, e mi se nepodařilo najít tu náhradu, čím strádám a pak závidím.
Upravil(a) Stelička (11. 7. 2006 14:29)
Není tady
Mne sa to podarilo a po 7 rokoch niekedy priam zúfalého hžadania, vo chvíli, keď som u nehžadala. Aj keď je pravda, e som si to nikdy nedefinovala ako "náhradu" a tobô nie niečo podobné. Nechcela som ho nazad ani za nič a ani nikoho, kto by sa mu čo len trochu podobal. preto som sa asi bála "normálnych" vzahov a vyhýbala som sa im. A ak a rozhodí, čo ti deti hovoria, nie si v pohode ani náhodou. Sorry, ale je to tak. Nehžadaj náhradu, ale najprv vnútornú vyrovnanos a pohodu.
Upravil(a) Selima (11. 7. 2006 14:33)
Není tady
Pavlo a Choysio - já si přece nemyslím, e za to můe jen ona. Proč mám vztek na ni popisuji výe - druhý příspěvek na této stránce.
Není tady
Stelička napsal(a):
Pavlo a Choysio - já si přece nemyslím, e za to můe jen ona. Proč mám vztek na ni popisuji výe - druhý příspěvek na této stránce.
Ale jo, já jsem to četla. e má vztek se nedivím, jen to s tím přáním, ví? Já bych to neříkala.
Ale klepnout po kebuli jí můe, jen tak troku....
Není tady
Jo, potřebovala bych přeseknout "pupeční ňůru", tak u mi to někdo řekl. Kdybych ho vak dnes potkala jako potencionálního partnera bez předelé minulosti, víte, e bych o něj ani nezavadila. Je to úplně někdo jiný, ne ten, koho jsem si z lásky brala a milovala.
Není tady
Steličko, tak se soustřeď na svůj ivot, na své těstí, an svou práci, na svůj domov, na své děti...
ví, to, zda je člověk astný, nezávisí ani moc na objektivních podmínkách, ale spí na jeho povaze.
znám bohatý zdravý krásný lidi, kteří "mají vechno" ale astní nejsou a nebudou a znám nemocný starý bez peněz a ěstí jetě rozdávají druhým...
Není tady
No vidí, práve si si to sama krásne povedala. ten, kt. si milovala, vlastne u zomrel, neexistuje. Spomínaj naňho s pietou. S tým dneným by si mala zdvorilo vychádza kvôli deom. A to ich víazstvo pociuje ako víazstvo len preto, e má pocit, e aj ty by si niekoho mala ma. Ale mono, e ti je lepie samej, nie? Skús si ti pripusti... lepie sama ako s niekým, kto ti moc nehovorí, len preto, aby ONI videli...
Není tady
Stelička napsal(a):
Jo, potřebovala bych přeseknout "pupeční ňůru", tak u mi to někdo řekl. Kdybych ho vak dnes potkala jako potencionálního partnera bez předelé minulosti, víte, e bych o něj ani nezavadila. Je to úplně někdo jiný, ne ten, koho jsem si z lásky brala a milovala.
Tak to je moc dobře..... e to ví.....
Není tady
Svas napsal(a):
Stelička napsal(a):
Svas - a nechala jsi pozdravovat tetu se strýčkem
![]()
![]()
?
No vidí, já hloupá, to mě vůbec nenapadlo. Jenom se musím smát, e ta blonďatá slečna, co si ho tak vítězně odvedla do dalího manelství, je na tom stejně. Taky jí není věrnej, to je u něj asi choroba. A já jsem dneska moc ráda, e ho v té občance nemám.
Tak koukám, e nejsem sama, kdo je fakt rád, e se manela zbavil...já zase lituju novou manelku mého BM, kdy jsem slyela, e na jejich svatbě si na hostině celou dobu houpal na klíně svědkyni, se kterou i odcházel kamsi k řece...a novomanelka přila a otázala se, koho e si to dnes vzal, zda ji, či tu svědkyni?....chudák holka....(jene ona to má docela dobrý, páč ona jetě neví chuděrka...já jsem taky ráda, e ho v občance u nemám....uff...
Není tady
Jo jo, samou mě sere, e mě to pořád ere!!! Nebo naopak
Ale uvítala bych i dalí a dalí konkrétní případy Boích mlýnů. Pite.
Není tady
Stelička napsal(a):
Ivik napsal(a):
..mám taky jeden ,,mlýn"na nevěrníka a dost hustej...
U nás ve městě-rodina-dva kluci u velký-oni spolu přez 30 let...věk zhruba kolem 50ti -nael si mladinkou milenku,kdy li spolu vypadal jako její děda-odstěhoval se-čekali dítě-rozvedl se s býv.enou a ta skončila v blázinci a váila ani ne 40 kg.Krátce na to co se dětátko narodilo onemocněl,uřízli mu nohu a zemřel...Bývalá ena se z toho dostala a ted jen kvete...To je prostě evidentní ,,mlýn boí""Hmm, jen mám obavu, e ta mladá, pokud si ho vzala, se tímto jen zbavila dědka a dědila...
...nedědila..nevzali se a barák má býv.manelka...
Není tady
Ááááá, tak to dopadlo jako v pohádce, zlo bylo potrestáno...
Není tady
Steličko, myslím, e vím o jednom případu, kdy mlely Boí mlýny... Jetě za minulýho reimu jsem prodávala ve velkém obchodě v centru lázeňskýho města, vedoucí byl velký nelida, měl pod sebou hodně zaměstnankyň a dával najevo svou moc. Dokonce by se dalo mluvit o sexuálním obtěování a kdy se to některý nelíbilo, tak hned prémie dolů. Neustále prohledával osobní věci, jestli něco nekrademe a neodnáíme domů. Osobní důvody k výměně směny ho nezajímali apod. Tolikrát jsem si v duchu říkala, e jestli existujou Boí mlýny, tak e na něj taky musí dojít. No a opravdu: měl tři děti - dcera se mu vdala za orientálce a měl děsný starosti dostat jí zpátky do Čech, syn hned v 18 letech dostal od nich auto, vezl do koly tři dalí spoluáky a vybourali se. Spoluáci vichni mrtvý, syn ochrnutý na vozíku. No a vedoucí zemřel poměrně mladý na rakovinu a prý hodně zkusil....Tak dopadl on, mocný, bohatý, ale tohle jsem mu rozhodně nepřála....
Není tady
Hmm, hodně kruté ...
Není tady
Stelička napsal(a):
Selimo:
Mám pocit, e oni jsou vítězi. Setsakramentsky jim vechno vychází, a se mi to nezdá moné. Ale aby sis nemyslela, já se jimi donekonečna nezaobírám, je to u dlouho, co odeel a nebýt mi na očích kvůli dětem, tak jsem v pohodě. Jen tím, e ta děcka tam chodí a vlastně nosí informace, o které jinak nestojím, tak tím se to rozdrasává.
Vím, e problém je v tom, e mi se nepodařilo najít tu náhradu, čím strádám a pak závidím.
...Steli..dětem prostě řekni,e nechce vědět co se u táty děje-at Ti to neříkaj.Úplně si dokáeu představit,jak by to trápilo mě.Tak odsekni,,pupeční nůru" a eliminuj monost zpráv o BM .Prostě NECHTĚJ o něm nic vědět!-Já vím-ono se to mluví,vid..
Není tady
No, ono to s těma dětma moc nejde. Třeba teď byli s tatínkem a jeho rodinou poprvé u moře a přijeli tak nahaveni mi o tom povídat, e se pohádali, co mi kdo řekne. Po dlouhé cestě neli spát dřív ne o půlnoci, ne mi to ve vylíčili. Hold, kdybych jim "zalepila hubu", ublíím jim - museli by filtrovat své záitky. Já jsem na druhou stranu ráda, kdy mi povídají o svém ivotě (s kamarády, ve kole a tedy i záitky s tatínkem). Jen jsem je poádala, aby třeba předemnou nepouívali zdrobnělinu jména jeho eny, to e mi vadí.
Není tady