6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já myslím, že manželově první milence zamlelo. Ta se kolem něj motala v době mého druhého těhotenství, ale já raději byla slepá. Nějaké podezření bylo, ale asi pudem sebezáchovy jsem se v tom nerýpala. Po narození kluka, se kterým to ze začátku nevypadalo moc dobře, ta mrcha zintenzivnila, ale pak asi vlivem těch zdrav. a psych. problémů s miminem to manžel utnul. A ta potvora si honem nabalila jiného ženáče a porodila doslova do roka a do dne po mě. Chlap ji nechtěl, mlátil ji, teď je s jiným, má sice další dítě, ale ten její nový je vzhledově jak bezďák.
Časem, když se dozvěděla, že BM od nás odešel kvůli její nástupkyni (taky účetní ve firmě), že té druhé se to podařilo, tak mi zkusila zavolat, jestli můj muž ví, že jeho dcera slaví třetí narozeniny. Tak jsem ji ujistila, že pláče na špatném hrobě, ale rozhodně že tedy můj muž ví, že syn slaví čtvrté narozeniny.
Ironií osudu bylo, že obě děcka nastoupila spolu do první třídy. Vzhledově bych i věřila, že je holka jeho, ale platí na ni někdo jiný.
Není tady
Ahoj Steličko, určitě melou, já to poznala už mnohokrát v praxi.
Dělala jsem v obchodě, majitel byl hodně prachatej, ale nás dřel z kůže. Jeho matka tam pracovala a pěkně ho okrádala. Za jakoukoliv chybičku nám strhával premie, které šli opět do jeho kapsy. A ona zase co mohla, to ukradla. A pořád na nás baba donášela.
Kromě toho, že byli oba chamtivý, byli i dost zlý. Za rok, během jednoho měsíce on si našel milenku, jistou slečnu "šlapku", která ho během chvíle oškubala o všechny prachy. Jeho matka měla zase všechny peníze, co si "poctivě" nakradla uložený v malý kampeličce, která zkrachovala.
Oba byli během pár týdnů na mizině. Já jim to nepřeju, je mi to srdečně jedno, ale tak jak oni se chovali k nám, to se jim zřejmě vrátilo tímhle způsobem.
Není tady
Choysio, tak to tedy zamlely a vcelku i brzy.
Není tady
Stelička: Já bych nepřála nikomu nic zlýho, ani nové manželce BM (i když mě kvůli ní opustil). Ber to jako šanci, aby sis uvědomila, že buď s tebou nebo s ním není něco OK. Nebo jste oba celkem OK, ale dohromady vám to neklape. Neměla by ses trápit nějakým jeho vztahem, váš vztah je v čudu. Stejně jako moje manželství, ale já se z toho snažím poučit a zjistila jsem, že já taky nedělala všechno tak, jak by bylo nejlepší a můj manžel vlastně za moc nestál....mně netrápí, že se nedávno (4 měsíce po rozvodu se mnou) oženil se svou milenkou (už za našeho manželství byla milenka pochopitelně).....jsem šťastná, že si našel jinou pečovatelku a že já nemusím dělat to, co jsem musela...(teda jasně, že já nemusela, že jsem si jen vsugerovávala, že dobrá manželka dělá to nebo ono a on mi zase vsugerovával, že hlavně mám sedět doma na zadku...hrozně totiž žárlil..) Najdi si na tom něco dobrého, třeba že nemusíš snášet jeho přihlouplé, už posté vyprávěné, fórky nebo historky z vojny...nebo že už nemusíš vařit tu jeho milovanou svíčkovou.....
Není tady
Steličko, boží mlýny, jestli melou, to nevím, ale jednu příhodu ze života. Můj BM mi zahýbal, kde to šlo. Kvůli té poslední jsme se rozvedli (i když jak říká Eva36, spíš proto, že se nestaral atd, ona byla ta poslední kapka). On si ji vzal. Tuhle jdu po Václaváku a potkám ho s krásnou rezavou slečnou. Představil mě, nezapomněl zdůraznit, že jsem bývalá manželka, no a mně vysvětloval, že je to sestřenice. Jestli někdo zná jejich rodinu až do bůhví kterýho kolena, jsem to já. Žádnou sestřenici nemá.
Není tady
Stelička napsal(a):
Choysio, tak to tedy zamlely a vcelku i brzy.
To teda jo, asi to tak mělo být.
Do roka a do dne......................................................
Není tady
když nad tím tak přemýšlím... tak mlýny zamleli i tomu mému drahouškovi... chudák si ani neužil a je z něj impotent... akorát nevím, proč to mám odnášet já...
Není tady
Frigo, a tu impotenci má diagnostikovanou?
Není tady
Evo36: Víš, já normálně bývám v pohodě, našla jsem mnoho plusů v samostatném životě. Ale občas se ozve srdíčko, tomu je asi smutno a pak to bolí.
Není tady
Svas - a nechala jsi pozdravovat tetu se strýčkem ?
Není tady
Steli, samozřejmě, že nikam nepůjde, aby mu to potvrdili... jen se to za ten rok zhoršovalo a zhoršovalo...
Není tady
Stelička napsal(a):
Svas - a nechala jsi pozdravovat tetu se strýčkem ?
No vidíš, já hloupá, to mě vůbec nenapadlo. Jenom se musím smát, že ta blonďatá slečna, co si ho tak vítězně odvedla do dalšího manželství, je na tom stejně. Taky jí není věrnej, to je u něj asi choroba. A já jsem dneska moc ráda, že ho v té občance nemám.
Není tady
..mám taky jeden ,,mlýn"na nevěrníka a dost hustej...
U nás ve městě-rodina-dva kluci už velký-oni spolu přez 30 let...věk zhruba kolem 50ti -našel si mladinkou milenku,když šli spolu vypadal jako její děda-odstěhoval se-čekali dítě-rozvedl se s býv.ženou a ta skončila v blázinci a vážila ani ne 40 kg.Krátce na to co se dětátko narodilo onemocněl,uřízli mu nohu a zemřel...Bývalá žena se z toho dostala a ted jen kvete...To je prostě evidentní ,,mlýn boží""
Není tady
Steličko, ještě ti tady ještě přidám: Když jsme začali s přítelem podnikat, bylo nám oběma kolem 20-ti, to každýmu lezlo krkem, jak dva mladý frackové si to vůbec dovolili. Vykrádali nám schválně skládek a pak nám poškrábali nový auto / nevěděli, že je z bazaru/. A pak nám ho dokonce nechali ukrást, jenže my věděli kdo.
Ten dotyčnej, závistivej hajzlík taky podnikal, ale nešlo mu to tak, jako dřív. Pak mu najednou sebrali auto, protože neměl na splátky, pozemek s jeho bazarem dostal zpět majitel a žena od něj odešla, protože neměl už prachy.
Tak co? Jen at' jsou parchanti potrestaný....
Není tady
Svas - a na něco takového já čekám. Buď ať zahne ona jemu nebo on jí. To by bylo zadostiučinění. Jenže jim všechno tak krááááásně vychází ....
Není tady
Steli, já se naproklínala, nanadávala...a nádhera je pořád živá a jěště se rozmnožila ... :-(
Já nevím, jestli bych si dokázala postavit štěstí na něštěstí druhých...asi bych cítila výčitky...ale pokud ti ten druhý ukazuje, že je spokojený, tak na to asi nemyslíš...
Není tady
choysia napsal(a):
Steličko, ještě ti tady ještě přidám: Když jsme začali s přítelem podnikat, bylo nám oběma kolem 20-ti, to každýmu lezlo krkem, jak dva mladý frackové si to vůbec dovolili. Vykrádali nám schválně skládek a pak nám poškrábali nový auto / nevěděli, že je z bazaru/. A pak nám ho dokonce nechali ukrást, jenže my věděli kdo.
Ten dotyčnej, závistivej hajzlík taky podnikal, ale nešlo mu to tak, jako dřív. Pak mu najednou sebrali auto, protože neměl na splátky, pozemek s jeho bazarem dostal zpět majitel a žena od něj odešla, protože neměl už prachy.
Tak co? Jen at' jsou parchanti potrestaný....
Jo, tak nějak by to mělo fungovat.
Není tady
Ivik napsal(a):
U nás ve městě-rodina-dva kluci už velký-oni spolu přez 30 let...věk zhruba kolem 50ti -našel si mladinkou milenku,když šli spolu vypadal jako její děda-odstěhoval se-čekali dítě-rozvedl se s býv.ženou a ta skončila v blázinci a vážila ani ne 40 kg.Krátce na to co se dětátko narodilo onemocněl,uřízli mu nohu a zemřel...Bývalá žena se z toho dostala a ted jen kvete...To je prostě evidentní ,,mlýn boží""
Hmm, jen mám obavu, že ta mladá, pokud si ho vzala, se tímto jen zbavila dědka a dědila...
Upravil(a) Stelička (11. 7. 2006 13:25)
Není tady
Kvítko napsal(a):
Steli, já se naproklínala, nanadávala...a nádhera je pořád živá a jěště se rozmnožila ... :-(
Já nevím, jestli bych si dokázala postavit štěstí na něštěstí druhých...asi bych cítila výčitky...ale pokud ti ten druhý ukazuje, že je spokojený, tak na to asi nemyslíš...
Kvítko, kdybys věděla, jak jsem se vyšvihla, když jsem s ním měla na podzim soud, aby viděl, jak jen kvetu ...
Ovšem, mám pocit, že se to minulo účinkem, nezaregistrovala jsem jediný obdivný pohled.
Není tady
Stelička napsal(a):
Ivik napsal(a):
U nás ve městě-rodina-dva kluci už velký-oni spolu přez 30 let...věk zhruba kolem 50ti -našel si mladinkou milenku,když šli spolu vypadal jako její děda-odstěhoval se-čekali dítě-rozvedl se s býv.ženou a ta skončila v blázinci a vážila ani ne 40 kg.Krátce na to co se dětátko narodilo onemocněl,uřízli mu nohu a zemřel...Bývalá žena se z toho dostala a ted jen kvete...To je prostě evidentní ,,mlýn boží""Hmm, jen mám obaru, že ta mladá, pokud si ho vzala, se tímto jen zbavila dědka a dědila...
Asi tak..............
Není tady
Stelička napsal(a):
Kvítko napsal(a):
Já nevím, jestli bych si dokázala postavit štěstí na něštěstí druhých...asi bych cítila výčitky...ale pokud ti ten druhý ukazuje, že je spokojený, tak na to asi nemyslíš...Kvítko, kdybys věděla, jak jsem se vyšvihla, když jsem s ním měla na podzim soud, aby viděl, jak jen kvetu ...
Ovšem, mám pocit, že se to minulo účinkem, nezaregistrovala jsem jediný obdivný pohled.
Tomu, Steli, nevěř!!!
Chlap nikdy nepřizná, že se spletl a zůstane s ní, i kdyby se měl "hůř", než v dřívějším vztahu...
Můj strýc si našel mladičkou milenku (nebyla jediná), zblbl a rozvedl se, nechal po sobě malou holčičku a všem ukazoval, jak je šťastný...Teď po 18 letech je z něj téměř troska, ovšem ta nádhera jen kvete. Nechala se s ním rozvést, ale dál bydlí spolu, protože jí pořád dává všechny penízky...
Upravil(a) Kvítko (11. 7. 2006 13:31)
Není tady
Kvítko napsal(a):
Stelička napsal(a):
Kvítko napsal(a):
Já nevím, jestli bych si dokázala postavit štěstí na něštěstí druhých...asi bych cítila výčitky...ale pokud ti ten druhý ukazuje, že je spokojený, tak na to asi nemyslíš...Kvítko, kdybys věděla, jak jsem se vyšvihla, když jsem s ním měla na podzim soud, aby viděl, jak jen kvetu ...
Ovšem, mám pocit, že se to minulo účinkem, nezaregistrovala jsem jediný obdivný pohled.Tomu, Steli, nevěř!!!
Chlap nikdy nepřizná, že se spletl a zůstane s ní, i kdyby se měl "hůř", než v dřívějším vztahu...
Můj strýc si našel mladičkou milenku (nebyl jediná), zblbl a rozvedl se, nechal po sobě malou holčičku a v šem ukazoval, jak je šťastný...Teď po 12 letech je z něj téměř troska, ovšem ta nádhera jen kvete. Nechala se s ním rozvést, ale dál bydlí spolu, protože jí pořád dává všechny penízky...
Takže vlastně taky Boží mlýny...
Není tady
Jen na ni se to nejspíš minulo účinkem...každý svého štěstí strůjce...
Jsem si taky vytrpěla a jěště vytrpím, když si představím, co mě čeká...Nesnáším pomluvy a teď půjdu do velkého kolektivu, tak se mám na co těšit...
Takové slogany typu: Jak s ním mohla zůstat, po tom všem, co jí udělal...apod :-(((
Není tady
Kvítko napsal(a):
Jen na ni se to nejspíš minulo účinkem...každý svého štěstí strůjce...
Jsem si taky vytrpěla a jěště vytrpím, když si představím, co mě čeká...Nesnáším pomluvy a teď půjdu do velkého kolektivu, tak se mám na co těšit...
Takové slogany typu: Jak s ním mohla zůstat, po tom všem, co jí udělal...apod :-(((
Do velkého kolektivu? Měníš práci nebo nastupuješ po mateřské?
Není tady
Stelička napsal(a):
Frigo napsal(a):
Stelička napsal(a):
Mor a tuberu
jenom ???
Frigo, vážně jsem v tom nejhorším stádiu po zaklapnutí domovních dveří řvala: "Proklínám tě, mrcho, rakovinu na tebe." Teď už se na to dívám z nadhledu a trochu se stydím.
Steličko, to není nejlepší, cos mohla udělat. Ona se takováhle "přání" vracejí zpátky k tomu, kdo je vyslovil, víš a to není nikdy dobře.
Není tady