6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stelička napsal(a):
Majkafo, myslím, že jsi Betyninu poznámku o bežném životě nepochopila... Měly jste jít ven, protože jste nekafraly o Božích mlýnech, ale o běžném životě... Alespoň takhle jsem si to přebrala zpětně já.
Domnívám se, že sis to nepřebrala tak, jak to myslela Bety. Ale mohu se také mýlit.
mia napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nevím, Pavlo, proč mají tu potřebu. A jelikož si nedají říct, tak se s nimi nestýkám, pokud se náhodně nepotkáme.
Boží mlýny mě berou. Vím, že to, že jsem se ženatým mužem, není úplně v pořádku. Ale vím, proč jsem s ním se vší zodpovědností, co to obnáší. Takže taky vím, že jestli je to skutečně špatně, možná mě nějaké boží mlýny čekají. Jsem si toho plně vědoma. Nechám Bohu, ať to posoudí.To se mi strašně líbí, jaks to napsala, Majko. Ano, uvědomuješ si realitu, ale jsi i ochotna za to platit - to je lidský a rozumný. Nejsme andělé, tak holt dokonalý zatím nebudeme, ale lekci jsme pochopili.
a to mě to zase připadá jako čirý alibismus a snaha omluvit si to sama před sebou.....takhle by si mohl v podstatě zdůvodnit kdo chce co chce, jakoukoliv lumpárnu.......
No veď mohol... čo samozrejme nijako nevylučuje následné výčitky svedomia, vedomie zodpovednosti a potom tie omieľané Božie mlyny.
Upravil(a) Selima (30. 3. 2012 14:15)
Není tady
dusička napsal(a):
Protože je důležitý, jak žiju já. (každý by se měl zajímat přeci o sebe)
K čemu Ti to bude dobrý, že ten,kdo Ti ublížil, že na něho dojde. K čemu? Proč by si mu to měla přát.
Já chápu, že zoufalý lidi dělají zoufalý věci. Nechtěj žít, snaží se stůj co stůj udržet co se dá, ponižujou se atd.
Ale že by přáli někomu neštěstí?
JJ, možná to probleskne hlavou ,když je člověk hodně naštvanej, ale určitě jen minutku a neupíná se na to, a nečeká na to, kdy toho druhého člověka boží mlýny semelou.
Dusi, nemám zlomyseľnú povahu, ale keď sa so mnou bývalý rozchádzal, a to dosť dramaticky a s podrazmi, plus kašlala na svojho syna, pre ktorého bol jedinou životnou istotou, tak som mu fakt neželala nič dobrého. A naopak som číhala na to,čo zlého sa mu stane, aby bola na svete nejaká spravodlivosť... Lenže vo chvíli, keď spravodlivosť prišla, už mi bola fuck. Už som uvažovala práve viac o sebe a o tom, ako pomôcť mladému, než o tom, čo sa deje so starým.
Není tady