27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stelička napsal(a):
Majkafo, myslím, e jsi Betyninu poznámku o beném ivotě nepochopila... Měly jste jít ven, protoe jste nekafraly o Boích mlýnech, ale o běném ivotě... Alespoň takhle jsem si to přebrala zpětně já.
Domnívám se, e sis to nepřebrala tak, jak to myslela Bety. Ale mohu se také mýlit.
mia napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nevím, Pavlo, proč mají tu potřebu. A jeliko si nedají říct, tak se s nimi nestýkám, pokud se náhodně nepotkáme.
Boí mlýny mě berou.Vím, e to, e jsem se enatým muem, není úplně v pořádku. Ale vím, proč jsem s ním se ví zodpovědností, co to obnáí. Take taky vím, e jestli je to skutečně patně, moná mě nějaké boí mlýny čekají. Jsem si toho plně vědoma. Nechám Bohu, a to posoudí.
To se mi straně líbí, jaks to napsala, Majko. Ano, uvědomuje si realitu, ale jsi i ochotna za to platit - to je lidský a rozumný. Nejsme andělé, tak holt dokonalý zatím nebudeme, ale lekci jsme pochopili.
a to mě to zase připadá jako čirý alibismus a snaha omluvit si to sama před sebou.....takhle by si mohl v podstatě zdůvodnit kdo chce co chce, jakoukoliv lumpárnu.......
No veď mohol... čo samozrejme nijako nevylučuje následné výčitky svedomia, vedomie zodpovednosti a potom tie omiežané Boie mlyny.
Upravil(a) Selima (30. 3. 2012 14:15)
Není tady
dusička napsal(a):
Protoe je důleitý, jak iju já. (kadý by se měl zajímat přeci o sebe)
K čemu Ti to bude dobrý, e ten,kdo Ti ublíil, e na něho dojde. K čemu? Proč by si mu to měla přát.
Já chápu, e zoufalý lidi dělají zoufalý věci. Nechtěj ít, snaí se stůj co stůj udret co se dá, poniujou se atd.
Ale e by přáli někomu netěstí?
JJ, moná to probleskne hlavou ,kdy je člověk hodně natvanej, ale určitě jen minutku a neupíná se na to, a nečeká na to, kdy toho druhého člověka boí mlýny semelou.
Dusi, nemám zlomysežnú povahu, ale keď sa so mnou bývalý rozchádzal, a to dos dramaticky a s podrazmi, plus kalala na svojho syna, pre ktorého bol jedinou ivotnou istotou, tak som mu fakt neelala nič dobrého. A naopak som číhala na to,čo zlého sa mu stane, aby bola na svete nejaká spravodlivos... Lene vo chvíli, keď spravodlivos prila, u mi bola fuck.
U som uvaovala práve viac o sebe a o tom, ako pomôc mladému, ne o tom, čo sa deje so starým.
Není tady