27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Fungují? Napite, jaké máte zkuenosti.
Já jsem dnes ovlivněna dalím setkáním s novou manelkou BM, zahlédla jsem ji jen přes okno v autě, kdy si přebírali dceru a jsem opět psychicky rozhozená. Je to u mnoho let, relativně jsem v pohodě, ale pohled na ni, na její spokojenost, vítězný pohled v její tváři mě dostává na dno. Je moné, aby si beztrestně postavila své těstí na netěstí někoho jiného? Nebo přece jen mlýny zamelou?
Není tady
Steličko, určitě fungují... jen trochu pomaleji... občas.
Neříkej, e ty ses netvářila vítězněji !
Není tady
no ak fungujú, tak sa mám načo tei
ale fungujú, myslím
Upravil(a) ADRIANA 1 (11. 7. 2006 12:29)
Není tady
Frigo, nikoliv. Jak to vypadalo navenek nevím, hrála jsem hrdinku, ale doma vodopád a proklínání ...
Není tady
steličko,pokud to bude brát tak e si postavila těstí na netěstí někoho jiného-bude se pokadé kdy ji uvidí hroutit:-((((
jaké netěstí?co znamená relativně spokojená?oc ti chybí,manel nebo má přítele?soudila bych e ne,
ale bud ráda e si dceru bere...vím říká si jo mohli jsme ji ale vychovávat s manelem spolu...no bohuel stalo se a ber to jako realitu.
nechci být zlá, tvrdá,moná jsem.
jinak boí mlýny melou to si pi...co by sis ale představovala jako trest pro ni??schválně zkus to napsat
Není tady
Steli, hlavně, e před ní jsi to dokázala. Neboj, dojde na ní ! Mladýho má doma ?
Není tady
no, z troku jiného soudku, ale názorné dost...
v padesátých letech ve vesnici mojí babičky vysidlovali komunisti bohaté sedláky, a aby mohli někoho vystěhovat, potřebovali tři podpisy, které by strzovali, e neijí v souladu se stanovami KSČ atd. atd.... asi znáte z dějepisu... ti tři se nali - ale z vyprávění vím, e vichni tři se minimálně rok před smrtí trápili, nemohli chodit - babička říká - plazili se jako hadi (e by obraz toho zrádného hada z ráje?)
Není tady
Jo, mladý je doma, holka jela s jejich "schovankou" (její dcerou) na tábor. Druhá čtrnáctiletá schovanka je toti tak váně zamilovaná, e by to 10 dní bez miláčka nevydrela, tak moje dcera dělá náhradníka
Není tady
Stelička napsal(a):
Mor a tuberu
![]()
![]()
jenom ???
Není tady
Tino, díky, fakt kromě pokecání bych chtěla, aby se tu psaly i konkrétní případy "zamletí". Je to tajuplné ...
Není tady
chce být hlavní jejibabka ???
Není tady
Frigo napsal(a):
Stelička napsal(a):
Mor a tuberu
![]()
![]()
jenom ???
Frigo, váně jsem v tom nejhorím stádiu po zaklapnutí domovních dveří řvala: "Proklínám tě, mrcho, rakovinu na tebe." Teď u se na to dívám z nadhledu a trochu se stydím.
Není tady
tina napsal(a):
chce jetě dalí? ale to je moná spí zkazka, je to takové moc divné...
Jasně, Tino, pi, jsem nahavená.
Není tady
Steličko, kali na to, e se teď stydí, je to lepí, ne bys to v sobě dusila..
tak já přidám trochu obrácené "boí mlýny" .... jsem dostala k 18tinám od babičky auto, etřila na něj hodně dlouho. Hned při první jízdě prdli brzdové trubičky. Soudila jsem se s prodávajícím tři roky a beznadějně... měl to chytře napsané... a kdy u jsem byla hodně smutná, dědouek vyhrál ve sportce a koupil fungl nové autíčko..
Není tady
steličko, chápu tě...
stát se můe cokoliv...musela jsi asi hodně trpět kdy ji tak nenávidí...
koda e si nemůu na nic vzpomenout
joi moná...kdy jsem se rozváděla já tak sousedi...chudáku tak ses nadřela na baráku, a ten tvuj to je ale zmetek jak ti to mohl udělat??(nael si milenku) vdyt ty jsi tak hodná a hezká...já to nechápu, jetě e my to máme v pohodě, já se tada taky nadřu...ale klape nám to..." slova sousedky před 3-roky...dnes je 14dní rouvedená-mael si nael milenku...
prostě klasika
Není tady
Jé, to je hezký - tak to já vyhraju nějakého fungl nového suprovního chlapa!!!
Není tady
Stelička napsal(a):
Jé, to je hezký - tak to já vyhraju nějakého fungl nového suprovního chlapa!!!
myslí, e dá někdo suprového chlapa do tomboly ?
Není tady
Hmm, tak to chodí, Adro dost často. Ale Boí mlýny to nebyly. To já taky kdysi prohlásila, jak jsem spokojená, e se u nás zaehnala bouřka (první milenka) a kluk je konečně zdravý, e jsem astná a to jsem netuila, e manel u půl roku spí s dalí účetní.
Není tady
No, do tomboly asi ne. Ale mohli by vymyslet nějakou novou reality schow s idolem. Hmm, vlastně něco takového u bylo - ten falený milionář, e?
Není tady
no nebyli...mělo to vyznít tak e sousedka byla zákeřná a vyhlaovala e JÍ by se to nikdy nemohlo stát...ale veho do času...
jiného mi nic nenapadá jak melou mlýny ale jsem o tom přesvědčená, a to tak e vím e ve má svuj čas tak se nenervuju zbytečně...ale ty představy co by kdyby, jéjda!!!
Není tady
v jednom domě v té stejné vesnici, jak jsem psala před chvilkou, bydlela enská, o který se říkalo, e je čarodějnice - a bylo to tak před 70 lety... moná ani ne, ne v nějakém středověku - prý chodila po domech a ptala se po vodě ze studny, kam celý rok nesvítí slunce, pak chtěla chlupy z kotěte od slepé kočky a takové divné věci... a babička prý jako děcko sledovala s kamarádkou "slet" takových podobných entin na kopci, který prý býval ibeniční - bavily se tam, která kdy komu jak ukodila - a byl na sv. Jana... a musely být schované na stromě, aby na ně nepřily...
no, tak ta enská pak umřela, v domě bydlel její synovec či co, začali ten dům opravovat a nastavovat - a ten měl syna stejně starého jako moje mamka - prý u v pěti měsících stál, v esti chodil... ale pak ho ve 25 zavřeli a ve 40 se oběsil... a jeho otec se zabil tuím pádem ze ebříku nebo tak nějak, to u nevím jistě... a nedávno ten dům (pořád nedostavěný, pochopitelně) zdědil dalí potomek toho rodu, byl zhruba v mém věku, měl mladou enu a mimčo - a zabil se v autě... take za zlomyslnost a závistivost nějaké babice platí dodnes celá rodina... tedy spí ten, kdo se pokouí něco udělat s tím domem, jakoby bylo prokleté to místo... brrr, jde z toho na mě hrůza...
Není tady
Tino, ten dům bych brala pro tchýni...
Není tady