29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fungují? Napište, jaké máte zkušenosti.
Já jsem dnes ovlivněna dalším setkáním s novou manželkou BM, zahlédla jsem ji jen přes okno v autě, když si přebírali dceru a jsem opět psychicky rozhozená. Je to už mnoho let, relativně jsem v pohodě, ale pohled na ni, na její spokojenost, vítězný pohled v její tváři mě dostává na dno. Je možné, aby si beztrestně postavila své štěstí na neštěstí někoho jiného? Nebo přece jen mlýny zamelou?
Není tady
Steličko, určitě fungují... jen trochu pomaleji... občas.
Neříkej, že ty ses netvářila vítězněji !
Není tady
no ak fungujú, tak sa mám načo tešiť
ale fungujú, myslím
Upravil(a) ADRIANA 1 (11. 7. 2006 12:29)
Není tady
Frigo, nikoliv. Jak to vypadalo navenek nevím, hrála jsem hrdinku, ale doma vodopád a proklínání ...
Není tady
steličko,pokud to budeš brát tak že si postavila štěstí na neštěstí někoho jiného-budeš se pokaždé když ji uvidíš hroutit:-((((
jaké neštěstí?co znamená relativně spokojená?oc ti chybí,manžel nebo máš přítele?soudila bych že ne,
ale bud ráda že si dceru bere...vím říkáš si jo mohli jsme ji ale vychovávat s manželem spolu...no bohužel stalo se a ber to jako realitu.
nechci být zlá, tvrdá,možná jsem.
jinak boží mlýny melou to si piš...co by sis ale představovala jako trest pro ni??schválně zkus to napsat
Není tady
Steli, hlavně, že před ní jsi to dokázala. Neboj, dojde na ní ! Mladýho máš doma ?
Není tady
no, z trošku jiného soudku, ale názorné dost...
v padesátých letech ve vesnici mojí babičky vysidlovali komunisti bohaté sedláky, a aby mohli někoho vystěhovat, potřebovali tři podpisy, které by strzovali, že nežijí v souladu se stanovami KSČ atd. atd.... asi znáte z dějepisu... ti tři se našli - ale z vyprávění vím, že všichni tři se minimálně rok před smrtí trápili, nemohli chodit - babička říká - plazili se jako hadi (že by obraz toho zrádného hada z ráje?)
Není tady
Jo, mladý je doma, holka jela s jejich "schovankou" (její dcerou) na tábor. Druhá čtrnáctiletá schovanka je totiž tak vážně zamilovaná, že by to 10 dní bez miláčka nevydržela, tak moje dcera dělá náhradníka
Není tady
Stelička napsal(a):
Mor a tuberu
![]()
![]()
jenom ???
Není tady
Tino, díky, fakt kromě pokecání bych chtěla, aby se tu psaly i konkrétní případy "zamletí". Je to tajuplné ...
Není tady
chceš být hlavní jejibabka ???
Není tady
Frigo napsal(a):
Stelička napsal(a):
Mor a tuberu
![]()
![]()
jenom ???
Frigo, vážně jsem v tom nejhorším stádiu po zaklapnutí domovních dveří řvala: "Proklínám tě, mrcho, rakovinu na tebe." Teď už se na to dívám z nadhledu a trochu se stydím.
Není tady
tina napsal(a):
chceš ještě další? ale to je možná spíš zkazka, je to takové moc divné...
Jasně, Tino, piš, jsem nažhavená.
Není tady
Steličko, kašli na to, že se teď stydíš, je to lepší, než bys to v sobě dusila..
tak já přidám trochu obrácené "boží mlýny" .... jsem dostala k 18tinám od babičky auto, šetřila na něj hodně dlouho. Hned při první jízdě prdli brzdové trubičky. Soudila jsem se s prodávajícím tři roky a beznadějně... měl to chytře napsané... a když už jsem byla hodně smutná, dědoušek vyhrál ve sportce a koupil fungl nové autíčko..
Není tady
steličko, chápu tě...
stát se může cokoliv...musela jsi asi hodně trpět když ji tak nenávidíš...
škoda že si nemůžu na nic vzpomenout
joi možná...když jsem se rozváděla já tak sousedi...chudáku tak ses nadřela na baráku, a ten tvuj to je ale zmetek jak ti to mohl udělat??(našel si milenku) vždyt ty jsi tak hodná a hezká...já to nechápu, ještě že my to máme v pohodě, já se tada taky nadřu...ale klape nám to..." slova sousedky před 3-roky...dnes je 14dní rouvedená-mažel si našel milenku...
prostě klasika
Není tady
Jé, to je hezký - tak to já vyhraju nějakého fungl nového suprovního chlapa!!!
Není tady
Stelička napsal(a):
Jé, to je hezký - tak to já vyhraju nějakého fungl nového suprovního chlapa!!!
myslíš, že dá někdo suprového chlapa do tomboly ?
Není tady
Hmm, tak to chodí, Adro dost často. Ale Boží mlýny to nebyly. To já taky kdysi prohlásila, jak jsem spokojená, že se u nás zažehnala bouřka (první milenka) a kluk je konečně zdravý, že jsem šťastná a to jsem netušila, že manžel už půl roku spí s další účetní.
Není tady
No, do tomboly asi ne. Ale mohli by vymyslet nějakou novou reality schow s idolem. Hmm, vlastně něco takového už bylo - ten falešný milionář, že?
Není tady
no nebyli...mělo to vyznít tak že sousedka byla zákeřná a vyhlašovala že JÍ by se to nikdy nemohlo stát...ale všeho do času...
jiného mi nic nenapadá jak melou mlýny ale jsem o tom přesvědčená, a to tak že vím že vše má svuj čas tak se nenervuju zbytečně...ale ty představy co by kdyby, jéjda!!!
Není tady
v jednom domě v té stejné vesnici, jak jsem psala před chvilkou, bydlela ženská, o který se říkalo, že je čarodějnice - a bylo to tak před 70 lety... možná ani ne, ne v nějakém středověku - prý chodila po domech a ptala se po vodě ze studny, kam celý rok nesvítí slunce, pak chtěla chlupy z kotěte od slepé kočky a takové divné věci... a babička prý jako děcko sledovala s kamarádkou "slet" takových podobných ženštin na kopci, který prý býval šibeniční - bavily se tam, která kdy komu jak uškodila - a byl na sv. Jana... a musely být schované na stromě, aby na ně nepřišly...
no, tak ta ženská pak umřela, v domě bydlel její synovec či co, začali ten dům opravovat a nastavovat - a ten měl syna stejně starého jako moje mamka - prý už v pěti měsících stál, v šesti chodil... ale pak ho ve 25 zavřeli a ve 40 se oběsil... a jeho otec se zabil tuším pádem ze žebříku nebo tak nějak, to už nevím jistě... a nedávno ten dům (pořád nedostavěný, pochopitelně) zdědil další potomek toho rodu, byl zhruba v mém věku, měl mladou ženu a mimčo - a zabil se v autě... takže za zlomyslnost a závistivost nějaké babice platí dodnes celá rodina... tedy spíš ten, kdo se pokouší něco udělat s tím domem, jakoby bylo prokleté to místo... brrr, jde z toho na mě hrůza...
Není tady
Tino, ten dům bych brala pro tchýni...
Není tady