|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Betka napsal(a):
Párty s rodinou?
To mohlo být fajn.
Pro mně je ale oficialita i když mi rodiče přejou k narozeninám. Jsem stydlivka...
No ja teda taky nejsem zrovna zadna exhibicionistka. Ta svatba nakonec zas tak uplne mala nebyla, ale odpoledne patrilo jen rodine (cca 15 lidi z kazde strany, cili nejblizsi - rodice, prarodice, sourozenci s partnery), takze ten raut byl unosny a od sedmi vecer prisli kamaradi. Tem jsme do placu dali cerveny a bily vino a pivo, teplou sunku od kosti s krenem a horcici + 2 druhy salatu, zeleninovy a testovinovy a zbytek si platili sami.
A vazne jsme nezvali lidi, ktere jsme treba uz rok nevideli, protoze si na nas proste neudelali cas atd. :-)
Dal upozornuju, ze se nam naklady na svatbu vratily a dokonce prijem prevysoval vydaj, takze jsme na tom nakonec vydelali. Jelikoz jsme za 5 let spolecneho zivota uz nastradali veskere vybaveni domacnosti, vybirali jsme dary "v hotovosti". Nikdo s tim nemel sebemensi problem, dokonce se zdalo, ze jsou radi, ze si nemusi delat starosti s darem.
Ja jsem jen chtela rozptylit obavy tech, kdo odkladaji svatbu z fin. duvodu.
Upravil(a) Bibi_30 (12. 7. 2006 9:08)
Není tady