Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 17. 7. 2006 11:19

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Re: prosba o radu

ahoj holky, tak jsem tady. myslím, že první kolo jsme tedy zvládli. v pátek přijel, dal mi pusu, celou noc mě držel jako klíště a ráno mi řek, že si myslí, že bysme měli bejt spolu a že bude hledat cestu ke mě. řekla jsem, že cestu k sobě budeme muset hledat oba. ptal se mě, o čem jsem ten týden přemýšlela, tak jsem řekla po pravdě - že u mě začínal promlouvat i rozum a že už jsem to všechno neviděla tak jednoznačně, že jsem se v podstatě v tom týdnu rozhodla, že pokud nebude chtít,  nebo nebude vědět, že ho nechám jít a ukončím to. ale že jsem šťastná, že můžu poslechnout srdce a že ho mám moc ráda, že čert vem co se stalo. že chci jít dál s ním, a že si myslím, že to zvládneme. že se prostě pokusíme ty cesty zase sladit. vypadal v rámci možností šťastnej, myslim, že i já jsem - jak jen je to v týhle chvíli možný - šťastná. žádnej čas jsme si neurčili, čas ukáže. o jeho vedlejším vztahu jsme se nebavili - ono to tak bylo daný od začátku - že on si musí v první řadě řešit vztah ke mě - a je jasný, že pokud se rozhodl pro mě - není to slučitelný s jeho vztahem. on dělá takový náznaky - vypnul si tichý zvonění, zapnul příchozí sms, hlásí mi kdo píše, nechci bejt naivní ani přehnaná optimistka, ale zatím to nechám být a za pár dní se ho zeptám. strávili jsme na naší situaci myslim hezkej víkend a musíme se snažit obě srdce a oba rozumy dostat na jednu stranu. bude to asi dlouhá cesta, ale dala jsem se na ni dobrovolně a myslim, že jsem si to sama zvolila - v tom jste měli pravdu. dneska máme 14 výročí svatby, tak jedeme tam kde jsme se brali, na večeři a tak - s tím přišel on asi 10vteřin předtím, než jsem to chtěla říct já. chtěla bych znát vaše názory, děkuju vám za podporu, moc mi pomáháte.

Není tady

#77 17. 7. 2006 12:43

uzlík
♥♥♥♥♥--

Lucie33 napsal(a):

ahoj holky, tak jsem tady. myslím, že první kolo jsme tedy zvládli. v pátek přijel, dal mi pusu, celou noc mě držel jako klíště a ráno mi řek, že si myslí, že bysme měli bejt spolu a že bude hledat cestu ke mě. řekla jsem, že cestu k sobě budeme muset hledat oba. ptal se mě, o čem jsem ten týden přemýšlela, tak jsem řekla po pravdě - že u mě začínal promlouvat i rozum a že už jsem to všechno neviděla tak jednoznačně, že jsem se v podstatě v tom týdnu rozhodla, že pokud nebude chtít,  nebo nebude vědět, že ho nechám jít a ukončím to. ale že jsem šťastná, že můžu poslechnout srdce a že ho mám moc ráda, že čert vem co se stalo. že chci jít dál s ním, a že si myslím, že to zvládneme. že se prostě pokusíme ty cesty zase sladit. vypadal v rámci možností šťastnej, myslim, že i já jsem - jak jen je to v týhle chvíli možný - šťastná. žádnej čas jsme si neurčili, čas ukáže. o jeho vedlejším vztahu jsme se nebavili - ono to tak bylo daný od začátku - že on si musí v první řadě řešit vztah ke mě - a je jasný, že pokud se rozhodl pro mě - není to slučitelný s jeho vztahem. on dělá takový náznaky - vypnul si tichý zvonění, zapnul příchozí sms, hlásí mi kdo píše, nechci bejt naivní ani přehnaná optimistka, ale zatím to nechám být a za pár dní se ho zeptám. strávili jsme na naší situaci myslim hezkej víkend a musíme se snažit obě srdce a oba rozumy dostat na jednu stranu. bude to asi dlouhá cesta, ale dala jsem se na ni dobrovolně a myslim, že jsem si to sama zvolila - v tom jste měli pravdu. dneska máme 14 výročí svatby, tak jedeme tam kde jsme se brali, na večeři a tak - s tím přišel on asi 10vteřin předtím, než jsem to chtěla říct já. chtěla bych znát vaše názory, děkuju vám za podporu, moc mi pomáháte.

Lucinko,
moc, moc ti přeju ať se opět sejdete na té společné cestě životem, na té vaší cestě. Bude to dlouhé hledání, ale věřím, že vše dobře dopadne. Teď je jenom na tobě, zda vše ustrojíš a nebudeš se k "oné Doně" vracet. Tobě jde přeci o váš vztah, tak se to snaž ukočírovat.Nevyčítej, nevyptávej se. Vím, že je to hrozně těžké, ale musíme to zvládnout. Je dobrou známkou to, že se rozhodl pro tebe a že chce zkusit najít tu cestičku k tobě zpátky. Úplně stejné jako u nás. Ten tvůj se alespoň zeptal, ten můj se neptá. jede prostě dál a nechce se už k tomu vracet.
Teď jen čas ukáže. Tak se drž pussapussapussapussa

Není tady

#78 17. 7. 2006 12:46

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

hoj uzlíčku, myslím, že to zvládnu. když to na mě přijde, vybulim se o samotě, nebo kamarádce na rameni. vracet se k ničemu nebudu a půjdu dál. mám ho moc ráda. děkuju.

uzlík napsal(a):

Lucie33 napsal(a):

Lucinko,
moc, moc ti přeju ať se opět sejdete na té společné cestě životem, na té vaší cestě. Bude to dlouhé hledání, ale věřím, že vše dobře dopadne. Teď je jenom na tobě, zda vše ustrojíš a nebudeš se k "oné Doně" vracet. Tobě jde přeci o váš vztah, tak se to snaž ukočírovat.Nevyčítej, nevyptávej se. Vím, že je to hrozně těžké, ale musíme to zvládnout. Je dobrou známkou to, že se rozhodl pro tebe a že chce zkusit najít tu cestičku k tobě zpátky. Úplně stejné jako u nás. Ten tvůj se alespoň zeptal, ten můj se neptá. jede prostě dál a nechce se už k tomu vracet.
Teď jen čas ukáže. Tak se drž pussapussapussapussa

Není tady

#79 17. 7. 2006 12:59

uzlík
♥♥♥♥♥--

Máš mojí hlubokou poklonu a obdiv. Jsi sluníčko smile

Není tady

#80 17. 7. 2006 15:32

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj Heleno, je mi to moc líto. co se stalo, že se to najednou tak otočilo? jak ti je po víkendu?

helena.i napsal(a):

Lucie 33 a spol. Tak hlásm, že včerejší noc byla nejhorší za posledení období. Jenom jsme s M leželi, drželi se a brečeli. Téměř celou noc.Vzpomínali jsme na všechna ta krásná léta co jsme spolou prožili, hladili se, brečeli a v podstatě se domluvili na rozvodu. Je mně na umření. Ale i jemu. Dnes odjela naše mladší dcera   na tábor, tak toho asi využije, aby neviděla tátovo stěhování a odejde v tomto týdnu od nás. Pořád jen říká, že je mu to strašně líto, že všechno hezké pokazil , že jsem hodná ženská a že on si mě nezaslouží. Mně tekly slzy, ale dokázala jsem mu říct, že bude vždycky součástí mého života a že mu ze srdce přeji ať je moc šťastný. A myslela jsem to vážně. Bolí to. Moc. Ale tak nějak se mi ulevilo, že už bude klid. Všechny Vás moc zdravím.

Není tady

#81 18. 7. 2006 8:12

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj všechny statečný babinetky. tak jsme oslavili 14. výročí svatby. bylo to fajn. dali jsme si večeři, prošli se po známých místech, vyfotili se ruku v ruce, zvládla jsem s úsměvem i návštěvu kostela, kde jsme měli obřad a slibovali si věrnost - pravda, musela jsem dost mrkat a polykat, abych nezačala bulet, ale zvládla jsem to. je to takový ještě trošku rozpačitý, ale i hezký. dala jsem mu kytku v květináči a řekla, že to není obyčejná kytka, ale taková naše společná kytička o kterou bysme se měli starat - že je potřeba jí zalejvat, občas přesadit, pohnoji, pohladit lístečky, pochválit, jak hezky roste a tak. že se o ní budu starat a až bude chtít, ať se ke mě přidá, že je naše společná. tak prej to zkusíme. zatím dávám a on přijímá a jsem trpělivá, spokojená, na začátku nebo na konci.......uvidíme.
trošku si připadám jako ve filmu, ale je mi lehčejc u srdíčka.

Není tady

#82 18. 7. 2006 8:30

uzlík
♥♥♥♥♥--

Lucie33 napsal(a):

Někdy si taky tak připadám a kdyby ten náš příběh někdo natočil, tak oko nezůstane suché.

Není tady

#83 18. 7. 2006 10:00

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

viď, asi se stanu spisovatelkou. smile

uzlík napsal(a):

Lucie33 napsal(a):

Někdy si taky tak připadám a kdyby ten náš příběh někdo natočil, tak oko nezůstane suché.

Není tady

#84 18. 7. 2006 16:06

helena.i
♥♥-----

Lucie33: klasika. Vybuchly mě nervy. Stačilo že hi naše dcera viděla v podvečer jinde než hásil že bude.A řekla mě to. A jak mi je? Furt stejně blbě. Zatím neodešel, pomáhal mi přes víkend se zavařováním,  šel se mnou na akci na kterou původně nechtěl jít / narozky kamaráda/ . Zkrátka mizerie. No, chtěla jsem říci všem ženám, jejichž přspěvky jsem si tu četla, že jsem se opravdu na jejich rady začala starat sama o sebe. Během půl roku došlo u mě k velkým změnám. Mám dolů 12 kg, nechala jsem si operovat a odstranit dioptrie a mám nově prodloužené vlasy. Taky jsem začala cvičit a chodit do angličtiny. Kosmetika a nehty jsou u mě teď již samozřejmostí. A nejlepší na tom je, že to nedělám pro žádného chlapa, ale sama pro sebe!!!

Není tady

#85 22. 7. 2006 18:06

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky, tak jsem tu a není mi nic moc. byla jsem 3 dni s kamarádkama a 2 dni s M. všechno se zdá prima. on se snaží, všechno je jako v nejlepším pořádku. ale zdá se mi to nějaký moc jednoduchý. o ukončení jeho vztahu nepadlo ani slovo. tak nějak mě přechází ta první euforie, že to dobře dopadlo a začíná to na mě dolejhat, vy mi asi vynadáte. já vim. ale já mám strach, že on ten vztah neskončí. nebo ještě neskončil. na to vypadá moc spokojeně. nějak se mi to nezdá. a začíná mě po tom měsíčním maratonu, kdy jsem vydala všechny síly na to, aby to dobře dopadlo - a ono to v podstatě jakoby dopadlo - začíná na mě padat ta bolest z toho. vždycky někam zalezu a vybrečim se, ale je to děsný. teprve mi to dochází, co udělal a že ani nevim, jestli to pokračuje nebo ne. on si myslí, že já beru automaticky, že když mi řek, že bude se mnou, že si myslim, že to skončil. ale třeba ne, to by bylo moc krásný. tak se v tom plácám a plácám a teď mi vynadáte znova - až jsem z toho napsala sms tý jeho milence, jestli se teda jeho rozhodnutí dozvěděla a že doufám, že nejsme za pitomce obě dvě. že já jsem se ho dozvěděla a že jsem z toho pochopila, že je všechno vyřešený. že jí přeju, ať se má hezky. to se mi asi budete smát, že jo. no nedá se nic dělat, jsem jenom člověk. neodpovídá mi teda. manžela se asi na nic ptát nebudu. ale není mi moc hej. on se ale ke mě chová moc hezky, já taky. tak babi, raďte. tak snadno se mě teda asi nezbavíte.

Není tady

#86 22. 7. 2006 19:12

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

asi si budete myslet, že jsem magor. ale dostala jsem odpověď od milenky - napsala mi, že samozřejmě, že se rozhodnutí dozvěděla, že ho respektuje i když to pro ní není jednoduché ale že je správné. popřáli jsme si v životě všechno nejlepší a doufám, že jsme se definitivně rozloučili. no ženská s ženskou se opravdu asi vždycky líp domluví. musim říct, že její odpověď má pro mě myslim větší váhu, než kdyby mi to řekl on. jsou to oba charakteři, na tu bídu. takže jdu dál s lepší náladou a budu svoje smutky zvládat statečně a vždycky, když je přestanu zvládat statečně, tak sem za vámi přijdu. držte se všechny, život není peříčko.

Není tady

#87 23. 7. 2006 14:50

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Lucie33 napsal(a):

asi si budete myslet, že jsem magor. ale dostala jsem odpověď od milenky - napsala mi, že samozřejmě, že se rozhodnutí dozvěděla, že ho respektuje i když to pro ní není jednoduché ale že je správné. popřáli jsme si v životě všechno nejlepší a doufám, že jsme se definitivně rozloučili. no ženská s ženskou se opravdu asi vždycky líp domluví. musim říct, že její odpověď má pro mě myslim větší váhu, než kdyby mi to řekl on. jsou to oba charakteři, na tu bídu. takže jdu dál s lepší náladou a budu svoje smutky zvládat statečně a vždycky, když je přestanu zvládat statečně, tak sem za vámi přijdu. držte se všechny, život není peříčko.

Lucie,já mám taky odpoved od obou stran.S milenkou se znám dokonce osobně,lae stejně mi nedává jistotu, že to tak opravdu musí být.Mám stejné pocity, zdá se mi tak nějak jednoduché , že pořád čekám , co se stane.Ted jedeme s M na dovču, po letech sami dva,tak jsem zvědavá, jak to zvládneme.

Není tady

#88 23. 7. 2006 20:55

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Lucie33, Ivana*M: holky, je to na vás. Na vašem místě bych pochyby zahodila a prostě žila dál, užívala si pěkných chvil (a to nejen s navrátivším se mužem, ale taky sama se svými kamarády a se svými koníčky - na sebe nezapomínat! To je děsně důležitý.) a prostě bych teda žila dál. Svět je pěknej i tak, uvidíte. Zkuste se netrápit tím "co by kdyby" a prostě užívejte života. Chápu že to máte těžký, ale pochybama si člověk nepolepší. Nedávno jsem četla rozhovor s tou zpěvačkou Petrou Janů a ona psala, že svůj život hlavně prožila v tom "co bude, když"...v padesáti přišla na to, že je to blbost, že to přestala řešit a konečně žije! Vám padesát ještě nebylo, nepletu-li se? Tak to máte náskok. (A i kdyby bylo, tak co? Nikdy není pozdě na tohle zjištění.) Přeju pěkný pohodový život s co nejméně komplikacemi. A ty si většinou vyrábíme my ženský ve svých hlavách sami. Takže -náš život máme vážně ve svých rukách. Ahoj smile

Není tady

#89 24. 7. 2006 21:47

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Eva36 napsal(a):

Lucie33, Ivana*M: holky, je to na vás. Na vašem místě bych pochyby zahodila a prostě žila dál, užívala si pěkných chvil (a to nejen s navrátivším se mužem, ale taky sama se svými kamarády a se svými koníčky - na sebe nezapomínat! To je děsně důležitý.) a prostě bych teda žila dál. Svět je pěknej i tak, uvidíte. Zkuste se netrápit tím "co by kdyby" a prostě užívejte života. Chápu že to máte těžký, ale pochybama si člověk nepolepší. Nedávno jsem četla rozhovor s tou zpěvačkou Petrou Janů a ona psala, že svůj život hlavně prožila v tom "co bude, když"...v padesáti přišla na to, že je to blbost, že to přestala řešit a konečně žije! Vám padesát ještě nebylo, nepletu-li se? Tak to máte náskok. (A i kdyby bylo, tak co? Nikdy není pozdě na tohle zjištění.) Přeju pěkný pohodový život s co nejméně komplikacemi. A ty si většinou vyrábíme my ženský ve svých hlavách sami. Takže -náš život máme vážně ve svých rukách. Ahoj smile

Ahoj Evi,
mně naštěstí ztráta koníčků nehrozí, psali jsme si spolu o psech-měla jsem jiný nick- , v nejhorším psíci mně z toho vždy dostanou.

Není tady

#90 25. 7. 2006 13:11

johanka222
♥------

Ahoj holky jsem tu nová, konečně se mi podařilo přihlásit, ale spoustu příspěvků jsem přečetla, potýkám se taky s nevěrníkem, ale doufám,že už je to trochu vyřešené vyhodila jsem ho z domu našel si práci jinde i podnájem. Asi přišel na to,že třetí nevěra mu už neprojde, proto takto jedná, prosil sliboval, ale já mu na nic neskočila, vždy podvedl. Radši budu v 46 letech sama než se trápit s chlapem a starat se o něj, který si to nezaslouží.
Jinak se mi líbí názory Evky 36 asi toho chudák taky prožila.Mějte se a držte se.

Není tady

#91 25. 7. 2006 13:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ivana*M: Jo, pesani jsou fajn...ta moje potvora (kníračka, malá) vždycky vyskočí ke mně na gauč, sedne si vedle mě, koukne na mě.....a pak si položí hlavu na mě a kouká a kouká....a tak si tak pěkně rozumíme smile (Teda vlastně je ta potvora mého dítka, ale to je teď na táboře, tak válčíme spolu samy.)

johanka222: Prožila, prožila. Kvůli vlastní naivitě, hlouposti, nezkušenosti...atd...nechala se ovlivňovat, postrkovat, nestála si sama za sebou, nechala s sebou mávat....a trápila se (pochopitelně), než konečně pochopila, že jediný, kdo tohle může změnit, je ona sama. Už je dobře. A tvůj názor plně schvaluju, lepší být sama už napořád, než žít s někým, kdo se ke mně chová jako dobytek. (Navíc sám člověk není, když má kamarády, koníčka, třeba i děti...).

Upravil(a) Eva36 (25. 7. 2006 13:42)

Není tady

#92 27. 7. 2006 11:22

johanka222
♥------

Eva 36 : Já to prožívám od února letošního roku a jsem ráda,že jsem to takhle vyřešila. Máme 26 letou dceru a ta nechápe tátovo jednání, chová se v 50 jak puberták,mám totiž pocit,že se na něj milenka taky vykašlala, ale nezajímá mě to, jde pracovat do stejného města odkud se v prosinci vrátil a kde trávil ty chvíle s ní , tak si myslím,že se k sobě zase vrátí. Půl roku jsme žili v hádkách, výčitkách atd. Když jsem mu skoro odpustila, i když jsem nevěděla jak s ním budu žít dál, tak zase smsky a opět byl u ní, vypnul mobil /jela jsem totiž do stejného města na sraz spolužáků/, výmluvy,dokonce se pokusil i o sebevraždu, prý beze mě neumí žít a pak mi ona přeposlala jeho smsky za 14 dní a to jsem valila oči, takové věci mi nikdy neříkal,to se ve mě zlomilo a řekla jsem si dost. Je hrozný,že tolik bolesti vydržíme jen my ženský a to máme nastarost kolikrát malé děti, domácnost a práci a oni si jen užívají.
Jinak se tu mějte moc hezky, v sobotu odjíždím do Chorvatska a až přijedu, tak už bude pryč,tak se zase ozvu. Držte se!!!!!!!!!!!!!!§

Není tady

#93 27. 7. 2006 11:38

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

johanka222: To jsi s ním žila dost dlouho tedy. Já jen 12 let (+4 roky chození před tím)....Přišla jsem na to, že ženská má zůstat samostatnou bytostí, nesmí se rozdat pro blaho rodiny (ani dětí, ani manžela), musí si pořád hájit své "teritorium", svoje nároky na svůj život (bez dětí a bez manžela)......jistě, že každá vloží část svého času a srdce hlavně do rodiny, ale nesmí vložit všechno...okolí si zvykne, nikdo to neocení, naopak když pak něco zahapruje, tak manžel neřeší, neví, pokouší se o sebevraždy (viz tvůj) či štká na manželčině rameni (viz můj BM)...a nakonec za všechno může žena. Tatáž žena, která léta schovávala svoje vnitřní přání, tatáž, která se podřizovala přáním rodiny, dětí, manžela, někdy i rodičů..... Tudy cesta prostě nevede, dávat nelze napořád. Člověk musí taky dostávat a má na to plné právo.
Hezky si užij dovču, taky bych někam vyrazila. (Letos jsem doma "na maltě", přestavuju smile takže odpočinková dovča až možná příští rok. Ahoj!

Není tady

#94 27. 7. 2006 11:41

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Holky a já myslela, že můj nevěrnej (doufám, že bývale) manžel je jedinečnej, když mi povídal, že uvažoval i o sebevraždě. A vidím, že je to jinak. neutral

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#95 27. 7. 2006 11:42

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

taky sem si myslela, že je výjímka s tou sebevraždou lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#96 27. 7. 2006 11:44

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

Ahoj Jáji, přemýšlím, jestli nemají nějaké příručky podle kterých pak při provalení nevěry jedou. Ani jsem netušila, že i ty jsi "postižená" big_smilebig_smile

Není tady

#97 27. 7. 2006 11:46

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

s někym jsem tu nedávno o tom diskutovala, dokonce jsme si myslela, že s tebou - tak asi ne lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#98 27. 7. 2006 11:49

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

s někym jsem tu nedávno o tom diskutovala, dokonce jsme si myslela, že s tebou - tak asi ne lol

Možná jo, ale je nás tu tolik. Asi stárnu a začínám mít sklerózu. Jdu to zkusit najít.

Není tady

#99 27. 7. 2006 11:52

evca1
♥♥♥♥---

Jája napsal(a):

Jájo to nejsi, já jsem to taky slýchávala od svého dnes bývalého manžela. Nějakou dobu mě to trápilo, ale potom jsem mu jednou večer řekla - tak si jdi už konečně skočit (chtěl skočit z mastu u nás na dálnici).
To byl normálni psychický teror a to už NIKDY.

Není tady

#100 27. 7. 2006 12:01

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Daniela02 napsal(a):

Jája napsal(a):

Možná jo, ale je nás tu tolik. Asi stárnu a začínám mít sklerózu. Jdu to zkusit najít.

No, něco jsem našla, ale nějak z toho není vidět, že jsi s námi v jednom "klubu".  lollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí