Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#776 10. 10. 2006 10:24

evca1
♥♥♥♥---

Re: prosba o radu

Trvalo mi hodně dlouho,než jsem se z toho dostala. Před rokem a něco jsem se rozvedla.
Žiju sama, měla jsem nějaký ten vztah, byl to asi fajn chlap. Ale já zatím s nikým nedokážu žít.
To víš, že mi je občas smutno, že nemám partnera. Ale nedělám si z toho žádný cíl v životě.
Chtěla jsem jet na tu školu 1, ale nedostala jsem z práce volno. Mám od Pan tak trochu slíbeno,
že by mě vzala na dvojku, ale podle toho kolik se holek přihlásí.

Není tady

#777 11. 10. 2006 10:41

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

tak jen abyste o něco nepřišli ohledně mého vývoje.
přehodnotila jsem situaci v tom smyslu, že jsem teda sprdla psycholožku, že mě neřekla, naivce bláhové, že v 90% případů má nevěra ze strany odložené milenky ještě jakési dohry, které můžou trvat libovolně dlouho. pochopila jsem manžela, že mi nevysvětlil přijatý hovor, páč mi psycholožka vysvětlila, že se zachoval dobře a že jsem neměla absolutně žádný právo mu tam lézt, natož mu to k.b. říkat.
pochopila jsem ovšem taky, že jsem konečně udělala ten krok stranou, kterej on ode mě asi svým způsobem potřeboval, jelikož zjistil, že to teda zdaleka nezvládám tak, jak si asi myslel, a teď už vidím, ač je mi za to hanba, že jsem prostě udělala to, co jsem v tu chvíli udělat musela a nijak toho nelituju.
k něčemu to bylo určitě dobrý.
otevřelo mi to oči, jelikož mě fakt nenapadlo, že by ona nemusela mít ještě rozdejcháno.
i kdyby nic jinýho, on už si dá třeba lepší pozor, abych nic nenašla.
poučilo mě to, že už to teda dělat nebudu, páč jsem ublížila jen sama sobě, jeho se tím dotkla a narušila jeho důvěru v mojí důvěru (kdepak je chocholoušek ???)
psycholožka měla jednu velkou pravdu, když mi řekla, že jsem měla obrovský štěstí, jelikož jsem pekelně zariskovala - že za prvé on to ustál báječně (je zkrátka skvělej.....chocholoušku.....kdepak jsi, vy mi rozumíte...smile), a za druhý - že prej jsem tam mohla najít od ní klidně třeba nějaký sms a že bych byla s prominutím v peklíčku a on by v tom mohl být úplně nevinně a co prej bych dělala.
tudíž - z naivní důvěry jsem se přesunula k "co oči nevidí to srdce nebolí", nicméně stejně mám teda utkvělej pocit, že mu věřím. jen jsem se smířila s tím, že se budu starat jen o náš vztah a že dít se může ještě leccos a že můžu jen věřit, že on to případně ustojí. takže tomu tedy věřím a o víc se nezajímám.
užívám každého dne, jsem bohatší zas o další zkušenost, ničeho nelituju a zase mě to někam posunulo.
upřímně jsem ovšem přiznala i psycholožce a přiznávám to i vám a i jsem to řekla doma, že to, že spolu pracujou a komunikujou, je pro mě asi i přes přehodnocení mýho lehce naivního pohledu poslední měsíce - jedna z nejtěžších věcí. psycholožka mě politovala a řekla, že to chápe.
pokud by to neustál, tak abych se to snad nedozvěděla, ať si to prostě nějak vyřeší, pokud by to bylo silnější než on, stejně s tím nehnu. tohle teda vstřebávám, ale nemám pocit, že by si něco takovýho přál, nicméně, je to chlap. takže důvěra v podstatě zůstává, jen se tak trošku přeměnila a pro mě asi k lepšímu, pokud jsem to zchroustala tak, jak si myslím.
takže na závěr - myslím, že tohle mám tedy snad zase za sebou a jdu dál s trošku jiným přístupem a pocitem, ale asi to bylo nutný.
je mi dobře.
hjarta

Není tady

#778 11. 10. 2006 11:04

x21365
Host

Lucko, jen to vypiš, skvělé, a už mu nelez do mobilu dumbomdumbomdumbom, ty to ustojíš a dopadne to dobře. Mě je dobře že je ti dobře. hjartahjartahjarta

#779 11. 10. 2006 11:08

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

NEPOLEZU !!!!!!!!

Není tady

#780 11. 10. 2006 11:09

x21365
Host

Lucie33 napsal(a):

NEPOLEZU !!!!!!!!

pussahjartagloriapussahjartagloria

#781 11. 10. 2006 11:14

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

díky Míšo, strašně bych byla ráda, kdyby mi bylo taky dobře, že je tobě dobře.hjartahjarta:hjarta

Není tady

#782 11. 10. 2006 12:00

Áda1
♥♥♥♥---

Vidíš Lucinko říkala jsem Ti ať mu zatím neříkáš, že jsi byla v mobilu,  já mu to taky řekla a od té doby si maže úplně všechno, nechává tam pouze hovory a smsky od mě, ostatní od kamarádů a kamarádek a asi i milenky maže. Tak nevím co je lepší jestli když tu smsku a hovor v mobilu najdu a vím na čem alespoň jsem, nebo to, že všechno maže a já si domýšlím, že je jasný, že to pokračuje, jinak by to nemazal a nevím na čem jsem.

Každopádně jak jsem tady jednou psala s Danielkou, že odhazuji depku dál, skutečně jsem ji odhodila, jsem teď nějaká klidná až moc a to je taky podezřelý, neřeším, nezkoumám, žiji............ale jak jsem řekla a napsala jsem to i manželovi..........trápila jsem se jenom já, můj problém to není, takže jsem s tím skončila, ať si to vyřeší manžel..........akorát jsem mu řekla, že mu budu dávat svou lásku protože prostě chci buď jsem blbá nebo né, teď si to užívám, pořád mě objímá, je se mnou, nosí mi kytky, pořád mi volá, jako, že už mě dlouho neslyšel, no a on ať se rozhodne co je správné, možná si nabiji čumák, možná naše manželství bude pevnější a hezčí, možná to táhne dál a roky budu závodit s milenkou..........ale to není můj problém, přestala jsem to řešit, jsem na sebe hrdá, že jsem to tak ustála, rozhodně nevěru nebudu oplácet nevěrou, někde v koutku srdce si nechávám tu možnost, že to pokračuje dále, že klidně může odejít, abych nebyla pak zase tak překvapená, pak doufám, že to vyřeším s klidnou hlavou, a to, že to třeba klidně bude pokračovat neberu jako svoji prohru, i když mě to v hloubi duše bude děsně bolet, ale to není moje prohra, já jsem sama sebou, a jestli mému manželovi toto naše manželství není dobré, neprohrála jsem, za to nemůžu ani já ani on, a na světě běhá toliko chlapů,

ježiš no to je fantazírování, jo takhle to mám namyšlený, ale pak asi skutek utekl

nevím každopádně zítra jde odevzdat vzorek spermatu na vyšetření, jestli se mu sperma zlepšilo nebo né, tak asi chce být se mnou

Lucinko dopadne to dobře, a nepřemýšlej toliko nad tím, ubližuješ jenom sobě, já to taky poznala, že ubližuji jenom sobě a trochu svému okolí, přišla jsem díky svému chování o kamarádství, sice se kamarádíme dále, ale už je to o dost chladnější a kamarádka neví čím zrovna procházím

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#783 11. 10. 2006 12:41

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj, v podstatě s tebou souhlasim, krom toho, že i kdybych si měla hnáty zpřerážet už do toho mobilu nevlezu, a jestli jsem holt docílila toho, že bude všechno mazat, tak ať to maže, protože pokud by proved nějakou blbost, ale přitom chtěl bejt se mnou, tak jediná šance je, že se to nedozvim. rozhodně dlouhodobě nedokáže sedět zadkem na dvou židlích, takže pokud by to bylo vážný, stejně se to dozvim a nijak víc to ovlivnit nemůžu.
takže stejně jako ty kašlu na to a budu se řídit tím co cítím.

Není tady

#784 11. 10. 2006 12:58

Áda1
♥♥♥♥---

přesně jak říkáš  reta  reta

Není tady

#785 11. 10. 2006 13:34

Angie
♥♥♥♥♥--

Holky, můžu vám do toho vstoupit? Možná mě tu nevidíte rády, ale mohlo by to pro vás být přínosné;

Když mi manžel přišel na mé "nestandardní kamarádství", udělal scénu, zakázal mi ten vztah, zavolal mému "kamarádovi", vysvětlil mu velmi konkrétní a fatální hrozbu, pokud se mnou nepřestane okamžitě i on, a začal mne hlídat.
Nechtěla jsem o něj přijít, myšlenka na rozvod mě děsila, chtěla jsem si ho udržet, ale cítila jsem na něj hroznou zlost za to, že mi bere úžasnou hračku a tlačí na mě (což jsem mu nemohla samozřejmě dát najevo).
S kamarádem jsem stejně nepřestala, vztah se dokonce upevnil, touha se posílila a oba jsme vypilovali naši konspiraci do dokonalosti.

V dobách kdy to bylo doma nejhustější, jsem si uvědomila, co přesně nedělat, až mu jednou na něco přijdu.
1. špiclovat a šmírovat, prolejzat osobní věci a hlavně mobil
2. rozebírat to pořád dokola, vyčítat a chtít důkazy náklonnosti
3. napadat (výlevy emocí, pomlouvání milenky/milence, práskání dveřmi, vytváření dusna)

Čím důstojnější a nezávislejší je chování podváděného, tím větší zájem podvádějícího zachovat vztah a neopouštět ho (a naopak).

Není tady

#786 11. 10. 2006 13:54

Áda1
♥♥♥♥---

Jasně Angie už se o to snažím, první měsíc mi to nešlo, né že bych pomlouvala milenku a tak jen jsem to chtěla rozebírat. Ale už nechci hodila jsem se do klidu a snažím se nešpiclovat, nerozebírat, nevyčítat, milovat, výlevy emocí jsem snad nikdy nepoužívala, práskání dveřmi u nás taky nebylo a dusno taky né, milence jsem nevolala, a nehlídám ho je mi šumák co dělá, užívám si jak se ke mě teď chová a je to JEHO PROBLEM

Není tady

#787 11. 10. 2006 14:09

Áda1
♥♥♥♥---

ale zároveň s tím si myslím, že pokud vše v manželství klape a já si myslela, že klape a manžel si nestěžoval tak se "nestandardní kamarádství" nenosí protože není důvod

o to víc to mrzí a už není ta 100% důvěra

Není tady

#788 11. 10. 2006 14:22

Áda1
♥♥♥♥---

a ono taky kvůli každé prkotině která se Ti v manželství nezdá se neběhá za milenkou nebo milencem, všichni máme chyby, ale dá se o nich mluvit dá se s nima něco dělat, dá se domluvit, dá se spoustu věcí změnit a mít krásné manželství nebo partnerství pokud oba o to stojí, pokud o to jeden nestojí nastává problém a ve většině případů je chudák ten podváděný, zatímco ten co podvádí je vysmátej jak toho druhého přečůral

Není tady

#789 11. 10. 2006 14:23

Angie
♥♥♥♥♥--

Ádo, je důvod... je prostě jiná.
To člověka baví... jiná tvář, jiný hlas, jiný smích, jiné tělo, jiná vůně, jiná konverzace a jiný sex. Tak stejný jako doma, a přitom jiný.

sad

Není tady

#790 11. 10. 2006 14:24

Angie
♥♥♥♥♥--

Ádo, já myslím že se ti nesmál jak tě přečůral...

Není tady

#791 11. 10. 2006 14:29

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

jo a ještě musíme s prominutím držet papulu a bejt milý a milý a usměvavý a spokojený a vděčný a tak.......a hlavně nad věcí......a tak.....abysme se chudáčka náhodou nedotkli nebo ho nějak nepopudili, aby se teda cejtil dobře.

Není tady

#792 11. 10. 2006 14:32

Áda1
♥♥♥♥---

Jenže ta jiná tvář, jiný smích, jíné tělo, jiný sex....................to za chvíli taky zevšední a omrzí

U mě to zatím tak nefunguje, příležitost zahnout máme každý, ale pro mě je ten doma číslo jedna i když má chyby a i když ten co se nabízí je jiný, hezčí, voňavější, zapojí se mi kolečka v mozku, protože nechci kazit to co mám doma, nechci doma lhát, vymýšlet si kam jdu, a tomu jinému, hezčímu, dokáži odolat pro to co mám doma

Není tady

#793 11. 10. 2006 14:34

Áda1
♥♥♥♥---

Jo Lucie máme to těžký buď jsme se měli narodit jako chlapi, a nebo by ty naše srdíčka neměly být tak citlivý a kdyby ty srdíčka nebyly citlivý a byly tvrdý jako kámen byly bychom na tom lépe...........

Není tady

#794 11. 10. 2006 14:35

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

nejsi chlap.
mě to občas i lákalo, a i když mi manžel lez leckdy hodně třeba na nervy, mám prostě určitej žebříček hodnot a hranici, za kterou jsem to nikdy nenechala dojít. a i když jsem si myslela, že ty hranice máme oba stejný, spletla jsem se. je mi to líto. a někdy mi připadá, že těch věcí, který se změnily a se kterejma se musím smířit je víc, než jsem schopná zvládnout. ale jsem, když na ně nemyslim na všechny najednou.

Není tady

#795 11. 10. 2006 14:45

Judinka
♥♥♥♥---

Angie je realistka godlike
Opravdu, zvlášť u pánů, nebo u dam s "mužským mozkem" není důvod k nevěře nefunkčnost vztahu, dokonce věřím, že mohou mít rádi oba dva drahoušky stejně, dá se říct skoro stejně, anebo jinak, ale stejně...A ta změna je občas tak rajcovní a tak oživující. storstark

Není tady

#796 11. 10. 2006 14:47

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

mě to vadí.

Není tady

#797 11. 10. 2006 14:48

Judinka
♥♥♥♥---

Tož, než jsem se vymáčkla, tak jsem trochu offtopic mimo mísu smile Ale holt chlap a ženská a jejich přístupy jsou odlišné...Pravda

Není tady

#798 11. 10. 2006 14:50

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

chápu, ale prostě mi to vadí.

Není tady

#799 11. 10. 2006 14:52

Áda1
♥♥♥♥---

Lákalo?? To mě ani né, celý ty roky, co jsem s ním jsem neměla potřebu být mu nevěrná i když mě taky hodně štval. Neříkám, že nebyli chlapi a kluci, kteří se mi líbili, ale ty se mi opravdu jenom líbili nic víc, ani jsem si nepředstavovala v myšlenkách jaký by to bylo s nima.

Není tady

#800 11. 10. 2006 14:53

Judinka
♥♥♥♥---

Mně to z principu taky vadí...ale....Docela by mne zajímalo, kolik vztahů je narušeno nevěrou, někdy i nenarušeno, když se jim to povede ututlat...Ale prostě kolik lidí (chlapů i dam)  tzv. selže... Do toho započítávám i ty, pro které  v mládí a na počátku vztahu je nevěra nemyslitelná a časem...tak nějak se přihodí...neodolá, rezignuje?!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí