Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#751 9. 10. 2006 11:29

Mazlík
♥♥♥♥---

Re: prosba o radu

Už jsem to psal vedle, ale Vy se holčičky dneska držíte tady a svorně si depkujete, tak znovu:

Přeci nebudete mít nějakou blbou depinu, když je venku tááák nádherně!!! Snad Vás nějakej úplněk nerozhodí, přeci jsme všechny úžasné a dokonalé a skvělé a nejlepší. Aspoň já si to o sobě už zase myslím, i když nemáme doma vyřešeno (teda já jo).  Je pravda, že mi v sobotu nebylo nejlíp, ale přešlo to, je nádherně a život je úžasnej a pěkně barvitej. Tak hoďte depku do kanálu a s úsměvem jde všechno líp. To fakt nekecám, mám to odzkoušený. Pa pa všem smutnejm princeznám posílám vééélikou pusu přes celou papulu (já neumím smajlíky, bé, bé).

Není tady

#752 9. 10. 2006 11:31

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

rozkaz šéfe, tak nějak bych to taky ráda viděla.....

dakota napsal(a):

Lucie33 napsal(a):

já jsem si jenom tak malinko zablbla až teďka prosím prosím.....

Míšo, nic mi nepřišlo. máš li sílu, napiš mi.

Dobře, ale bylo to naposled..!!! pussa

Není tady

#753 9. 10. 2006 11:33

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Tak a dost !!!mad mad mad
Koukejte mazat po nějaký práci, nebo vás zaměstnám sama!!! wink
Jedna hezčí než druhá, obě maj to , co si vostatní jen přejou a furt jim to nejni dost koch!!! Tak dlouho budete blbnout, až se vám ty pochybnosti vyplněj !!!!
A pak budete vobě řvát a BUDETE SI ZA TO MOCT SAMY!!!!
...tak a už mě nes..., dyš se rozčílim , tak kašlu!!! usch usch..a dusím se!!!

hjarta hjarta  hjarta hjarta hjarta  hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta  hjarta

..........hele a nemůžeš přijet jednou zaměstnat toho mýho....... dumbom dumbom

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#754 9. 10. 2006 11:33

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj Mazlíku, to bys koukala, jak to hezky dokážem i když je venku tak krááásně.....smile
vždycky se naštěstí najde někdo, kdo nás tady zmastí, kdo je zrovna nahoře, zaplaťpánbuzato.

Mazlík napsal(a):

Už jsem to psal vedle, ale Vy se holčičky dneska držíte tady a svorně si depkujete, tak znovu:

Přeci nebudete mít nějakou blbou depinu, když je venku tááák nádherně!!! Snad Vás nějakej úplněk nerozhodí, přeci jsme všechny úžasné a dokonalé a skvělé a nejlepší. Aspoň já si to o sobě už zase myslím, i když nemáme doma vyřešeno (teda já jo).  Je pravda, že mi v sobotu nebylo nejlíp, ale přešlo to, je nádherně a život je úžasnej a pěkně barvitej. Tak hoďte depku do kanálu a s úsměvem jde všechno líp. To fakt nekecám, mám to odzkoušený. Pa pa všem smutnejm princeznám posílám vééélikou pusu přes celou papulu (já neumím smajlíky, bé, bé).

Není tady

#755 9. 10. 2006 13:08

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

MIlá Danielko, znáš mně, já ti ho "zaměstnám" a to bys nerozdejchala..lollollol!!  drž ho raději dál ode mě!!!!! wink lol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#756 9. 10. 2006 13:46

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

MIlá Danielko, znáš mně, já ti ho "zaměstnám" a to bys nerozdejchala..lollollol!!  drž ho raději dál ode mě!!!!! wink lol

.......já myslela třeba řezání dříví......... styrka

Není tady

#757 9. 10. 2006 14:11

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No tak jo, to je príma, potřebuju připravit dřevo na chaloupce....samota....v lese... to pojedeš taky???lollol

Není tady

#758 9. 10. 2006 14:19

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

........no jak to tak čtu, raději ho zaměstnám sama..........víš, že je na blondýny...... bude třeba opravovat obklad v kuchyni, který dělá už půl roku..... tak a je to

Není tady

#759 9. 10. 2006 14:24

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

...no nic, řeknu si jinýmu, Blaženu by si svez, co...?? lol lol lol

Není tady

#760 9. 10. 2006 14:35

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

...no nic, řeknu si jinýmu, Blaženu by si svez, co...?? lol lol lol

Blaženu taky ne........... ti seženu nějakýho jinýho karamáda

Není tady

#761 9. 10. 2006 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Baby. buďte rady, že vás nebolia žuby ako mňa grater grater aúúúúú.... By ste si prestali vyrábať bolesti samy, masochistky jedny dumbom - ak vám bude treba dať na pr..., radšej si zavolajte mňa, ja to zvládnem s eleganciou cool ...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#762 9. 10. 2006 15:24

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Baby. buďte rady, že vás nebolia žuby ako mňa grater grater aúúúúú.... By ste si prestali vyrábať bolesti samy, masochistky jedny dumbom - ak vám bude treba dať na pr..., radšej si zavolajte mňa, ja to zvládnem s eleganciou cool ...

rychle zubu domluv, aby tě to nebolelo v pátek.......

Není tady

#763 9. 10. 2006 15:58

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

už tě volám.
a ať už tě to nebolí. smile

Selima napsal(a):

Není tady

#764 9. 10. 2006 16:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak, babulienky, žuby usch majú paužu, nebolia... Dík. A ten weekendík sa mi práve komplikuje, lebo vo štvrtok alebo piatok mám ísť k žubárke grater - ešte uvydým, čo mi povie... Ale naplácať vám môžem aj tak dumbom - vonku je krásne, babie leto na objednávku, tak nehundrite a šup-šup na zmrzku, na prechádzku, na bicykel, na kávičku rock... Aj ja si asi blicnem z jazykovky a pôjdem sa flákať po slniečku cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#765 9. 10. 2006 16:22

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

půjdu tedy asi na bicykel, sluníčko sluníčkuje, manžel ať si políbí, nebo ať jede se mnou, a do hajzlu už chci bejt šťastná a spokojená a ne takovejhle zoufalec. už mě to fakt neba !!!!!!!!!
takže ráno moudřejší odpoledne, pracovní doba končí, tudíž holčičky moje, dneska jsem si užily, zítra bude veselejc určitě, takže ráno v 8 na nástupu vás tu čekám.

Není tady

#766 9. 10. 2006 16:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jasné, užívajme si, kým je čo, a keď nebude, vytvoríme si samy rock ... Včera som sa bola povytriasať na afrických tancoch a na 3 hodiny som aj na žuby žabudla usch vissla Krepčila som ako divožienka, aj s virózou, aj so žubami - až som prequapila samu seba cool . Choďte aj vy robiť niečo, čo vám urobí radosť...

Brita

Není tady

#767 10. 10. 2006 6:59

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Luci, já už se hlásím, že jsem na nástupu.... bude rozcvička styrka ?

Není tady

#768 10. 10. 2006 7:59

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

správně - 10 dřepů, 10 kliků, raz dva raz dva....

je mi bídně, ale věřím, že se to otočí a zase se seberu. nic jinýho mi  koneckonců ani nezbejvá. včera večer jsem měla těžký pocity, jestli to všechno má cenu - stará písnička. od půl pátý jsem vzhůru - stará písnička.
jsem k.b. - nová písnička.

Není tady

#769 10. 10. 2006 8:09

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Mně už je dneska dobře......... pojď já tě pochovám dudlik ......... vezmi si volno a přijeď ke mně do práce, půjdem někam na kafe......

Není tady

#770 10. 10. 2006 8:42

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

pochovej, aspoň na dálku, prosím. já dneska nemůžu, božínku, ale nejradši bych jela za tebou.

Není tady

#771 10. 10. 2006 9:40

evca1
♥♥♥♥---

Ahoj Luci,
četla jsem tvůj příspěvek z minulého týdne.
Jenom ti chci říct, že to co prožíváte důvěrně znám.
Škoda, že já tenkrát neznala babinet.
Držím ti palce, protože já to nezvládla.

Není tady

#772 10. 10. 2006 9:48

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

díky, evco.
jak nezvládla? prostě nezvládla? jako mám občas pocit já že to nezvládnu ?

Není tady

#773 10. 10. 2006 9:54

evca1
♥♥♥♥---

Nezvládla, odešla jsem. Prostě jsem to nedokázala odpustit a žít dál. Jenom jsem se trápila.
Víš, vy o tom tady mluvíte, ale já jsem se tenkrát za to strašně styděla a nedokázala jsem to nikomu říct.
Natož navštívit psychologa.

Není tady

#774 10. 10. 2006 9:56

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

a jak je ti? je ti líp?

Není tady

#775 10. 10. 2006 10:14

Áda1
♥♥♥♥---

Evčo, proč si se styděla za něco za co jsi vpodstatě nemohla??
Je pravda, že já to taky nikomu neřekla, akorát tady na babinetu, jinak nikomu rodině, známým, kamarádům, proč taky je to jen můj problém a manžela, ( teda asi jiný by bylo kdyby manželovu milenku někdo znal, ale on se s ní nikomu nepochlubil, nechal si ji sám pro sebe a pak jako sladké překvapení pro mě ) my si ho musíme vyřešit a čím víc lidí to bude vědět, tím hůř se s tím sami dva budeme vyrovnávat, ale je pravda, že jsem ráda, že tyto stránky existují jinak bych se v tom musela plácat sama.

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí