|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Už jsem to psal vedle, ale Vy se holčičky dneska držíte tady a svorně si depkujete, tak znovu:
Přeci nebudete mít nějakou blbou depinu, když je venku tááák nádherně!!! Snad Vás nějakej úplněk nerozhodí, přeci jsme všechny úžasné a dokonalé a skvělé a nejlepší. Aspoň já si to o sobě už zase myslím, i když nemáme doma vyřešeno (teda já jo). Je pravda, že mi v sobotu nebylo nejlíp, ale přešlo to, je nádherně a život je úžasnej a pěkně barvitej. Tak hoďte depku do kanálu a s úsměvem jde všechno líp. To fakt nekecám, mám to odzkoušený. Pa pa všem smutnejm princeznám posílám vééélikou pusu přes celou papulu (já neumím smajlíky, bé, bé).
Není tady
rozkaz šéfe, tak nějak bych to taky ráda viděla.....
dakota napsal(a):
Lucie33 napsal(a):
já jsem si jenom tak malinko zablbla až teďka prosím prosím.....
Míšo, nic mi nepřišlo. máš li sílu, napiš mi.Dobře, ale bylo to naposled..!!!
Není tady
dakota napsal(a):
Tak a dost !!!
![]()
![]()
Koukejte mazat po nějaký práci, nebo vás zaměstnám sama!!!
Jedna hezčí než druhá, obě maj to , co si vostatní jen přejou a furt jim to nejni dost koch!!! Tak dlouho budete blbnout, až se vám ty pochybnosti vyplněj !!!!
A pak budete vobě řvát a BUDETE SI ZA TO MOCT SAMY!!!!
...tak a už mě nes..., dyš se rozčílim , tak kašlu!!!![]()
..a dusím se!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........hele a nemůžeš přijet jednou zaměstnat toho mýho.......

Není tady
ahoj Mazlíku, to bys koukala, jak to hezky dokážem i když je venku tak krááásně.....
vždycky se naštěstí najde někdo, kdo nás tady zmastí, kdo je zrovna nahoře, zaplaťpánbuzato.
Mazlík napsal(a):
Už jsem to psal vedle, ale Vy se holčičky dneska držíte tady a svorně si depkujete, tak znovu:
Přeci nebudete mít nějakou blbou depinu, když je venku tááák nádherně!!! Snad Vás nějakej úplněk nerozhodí, přeci jsme všechny úžasné a dokonalé a skvělé a nejlepší. Aspoň já si to o sobě už zase myslím, i když nemáme doma vyřešeno (teda já jo). Je pravda, že mi v sobotu nebylo nejlíp, ale přešlo to, je nádherně a život je úžasnej a pěkně barvitej. Tak hoďte depku do kanálu a s úsměvem jde všechno líp. To fakt nekecám, mám to odzkoušený. Pa pa všem smutnejm princeznám posílám vééélikou pusu přes celou papulu (já neumím smajlíky, bé, bé).
Není tady
MIlá Danielko, znáš mně, já ti ho "zaměstnám" a to bys nerozdejchala..

!! drž ho raději dál ode mě!!!!!

Není tady
dakota napsal(a):
MIlá Danielko, znáš mně, já ti ho "zaměstnám" a to bys nerozdejchala..
!! drž ho raději dál ode mě!!!!!
![]()
.......já myslela třeba řezání dříví......... 
Není tady
No tak jo, to je príma, potřebuju připravit dřevo na chaloupce....samota....v lese... to pojedeš taky???

Není tady
........no jak to tak čtu, raději ho zaměstnám sama..........víš, že je na blondýny...... bude třeba opravovat obklad v kuchyni, který dělá už půl roku..... tak a je to
Není tady
...no nic, řeknu si jinýmu, Blaženu by si svez, co...??

Není tady
dakota napsal(a):
...no nic, řeknu si jinýmu, Blaženu by si svez, co...??
![]()
![]()
Blaženu taky ne........... ti seženu nějakýho jinýho karamáda
Není tady

Baby. buďte rady, že vás nebolia žuby ako mňa
aúúúúú.... By ste si prestali vyrábať bolesti samy, masochistky jedny
- ak vám bude treba dať na pr..., radšej si zavolajte mňa, ja to zvládnem s eleganciou
...
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
- ak vám bude treba dať na pr..., radšej si zavolajte mňa, ja to zvládnem s eleganciou
...
rychle zubu domluv, aby tě to nebolelo v pátek.......
Není tady
už tě volám.
a ať už tě to nebolí. 
Selima napsal(a):
![]()
...
Není tady

Tak, babulienky, žuby
majú paužu, nebolia... Dík. A ten weekendík sa mi práve komplikuje, lebo vo štvrtok alebo piatok mám ísť k žubárke
- ešte uvydým, čo mi povie... Ale naplácať vám môžem aj tak
- vonku je krásne, babie leto na objednávku, tak nehundrite a šup-šup na zmrzku, na prechádzku, na bicykel, na kávičku
... Aj ja si asi blicnem z jazykovky a pôjdem sa flákať po slniečku 
Není tady
půjdu tedy asi na bicykel, sluníčko sluníčkuje, manžel ať si políbí, nebo ať jede se mnou, a do hajzlu už chci bejt šťastná a spokojená a ne takovejhle zoufalec. už mě to fakt neba !!!!!!!!!
takže ráno moudřejší odpoledne, pracovní doba končí, tudíž holčičky moje, dneska jsem si užily, zítra bude veselejc určitě, takže ráno v 8 na nástupu vás tu čekám.
Není tady

Jasné, užívajme si, kým je čo, a keď nebude, vytvoríme si samy
... Včera som sa bola povytriasať na afrických tancoch a na 3 hodiny som aj na žuby žabudla
Krepčila som ako divožienka, aj s virózou, aj so žubami - až som prequapila samu seba
. Choďte aj vy robiť niečo, čo vám urobí radosť...
Není tady
Luci, já už se hlásím, že jsem na nástupu.... bude rozcvička
?
Není tady
správně - 10 dřepů, 10 kliků, raz dva raz dva....
je mi bídně, ale věřím, že se to otočí a zase se seberu. nic jinýho mi koneckonců ani nezbejvá. včera večer jsem měla těžký pocity, jestli to všechno má cenu - stará písnička. od půl pátý jsem vzhůru - stará písnička.
jsem k.b. - nová písnička.
Není tady
Mně už je dneska dobře......... pojď já tě pochovám
......... vezmi si volno a přijeď ke mně do práce, půjdem někam na kafe......
Není tady
pochovej, aspoň na dálku, prosím. já dneska nemůžu, božínku, ale nejradši bych jela za tebou.
Není tady
Ahoj Luci,
četla jsem tvůj příspěvek z minulého týdne.
Jenom ti chci říct, že to co prožíváte důvěrně znám.
Škoda, že já tenkrát neznala babinet.
Držím ti palce, protože já to nezvládla.
Není tady
díky, evco.
jak nezvládla? prostě nezvládla? jako mám občas pocit já že to nezvládnu ?
Není tady
Nezvládla, odešla jsem. Prostě jsem to nedokázala odpustit a žít dál. Jenom jsem se trápila.
Víš, vy o tom tady mluvíte, ale já jsem se tenkrát za to strašně styděla a nedokázala jsem to nikomu říct.
Natož navštívit psychologa.
Není tady
a jak je ti? je ti líp?
Není tady
Evčo, proč si se styděla za něco za co jsi vpodstatě nemohla??
Je pravda, že já to taky nikomu neřekla, akorát tady na babinetu, jinak nikomu rodině, známým, kamarádům, proč taky je to jen můj problém a manžela, ( teda asi jiný by bylo kdyby manželovu milenku někdo znal, ale on se s ní nikomu nepochlubil, nechal si ji sám pro sebe a pak jako sladké překvapení pro mě ) my si ho musíme vyřešit a čím víc lidí to bude vědět, tím hůř se s tím sami dva budeme vyrovnávat, ale je pravda, že jsem ráda, že tyto stránky existují jinak bych se v tom musela plácat sama.
Není tady