Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 7. 2006 7:23

kornoutek
♥♥♥♥---
Místo: Střední čechy

Kde je pravda??

Stala se mi dost nemilá věc. Objednávali jsme si kuchyň v jednom kuchyňském studiu. Už při objednávce došlo k několika chybám ( jiná barva linky, jinak řešený horní skříňky, dokonce i jiný počet komponentů ), už to nás mělo varovat, ale co chybu udělá každý. Zaplatili jsme zálohu s tím, že by jí měli přivézt tento týden. Jenže jsme se tam DOHODLI že pokud nebudou hotovy zedníci, není problém přesunout termín dodání o pár dní. Jenže jak se včera ukázalo, problém to je a dost velký. Zedníci skončí v pátek a já chtěla, aby nám jí tedy přivezli v pondělí. Jenže paní majitelka mi včera sdělila, že není místo a musíme čekat do 14 srpna!!!! kde je tedy dohoda o tom, že pár dní nevadí??? Počítali jsme s tím, že to tedy opravdu vadit nebude.. a teď budeme muset měsíc čekat??? nevím jak to zvládnu, mám dvě malé děti, teď provizorní kuchyň v obýváku, kde jsme už jak sardinky a vydržet takhle měsíc, to bude něco. Dá se s tím něco dělat?? prosím poraďte...

Není tady

#2 11. 7. 2006 7:27

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Re: Kde je pravda??

myslím, že mnoho ne, pokud to budeš nějak vymáhat, budeš stejně čekat a ještě ti to dodavatelka osladí. To je ono, kuchyň si člověk nekupuje každý den a tak na to hřeší, je jim jedno, že už k nim nepůjdeš, hlavně že mají tvoje peníze v kapse a tím i tebe.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#3 11. 7. 2006 8:06

kornoutek
♥♥♥♥---

No tak toho jsem se nejvíc bála, že nejde vůbec nic dělat.. Přitom, kdyby nám jasně  řekla, že to posunout nepůjde, posunuli bychom mi tu dodávku na příští týden, nebo vlastně celou předělávku bychom posunuli, a vlastně vůbec nic by se nestalo. Naštvala mě tedy pekelně, nejdřív měla plnou pusu slibů a skutek utek. Takže nám vlastně nezbývá než čekat...

Není tady

#4 13. 7. 2006 3:05

_s_
♥♥♥♥---

Prodávající je v prodlení (tedy pokud máte ve smlouvě uveden termín) a Vy máte právo odstoupit od smlouvy s účinky ex tunc (tedy od počátku). To znamená, že prodávající je povinen Vám vrátit i zálohu.

Není tady

#5 13. 7. 2006 10:27

kornoutek
♥♥♥♥---

děkuji za radu... naštěstí vše dobře dopadlo, po telefonátu s paní majitellkou, kde mi jasně řekla, že prostě neudělá nic pro to, abychom ji dostali včas, tak jsem se tam hned rozjela. takový divadlo před lidmi jsem ještě nezažila a myslím že ani ona ne:-)), ale hned posílala objednávku do montážní firmy s tím, že ji přivezou teď ve středu. nakonec to vyjde přesně, protože zedníci končí v úterý. je asi pravda, že co si člověk " nevykecá " a nevyřve, to asi nemá:-))

Není tady

#6 13. 7. 2006 12:19

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

máš právo odstoupit od smlouvy,pozorně si přečti co jsi podepsala,měl by tam být termín dodání a montáže,sankce a jiné věci.Asi bych také šla na majitelku s hotovou věcí,že bu´d kuchyń nebo vrátit peníze.Neboj se.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí