|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No...já si myslela,jaké už nemám břicho a 2 kamarárky mi nezávisle na sobě řekly,že namě není nic vidět...tak jsem zase splaskla jak balon a kromě tvrdého podbříšku a vylezlého špeku...který tam byl pořád,ale ted jde videt vic,jak ho deloha vytlacuje..vlastne nemam nic..mam 1 kg nahore..ale pritom me už mimi začalo otukavat
bricho nebricho,hlavne,at mimi tuká 
Není tady
Ahoj holky, ja jsem po ranu plocha a behem dne se ze me stava sud...zadrzuju vodu a jsem nafoukla, tak to je videt...dnes jsem byla u dr. a deloha mi vystoupila z malé panve, takze ode dneska jsem tehotna viditelne(mela jsem zaklonenou delohu)...
Není tady
Venysku,.tak to je super..,
hlavně,že dobře dopadlo to krvácení... šetři se !!! no... mě děloha dosahuje už skoro k pupíku,ale zatím no na mě nidko moc nepozná 
Není tady
tak se mi zdá, že mi to bříško trochu asi roste, je fakt, že jsem špek tam měla pořád, ale spíš měkký, ted se mi zdá, že ho mám trochu tvrdší a nejde zatáhnout, je to možné
Není tady
Ahoj, zdá se mi, že zhruba od 20 tt bylo už poznat, že mám bříško.
Není tady
tak toto riesim aj ja, lebo pohyby babetka citim dole asi 10cm pod pupkom nemalo by byt vyssie?boli ma z toho už vsetko, tiež nemam velke brusko este
Není tady