Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 7. 2006 8:54

Marsella
♥------

Zpackaná liposukce

Ahoj všem, mám skoro dva roky po liposukci. Boky a zevní stehna. Boky dorostly zpět, stehna taky, ale mezi tím, v oblasti kyčelních kloubů je díra. Tam to nedorostlo.
Vypadá to strašně nepřirozeně, je to škaredé, lituji dne, kdy jsem se rozhdla to podstoupit.

Chtěla bych se zeptat- pokud je tady někdo, kdo rozumí anatomii člověka, třeba nějaký medik nebo lékař- jaká je šance, že toto zaroste, že se tkáň dotvoří? Po liposukci se tvrdí, že to nedoroste, ale tak to není. Nad a pod tou dírou to dorostlo skoro jak to bylo předtím, jen tam nic.
Ale co tam?
Je možné, že to poškodili natolik, aby se to nedotvořilo?
Byla jsem v CA. Jednalo se o klasickou suchou liposukci.

Díky za názory, klidně mně napište, že jsem husa, že jsem na to šla. To já totiž už vím.

Není tady

#2 10. 7. 2006 10:07

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zpackaná liposukce

Nejsi husa, to nikdo neví předem, nemohla by ses na to zeptat tam, kde jsi byla? Tam budou mít ještě tvůj záznam ze zákroku. Jinak bych možná zašla na místní chirurgii ....

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 10. 7. 2006 19:20

diana theory
♥------

Marsella napsal(a):

Ahoj všem, mám skoro dva roky po liposukci. Boky a zevní stehna. Boky dorostly zpět, stehna taky, ale mezi tím, v oblasti kyčelních kloubů je díra. Tam to nedorostlo.
Vypadá to strašně nepřirozeně, je to škaredé, lituji dne, kdy jsem se rozhdla to podstoupit.

Chtěla bych se zeptat- pokud je tady někdo, kdo rozumí anatomii člověka, třeba nějaký medik nebo lékař- jaká je šance, že toto zaroste, že se tkáň dotvoří? Po liposukci se tvrdí, že to nedoroste, ale tak to není. Nad a pod tou dírou to dorostlo skoro jak to bylo předtím, jen tam nic.
Ale co tam?
Je možné, že to poškodili natolik, aby se to nedotvořilo?
Byla jsem v CA. Jednalo se o klasickou suchou liposukci.

Díky za názory, klidně mně napište, že jsem husa, že jsem na to šla. To já totiž už vím.

marsello to jsi me ted dost vydesila, chystam se taky na liposukci a prave tech nerovnosti se dost bojim, a nosila jsi poctive ty kompresni puncochy? slysela jsem ze kdyz zanedbas pooperacni peci tak to hrozne dopada, nejde mi do hlavy jak ti muze znovu dorustat odsaty tuk, radeji zajdi za nejakym odbornikem, treba to jde spravit:usch:

Není tady

#4 10. 7. 2006 20:09

Marsella
♥------

Ahoj Di, jo, kompresy jsem nosila poctivě, dokonce i dýl, protože to bolelo, ještě asi tak 2,3 měsíce, když jsem šla  bez toho. Na liposukci čeho se chystáš?
Jinak na klinikách sem se ptala- dělat se s tím nic nedá, je to odsátý moc- to je názor dvou jiných klinik.

Není tady

#5 10. 7. 2006 21:50

diana theory
♥------

Marsella napsal(a):

Ahoj Di, jo, kompresy jsem nosila poctivě, dokonce i dýl, protože to bolelo, ještě asi tak 2,3 měsíce, když jsem šla  bez toho. Na liposukci čeho se chystáš?
Jinak na klinikách sem se ptala- dělat se s tím nic nedá, je to odsátý moc- to je názor dvou jiných klinik.

snad se to da nejak resit, prece te tak nemuzou nechat, ja se chystam na boky, mam stihlou postavu ale ty boky jako by ke me nepatrily, mam pres ne skoro 100 a pritom v pase 65, myslela jsem ze by bylo dobry to trochu ubrousit, znam pana doktora hlavu, byla jsem u nej uz na zvetseni prsou a jsem za to stastna, myslim ze je to klasa, nemuzu pochopit co ti s tim udelali, mam ted strach na to jit, ale cvicim, jim normalne, vaha mi drzi porad na 58 ale ten zadek nemuzu dat dolu. tak jsem myslela ze je to nejlepsi reseni, nechces se poradit s nim? je to opravdu dobry doktor.

Není tady

#6 10. 7. 2006 22:18

BEBEA
♥------

Dnes v době tumescentní liposukce absolutne neobstojí názor a metody dr.Hlavy-alespon jak to prezentuje na svych webovkách.To je názor člověka,který liposukce nedělá nebo hrozne nerad a v této oblasti ustrnul pred 2O lety.Tam na moderni liposukci rozhodně nechodte-nejvíce  nerovnosti  vzniká při suché metodě.

Není tady

#7 12. 7. 2006 14:12

Ditulin
♥♥♥----
Místo: Havířov

A nešel by tam ten tuk zas nějak "vstříknout"? Že by se vzal třeba pod a nad dírou a vstříkl do díry. To je asi blbost, takový způsob neexistuje, co?

Není tady

#8 12. 7. 2006 15:14

Renča2
♥♥♥----

Já byla na tum. liposukci boků a vše je OK,jsem spokojená. Myslím že když jsi byla v CA,tak to je pěkně zastaralá metoda a bude to nejspíše tím. Jinak se to dá vyrovnat zase tukem ty prohlubně.

Není tady

#9 12. 7. 2006 22:38

diana theory
♥------

Renča2 napsal(a):

Já byla na tum. liposukci boků a vše je OK,jsem spokojená. Myslím že když jsi byla v CA,tak to je pěkně zastaralá metoda a bude to nejspíše tím. Jinak se to dá vyrovnat zase tukem ty prohlubně.

taky jsem uvazovala o tum.liposukci, ale ptala jsem se jeste jednoho plastickeho ch. a i on ni odpovedel ze co se tyce nerovnosti tak je lepsi klasicka, tak nevim, pry pri te tum.liposukci se musi tkan napustit velkym mnozstvim vody, a operater nema takovy prehled jak rovnomerne odsava, pri te s narkozou ma vetsi prehled, tak fakt nevim co mam delat, taky mi vic vyhovuje za chvili odjet domu, ale bojim se vysledku, muzes mi renco popsat ten postup? pana hlava mi delal prsa a ty fakt umi, tak jsem myslela ze mu muzu verit.

Není tady

#10 15. 7. 2006 21:31

BEBEA
♥------

Diano,s tou tumescentní metodou je to podobné,jako když hodinář opravuje hodinky-musí si to zvěršit,aby viděl detail.Když se napustí tuková bunka se zvětší,a je větší pravděpodobnost, že se odstraní.Na tvém místě bych trvala na této metodě,kdy se ti nerovnosti mohou ještě zvýraznit a jak tady psala Ditulin,trošku tuku napistit do děr.Když jsem byla na prsou,tak tam tímto opravovali propadlinu na stehně jako důsledek velké modřiny po lyžařském uraze,kterou odsávali a zustala tam díra.Nevzdávej to.

Není tady

#11 15. 7. 2006 21:46

Renča2
♥♥♥----

diano,být tebou, určitě bych šla na konzultaci kde dělají tum.liposukci. Oni ti poradí co s tím. Nevím odkud jsi,ale v Praze je velký výběr,tak bych šla asi na více konzultací k různým doktorům a uvidíš co ti řeknou.

Není tady

#12 16. 7. 2006 0:49

diana theory
♥------

BEBEA napsal(a):

Diano,s tou tumescentní metodou je to podobné,jako když hodinář opravuje hodinky-musí si to zvěršit,aby viděl detail.Když se napustí tuková bunka se zvětší,a je větší pravděpodobnost, že se odstraní.Na tvém místě bych trvala na této metodě,kdy se ti nerovnosti mohou ještě zvýraznit a jak tady psala Ditulin,trošku tuku napistit do děr.Když jsem byla na prsou,tak tam tímto opravovali propadlinu na stehně jako důsledek velké modřiny po lyžařském uraze,kterou odsávali a zustala tam díra.Nevzdávej to.

dekuju za radu, jsem sice od prahy daleko, ale zkusim tu tum.liposukci, pokud ma renata s tim dobre zkusenosti, urcite to nebude tak hrozne. diky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí